Wpisy 1 044 782 – 1 044 881
2 sierpnia 2012 20:24 → 2 sierpnia 2012 21:16, 100 wpisów
scols...
scols ..narazie nie czytam inee ksiązka ..wole gazeta super esxpres i inne najwazniejsze co sie dzieje wariaty nasz polak
http://www.youtube.com/watch?v=6HkRuM_y7dw&feature=plcp
pafty to zobacz to
pafty to zobacz to
scols ..dla ciebie linki www.
-------
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wakacje-2012-tak-polacy-kochaja-sie-latem_271643.html
--------
-------
http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/wakacje-2012-tak-polacy-kochaja-sie-latem_271643.html
--------
toja no zalacznik mi sie otwiera ale jest jakis plik tekstowy czy cos takiego
scols ..
Lila.. .
Lila...
co tam kochani
lila
słuchajcie napisała do mnie na maila "truskawka997" sprawdziłam na mp nie ma takiego nicku, znacie taki nick. jak jej napisałam że kłamie to napisała że ma inny nick tylko nie chce wchodzić na mp.
słuchajcie napisała do mnie na maila "truskawka997" sprawdziłam na mp nie ma takiego nicku, znacie taki nick. jak jej napisałam że kłamie to napisała że ma inny nick tylko nie chce wchodzić na mp.
toja i tu pewnie zadam pytanie ktore interesuje wszystkich:Co ta truskaweczka Ci napisala
scolls chciała tą medytacje którą ci wysłałam i pytała czy zajmuję się okultyzmem
No Lila niech ja cię uścisne moja droga gratuluje i życze wysokich wygranych w realu
toja..wiem ..wiem juz nie wchodzi nicki pasko zablokował i wyrzucił nicki ...a teraz zobacz gdzie jest Darek W,,,
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
toja...ona musi wszędzie namieszać,taki ma już zrąbany charakterek
Dobra nie to nie więc takie mam 4,5,9,19,39,44,47,56,57,68,70,71,73,78,79
toja..jeśli to ona to na Twoim miejscu dałabym sobie spokój bo kłopotów się Tobie narobi takich,jakich jeszcze w życiu nie miałaś
Jest tak gorąco, że internet nawet łaskę robi że trybi zaraz nie powiem co mnie tu strzeli
scolls fakt ale czemunie chce wejść na chat? okultyzmem się nie zajmuję
no to Lila trzymam kciuki za kolejne musisz się postarać - już jesteś tak blisko podium w lidze
toja moglas jejzapytac moze niesmiala jest POZDRAWIAMY truskaweczke 997
toja...no chyba tak m77 ..wiecej rózne nicki zarejestrowała
hejka zestawy do rozważenia mm 5/5 57,58,65,66,75
mini 9,10,11,12,15
9,10,12,17,18 z wczoraj o22 na dziś o14tej 2powtórki! Mało 57,58 to przesumięcie,65obok,66powtórka,75powtórka tak to widzę a jak będzie? To zobaczymy o 22
mini 9,10,11,12,15
9,10,12,17,18 z wczoraj o22 na dziś o14tej 2powtórki! Mało 57,58 to przesumięcie,65obok,66powtórka,75powtórka tak to widzę a jak będzie? To zobaczymy o 22
majklasz..muszę powalczyć o zdrapki chociaż z puszeczką szans chyba nie mam
lila dosyć ostro jej odpisałam napisałam że kłamie i widocznie jest zbanowana dlatego nie może wejść na chat
hej hehe jestem nowy wiec niewiem o co biega. Ale o co chodzi z ta truskaweczka czy jak jej taj
rustu2009... 3 razy los ..46 sprawdz dokładnie wyniki ile razy spadła
Lila > walniesz 10/10 - dostaniesz 250 000pkt. i nie zmieścisz się w tabeli z takim wynikiem
77 osób na czacie.. .
scols ...dobra znikam i ide drugie strony www xxx i poowwoo
krzys3355...no ja tez bym z miłą chęcią taką dziesiąteczkę przyjęła
majklasz..jak mało.Nie gram na 10/10 więc co mogę wygrać.Chyba tylko punkty
szukam robakeriona
scol..ja nic nie patrzę rur mam takie same
majklasz....w sumie to mi obojętne co trafię co będzie? Losowaciel?albo losowaciulowa
... odebrałaś 3/3?