Wpisy 1 044 882 – 1 044 981
2 sierpnia 2012 21:16 → 2 sierpnia 2012 21:45, 100 wpisów
lila... a ty tak
Losowalnik z takim nazwiskiem to TS przyjąłby z pocałowaniem ręki
Trzeba mierzyć wysoko! Zaraz zapytam szefa czy przewidział jakąś nagrodę dodatkową za zdobycie 1 000 000 pkt <poker face>
scols...widzisz lila prawda czy nie prawda pisała ...kiedyś tu w kleiła jeden raz xxx dawno rok temu ..
pff co to milion punktów > wystarczy trafić cztery dziesiątki na miesiąć, tj. jedna na tydzień pfff
krzysio widzisz wkleila rok temu a w stanie blogoslawionym jest dopiero teraz
lila... ty tylko bajka xxx ..ja nie pamietam co to było ..ciezko znalesc nr wpisu...
witaj toja lila i reszta .ciekawe jak losowanko wyjdzie . Pewnie beda chciec dobrze a wyjdzie jak zwykle
franek..oni zawsze tak losują że lepiej nie napisze bo się znowu okaże że wszyscy moi sprzymierzeńcy sa przeciwko tym co mają inne zdanie
Lila Ty to leniwa jesteś w typowaniach ... przeszło 1200 typowań i 1x 7/10 miałaś... teraz ogłosili nagrody za najlepsze wyniki to od razu na drugi dzień trafiłaś kolejne 7/10.. przyznaj się, że wcześniej Ci się nie chciało teraz to co losowanie będziesz kosić
lila..miałaś pokaza jaroo55 xxx ..to jest to ten foto
Damian...właśnie gorzkie JAk przechodzę koło cukierni to mnie mdli
dobra pintol uciekam po kawy..
lila..dawno nie wiem dokładnie teraz juz nie wazne
lila..dawno nie wiem dokładnie teraz juz nie wazne
Lila w sumie to nic jeszcze nie jest powiedziane może się zmienic
musze iść z moim grubasem na spacer bo mnie już skubie po nodze... dobrze, że w trakcie losowania mu się nie przypomnialo
Dawać te paskudne losowanie.. .
----------------------------
----------------------------
no moje typy takie hmm moze jakie poprawki 1 , 10 , 11 , 24 ,26 , 34 , 36 , 45 , 49 , 50 , 66 , 69 , 79 , 80 .... O takie cus
kto sie spieszy to sie diabeł cieszy
Damian...nie mam żadnych czasami spać mi się nagle zachciewa a tak ogólnie jest ok
1 2 4 7 10 17 13 25 36 66 JAKIEŚ POPRAWKI ?
Kto dziśiaj poprowadzi losowanie.. .
Damian...mi jak się ciśnienie podniesie to nie muszę być w ciąży żeby,zacząć pizgać czym popadnie
truskawka wiem że podglądasz dlatego tutaj ci odpowiadam
nie pisz do mnie więcej nie życzę sobie.
nie pisz do mnie więcej nie życzę sobie.
scolls..kwietnia karwasiedzą tu i ***olą mi o maju i imprezie urodzinowej w Maju i się ***ło
zaraz musze wypintolić kumpla bo mi zagląda ma czat i pieprzy nad uchem 3 po 3
lila..tak to jest too ..teraz nie wklei tuu www
lila...
toja dzieki za @ muzyczka fajowa bo to jes Zamfir dobra do sexu ale do medytacji tez moze byc tylko nie wiem jakie moga byc efekty
truskaweczko nieladnie tak podgladac .ty swintuszku
scols..kobita długoo śmieją
lila....tak to jest tooo mówiłem
lila....tak to jest tooo mówiłem
krzysio...patrz.Godzilla kontratakuje http://www.e-gify.pl/gify/erotyczne/erotyczne24.gif
toja spoko wiem o co chodzi bo przeczytalem dzis ksiazke "Sny wygrywajacych"
scolls...widziałeś kobitoo ogloodoł to jest to było dawno w kleiła
lil..juz cicho
scolls no to czekamy na efekty.
kiedyś dawno dawno temu byłam na kursie u Byfora
kiedyś dawno dawno temu byłam na kursie u Byfora
posciagalem tez YT tak jak zalecali w ksiazce dzwieki 100Hz i 104 Hz
krzysiooooooooooooooooohttp://www.e-gify.pl/gify/erotyczne/erotyczne29.gif
toja nie tak od razu beda efekty musz popodstawiac i nauczyc sie odnosnikow do cyfr