Wpisy 1 045 582 – 1 045 681
3 sierpnia 2012 10:22 → 3 sierpnia 2012 13:24, 100 wpisów
Majklasz..najgorsze jest to ze pisze ten sm tekst(dosc dlugi)
po raz kolejny
po raz kolejny
napisz sobie to w jakimś notatniku.. potem skopiujesz jak już będzie wszystko trybić
ulexxa: zmieniłem Ci hasło na forum. Wcześniej było zupełnie inne...
To by się zgadzało... ja też zmieniałem hasło 10 razy po drodze
Pasko jak można zmienić hasło na forum? Ja zapewne je pamiętam ale da się je zmienić?
P.Pasko..nie rozumiem bo napisalam tam tylko 1 raz kiedys..nawet juz nie pamietam..kiedy to bylo..
P.Pasko to jak to teraz wyglada?..czy moge z mojego obecnego hasla i nicka tam wysylac wwpisy?..bo nie wiem
i dziekuje za odp.
P.Pasko to jak to teraz wyglada?..czy moge z mojego obecnego hasla i nicka tam wysylac wwpisy?..bo nie wiem
i dziekuje za odp.
Majklaszku....to ide sobie tam..i sprobuje
pewnie wejdzie..w koncu
pewnie wejdzie..w koncu
Problem jest w tym, że faktycznie hasła mogą być rozbieżne. Wszystko dlatego, że w profilu można zmienić swoje hasło w każdej chwili na dowolne inne, ale nie powoduje to zmiany hasła na forum Mam to na liście rzeczy do poprawek.
ulexxa > ciekawy sen
Pasko > spoko, spoko, myślałem, że ja coś źle zrobiłem przy zmianie hasła... teraz już wszystko wiem... nie ma pośpiechu
Pasko > spoko, spoko, myślałem, że ja coś źle zrobiłem przy zmianie hasła... teraz już wszystko wiem... nie ma pośpiechu
zna ktoś jakąś stronkę na której można grać w grupie w gry TS?
super była 12z49.pl niestety zamknięta na razie ;/
super była 12z49.pl niestety zamknięta na razie ;/
P.Pasko..czyli rozumiem ze moge pisac na Forum..bez zmiany hasla rowniez w innych tematach?..gdyz nie chcialabym wciaz zmieniac hasla..bywalo juz ze je zapomnialam(moj blad-gdyz nie zapisalam)
czy tak?
czy tak?
majklasz....http://clublotto.pl/login/?/=/panel/
ja tam gram...czekam aż pasko coś podobnego uruchomi
no to by było genialne tutaj otworzyć taką zakładkę....
na 12z49.pl było o wiele mniej osob niz na multipasko a ładnie się wszystko kręciło...
na 12z49.pl było o wiele mniej osob niz na multipasko a ładnie się wszystko kręciło...
Majki..dzieki za odp...ide z psinka na spacerek na promenade..bede miala jezor wywalony bo ta szelma szyba jest ha ha..zajrze pozniej..moze jakas mila osoba wyliczy jakies magiczneliczby z mojego snu
a wiesz Majki ze ja grywam rowniez w De. wiec jak nie tu to tam moge wyslac(tylko ze w De. grywam na wieksze kumulacje-do kolektury w De. mam tylko..ok.20 km)..do pozniej pa pa pa
a wiesz Majki ze ja grywam rowniez w De. wiec jak nie tu to tam moge wyslac(tylko ze w De. grywam na wieksze kumulacje-do kolektury w De. mam tylko..ok.20 km)..do pozniej pa pa pa
PASKO w lidze typujących wkradł sie błąd kaczor001 ma 100 punktów a wczterech ostatnich losowaniach nic nie trafił.
nie może być błędu... wszystko podlicza komputer według jednego schematu... a kaczor001 trafił wczoraj 5/12 w Lotto i dostał za to równe 100 punktów
nie patrzyłem na lotto tylko na mm majklasz masz rację
#majklasz juz jestem troche mi zeszlo ale jeszcze bylem w realu. Namowilem babcie na mm z 2 (9,79), z trzecz (31,70,78) i z dziewieciu z plusem (4,17,30,48,58,59,70,76,78) mam nadzieje ze sie chociaz zwroci
# majklasz a ty grales na 14 albo w jokera? Czy dopiero na jutro w mini?
w multi jedynie typuje, żeby rywalizować w lidze jak na razie nie ma na mnie opcji taki kozak jestem - 10 pkt
aha, to powodzenia. A typujesz na multipasko? Tak zeby byc w dobrym miejscu na rankingu. Ja bylem na 49 ale jestem na 69(chyba)
no właśnie typuje na multipasko, bo można extra nagrody wygrać i przy okazji fajnie pobawić
tak zauwazylem ze przy dobrych typach mozna wyjsc na 0 lub cos mala kwote wygrac w szybszym czasie
ale typujac np 5/5 i trafiajac, to szkoda zeby taka wygrana przeszla obok nie grajac w multi...
ale nawet jak trafisz 5/5 to potem przez kolejne miesiące szybko będziesz znowu na 0 ;/ sa 2 wyjscia w takim wypadku - albo grać na wszystko i zawsze albo wcale
ja jestem osobą, która nie gra w multi wcale, także jak trafię w typowaniach coś fajnego to się cieszę, bo wiem i tak, że bym tego nie zagrał a jak bym grał w kratkę np. co drugie losowanie to pluł bym sobie w brodę, że akurat nie wysłałem wtedy kiedy trzeba było
------
Robi śię burzowo.. .
Teraz burza z gradem jest niedaleko Warszawy, druga jest na Pomorzu.. .
Teraz burza z gradem jest niedaleko Warszawy, druga jest na Pomorzu.. .
Wędrowco > modlę się o to na południu... nie da się u nas wytrzymać

lila.. .
**********************8
**********************8
Lila.. .
Z map pogodowych wynika, że u Ciebie pada deszcz, ale nie jest to ulewa.. .
Z map pogodowych wynika, że u Ciebie pada deszcz, ale nie jest to ulewa.. .
Lila.. .
O zwykłym deszczu i zwykłej burzy nie piszę.. .
O zwykłym deszczu i zwykłej burzy nie piszę.. .
lila...u ciebie troche pada ..i znikam..
mój informator donosi, że dzisiejszym Jokerem będzie liczba 08
majklasz..yyy skąd tak twoja głowa tak mówisz bedzie 19 +..tu tu nie warto kto jest mistrze typerki
i pintol znikam..
Lila.. .
Deszcz będzie padał...1 godzinę.. .
Deszcz będzie padał...1 godzinę.. .*********************************
to weź ubierz się w ten kombinezon termiczny... w NASA mają tego od groma
Lilcia