Wpisy 1 053 083 – 1 053 182
9 sierpnia 2012 10:53 → 9 sierpnia 2012 12:07, 100 wpisów
mm z cht
12,26,29,41,44,74--- 4 liczby z tego zestawu były wczoraj o 22.15- ciekawe czy się powtórzą dziś
12,26,29,41,44,74--- 4 liczby z tego zestawu były wczoraj o 22.15- ciekawe czy się powtórzą dziś
Islandorka.. .
trisetum
w***ia mnie to xingo- nic prócz 10zł w paczce jeszcze nie było; chyba że 50tyś mi szykują
w***ia mnie to xingo- nic prócz 10zł w paczce jeszcze nie było; chyba że 50tyś mi szykują
jutro będę w rzeszowie i muszę krzyżówkę z 40tyś. kupić; nim pasko zwycięscy kupi komplet drapek
Islandorka.. .
Ciekawe, czy będzie liczba z mojego snu...45 ???
45...|...54 ??? >> 01, 04, 05, 09, 13, 27, 40, 45, 49, 54.. ???
--------------------------------------
Ciekawe, czy będzie liczba z mojego snu...45 ???
45...|...54 ??? >> 01, 04, 05, 09, 13, 27, 40, 45, 49, 54.. ???
--------------------------------------
czy kubica,,,,zdjecie jest na lottto stronie znowu w Radlinie gdzie 13 mln ktos wygrał w marcu
Zaraz znikam.. . Czas na...
1 i 40 to moje pewniaki na mini--- mam jeden zakład kreślony i jeden z cht i na onu się powtarzają
ostatnio z rok temu w pociagu żeśmy się spotkali, ona do stargardu szczecińskiego, ja do szczecina jechałem- wsiadła z chłopakiem w katowicach- wesoło było
jak ci tak dobrze poszło w mm to się wcale nie dziwię, ja zdrapkami muszę zarabiać na mm
w rzeszowie max. 10zł w drapce miałem, może się to jutro zmieni, ale w keno i mm z cht. to nawet dobrze tam dają
ja w tym roku miałem w mm 3-4 wygrane pow. 100zł--- a np. jocia z kilkanaście albo więcej
ale może po południu poszukam zdrapki z nr 012
ale byłyby jaja jak cos by było
ale byłyby jaja jak cos by było
ostatna moja wygrana to w tamtym roku 5/5 mm i 4/5 w mini za 1,25zeta
a wczoraj jolka otwarła sz50 i zaraz ktoś mi 50zł zajumał na nr. 047
wiesiek 26 zeta za zakład?
gg no punktów lotto obok mnie jest masa
gg no punktów lotto obok mnie jest masa
ja nie gram systemem, jeden od siebie i jeden z cht--- może jurto w innym miescie cosik więcej kupię, ale systemem jak ci z 4/5 wejdzie to kaska się sypnie
mnie na systemy nie stać za 5 zeta gram ale nie zawsze,ostatnio nie gram w multi srulti tylko na zdrapki sie napaliłem i wiecej troche wiecej właśnie te mini mini
jak znajdę jutro czas, to w nisku żb odwiedzę gdzie padło ostatnie 6/6 w lotto
trisetum
przez te remonty na kolei nigdzie na razie nie jeżdzę, ode mnie do świnoujścia koleją 900km
przez te remonty na kolei nigdzie na razie nie jeżdzę, ode mnie do świnoujścia koleją 900km
gg dziś juz sam szukałem zdrapki o nr 030 bo jej sie nie chciało "ja to mam panu szukać?" ona do mnie- powiedziałem jej daj te zdrapki sam se znajde i dała
trisetum
ja lubię słowackie tatry i piwo- mam w sumnie niedaleko
ale panien słowackich nie lubię
ja lubię słowackie tatry i piwo- mam w sumnie niedaleko
ale panien słowackich nie lubię
trisetum
nie byłem, ja w cieszynie pl/cz swego czasu często bywałem
nie byłem, ja w cieszynie pl/cz swego czasu często bywałem
jeszcze nowej pensji nie miałem coś mi mówi nie kupuj tego Daniel
trisetum, ta pensja wcale nie schodzi- ludziska potracili kasę w pierwszej edycji to sobie chyba odpuścili
jak ktos wydał z 20 zeta+ i nic nie wygrał to leje na nowa edycje
Ireland....powiem 13maxa..ja wiem ty z...i poowwo
sam widziałem jak ludzie kupowali całe paczki i ok. 100zł tylko odzyskiwali- czyli 150zł w plecy
lila...pootem wskaku za 30 min
witam wszystkich
1 musi wpasc
1,13,33,73
lila ...ja 28..1/1
lila ok ok ..narazzie nie ide .. juz nie jestem pintol kolektury