Wpisy 1 055 334 – 1 055 433
11 sierpnia 2012 00:00 → 11 sierpnia 2012 12:31, 100 wpisów
mm domyślam się,że żartowałeś,łapię takie rzeczy,a co do jutra to lila żegnała się do niedzieli
multi multi plus...jutro koniec zabawy chyba lila zostanie zmeczona ..napewno nie przyjdzie tuu
reniuszka aha... rozumiem no wiadomo poprawiny i odpoczynek po imprezie weselnej
mój też miał być dziś tyle,że będzie w bliżej nie określonej przyszłości[jestem wytrwała]
reniuszka to wcześnie ale nie wiadomo czy kościelny czy cywilny ja tam nic nie wnikam ale tak się tylko pytam
reniuszka przejdzie odpowiedni czas
ja sie też nie dopytywałam,ale jak o tej porze to raczej cywilny
reniuszka też tak myślę bo kościelny jest raczej póżniej
a może i dwa śluby,któż to wie,choc dzisiaj lepiej od razu konkordatowy
reniuszka tak to prawda dwa w jednym
znikam na moment,zajrzę czy coś padłow eurosach,co prawda ja nie grałam ale grał mój men
reniuszka ok ale ja za chwilkę też pójdę spać ale jeszcze chwilę będę aha i jeszcze muszę za typować na 14:00
ale jedna osoba zgarnęła 148mln656tys.funciaków!!!!!!!!!!!!!!
hejka dobry wieczor wszystkim
szkoda ze nie padlo na mnie
ide sobie bo sie wkurzylem dobrej nocki i kolorowych snow
szkoda ze nie padlo na mnie
ide sobie bo sie wkurzylem dobrej nocki i kolorowych snow
scols... do łózka arjuzzz
reniuszka ja także już za typowałem jokera i multi multi plus na 14:00 jeszcze chwilkę będę a póżniej spać
scolls dobranoc
multi multi plus..scols..wcale nie poszedł do łózka ..wiecej oglodołs www xxx ..widzisz teraz jest sobota wolna praca
reniuszka tobie także spokojnej nocy i kolorowych snów i wysokich wygranych po przyjeżdzie do Poznania dobranoc
reniuszka no to ładna wygrana kumulacyjna
mm bardzo dziękuję mysle,ze jeszcze zanim dotrę do Poznania poczatujemy sobie
krzysio744 to prawda ale ja na takie stronę nie wchodzę i idę zaraz spać
reniuszka też tak myślę
ostateczne ,bo to takie nasze polskie pożegnania bez końca,jak przez telefon pa trzymaj się ,noo hej itd,itp.
reniuszka słabe kumulacje w polskim lotto ale dla mnie starczy i ja mówię żebym choć wygrał 250 tys zł było by dobrze
reniucha ..dobranoc ..pamietojj trzeba myśśleć albo jak chcesz snić cyferka na 14:00
reniuszka dobranoc ja także uciekam jeszcze się ogólnie pożegnam i także uciekam spać
życzę wszystkim grającym wysokich wygranych o 14:00 oraz o 22:15 a także spokojnej nocy i kolorowych snów wszystkim dobranocdo poklikania.
reniuszka..jak chcesz twoje sprawy ..nie chcesz tuu podzielić twoja cyferka teraz dobranoc kolorowych snów
Dziendoberek
No i TYLKO jeden UK kupon trafil 148,656,000 Funtow na numerki: 11,17,21,48,50 i Lucky Stars 9,10.Mialem 6.30Funciora to na Delicje bedzie
Udanej soboty i WYSOKICH wygrany!
No i TYLKO jeden UK kupon trafil 148,656,000 Funtow na numerki: 11,17,21,48,50 i Lucky Stars 9,10.Mialem 6.30Funciora to na Delicje bedzie
Udanej soboty i WYSOKICH wygrany!
dzien bobrY ihaaa
... Po jednym dla wszmystkich
co tam urwisy spicie dalej... ?
stary franio ferme mial ija ija oooo
Użytkownik franek sprzedawca firanek dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
wstawac spiochy
k..urwości świata andrzej sałata-znowu nic 2/6 już może pokręcić człowieka -ani 3,ani5 nie siada już w ch..j czasu,co jest tuskoludki
zachachmęcili wszystko gry ,zamrozili kase a ceny wyjebali najdroższe w Europie -a paszol won liberały na toki ich -już rzygać się chce z ich kantów oszustw kant wyciorów
A Lato sieczkobrzęk jeszcze pewnie premie dał swoim kopaczom za występ?????? na Euro,defraudują miliony ,amiliony ludzi głoduje za ochłapy 500zł i żadnych podwyżek-jeszcze was MACIAREWICZE rozliczą w ch.ja mać
Dzieńdoberek
pafty więcej optymizmu
pafty więcej optymizmu
Dzień dobry.U mnie jesień,leje i zimno
------
+ 15. Zimno.. .
---------------------
+ 15. Zimno.. .
---------------------
49 tropicieli milionów na Multipasko.. .
53... .Trudno nadążyć z aktualną listą obecnośći na Multipasko. .
Wędrowco witaj
Tczewianka.. . Witaj.. .
W Tczewie będzie trochę....słońca.. .
W Tczewie będzie trochę....słońca.. .
Właśnie przestało padać i słoneczko wychodzi
Tczewianka.. .
Sprostowanie.. . W Tczewie będzie ...dużo słońca.. .
-----------------------------
Sprostowanie.. . W Tczewie będzie ...dużo słońca.. .
-----------------------------
Pafty.. .
Nie wywołuj deszczu.. .
Nie wywołuj deszczu.. .
Znikam.. .
a czy Wdrus podał cyferki ze snu?
o widze ze za pozno...
witam,i co,ile nawygrywaliście wczoraj ?
Witam wszystkich jak wygrane wasze he w Anglii jedna osoba wygrała w EUROMILIONS masakra hehe
napewno jakis biedak wygral he
hehe pewnie jakiś bogaty co wysłał setki kuponów nigdy biedny człowiek nie wygra
właśnie,ktos wysle jeden kupon dla jaj pomimo ze ma forsy jak lodu i wygrywa
co tam islandorka u ciebie... Podoba mi sie islandia ladna wyspa
ano kto wygrywa te miliony to nikt na to wplywu z nas niema trzeba grac i liczyc na lud szczescia na fatum
niestety,a osoba która gra i gra raz moze 20 zł wygra ... eee
jak sie komus nudzi to proponuje ogladnąć
www.niezaleznatelewizja.pl
P O L E C A M !!!!!
www.niezaleznatelewizja.pl
P O L E C A M !!!!!
mnie sie wydaje ze oszukuja oni w te kulki leca z nami...niepatrzylem w historie lotto ale muj starszy kolega co gral jeszcze jak kupony wypelnialo sie dane i wysylalo to szustek bylo po kilka w losowaniu no a raz ze bylo 70ponad szustek a teraz ? Trzeba czekac na jedna
franek wiecej ludzi gralo a do tego wiecej gralo systemami to samo mozesz powiedziec o wszystkich grach zagranicznych,zobacz np.Euromillions ludzie wysylali po 800 zakladow na sekunde i ni bylo trafienia
przekrety sa mozliwe i wedlug mnie istnieja tam gdzie jest podzial kasy z wplywow i podzial na wygrane,tam jest duza mozliwosc korupcji
no niewiem niewiem... Co te hamy co znowu wymysla przychody musza zwiekszyc 7,8 dadza jedna a po 2 zl na pocieczenie kilka tys
franek to powiedz mi jak mozna ustawic tak maszyne zeby losowala te cyfry ktore chce TS i to na wizji,nawet jesli nie jest to losowane na zywo to jak to mozna zrobic technicznie?
no niewiem jak oszukuja kochany scollsie.... Ale widzisz w Polsce czy na swiecie jest wszystko mozliwe
ja mysle ze jesli chodzi o samo losowanie to raczej nie ma mowy o jakiejs manipulacji
witaj jackwar...