Wpisy 1 044 206 – 1 044 305
2 sierpnia 2012 11:08 → 2 sierpnia 2012 12:38, 100 wpisów
skreśliłem takie liczby do Lotto: 4 11 18 27 40 47 i mini lotto: 4 14 18 27 40 - oczywiście nie wysyłam
najlepszy system, który ma zastosowanie do wszystkich gier to chybił-trafił oddaje ich sens, wszystkie te gry to jedno wielkie chybił-trafił
najnowsze wiadomosci POLECAM :
http://www.youtube.com/watch?v=6HkRuM_y7dw&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=6HkRuM_y7dw&feature=plcp
i na to wychodzi ze dlug publiczny bedziemy sami splacac panstwo
HARTGE no bardzo wazne sprawy poruszaja i bardzie ciekawe jak zwykle zreszta z tym ze filmik jest dosc dlugi bo ponad godzine ale warto zobaczyc
wiesz ludzie ogladaja TV publiczna czy nawet komercyjna np.TVN czy polsat ale tam informacje sa preparowane i to co naprawde wazne jest pomijane natomiast NTV jak narazie w moich oczach jest naprawde telewizja ktora szuka prawdy i mowi prawde obawiam sie tylko jak dlugo
majklasz moja znajoma wygrala pare ladnych lat temu seata cordobe w RMF FM opisalem to zreszta na forum
scolls > no to grubo mój kumpel ostatnio wygrał pralko-suszarke hehehe
scols...u ciebie nie masz jako masz tv PL ..kup dekodera cyfrowy
dobra ucieka ,,ide po kawy
wlasnie tak kombinuje zeby zrobic statystyke wedlug okreslonych przerw np (przerwa 4 - srednia 3 liczby trafione) i wedlug tego typowac liczby
angierski
Ja swoje zakłady już podałam wcześniej a jeden najbardziej pewny według mnie nawet umieściłam w profilu. No ale opcje są dwie albo mój fuks jeszcze chwilę potrwa albo wszystko wróci do normy a ja do powiększania budżetu TS
Ja swoje zakłady już podałam wcześniej a jeden najbardziej pewny według mnie nawet umieściłam w profilu. No ale opcje są dwie albo mój fuks jeszcze chwilę potrwa albo wszystko wróci do normy a ja do powiększania budżetu TS
do 14 kazde liczby moga wygrac - prawie kazde, bo liczby typu 1,2,3,4,5... to raczej nie wystapia
krzys3355 tak zreszta jak zwyklebez rezultatu na 150 zakladow w piatek weszlo 4x 2/7
angierski...
angierski wbrew pozorom nie jest to do końca wykluczone vide przykład typowania przez wedrowca netowego na sucho swego czasu
alvaro-72
alvaro-72
mowilas cos o przewidywaniu jako "magicznej" metodzie typowania liczb
qbik1984 to zalezy od rozmieszczenia liczb - maszyna tak miesza lcizby ze rozklad wszystkich kolorow (dziesiatek) powinien byc jednakowy
qbik1984..które numer los ..nic nie było całe 10/10....1,2,3,4,5,6,8,10
angierski
Nie jestem jakoś super konsekwentna i opieram się głównie na intuicji. Mam swoje ulubione kombinacje liczb i staram się wyśledzić śledząc wyniki podobnych do danego losowania losowań czy moje cyfry mają jakieś szanse czy nie. Jak nie to sprawdzam w tych losowaniach podobnych czy są jakieś powtarzające się częściej niż inne cyfry, dwójki, trójki itp. no i sobie coś tam wybieram. Jak "racjonalne" metody zawodzą to zazwyczaj bawię się w numerologię. Jak widać moja metoda to brak metody plus wiara w cud
Nie jestem jakoś super konsekwentna i opieram się głównie na intuicji. Mam swoje ulubione kombinacje liczb i staram się wyśledzić śledząc wyniki podobnych do danego losowania losowań czy moje cyfry mają jakieś szanse czy nie. Jak nie to sprawdzam w tych losowaniach podobnych czy są jakieś powtarzające się częściej niż inne cyfry, dwójki, trójki itp. no i sobie coś tam wybieram. Jak "racjonalne" metody zawodzą to zazwyczaj bawię się w numerologię. Jak widać moja metoda to brak metody plus wiara w cud
mysle ze jednak pewne uklady sa mniej prawdopodobne np wszystkie liczby parzyste
medea76 to prawda liczby czasami sie lubia powtarzac oraz pewne kombinacje liczb, ja np wybieram plusa z ostatniego losowania i czesto wpada
angierski
Zawsze też możesz spróbować opisanej wyżej metody z białym szumem jeśli nie jesteś podatny na hipnozę i zbyt łatwo nie zasypiasz przy tego typu eksperymentach
Zawsze też możesz spróbować opisanej wyżej metody z białym szumem jeśli nie jesteś podatny na hipnozę i zbyt łatwo nie zasypiasz przy tego typu eksperymentach
medea76 nie znam tej metody, wiem ze hipnoza to takze sen tylko z mozliwoscia wplywania na to co sie dzieje we snie, nie probowalem takich metod jeszcze
raczej kiedys dawno temu probowalem wahadelkiem wyznaczyc liczby ale sie nie udalo
angierski
Metoda świadomego śnienia jest trudna i jak wspomniał scolls ci, któzy ją znają uważają za profanację używanie ich do takich rzeczy jak hazard. Metoda białego szumu to takie ćwiczenie vel zwulgaryzowana wersja świadomego śnienia. Potrzebujesz radia, słuchawek z dobrą izolacją i ciemnego pomieszczenia by światło ci nie przeszkadzało. Szczegóły znajdziesz we wpisie do scolls
Metoda świadomego śnienia jest trudna i jak wspomniał scolls ci, któzy ją znają uważają za profanację używanie ich do takich rzeczy jak hazard. Metoda białego szumu to takie ćwiczenie vel zwulgaryzowana wersja świadomego śnienia. Potrzebujesz radia, słuchawek z dobrą izolacją i ciemnego pomieszczenia by światło ci nie przeszkadzało. Szczegóły znajdziesz we wpisie do scolls
zaraz ci sprawdze w swoim programie ile takich ukladow bylo od 1..10
link do ksiazki ktora poleciła medea76
http://chomikuj.pl/autohipnoza/e-booki/Sny+Wygrywaj*c4*85cych,3454085.pdf
ja juz mam na kompie i zaglebiam sie w lekture
http://chomikuj.pl/autohipnoza/e-booki/Sny+Wygrywaj*c4*85cych,3454085.pdf
ja juz mam na kompie i zaglebiam sie w lekture
Jeśli chodzi o mm to według moich wyliczeń numerologicznych powinno wpaść coś z tego :
76,63,75,68,69,70,56,10,11
oraz kilka cyfr z poniższych :
6,15,24,33,42,51,60,77
12,18,24,30,36,42,48,54,60,66,72,78
jak widać trzeba mieć farta by wybrać właściwe
76,63,75,68,69,70,56,10,11
oraz kilka cyfr z poniższych :
6,15,24,33,42,51,60,77
12,18,24,30,36,42,48,54,60,66,72,78
jak widać trzeba mieć farta by wybrać właściwe
zakładam że 80 wejdzie 3x z kolei, ponieważ nie weszła 3x pod rząd od los. 6512
scols..wszyscy kto jeszcze nie chciał zainstalowac PDF ..nie widzi
qbik1984 slabo wypadlo od 1-10 8/10 x 1 7x10 x 5 a powinno byc x 10
krzysio Ty jesteś mistrz w szukaniu moze znajdziesz jakas inna wersje bez pdf.
scols...brałem PDF chomikuj ..jaki hasło
medea76 narazie podchodze teotrtycznie pozniej bedzie czas na praktyke,cwiczenia mysle ze na wyniki to trzeba bedzie poczekac kilka tygodni a nawet miesiecy ale chce podejsc do temtu na powaznie
scolls...dzieki..
juz kiedys chcialem zrobic cos podobnego bo w mojej opini wszelkie systemy,ogolnie matematyka i prawdopodobienstwo sa do d..ymysle ze po 18 latach grania nie tedy droga
A tak wogle to rozmyślam dwie opcje 4,5,9,10,11 i 44,56,66,70,78
Jak już mówimy o pierwszej dziesiątce to moim zdaniem najbardziej prawdopodobne po analizie moich notatek o losowaniach podobnych są :
3,5,7,8,9,10 ewentualnie jeszcze 1 i 6
3,5,7,8,9,10 ewentualnie jeszcze 1 i 6
medea76 jezeli jestes zainteresowana to przy okazji poszukiwania w/w ksiazki znalazlem na torrentach kilkadziesiat ebookow z ezoteryki moze bedziesz zainteresowana to podam link
scolls
Byłabym wdzięczna, bo zbliża mi się urlop i miałabym czas by czegoś nowego się dowiedzieć lub stare wiadomości odkurzyć
Byłabym wdzięczna, bo zbliża mi się urlop i miałabym czas by czegoś nowego się dowiedzieć lub stare wiadomości odkurzyć
z tego co widze jest tam ponad 80 ksiażek o roznej tematyce
http://tnttorrent.info/torrents.php?search=ezoteryka&category=0&acc=v2
http://tnttorrent.info/torrents.php?search=ezoteryka&category=0&acc=v2
qbik1984 ja marzę z rozmachem i "aby tak raz w roku trafić 10/10"
mysle ze ten zestaw moze byc szczegolnie ciekawy
Zawiera książki:
Dążenie ku światłu - Max Freedom Long
Dziesiąte wtajemniczenie - James Redfield
Jasnowidzenie - C.W. Leadbeater, Myślokształty - A. Deasant
Jedyna dieta taka jest - Sondra Ray
Nowe Drogi Energii - Robert Bruce
Obrona psychiczna - autor anonimowy