Wpisy 1 053 183 – 1 053 282
9 sierpnia 2012 12:08 → 9 sierpnia 2012 13:22, 100 wpisów
lila....jak chcesz jedz juz dziś ..
ja typuje cos takiego na rozpis 1 , 2 , 11 , 24 ,26 ,27,33,34,36,37,47,48,49,50,57,58,62,64,73,75,...
lila ..torsan mówił tu i tam ..bawił w piasku na boisku obok bloku
co powiecie o 13 ?
1,13,33,73,79
z plusem
medea 76
nie placze
13 to niezły pomysł ja zakreśliłam ją w komplecie z 15
13 to niezły pomysł ja zakreśliłam ją w komplecie z 15
oby weszlo
czy nikt nie pisze czy mi net siada
Mnie dzisiaj coś kopło i oprócz mojego żelaznego zestawu postawiłam na dawno niewidzianą orgię z przedziału 65-80
torsan
A wiesz co jest najbardziej wkurzającego ? To, że jak już masz dość i sobie taki ciąg odpuścić to on na bank wpada
A wiesz co jest najbardziej wkurzającego ? To, że jak już masz dość i sobie taki ciąg odpuścić to on na bank wpada
wiesiek
No bo jak nazwać ciekawe zjawisko wpadania nawet 3-4 liczb pod rząd z różnych przedziałów Oczywiście nigdy tych na które na ja stawiam
No bo jak nazwać ciekawe zjawisko wpadania nawet 3-4 liczb pod rząd z różnych przedziałów Oczywiście nigdy tych na które na ja stawiam
torsan
Dlatego jak puszczam to ostatnio koniecznie z takim zakładem by dziesiątka z przedziału 65-80 była. Długo już takiego ciągu nie było więc kto wie
Dlatego jak puszczam to ostatnio koniecznie z takim zakładem by dziesiątka z przedziału 65-80 była. Długo już takiego ciągu nie było więc kto wie
Chwała i cześć Pasko za opcję wyszukiwania losowań podobnych dla mm. Teraz wszystko mam na stronie, bo lubię sobie typować na podstawie losowań po tych podobnych
ja mialem wczoraj 4 z 8 trafione a reszta oboki
madea-zagram na 70-tki to bedą 60-tki dam 60-tki to beda 70-tki i tak w kółko
ale wiedzialem,ze nic z tego nie bedzie jak sie pokazal hiszpan na wizji
chyba w maliny jak kazdy z wiekszosci nas
nie placze
A ja ostatnio w losowaniach Moreno miałam 5/6 a zawsze przynajmniej zwrot stawki
A ja ostatnio w losowaniach Moreno miałam 5/6 a zawsze przynajmniej zwrot stawki
lila buk to podstawa ,chociaz tam sie cos odegrasz i masz na ts-a
medea76 oby tak dalej
Ja jeszcze w życiu nie grałam u buka, choć dzięki kolegom z chatu mam już pojęcie o co chodzi w zakładach sportowych. Jakoś nie czuję do tego woli bożej
nic trudnego tylko trzeba grac malo zdarzen a duza stawka tak jak w ts-sie
ja gram 3 mecze a stawka przynajmiej 50 zl.
moj kumpel raz poszedł do buka obstawił na pałe jakiś hokej i trafił stówke
na pewno wiecej u buka sie wygra niz w ts
oczywiscie mowie o wygranych ok .1000 zl
mirnam 1,13 to podstawa
wiesiek
Ty wiesz, że masz rację. Jak osiągamy taką zgodność co do typów to zawsze jest pudło Spisek czy cuś
Ty wiesz, że masz rację. Jak osiągamy taką zgodność co do typów to zawsze jest pudło Spisek czy cuś
11,22,33,44,55,66,
no i 77
Witam wszystkich
mm
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 275 000
ide na i
lila
medea76
gg36
wiesiek77
mirnam61
medea76