Wpisy 1 049 799 – 1 049 898
6 sierpnia 2012 10:07 → 6 sierpnia 2012 13:19, 100 wpisów
a ja dzisiaj sprawdzam mini z soboty i mam 4/5 454 zł.to jest moje największe osiągnięcie w grach i najwyższa jednorazowa wygrana dotychczas.rzadko gram w mini ale chyba po tym sukcesie trzeba się bliżej przyjrzeć tej grze
na 14tą pewniak 79
mwładny wynik
czyli jednak idzie wygrać
idzie wygrać,tylko trzeba grać
mini się opłaca bo jest tanie i w stosunku do lotto wiele razy większe prawdopodobieńtwo trafienia
najbardziej cieszy że to były swoje skreślone liczby
No to jestem ponownie. Niestety poniedziałek to dzień przyjęć klientów, więc będę się pojawiać i znikać
mala
wojtas
mw29121986 no i , bo osiągnąć ten rezultat skreślając własne liczby to naprawdę duża rzecz
mala
wojtas
mw29121986 no i , bo osiągnąć ten rezultat skreślając własne liczby to naprawdę duża rzecz
mw
Uważaj ja ostatnio jednego dnia trafiłam w multi 7/10 i 5/6 no i poniósł mnie entuzjazm a rezultaty były takie sobie
Uważaj ja ostatnio jednego dnia trafiłam w multi 7/10 i 5/6 no i poniósł mnie entuzjazm a rezultaty były takie sobie
jest tak cieplo ,ze maszyna moze zapodac dzis jakis ciekawy zestaw liczb
Przy temperaturze powietrza powyzej 32 stopni mozna juz skonsumowac
jocia ty typuj na stronce, a zdrapki padna co miesiac w twoje rece
Witam. Nasi siatkarze są jeszcze zaspani ,bo nie lubią rano wstawać.
Chuck Norris trafił szóstkę jednym zakładem na chybil-trafił... w reklamie banku mówił, że jedzie "Sanok, Krosno, Jasło i okolice Niska..." także pewnie wpadł do Niska i wysłał... teraz nie będzie musiał kredytu brać
na Lotto.pl napisali "Teraz wystarczy tylko odebrać wygraną i wyruszyć w podróż życia.."
nie odebrał jeszcze bo to nie Chuck Norris ma iść do TS tylko TS ma iść do Niego!
nie odebrał jeszcze bo to nie Chuck Norris ma iść do TS tylko TS ma iść do Niego!
Chuck wpadł do kolektury w Nisku i powiedział: "Poproszę jeden zakład na trafił" i wszystko jasne
majklasz
hartge
No to drodzy panowie TS będzie sobie chciało odbić a to źle wróży losowaniom
hartge
No to drodzy panowie TS będzie sobie chciało odbić a to źle wróży losowaniom
lila...
lila...
lila...wiem kto ja krztsio...
Lila > a co zrobiłaś ze starą klawiaturą? ja moją ostatnio zabiłem żarciem
lila...wczoraj w nocy nick 77 plus.. był na czacie o ciebie i forum ..pasko odrazu zablokował
HATGE > rozumiem, że Ty też nie opuszczasz losowań? w RMF padło już w sobote po południu oO - Łukasz z Siekierek
krzysio...nie widziałam.Co pisała? pewnie jak zwykle się czepiałaPrzecież ona nic innego nie potrafi
Majklasz tak zawsze zmieniam nie wiem czy dobrze robię w sumie ale tak jakoś kombinuję
lila..mało wiem tak jak poprzednie ty wiesz ..pasko usuwał wpisy tam i tam forum
krzysio..pasko powinien jej zablokować IP i byłby święty spokój.Ona się nie nadaje do życia w społeczeństwie
lila ...nic nie idziee zablokowa IP ... ona moze wiece nick
. Witam