Wpisy 1 046 829 – 1 046 928
4 sierpnia 2012 11:22 → 4 sierpnia 2012 13:20, 100 wpisów
beda > musisz mieć min. 1000 punktów aktywności dostajesz punkty za aktywność na multipasko (1wpis - 1 pkt, 1 typowanie - 1pkt...)
aktualnie masz 764 także jeszcze troszkę i dołączysz do grona VIPów
a VIPem VIPów jest Lila --- ona to niedługo przebije w aktywności robota multipasko ma już bodajże 135 000
no tak, ale czasami mi sie nie chciało pisać... potem miałem baaaardzo dłuugą przerwe itd.
nie wiem dlaczego... ale troche są mniejsze i jaśniejsze... nawet nie wiem jaki kolor... (nie jestem daltonistą)
muszę Was przeprosić... lecę na miasto na 30 minut, bo mi sklepy pozamykają
odezwe sie za pół godzinki
odezwe sie za pół godzinki
majklasz...no lila król vipe wiecej wpisy ..powinno pasko zmienić kolor czerwony ..a my złoty
krzysio > jak będzie miała milion to będzie miała takie logo jak robot multipasko paaa
mirnam..
robalak..
i juz ide tam..
robalak..
i juz ide tam..
Witam wszystich na forum
beda
Ty złap się za jakąś czekoladkę /typu mersi/, znajdź tą babkę i śmigaj ją przeprosić - może nie trzeba, a może pomoże, bo, jak coś Jej jest - jeśli rąbłeś ją tak, że leży w szpitalu - i sami Ciebie zlokalizują, to możesz mieć nieźle przegwizdane ...
A na przyszłość włącz wyobraźnię panie rowerzysto - przecież mogłeś i siebie, i kogoś zabić, a i przy okazji komuś spowodować masę kłopotów - bo, jak by mógł zachamować na widok spadającego z góry cyklisty ? i - bez urazy
mirnam, panie Krzysiuniu, marek, romeczek72
Ty złap się za jakąś czekoladkę /typu mersi/, znajdź tą babkę i śmigaj ją przeprosić - może nie trzeba, a może pomoże, bo, jak coś Jej jest - jeśli rąbłeś ją tak, że leży w szpitalu - i sami Ciebie zlokalizują, to możesz mieć nieźle przegwizdane ...
A na przyszłość włącz wyobraźnię panie rowerzysto - przecież mogłeś i siebie, i kogoś zabić, a i przy okazji komuś spowodować masę kłopotów - bo, jak by mógł zachamować na widok spadającego z góry cyklisty ? i - bez urazy
mirnam, panie Krzysiuniu, marek, romeczek72
Robal 36
w obecnej 10-ce do wylosowania zostały liczby:
1/4/12/19/22/24/25/28/29/33/42/43/45/47/48/51/61/62/63/64/65/67/72/73/74/76
liczba 73 jest nadal z poprzedniej dziesiątki!!
4/51/67/73/33/
Powodzenia
1/4/12/19/22/24/25/28/29/33/42/43/45/47/48/51/61/62/63/64/65/67/72/73/74/76
liczba 73 jest nadal z poprzedniej dziesiątki!!
4/51/67/73/33/
Powodzenia
robal>> jak ja ją znajde jak ona wracała z manufaktury (o ile wiesz co to...) i szła chyba na tramwaj. Łódź jest dużym miastem, więc nie znajde jej! Mieszkam w dodatku na drugim koncu łodzi, licząc miejsce wypadku. On ma problem - ja byłem na sciezce rowerowej
To że byłeś na ścieżce rowerowej to nie zwalnia Cię z uważania na pieszych. Nie jesteś pojazdem uprzywilejowanym!!!
Według niektórych artykułów polskiego prawa podział na ścieżkę rowerową i miejsce dla pieszych to jedynie pewna "umowna" granica.
trochę spóźniony - miliard ludzi na mieśice nawet nie ma gdzie stanąć
Lila witaj
kurde coś tu jest nowego widzę.Emoty poprzestawiane ,pod czatem też inaczej,w profilu chyba też
Lila dzisiaj mam chwilkę czasu to pisze na forum
romaczek...to fajnie bo dawno Ciebie tu nie było kurna ja nawet jak nie mam czasu to z telefonu piszę chyba mnie wyślą na odwyk od MP
Myślę jakie liczby wybrać do wysłania cna 14
Lila dobre ha ha
majklasz i te losowania po prawej stronie bombawidać co będzie losowane
mi pasuje taka szósteczka 9,13,31,40,46,59
nooo dokładnie bardzo przyjemnie się na to wszystko patrzy
teraz Lila w profilu Pasko zrobił Ci więcej miejsca, żeby się licznik wpisów zmieścił
teraz Lila w profilu Pasko zrobił Ci więcej miejsca, żeby się licznik wpisów zmieścił
ja stawiam bo lubi wchodzić na powtórke
majklasz...no poważnie mam chyba najwięcej wpisów no ale tak już jest jak rozmawiam z wszystkimi
lila...paskoo daje kary.. zobacz www..
-------
http://www.iv.pl/images/42521178072081820067.jpg
--------
i znikam...
-------
http://www.iv.pl/images/42521178072081820067.jpg
--------
i znikam...
taka towarzyska dziewczyna jesteś
jak tak dalej pójdzie to liczbę wpisów będzie musiał Pasko podawać w potęgach
jak tak dalej pójdzie to liczbę wpisów będzie musiał Pasko podawać w potęgach
Dobra wszystko pięknie i ładnie a gdzie są najdłużej oczekiwane liczby?
Życze wszystkim miłego popołudnia i dużych wygranych narazie
fajnie by było jakby te liczby były pod czatem a dopiero potem LIGA typujących multipasko
Paskop...dlaczego te oczekujące liczby są na samym dole?Fajnie jakby były pod czatem
Bo nie chciałem dawać swojego zdjęcia i kontaktu pod chatem, a najlepiej pasuje żeby kontakt do mnie był obok najdłużej oczekiwanych... Lila - jak dużo czasu potrzebujesz żeby dostać się do tych długo oczekiwanych?
lila...policja radary ...ty prawda widzisz inaczej jak szuszarka do włosów
Pasko jak skomentował 10 groszy za każdy wpis i ile Ci Lila zajmie znalezienie najdłużej oczekiwanych
Pasko > od czego zależy informacja o ilości osób śledzących czat? raz jest podane: "osób śledzących chat: 66" a raz jest legenda poziomów VIP i nie da się tego przełączać... moim zdaniem legenda jest niepotrzebna... jest podana w regulaminie a 99% multipaskowiczów zna ją na pamięć
Pasko > od czego zależy informacja o ilości osób śledzących czat? raz jest podane: "osób śledzących chat: 66" a raz jest legenda poziomów VIP i nie da się tego przełączać... moim zdaniem legenda jest niepotrzebna... jest podana w regulaminie a 99% multipaskowiczów zna ją na pamięć
jeszcze zobaczymy. Tabelka z najdłużej oczekiwanymi jest dość wąska więc muszę coś obok niej coś dać, żeby nie było pustego miejsca... może wrzucę reklamę zamiast tej z prawej strony... no zobaczymy
Witajcie
Dlaczego stronka wygląda tak dziwnie: http://i47.tinypic.com/2vmu1ag.png ?
Czy Pasko spróbuje to poprawić? Te nierówne kolumny, wystrzelona tabelka z losowaniami nie wyglądają zbyt dobrze
Znikam, życząc wszystkim miłego dnia i szczęścia w losowaniach
Dlaczego stronka wygląda tak dziwnie: http://i47.tinypic.com/2vmu1ag.png ?
Czy Pasko spróbuje to poprawić? Te nierówne kolumny, wystrzelona tabelka z losowaniami nie wyglądają zbyt dobrze
Znikam, życząc wszystkim miłego dnia i szczęścia w losowaniach
majklasz..kuźwa trochę się ich naszukałam.W końcu blond jestem nie
legenda jest zawsze po otwarciu strony przez pierwszą minutę, potem znika.
unhappy > dobrze jest Pasko wprowadził mały facelifting
Pasko > a więc to tak ... ja cały czas wchodzę w coraz to nowe zakładki i powracam na stronę główną to mam ją praktycznie cały czas... teraz będę otwierał w nowych kartach bo liczba sledzących chat jest fajną statystyką stronki
Pasko > a to jest liczba osób przebywających na głównej stronie z chatem czy w całym multipasko? (mapy, typowania...)
Pasko > a więc to tak ... ja cały czas wchodzę w coraz to nowe zakładki i powracam na stronę główną to mam ją praktycznie cały czas... teraz będę otwierał w nowych kartach bo liczba sledzących chat jest fajną statystyką stronki
Pasko > a to jest liczba osób przebywających na głównej stronie z chatem czy w całym multipasko? (mapy, typowania...)
A mnie się strona podoba zmiany i porządek musi być
Lila i witam pozostałych
Lila i witam pozostałych
dokładnie > widać, że przemyślana konstrukcja... zawszę tutaj był bardzo intuicyjny interface bez problemu można wszystko znaleźć
na Lotto.pl to ja już praktycznie wcale nie wchodzę, jedynie żeby zarejestrować kupon loteriady
unhappy: masz adblocka i nie widzisz reklam dzięki za zwrócenie uwagi zaraz poprawię, żeby w takim wypadku lewe menu było na swoim miejscu jak trzeba...
Można już odświeżyć stronę i menu powinno z lewej strony wyglądać lepiej tzn. wyrównać się. Czy to źle? No po prostu macie dziury w miejscach w których powinny być reklamy. Ignorując reklamy niejako odcinacie się od wniesienia swojej cegiełki w utrzymanie strony
Lila > na Lotto.pl to wieje sandałem... jakaś dziwna ta stronka, przekombinowana... już wolałem tamtą poprzednią