Wpisy 1 044 506 – 1 044 605
2 sierpnia 2012 14:09 → 2 sierpnia 2012 14:56, 100 wpisów
lila szkoda że nie wysłałaś ale chociaż 3/3
Lila
brawo! ładnie pniesz się w rankingu! walcz dzielnie o pierwszą piątkę!
brawo! ładnie pniesz się w rankingu! walcz dzielnie o pierwszą piątkę!
Majklasz a już wiem zauważyłem ale nie jest to zbyt czytelne dla oka
w prawej kolumnie na dole jest lista 10 prowadzących w lidze i link do pierwszej 100 osób. Ponadto w profilu każdej osoby jest informacja o ilości punktów.
Lilcia
i pozostałym wygranym
Pasko > przeczytaj 95 komentarz w artykule "Liga typujących na multipasko !"
Majklasz jestem na dobrej drodze zwłaszcza że rzadko typuję na stronie
pasko a przewidujesz jakiejś większe nagrody czy tylko zdrapki?
wojtas198721002
hartge
majklasz
hartge
majklasz
Pasko czy dostepne sa moze wyniki z lipca bo cos mnie zaintrygowalo
multi multi plus > nagrody są moim zdaniem super! tym bardziej, że zabawa jest darmowa!
chodzi mi o klasyfikacje koncowa typerow za lipiec czyli okres probny
przepraszam bardzo czy ktos moze mi wytlumaczyc dlaczego osoba o nicku malgoscz jest na pierwszym miejscu w dziesiatkach a na profilu ma tylko 2 pkt.
majklasz no pewnie ja też tak uważam jak ty tylko może bym dorzucił za pierwsze trzy miejsca zamiast zdrapek to kasę w nie zmienionej postaci czyli o takiej samej wartości jak teraz są zdrapki ale szanuje zdanie pasko bo przecież on jest szefem
Lilciawymiatasz ostatnio
scolls > ranking liczy się od wczoraj. a "najlepiej typujący" to podsumowanie za ostatnie 30 dni - a tam malgoscz trafil/a 8/10
jarek21co tam u ciebie?
scols... no właśnie nie wiedziałem .. nie mozliwe fałyszywe punkty
jarek21 tak bywa kolega kilka dni temu trafil 1 zakladem na chybila 6/6 mm a gracze sie mecza jakieliczby skreslic
scolls
multi multi plus 1984
scolls
multi multi plus 1984
Lila
scolls..Ona trafiła 23 lipca a punktacja od 1 sierpnia dopiero zaczęła się
HARTGE
Lila
majklasz
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
lila..aha rozumiemok ... od 1 sierpnia ...tam wcześnie nie wazne
albinlotto
qbik1984
qbik1984
krzysio..tamta punktacja była próbna czy wszystko będzie się zgadzać.Teraz zaczęło się normalnie
Lila
lila zobaczymy jak będzie ale coś czuję że w tym miesiącu będziesz w pierwszej 5
Nalepiej to cały miesiąc nie typować, a w ostatni dzień ustrzelić 10/10 na stronce i zdobyć 250 000pkt. Ciężko byłoby to przebić
jarek21 a to znaczy ile wygrałeś
lila..scols kłamie ..mówie pintol on chce czytać grubo ksiązka playboyi poowwoo znikam..
pasko
majklasz rzeczywiście dobry pomysł
lila
jarek21 ok rozumiem
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 90 000 złotych
Bonus Multi Multi: 90 000 złotych bonusik odrabia straty
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
tabelka strasznie nedzna
HARTGE > ja się w sumie dziwie, zobacz ile wygranych padło dzisiaj w typowaniach - 5/5 i wysyp 7/10 a w realu lyypa... zawsze jak tutaj jest dużo trafień to w rzeczywistości też - to ma najczęściej takie przełożenie
HARTGE " Wszystkie liczby przed losowaniem sa dobre ale po losowaniu tylko te co zostaly wylosowane" (albinlotto)
takich trafień 7/10 itd bedzie na tym forum mase wiadomo w wiekszości wypadków nie grane w realu typowane tylko dla tej zabawy zdrapkowej
Witam nie grałam , nie mogłam nadać szkoda trafiłam wszystkie szóstki ..6,36,46,66 prócz tego: 11,24,7,38,49 .. pewniaczka nie trafiłam
Majklasz dobre spostrzeżenie ale wiele typów oddawanych na stronce są na sucho czyli nie grane w realu i co niektórym przeszło koło nosa ładnych 8/10 9/10 (+)
HARTGE > zgadza się ale pamietam jak było na forum chyba 8/10 i masa 7/10 - stwierdzili wszyscy wtedy że łatwe liczby były i w realu w tabeli bedzie dużo wygranych - i faktycznie było dużo 9/10 i jedna 10/10 także multipasko to takie małe odzwierciedlenie typowań ludzi
podobnie było z lotto i mini raz w mini ktos trafil 5/12 i bardzo duzo bylo 4/12 a w realu padło chyba 5x 5/5 hehe
jocia
Użytkownik eeelllaaaa dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik trisetum dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
6,36,46...66 lub 76
02:08:41
7,57
02:23:48
szóstek moze byc sporo
pisałam w nocy
02:08:41
7,57
02:23:48
szóstek moze byc sporo
pisałam w nocy
Na wp.pl pisza o ...Euromilionach.. .
jocia
Użytkownik majklasz dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !