Wpisy 1 055 434 – 1 055 533
11 sierpnia 2012 12:31 → 11 sierpnia 2012 13:18, 100 wpisów
franek tak samo jesli chodzi o ludzi co wygrali duze sumy w pl nikt sie nie przyznaje oficjalnie ze wygral co innego w UK lub np. USA zobacz zreszta na YT ile jest filmików
Lilianno już nie Panno
Wszystkiego naj naj , na nowej drodze życia dla Ciebie i Twego Lubego
Wszystkiego naj naj , na nowej drodze życia dla Ciebie i Twego Lubego
scolls...ale się wczoraj uśmiałam.Wiesz wesele weselem ale cały czas myślałam o typie w grupie.zatypowała sąsiadki córka,pilnowała mi psa i domu z kolegą.Zatypowała na pałę i wpadła 26 hihi,modlę się tylko żeby z tego pilnowania domu nie wyszł coś więcej jak oni tak SE razem pilnowali
Lila to jeszcze raz:
1054331. scolls 2012-08-10 (12:03) Londyn
W godzine "0" składam życzenia młodej parze:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Sto lat w zdrowiu i miłości,
całonocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości!
Zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina.
Pannie młodej szafy ***ek,
a młodemu silnej ręki.
Bozia niech Wam błogosławi,
ród wasz w świecie niech rozsławi.
A z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Lila i Jarek Wszystkiego Wymarzonego!!!
życzy scollsik
1054331. scolls 2012-08-10 (12:03) Londyn
W godzine "0" składam życzenia młodej parze:
Zdrowia, szczęścia, pomyślności!
Sto lat w zdrowiu i miłości,
całonocnych przyjemności,
bez przykrości i zazdrości!
Zdrowia, szczęścia, beczki wina,
tysiąc złotych co godzina.
Pannie młodej szafy ***ek,
a młodemu silnej ręki.
Bozia niech Wam błogosławi,
ród wasz w świecie niech rozsławi.
A z teściami żyjcie w zgodzie,
bo wygodnie to i w modzie.
Lila i Jarek Wszystkiego Wymarzonego!!!
życzy scollsik
masz racje jackwar ... Np 69 jest mikro lzejsza i czesto jej niema no niestety czasami uda sie jej wpasc
no tak , takie czasy że człowiek się bawi a ktoś musi chałupy pilnować
palimy mosty i zatrzynamy wszystko od nowa
scolls...wyjebałam orła na schodach mówiłam że,coś wywinę Mimo orła wszystko ok
franek , właśnie lżejsze mają łatwiej , kiedyś jak każda 10 miała inny kolor to rzadko wpadały 50-tki , miały srebrny kolor i zmierzono wagą elektroniczną kuli , okazało się że ciut ciut były cięższe i tak wysoko nie latały
scolls...fotek nie będzie niestety.Ze względy na mendy niektóre na tym czacie
zebym byl wiedzial to byl bym poszedl do lili na kwadrat
jackwar co innego jest jak kulka jest ciut ciut ciezsza a co innego zapodac maszynie zeby wylosowala zestaw taki jak sobie zyczymy np. 1,2,3,4,5,6
sory jackwar... O to wlasnie mi chodzilo cos napisal ...
scolls..już widziałeś więc mniej więcej wiesz jak to wyglądałoa Jarecki sobie nie życzy żadnych fotek ani na facebooku ani na NK ani na MP więc muszę to uszanować
scolls ale lżejsze mają łatwiej , w rumunii dwa razy pod rząd padła ta sama 6 , tłumaczyli się że w innej kolejności
jackwar pusc wodze fantazji i napisz mi jak to zrobic technicznie zeby ludzi zrobic w balona i wylosowac cyferki ktore chce TS lub inny totalizator np. w rumuni?
kochani zebym ja byl tam prezesem to... Wszyscy byscie szustki wygrywali ...glosujcie na mnie
Lila malo naszych bo wiedzieli ze ciebie nie bedzie to beda nudy i poszli na trawke
torsan
torsan
scols...lila ma z kim zboczuchuu ..ty i ja siedziemy w fotelu koniom oki znikam...
z 27 lipca 7 milionerow nie odebralo jeszce po MILIONIE czyli 93 juz sie cieszy
tak samo 63 miliony w dalszym ciagu nie odebrane,czas jest do 8 stycznia 2013 roku
scols ..kiedyś miałeś twarda rur i co dalej ..
lila niech ci gwiazdka pomyslnosci nigdy nie zagasnie
Czy wiesz moze malenka jak ciebie mi brak
Scols , jest to bardzo łatwo zrobić kulkę cięższą , można to zrobić na wiele sposobów , ale najpewniejszy to w etapie malowania cyferek . Inny , , wystarczy mieć nakremowane ręce i dotykać kulek które mają być nie wylosowane .
scolls nie denerwuj sie tak hehe
nicolla trzeba probowac grac dalej i zyc nadzieje bo coz nam innego pozostaje
...jackwar a co myslisz nad cisnieniem w srodku ?ciut mniejsze i jakos inaczej juz kulki wlatuja
jackwar bedzie to widoczne podczas losowania na wizji ze kulki przy mieszaniu zachowujs sie niezgodnie z zasadami fizyki
miałem w pracy kolegę który kupił sobie samochód , to było w czasach gdy pracownicy totalizatora mieli zakaz gry , Powiedział że znajoma za odebranie wygranej dała mu sumke na samochód , powiedział że bym nie grał w totka bo nie mam szans na wygranie .
jackwar jesli juz cos takiego byloby kombinowane to ja mysle ze przy dzisiejszych komputerach mozna byz zrobic obrobke obrazu i np.losowac kulki bez cyferek a pozniej naniesc cyfry komputerowo takie jak chcemy i po sprawie,przekret idealny
scols , to chodzi o setne grama ,
franek można też zrobić podciśnienie , inny gaz w środku , byle nie przesadzić
franek można też zrobić podciśnienie , inny gaz w środku , byle nie przesadzić
jackwar a co powiesz o ludziach ktorzy pokazuja swoje twarze po wygranej?statysci?
scolls... Dobre by to bylo hehe
scolls , nie za bardzo , przy malowaniu jest mała ilość osób , przy transmisji jest ich setka
np. tacy ktorzy maja rodziny i znajomych
http://www.youtube.com/watch?v=H9XqIhVE0Yw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=H9XqIhVE0Yw&feature=related
ja jeszcze nie widziałem w polsce by się ktoś pokazał , ale zdarzają się że ktoś ma farta i wygra .
jackwar przy obrobce grafiki potrzebny bylby tylko jeden informatyk i pani ktora udaje ze losuje sie kulki z cyferkami
torsan duzo o przekretach np teraz o Amber Goldale tez o sprawach zwiazanymi z ufo i duchowoscia itd.zalezy czy kogos cos takiego interesuje
ts daj wygrac albo zrobie z wami to co brejvik z tamtymi ludzmi
ogolnie to mowia o tym o czym inne media nie chca lub nie moga pisac
www.niezaleznatelewizja.pl
jak ktos sie nudzi to warto posluchac bo czest mowia bardzo madre rzeczy o ktorych ludzie nie maja zielonego pojecia
jak ktos sie nudzi to warto posluchac bo czest mowia bardzo madre rzeczy o ktorych ludzie nie maja zielonego pojecia
scolls....moja znajoma tak się cieszyła bo urósło jej już troszkę złota w Amber gold i co już je ma akurat