Wpisy 1 054 430 – 1 054 529
10 sierpnia 2012 13:07 → 10 sierpnia 2012 16:03, 100 wpisów
Scolls.. .
scolls..ty cały czas marzyciel widzisz tam i u mnie ..nie dla wszyscy wygrooć
mysle ze tym razem wpadnie duzo niskich cyfr od 1 do 20 tzn.conajmniej 2
krzysio juz raz mialem milion w zasiegu reki tylko nie wyslalem moich cyfr to mysle ze skoro jest takie przyslowie: co sie odwlecze to nie uciecze to pora na grubsza wygrana moze wlasnie dzis
Witam wszystkich,
czy w STS można grać na ilość cyfr w lotto albo w euromilions
czy w STS można grać na ilość cyfr w lotto albo w euromilions
14 widze ze cyfra ktora najczesciej wpada ale mysle ze sobie teraz odpocznie co do 45 to
scols...jak mnie nie było bobo i do terazx jestem dzidek juz ..tak mój tata od dawno do teraz trafił lotto tylko do 4/6 ..wiecej nie moze
zreszta pwoem szczerze tak jak pisalem wczesniej odpuszczam sobie logiczne typowanie cyfr bo jest to sposob malo skuteczny wedlug mnie
krzysio bo tak jest graja miliony wygrywaja jednostki i na tym to polega a kazdy wierzy ze moze jemu sie przytrafi byc tym wybrancem losu
IV runda eliminacji Ligi Europejskiej:
Śląsk Wrocław-Hannover 96
Legia Warszawa-Rosenborg Trondheim
Śląsk Wrocław-Hannover 96
Legia Warszawa-Rosenborg Trondheim
Rekordowa kumulacja w Euromillions € 190 000 000! Zobacz szczegóły
torsan gralem w pl w profesjonalu ale nigdy nic nie wygralem zawsze mialem jedna wtopke i caly kupon do kosza
andromeda...jak gała nie wróci tam na czacie ...albo chodz tuu baw się z kim facetem
scolls-no najgorsze są te wtopy po jednym meczu mam całe pudełko takich kuponów co po jednym meczu pozamiatało
scols..tak wiem..ona łobuzka zawsze lubi ukrywa tuu
scols....zapytaj ..panie torsanie ..wie ona jest tam druga strona www na czacie
andruha...
scols ..jak rośnie spermmoo ..jeszcze urośsnie 20 cm rur
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
03,04,05,08,11,25,28,35,37,39,41,48,54,55,62,64,70,72,73,74
Plusem jest liczba: 39
03,04,05,08,11,25,28,35,37,39,41,48,54,55,62,64,70,72,73,74
Plusem jest liczba: 39
zelak..wiedziałaś 3 cm
ja nic nie myśle
ja nic nie myśle
zela...hmm 33 cm..zaraz ide jeszcze raz mierzę sam z metrówka
zelak ..tylko murzyn kolor czarne od 33 do wiecej ..europa zawsze prawie 20 cm
dobra juz znikam..
6/7 trafiłem
torsan
scolls
scolls
jeszcze plusa nie dałem,a byłby
wygranym
mirnam-dzięki
zela..jesteś młoda ładna i tak smutno bez facetem 13maxa
i znikam...

i znikam...Dopisano wygrane multi multi
noi do du...to losowanie ... Albo do dupy wytypowalem ... Moze wieczorem los sie usmiechnie
ciekawe czy te internetowe strony co sie gra sa wiarygodne i wyplacalne
krzys3355 osobiscie bylbym ostrozny,przede wszystkim radze zapoznac sie z regulaminem
krzys3355 pewnie ze nikt by nie gral tylko ze jak ktos trafi tak jak dzis 148 mln funtow to myslisz ze nie przyjdzie mu do glowy zeby odebrac wygrana i zwinac interes a do konca zycia plazowac pod palmami"na szczescie" prawdopodobienstwo wygrania tak duzych pieniedzy jest minimalne i nie masz sie co przejmoac tylko graj bo mysle ze do kwoty powiedzmy kilkudziesieciu tysiecy funtow to raczej wypalca czyli np. 6/7