Wpisy 1 047 404 – 1 047 503
4 sierpnia 2012 19:39 → 4 sierpnia 2012 20:28, 100 wpisów
ja to mam czuja, że liczby w mini dziś skleją się 3 z rzędu np. 33.34.35 albo też inny zestaw: 7,8,9
mala557
jak myślisz ? - ile takich zakładów mogło być zawartych, a po tym Twoim wpisie - ilu jeszcze użytkownikom takie liczby w zestawie się spodobają ?
jak myślisz ? - ile takich zakładów mogło być zawartych, a po tym Twoim wpisie - ilu jeszcze użytkownikom takie liczby w zestawie się spodobają ?
scols ..zobacz foto w profilu ..dawno 12 lat temu kupiłem głośnik altus
mała ...scol ..ma same słuchawki ...nie ma co jeszcze duze głosnik
mała ...scol ..ma same słuchawki ...nie ma co jeszcze duze głosnik
scolls 4 łyżki cukru ale sobie potrafisz życie osłodzić ja też lubię ze śmietanką ale dwie łyżeczki cukru
Mała.. .......
mala557 ja uzywam cukru brazowego to wychodzi na to samo ale jest zdrowszy
Znikam.. .
Mała.. .
scols ..reszta dodatkowo głosnik do samochodu ..zdejmowałem i zostawiłem na szafie
Robalku a co tam ciekawego zapodałeś na mini? podaj choć 3 cyferki
Robal przesunięcia straszne są pamiętasz jak u nas przynajmniej raz w miesiącu była to były czasy a teraz ile czekania
mala
3-y mam i 23 - mam
13-ście i 34 też mam - w innym zestawie
Hartge
taaaa lipa teraz
z grzybnią
no, dla zdrowotności
3-y mam i 23 - mam
13-ście i 34 też mam - w innym zestawie
Hartge
taaaa lipa teraz
z grzybnią
no, dla zdrowotności
Hartge
to albo się cieszysz, że j a k o ś się ułożyło i lecisz w zaparte
albo - trochę Cię pocieszymy, oprócz tych, którzy będą mówili -' no mówiliśmy - nie na sucho '
to albo się cieszysz, że j a k o ś się ułożyło i lecisz w zaparte
albo - trochę Cię pocieszymy, oprócz tych, którzy będą mówili -' no mówiliśmy - nie na sucho '
scols ..no dali opowiada z kobitoo ..ja poczytam tuu
Damian, ale warto masz satysfakcję i możesz osiągnąć tytuł Mistrza
Robal podaję(typuję) wysyłam to samo w kol. tego trzeba się trzymac bo inaczej sam wiesz jak to wygląda
hejka wszystkim mala557 a ja mam z chybiła 30,31,36,38,40 w mini i 4,26,30,38,40
Hartge
dokładnie
i dodam, że jakoś do lotto i /łatwiej/ - mini - że to tylko wirtualne - jestem jeszcze w stanie jakoś się przekonać ...
i
w sumie dobre, że nie typuje się dwudziestu do mm
dokładnie
i dodam, że jakoś do lotto i /łatwiej/ - mini - że to tylko wirtualne - jestem jeszcze w stanie jakoś się przekonać ...
i
w sumie dobre, że nie typuje się dwudziestu do mm
Robal załóżmy wklepię daję przykład 10/10 na MP nie wysłałem tego w kol. wyrzuty sumienia że jednak można było
scols...wymyśl coś inaczej gotować na obiad ..jak bez zony w domu
-------
http://www.iv.pl/images/96381340474095702438.jpg
------
-------
http://www.iv.pl/images/96381340474095702438.jpg
------
taaaa
a dodam - łatwiej wyobrazić mi sobie te 10/10 niż 12/49, to chyba, jak cyberseks
z akcentem na chyba
a dodam - łatwiej wyobrazić mi sobie te 10/10 niż 12/49, to chyba, jak cyberseks
z akcentem na chyba
Robal dokładnie tak, przy typowaniach do 12 liczb tyczy się mini i lotto jest hamowania bo masz poczucie że i tak byś tego sys12 nie wysłał bo za drogo
roball..ja nie mam siły wysłać yy tyle za duzo system 12 lotto ...na koncu strata jak przegooc bedziesz mówi sam kaarwa ..
no bo Pasko powinien zalozyc na stronce mozliwosc typowania w syndykacie pewnie byloby duzo chetnych
mala557 moje przewidywania na mini co najmniej 4parzyste i co najmniej 3 liczby z przedziału 30-40 co najmniej 2liczby razem tkzw.sklejka
rustu2009 u mnie przewidywania na sklejki też są i to 3 z rzędu
Hartge
no ok, ale właśnie ja t.e.g.o nie wiem na pewno
i - nie lecę w zaparte
zostawiam Was
no ok, ale właśnie ja t.e.g.o nie wiem na pewno
i - nie lecę w zaparte
zostawiam Was
dobra juz wychodzę
mała... ty mozesz nauczyć ..scols nie miał z kim dziewczynoo nic nie umie tanczyc
mała... ty mozesz nauczyć ..scols nie miał z kim dziewczynoo nic nie umie tanczyc
Sylwia takie małe info sys12 na lotto to wydatek rzędu 2772zł natomiast mini sys12 990 zł
Pasko przemyśl pomysł grania systemem 5z12 w mini Ă 6z12lotto coś na wzór 3gry.pl widzę że tu trochę multipaskowiczów pograłoby w spółdzielni
zapodam jeszcze raz link moze Pasko sie skusi na cos takiego:
http://clublotto.pl/
http://clublotto.pl/
Damian wiem dlatego też napisałam, żaden to wydatek pffff co to jest wydać 3.762zł
o cholipka
od 19-07 mini - sklejki -> nie było, dwie, nie było, dwie, nie było, dwie, nie było,... i pooowwwwooooo
od 19-07 mini - sklejki -> nie było, dwie, nie było, dwie, nie było, dwie, nie było,... i pooowwwwooooo
Wcale się się nie zdziwię jak w mini wejdą liczby porostrzelane na mapie jak żołnierze po tych wpisach na MP