Wpisy 1 045 482 – 1 045 581
3 sierpnia 2012 08:25 → 3 sierpnia 2012 10:22, 100 wpisów
co do gg - nie no spoko ja tez nie kozystam, moze okazjonalnie ale tak to nie. No nawet nie wiem o czym pisac. Teraz to nie zabardzo mi wygodznie pisac mobilnie. Pasko powinien wymyslec mobile.multipasko.pl byloby fajniej
tak w ogole to ile masz lat? Tak dawno nie pisalismy to moglem zapomniec. Biedna pszczola
Aktualnie 20 No nie dziwota jak ostatnio pisaliśmy chyba w 2010 roku
taaa jasne, wygrane chcialoby sie... W tym roku to tylko raz 3 z 3 i nic wiecej powyzej 50 zlotych
no to powiem Ci, że i tak super ja nic więcej jak 24zł o ile dobrze pamiętam
miejmy nadzieję, że to taka cisza przed burzą nic, nic, nic i naglde bum 100 000zł
20 wtf???? Myslalem ze 19... Teraz to widze miedzy nami duza rozniece ale wiesz jak bedziemy po hm... Po trzydziestce to nie zauwazymy.. Ja mam niestety 15. Ale lotto bez problemu mi sprzedaja, ale patrza czy nikt nie widzi
Niestety 15? Super wiek Duża różnica to jest jak kobieta ma 20lat a facet 80
w co grasz aktualnie? ja jedynie Lotto i Mini...
w co grasz aktualnie? ja jedynie Lotto i Mini...
nawet jesli to bu byla ta burza to predzej ***olnie we mnie niz w wygrane...
MULTI I KASKADA. TELEFON MI SIE ROZLADOWAL I MUSZE Z LADOWARKA PISAC
Jestem jeszcze spiacy i nie zabardzo wiem co pisac. Dopiero wstalem. A zasnalem po 2...
hehehe no nie ma się co dziwić wakacje to tak jest hehe
a jak oceniasz Kaskadę? ja to na początku grałem ale stwierdziłem, że nie dla mnie gra
a jak oceniasz Kaskadę? ja to na początku grałem ale stwierdziłem, że nie dla mnie gra
ogolnie to kaskada wg mnie to jest dziwna. Kupuje bo jest tania i nie trzeba nic skreslac. Co do wygranych to 8 zl to rekord
a jeszcze mi powiedz z jakiego telefonu piszesz, bo ja miałem tyle tych telefonów i na żadnym jakoś rewelacyjnie ten chat nie działał...
jak nie miałem problemów z pisaniem to miałem z przewijaniem i odwrotnie... jedynie na jednym w miare fajnie chodziło wszystko ale powoli...
telefon jest nawet fajny ale nie mam androina na ktorym zalezalo mi przy wyborze telefonu. No to wzialem ten. Chociaz zajebis?ie pisze sie smsy...
zdrapki... tylko jedna kazdego rodzaju. Ale teraz jest zodiak i jest 12 rodzajow wiec musze wygrac chociaz 20 zloty to kupie sobie odrzazu wszystkie xD
Moim zdaniem jedyna gra, która zasługuje na 100% uwagi to Mini Lotto...
ostatnio wszystko przeliczam na Mini hehe
mówię sobie, nie wysyłam dzisiaj multi za 5zł, wolę jutro wysłać za to mini lotto 4 zakłady... dlatego też gram tylko w mini i w lotto
Ostatio z kuzynka jednego dnia przepisalem 2000 smsow. Ona ma jakas nokie asha 302 tez z qwerty wiec zasuwamy.
o kurde no to słabo to chyba masz jakiś pakiet, że tyle sms-ujesz
mini lubialem kiedys. Ale chyba wyzszyc niz 3/5 w tym roku nie bylo u cb. Co nie? A grasz czasem systemem mini 6 albo 7?
mam w play i nielimitowaane smsy do wsystkich sieci wiec duzo pisze. Musze kozystac. Co jest na 3 gry pl?
zgadza się, więcej jak 3/5 nie miałem ;/ Grałem ostatnio systemem 6 ale wolę rozpisywać liczby także wysyłam najczęściej bez systemu...
noo Play i wszystko jasne oni to mają ofertę konkretną...
3gry.pl to portal na którym możesz grać w Lotto, Mini Lotto i Multi Multi bez wychodzenia z domu... ja tam jedynie gram przez SMS...
3gry.pl to portal na którym możesz grać w Lotto, Mini Lotto i Multi Multi bez wychodzenia z domu... ja tam jedynie gram przez SMS...
no wiesz... Jak trafisz w mini 3/6 to nie masz pojedynczej wygranej tylko chyba wygrywasz x3. Nie pamietam dokladnie ale wg mnie oplaca sie...
Lotto kosztuje 0,55zł (SMS 1,23zł)
Mini kosztuje 0,25zł (SMS 0,62zł)
jeden SMS to 10% udziału w zakładzie
Mini kosztuje 0,25zł (SMS 0,62zł)
jeden SMS to 10% udziału w zakładzie
beda > zgadza się ale ja w mini trafiałem 3/5... przy systemie 6 praktycznie nic nie trafiam
na tej stronie 3gry.pl 10 marca trafili 5/5 w Mini
oto skan kuponu
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
oto skan kuponu
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
ja mam Plus od przeszło 10 lat a oferta gorsza niż dla nowego klienta... zmieniam teraz po umowie na Play
madry wybor, przenies numer to jeszcze na tym zyskasz... A chcesz mix czy abonament?
abonament dla firm... najlepiej z pakietem kwotowym tak jak mam w Plusie
Niee hehe Nie dostałbym telefonu na abonament Rodzice mają działalność gospodarczą i oni podpisali umowy.. są już klientami w Plusie od ponad 15 lat dlatego mieli dużo taniej niż normalnie ale i tak Play bije Plusa na głowę
teraz w sierpniu ma wchodzić nowy operator na nasz rynek, zobaczymy co zaoferuje... miejmy nadzieję, że coś fajnego, bo konkurencja nie jest mała
chociaż ostatnio ojciec podpisał fajną umowę bez telefonu... płaci mało bo chyba 60zł miesięcznie i ma wszystko bez limitu... rozmowy do wszystkich sieci, rozmowy na stacjonarne, sms-y i internet...
Virgin Mobile
http://nt.interia.pl/telekomunikacja/gsm/news/operator-virgin-mobile-pojawi-sie-w-polsce,1826947,83
tutaj więcej szczegółów
http://nt.interia.pl/telekomunikacja/gsm/news/operator-virgin-mobile-pojawi-sie-w-polsce,1826947,83
tutaj więcej szczegółów
"Virgin będzie korzystać z infrastruktury sieci Play." brzmi dobrze
no moze potem napisze albo jak bede jutro w domu. Ooo akurat przypomnialem sbie o tym ze jutro mam imieniny to dostane kase i nakupuje sobie zodiaki i multi. Czejsc majklasz do .... Napisania pa
Pasko > bardzo ładnie wygląda ten ranking TOP100 - liga typujących... czytelny i przyjemny dla oka
Dzien dobry Mpasko
P.Pasko mam pytanie:dlaczego nie wchodzi moj wpis na Forum na Obrobke snow?..wpisuje moj nick i haslo to samo co tu na czat i mam odpowiedz zle haslo..hmm..czy cos robie nie tak?
P.Pasko mam pytanie:dlaczego nie wchodzi moj wpis na Forum na Obrobke snow?..wpisuje moj nick i haslo to samo co tu na czat i mam odpowiedz zle haslo..hmm..czy cos robie nie tak?
Ulexa, na forum trzeba się rejestrować osobno, dane z czata tam się nie liczą.
widz > ale jak klikasz zarejestruj się to wyskakuje rejestracja multipasko zwykła... ja mam tylko tutaj konto majklasz i jakoś mogłem pisać wcześniej na forum
jakie słabo
w ex. pensji jeszcze 10zł
dzięki i życzę wyższych wygranych
w ex. pensji jeszcze 10zł
dzięki i życzę wyższych wygranych
majklasz
ja poluję już teraz na wygraną pierwszego stopnia w obojętnie jakiej grze--- ciekawe czy się kiedyś doczekam
ja poluję już teraz na wygraną pierwszego stopnia w obojętnie jakiej grze--- ciekawe czy się kiedyś doczekam
ulexxa > no dziwna sprawa, trzeba poczekać na szefa
gg36 > doczekasz doczekasz, trzymam kciuki
gg36 > doczekasz doczekasz, trzymam kciuki
No chyba, że się coś zmieniło.Ja w tamtym roku musiałem rejestrować się od nowa na forum i pomimo tego, ze dałem te same dane co na czacie, to byłem na forum jako nowy uczestnik.
widz > no to faktycznie coś tu jest nieźle namieszane hehe, poczekajmy co Pasko powie
Trisetum..no wiem..nie zawsze jest jakbysmy chcieli..
ale nadzieja zawsze jest i..bedzie nie martw sie..ponoc kazdy ma swoje 5 min...tylko kiedy je wykorzystac..to jest pytaanie?
ale nadzieja zawsze jest i..bedzie nie martw sie..ponoc kazdy ma swoje 5 min...tylko kiedy je wykorzystac..to jest pytaanie?
trzeba mykać do pracy
wszystkim wysokich wygranych--- ograjmy wreszcie TS
miłego dnia
wszystkim wysokich wygranych--- ograjmy wreszcie TS
miłego dnia
gg36 >
ulexxa > niektórzy mają naprawdę dłuuugie 5 minut - wygrać takie 20 000 000zł i 5 minut pociągnie się do końca życia
ulexxa > niektórzy mają naprawdę dłuuugie 5 minut - wygrać takie 20 000 000zł i 5 minut pociągnie się do końca życia
Trisetum..ojojoj....to rzeczywiscie jestes dobry
i tak trzymaj..ja niestety nie mam tak
i tak trzymaj..ja niestety nie mam tak
Majklasz ..kiedys bardzo..kiedys pisalam tylko 1 raz odnosnie auta..ale hmm..nawet juz nie pamietam..do kogo?
w jedną minute to można się ze........
trzeba kupon nadać a potem odczekać na losowanie
trzeba kupon nadać a potem odczekać na losowanie
no ja właśnie podobnie... i nie było problemu... ale to chyba z 2 lata temu albo i lepiej może się coś pozmieniało
Majklasz nio..nie idzie tam wejsc..kurna
a mam sen tam do opisania..a oprocz tego chcialabym tam rowniez moze napisac gdzies indziej..ale sie nie da
co robic?..jak myslisz?
a mam sen tam do opisania..a oprocz tego chcialabym tam rowniez moze napisac gdzies indziej..ale sie nie da
co robic?..jak myslisz?
moim zdaniem coś musiało się stać może z jakimiś serwerami... Pasko może przenosił dane i nie przeniósł nas...
Musimy czekać na odzew
Musimy czekać na odzew
a to na ochłodę u mnie już plus 28