Wpisy 1 047 504 – 1 047 620
4 sierpnia 2012 20:28 → 4 sierpnia 2012 20:55, 100 wpisów
scolls jaka mala577 ale ja nie widziałam foto jakiej Pani się nie podobało
cisza dosyć tego..wszyscy do żółtej budy...pula lotto i mini musi rosnąć ... dla mnie
dobra proponuje ignorowac i na dibry humorek:
3.5
A A A A
Polak, Rusek i Niemiec mieli przemycić wiewiórkę przez granicę, ale dla utrudnienia mieli ją sobie włożyć w gacie.
Pierwszy idzie Polak. Coś się kręci ale przeszedł.
Drugi Niemiec. Myślał że nie wytrzyma ale też jakoś przeszedł.
No i został Rusek. Idzie i na środku granicy nie wytrzymał. Ściągną gacie i wywalił wiewiórkę.
Oczywiście go złapali. Później na komendzie pyta się Polak i Niemiec dlaczego to zrobił.
Ruski:
No dobra powiem:
Jak zrobiła sobie z mojej pały gałązkę, to jeszcze wytrzymałem, jak zrobiła sobie z moich jaj orzeszki to też wytrzymałem, jak robiła sobie z mojej dupy dziuplę to też wytrzymałem ale jak próbowała wnieść orzeszki do dziupli to już nie wytrzymałem...
3.5
A A A A
Polak, Rusek i Niemiec mieli przemycić wiewiórkę przez granicę, ale dla utrudnienia mieli ją sobie włożyć w gacie.
Pierwszy idzie Polak. Coś się kręci ale przeszedł.
Drugi Niemiec. Myślał że nie wytrzyma ale też jakoś przeszedł.
No i został Rusek. Idzie i na środku granicy nie wytrzymał. Ściągną gacie i wywalił wiewiórkę.
Oczywiście go złapali. Później na komendzie pyta się Polak i Niemiec dlaczego to zrobił.
Ruski:
No dobra powiem:
Jak zrobiła sobie z mojej pały gałązkę, to jeszcze wytrzymałem, jak zrobiła sobie z moich jaj orzeszki to też wytrzymałem, jak robiła sobie z mojej dupy dziuplę to też wytrzymałem ale jak próbowała wnieść orzeszki do dziupli to już nie wytrzymałem...
77 co za wredota , wstyd jak tak można ... takie powiedzonko z młodych lat..kto sie jak przezywa, ten sie tak nazywa ...
mala wysłałam , tak jak napisałam..trafie 5/5 masz połowe kasiorki
mala wysłałam , tak jak napisałam..trafie 5/5 masz połowe kasiorki
77 to ................
to nie je k. to je gorzej niż k.
Czyżby m. pomyliła leki ?
to nie je k. to je gorzej niż k.
Czyżby m. pomyliła leki ?
liluś to co mam w profilu i dodatkowo jeszcze za 50zł poskładałam liczby na mini i multi
77
mala557 jak trafisz to zapraszam na kafke do Londynu zreszta jak nie to tez zapraszam na pocieszenie
scolls dziękuję za zaproszenie zawsze marzył mi się wyjazd do Londynu
------
Jocia.. .
Damian i tak połowa poszła już na wydatki ale o prezencie dla siebie nie zapomniałam
Lila
Jcia
Mala
Jcia
Mala
Mała.. .
liluś 2/12 i tak dobrze też mam taki czas, że nawet i 0/12 ustrzelę
Lila.. .
77 idż sobie...precz z Multipasko.. .
To sobie ..śiedż.
Mnie nie...przeszkadzasz.. .