Wpisy 1 049 899 – 1 049 998
6 sierpnia 2012 13:19 → 6 sierpnia 2012 13:51, 100 wpisów
Damian..trójeczki tradycyjnie a na wieczór puszczam trójeczki i system
lila ...pomyśl troche ..jak kto mieszka w bloku mieście ..ona moze zamienić internet bezprzewodowy i zarejetruje tu paskoo i znowu za mało zaczepka
Lila taki standardzik ale jestem w szoku że system w poniedziałek
krzysio...zresztą nie skupiajmy się na niej bo nie ma nawet na kim,lepiej na liczbachNa NIE 1,3,12,13,14,15,20,23,26,28,30,34,36,37,38,39
lila ...nie wiem na niet wszystkie liczby ..jak spadnie 0d 5 trafien i znowu jeszcze karwaa
Damian...wczoraj o 14-tej systemem miałabym 378 na plusie ale nie wysłany
Lila w piątek nie będę miał okazji złożyc bo jestem od jutra w terenie
Damian..mnie nie ma w piątek ani w sobotę .Dopiero w niedzielę wieczorkiem chyba zawitam
lila slubuu za 4 dni
dzien dobry wszystkim
na dobry poczatek promocja telewizji
www.niezaleznatelewizja.pl
na dobry poczatek promocja telewizji
www.niezaleznatelewizja.pl
Scolls u mnie na dzielnicy była bemma na blachach z GB siódema nówka sztuka
scolls
Lila, ale ze mnie gapa ja też oczywiście bo z przyczyn technicznych pod Twoją nieobecność życzeń składać się nie da . Ciekawe czy goście znający Twoją pasję do cyferek do bukietów załączą kuponiki na szczęście zamiast biletów z życzeniami ?
Lila, ale ze mnie gapa ja też oczywiście bo z przyczyn technicznych pod Twoją nieobecność życzeń składać się nie da . Ciekawe czy goście znający Twoją pasję do cyferek do bukietów załączą kuponiki na szczęście zamiast biletów z życzeniami ?
lila...on scols lubi 77 plus tak sam zyczył ja uwazam
medea76 to bylby bardzo dobry pomysl z tymi kuponikami w prezencie
majklasz
kiedyś rmf zadzwonił do mnie i powiedziałem rmf NAJGORSZA muzyka i mnie wyłączyli
kiedyś rmf zadzwonił do mnie i powiedziałem rmf NAJGORSZA muzyka i mnie wyłączyli
http://pl.lotterypartner.eu/LtLottery/teamList/id/2
dla tych co graja w EuroMillions
dla tych co graja w EuroMillions
HARTGE jeden zakladzik mozna poslac,w piatek mialem 3/7 ze swoich a wyslalem tylko 5 zakladow tydzien temu na 150 weszlo 4 x 2/7 tak ze nie mam sensu sie zarzynac bo i tak nie ma to sensu
zobaczcie ile kuponow wysylano jak byla mozliwosc wygrania dodatkowych 100 milionow
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2179161/EuroMillions-frenzy-Shops-sell-800-tickets-SECOND-ahead-tomorrow-nights-draw.html
zobaczcie ile kuponow wysylano jak byla mozliwosc wygrania dodatkowych 100 milionow
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2179161/EuroMillions-frenzy-Shops-sell-800-tickets-SECOND-ahead-tomorrow-nights-draw.html
lila..
ale jaja wiecej facetów zboczuch czeka sambiana
janoo..
gg36..
teraz jem na obiad
gg36..
teraz jem na obiad
jano
HARTGE a ja wysylalem co kilka godzin to pomysl ile weszlo w tym czasie kuponow a i tak najbizej mialem cos 50.000 do wygranego kuponu
HARTGE a ja wysylalem co kilka godzin to pomysl ile weszlo w tym czasie kuponow a i tak najbizej mialem cos 50.000 do wygranego kuponu
no to teraz wszystko się okaże czy ktoś w rankingu przekroczy barierę 1000 pkt
scolls..na mężusia nie potrzeba bo on zna mnie jak własną kieszeń i wie co i jak