Wpisy 1 044 561 – 1 044 660
2 sierpnia 2012 14:25 → 2 sierpnia 2012 16:13, 100 wpisów
lila zobaczymy jak będzie ale coś czuję że w tym miesiącu będziesz w pierwszej 5
Nalepiej to cały miesiąc nie typować, a w ostatni dzień ustrzelić 10/10 na stronce i zdobyć 250 000pkt. Ciężko byłoby to przebić
jarek21 a to znaczy ile wygrałeś
lila..scols kłamie ..mówie pintol on chce czytać grubo ksiązka playboyi poowwoo znikam..
pasko
majklasz rzeczywiście dobry pomysł
lila
jarek21 ok rozumiem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 90 000 złotych
Bonus Multi Multi: 90 000 złotych bonusik odrabia straty
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
tabelka strasznie nedzna
HARTGE > ja się w sumie dziwie, zobacz ile wygranych padło dzisiaj w typowaniach - 5/5 i wysyp 7/10 a w realu lyypa... zawsze jak tutaj jest dużo trafień to w rzeczywistości też - to ma najczęściej takie przełożenie
HARTGE " Wszystkie liczby przed losowaniem sa dobre ale po losowaniu tylko te co zostaly wylosowane" (albinlotto)
takich trafień 7/10 itd bedzie na tym forum mase wiadomo w wiekszości wypadków nie grane w realu typowane tylko dla tej zabawy zdrapkowej
Witam nie grałam , nie mogłam nadać szkoda trafiłam wszystkie szóstki ..6,36,46,66 prócz tego: 11,24,7,38,49 .. pewniaczka nie trafiłam
Majklasz dobre spostrzeżenie ale wiele typów oddawanych na stronce są na sucho czyli nie grane w realu i co niektórym przeszło koło nosa ładnych 8/10 9/10 (+)
HARTGE > zgadza się ale pamietam jak było na forum chyba 8/10 i masa 7/10 - stwierdzili wszyscy wtedy że łatwe liczby były i w realu w tabeli bedzie dużo wygranych - i faktycznie było dużo 9/10 i jedna 10/10 także multipasko to takie małe odzwierciedlenie typowań ludzi
podobnie było z lotto i mini raz w mini ktos trafil 5/12 i bardzo duzo bylo 4/12 a w realu padło chyba 5x 5/5 hehe
jocia
Użytkownik eeelllaaaa dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
6,36,46...66 lub 76
02:08:41
7,57
02:23:48
szóstek moze byc sporo
pisałam w nocy
02:08:41
7,57
02:23:48
szóstek moze byc sporo
pisałam w nocy
Na wp.pl pisza o ...Euromilionach.. .
jocia
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik eeelllaaaa dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Majklasz czy wiele ludzi myśli podobnie ale np.przy lotto jest to utrudnione i pada indywidualny zestaw 6/6 i jedna 6/6 kiedyś się zdarzały po kilka ale to kiedyś
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
WN ja nie wiedze nic o Eromillionsach jak mozesz to zapodaj link
dobra to uciekam życzę wszystkim grającym o 22:15 wysokich wygranych cześćdo poklikania.
Scolls
http://finanse.wp.pl/kat,58436,title,Europejczycy-czekaja-na-wielka-wygrana-Niesamowita-kwota,wid,14814405,wiadomosc.html
ajajaj
http://finanse.wp.pl/kat,58436,title,Europejczycy-czekaja-na-wielka-wygrana-Niesamowita-kwota,wid,14814405,wiadomosc.html
ajajaj
Użytkownik multi multi plus 1984 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
ostatnie zdanie z w/w linku
Ale szansa wygranej to jeden do 116 531 800.
Ale szansa wygranej to jeden do 116 531 800.
znalazlem fajny filmik pt:"Lottery ticket"moĂŚe byc fajna komedia
http://film.wp.tv/i,Lottery-Ticket-2010,mid,572068,index.html#m572068
juz sciagam
http://film.wp.tv/i,Lottery-Ticket-2010,mid,572068,index.html#m572068
juz sciagam
Opis w/w filmu
Kevin Carson (Bow Wow), to młody człowiek, który wygrywa 370 milionów dolarów w ogólnokrajowej loterii. Gdy jego oportunistyczny sąsiad odkrywa, że wygrana jest w Kevina posiadaniu, chłopak będzie musiał zrobić wszystko, by przeżyć chciwość oraz niekiedy groźby z ich strony przez trzy dni weekendu wakacji, kiedy to jego wygrana zostanie zrealizowana.
Kevin Carson (Bow Wow), to młody człowiek, który wygrywa 370 milionów dolarów w ogólnokrajowej loterii. Gdy jego oportunistyczny sąsiad odkrywa, że wygrana jest w Kevina posiadaniu, chłopak będzie musiał zrobić wszystko, by przeżyć chciwość oraz niekiedy groźby z ich strony przez trzy dni weekendu wakacji, kiedy to jego wygrana zostanie zrealizowana.
moze warto ogladnac zeby zobaczyc jakie problemy czøowieka moga czekac
ten film na HBO leciał w ostanim miesiącu ale po 15 minutach mnie znudził,,,,31,6
Użytkownik multi multi plus 1984 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
kupiłem zdrapke zodiak oczywiście znak Lew i wygrałem,,,,znaczy zwróciło mi sie 2 złote
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Rynek niemieckich nieruchomości oferuje sporo interesujących - co do ceny - domów, np :
http://www.arkadia.com/usa/real-estate/for-sale/germany/hessen/giessen/ruppertenrod/vboq-t28965/
( na stronie jest kalkulator do zmiany walut )
http://www.arkadia.com/usa/real-estate/for-sale/germany/hessen/giessen/ruppertenrod/vboq-t28965/
( na stronie jest kalkulator do zmiany walut )
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !