Wpisy 1 044 006 – 1 044 105
2 sierpnia 2012 00:00 → 2 sierpnia 2012 10:01, 100 wpisów
Yocia
nie lenimy się - wyszukiwarka nowa w systemach polskojęzycznych dobrze działa -> Jasze - w zasadzie wszystkie wpisy - polecam
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1649&page=1
I jest jeszcze taka pierwsza księga gości - jak już się tym
/forum nasycisz - daj znać
nie lenimy się - wyszukiwarka nowa w systemach polskojęzycznych dobrze działa -> Jasze - w zasadzie wszystkie wpisy - polecam
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1649&page=1
I jest jeszcze taka pierwsza księga gości - jak już się tym
/forum nasycisz - daj znać
owszem - też były spory i kłótnie, wszędzie jakieś 'gwiazdorzenie' i 'królowa może być tylko jedna' , ale jakoś wszystko było jakieś inne
wszyscy spia juz ?
ulala
dziewczynki ja was wszystkie kocham
ts daj cos wygrac .nielec z nami w kulki
Witam
pewniaczek 05
4,5,9,12,19
4,5,9,12,19,21,23,28,30,37
pewniaczek 05
4,5,9,12,19
4,5,9,12,19,21,23,28,30,37
3,5,9,10,11,12,34,56,68,79
19,37,47,48,68,71,75,78,79,80
Miłego Dnia,udanego typowania,wysokich wygranych
19,37,47,48,68,71,75,78,79,80
Miłego Dnia,udanego typowania,wysokich wygranych
to jest normalnie przejebane co te tuski zwyprawiały z grami ani w lotto,ani u buka ni ch.uja -1,lub w porywach 2zł to są wygrane w tuskolandzie-dejcie se już spokój z oszczędzaniem na wszystkim i ciulaniem ludzi pałya i tak jest dziura budżetowa -precz na-toki.Tylko-PIS i ojciec Rydzyk
------
a jak wczoraj przyjęli Madonne-obrzucil ją buteleczkami z wodą święconą

Medea.. .
Złoty.. .
Pafty tak narzeka, bo ma...chorą wątrobę.. .
madonna to przeszlosc ale byla gwiazda i dala ludziom duzo dobrej muzy
Medea.. .
robal36
Moje własnoręczne dzieło czyli cyfry, które chciałam obstawić na 14 a nie obstawiłam oraz kilka wykoncypowanych na podstawie tego co wypadało po moich cyferkach wcześniej
Moje własnoręczne dzieło czyli cyfry, które chciałam obstawić na 14 a nie obstawiłam oraz kilka wykoncypowanych na podstawie tego co wypadało po moich cyferkach wcześniej
Medea.. .
Teraz czas na...10/10.
Teraz czas na...10/10.
robalusiak..ty jak lepsza maszyna czy twoja reka kreślac kupon...
ja wolę w głowie
ja wolę w głowie
+ 20. Może być.. .
dobra juz znikam tymczasa
medea,
czyli - przesunięcie
obserwatorzy
wędruś
- Ty uważaj na te wściekłe osy
krzysiu
- to chyba zależy ... Może jednemu tak, a drugiemu inaczej jest pisane ? Może zależy od czasu i okoliczności ? ja jak na razie najmocniejszą wygraną miałem z maszyny, puszczone dzień wcześniej
{{hej}
czyli - przesunięcie
obserwatorzy
wędruś
- Ty uważaj na te wściekłe osy
krzysiu
- to chyba zależy ... Może jednemu tak, a drugiemu inaczej jest pisane ? Może zależy od czasu i okoliczności ? ja jak na razie najmocniejszą wygraną miałem z maszyny, puszczone dzień wcześniej
{{hej}
medea
krzysio
wedrowca
medea...a wygrałaś cuś ze swietujesz?
krzysio
wedrowca
medea...a wygrałaś cuś ze swietujesz?
krisuu...
robal..
robal..
robal
Robal.. .
ciekawe nikt nie reaguje jeszcze
raz 6 13 18 i 13 16 18 przeciez to super liczby
raz 6 13 18 i 13 16 18 przeciez to super liczby
wedrowiec oby się spełniło
kriss
Tak wczoraj poleciała właściwie cała moja ukochana czwórka czyli 48,50,63,78 dołożyłam do niej 51-55, które lubią z nimi czasem występować a były śpiochami no i 5/6. Wieczorem puściłam dla sportu jedną dziesiątkę oraz powtórzyłąm ukochaną czwórkę nie wierząc w sukces a tu sprawdzam przed snem i 7/10 oraz 2/4. No to świętuję
kriss
Tak wczoraj poleciała właściwie cała moja ukochana czwórka czyli 48,50,63,78 dołożyłam do niej 51-55, które lubią z nimi czasem występować a były śpiochami no i 5/6. Wieczorem puściłam dla sportu jedną dziesiątkę oraz powtórzyłąm ukochaną czwórkę nie wierząc w sukces a tu sprawdzam przed snem i 7/10 oraz 2/4. No to świętuję
robal..jak mój tata z maszyną miał 10 razy rózne 10/10 w realu ..widze nic trafi ..miał tylko 1 raz do 4/10 i reszta blada
Kriss.. .
A jak skończę to poszukam czegoś na grę w czasie oczekiwania na come back moich ukochanych cyferek, które ostatnio padają co 20-40 losowań i o dziwo prawie zawsze w środę
medea
ładnie....a na dzis cos nadajeszz?
z rana
Liczby lotto de z 1 sierpnia.. .
19, 26, 32, 41, 43, 44.......3,0.
Wylosowano 3 liczby pierwsze.. .
19, 41, 43. / Liczb pierwszych w lotto jest tylko...15/.
----------------------------------
19, 26, 32, 41, 43, 44.......3,0.
Wylosowano 3 liczby pierwsze.. .
19, 41, 43. / Liczb pierwszych w lotto jest tylko...15/.
----------------------------------
Emerytka.. .
Grasz w lotto.de ???
--------------------
Grasz w lotto.de ???
--------------------
22,27,67,68,75 piatka dnia
wędruś
tak, e46 podczas pobytu t a m gra w te ichnie lotto i z tego, co do mnie doszły słuchy, to nawet bywają sukcesy
tak, e46 podczas pobytu t a m gra w te ichnie lotto i z tego, co do mnie doszły słuchy, to nawet bywają sukcesy
Polscy posłowie to legaty i nieroby.
Tylko 17 posłów brało udział w KAŻDYM głosowaniu.. .
---------------------------------
www.gazetagazeta.com
Tylko 17 posłów brało udział w KAŻDYM głosowaniu.. .
---------------------------------
www.gazetagazeta.com
to pewnie ci z ruchu pali kota hehe
Krzyś.. .
Polskie lotto to złodziejstwo i zdżierstwo.. . Zakład powinien kosztować....0,50 - 1 pln.
Polskie lotto to złodziejstwo i zdżierstwo.. . Zakład powinien kosztować....0,50 - 1 pln.
hej ludzie a powiecie gdzie jest tu ten generator liczb ?
Kathy śię nie pojawia.. .
Pewnie trafiła szóstkę w lotto.. .
Pewnie trafiła szóstkę w lotto.. .
Generator liczb był lotto-centrum.. .
Mirnam.. .
dzisiaj losuje krzysztof krawczyk
Mirnam.. .
Kup jakiś mały laptop, podłącz go do komórki, będzie Tobie łatwiej pisać na Multipasko.. .
Kup jakiś mały laptop, podłącz go do komórki, będzie Tobie łatwiej pisać na Multipasko.. .
ale miałam dzisiaj sen... synowie poprzedniego właściciela u którego wynajmowałam część domu mi się śnili ... była niby zima niby jesien grabienie liści w okół jego domu ,,,dom w środku zapuszczony szyby powybijane przez te okna szary widok ponuro ... synowie właściciela powiedzieli do mnie że ojciec jego mnie się boi ...a ja myślę odwrotnie ...sen ogólnie nieprzyjemny jak dla mnie...
krawczyk testowal swoje kulki podobno wypadlo 1 i 2 takze dzisaj moze takie na losowanie
Mirnam.. .
'Przepis' na internet z komórki.. .
1. Komórka Nokia.. ./Może być także smartfon/.
2. Kabel do telefonu.
3. Program Nokia PC Suite.
4. Starter do telefonu z tanim internetem.
'Przepis' na internet z komórki.. .
1. Komórka Nokia.. ./Może być także smartfon/.
2. Kabel do telefonu.
3. Program Nokia PC Suite.
4. Starter do telefonu z tanim internetem.
Mirnam.. .
U mnie działa także internet z laptopa na bardzo prostej komórce Nokia 3110c, Nokia 6233, Nokia 6300.....
U mnie działa także internet z laptopa na bardzo prostej komórce Nokia 3110c, Nokia 6233, Nokia 6300.....
Witam.
Chciałbym się odnieść do wczorajszego dnia w którym znowu zrobiło się gorąco na chacie. Po raz kolejny mam nadzieję, że po raz ostatni musiałem czytać jakieś głupoty i prywatne obrzucanie się błotem. Padły blokady dla zwykłej i abecadło. Otrzymywałem również e-maile od zniesmaczonych użytkowników. Naprawdę proszę o wyhamowanie emocji następnym razem. Również Lila dla której mam duży szacunek powinna ważyć słowa bo nie każdemu się to podoba jej postępowanie. Może tylko zacytuję jeden wczorajszy e-mail od osoby, która ma u mnie DUŻE poważanie. Jest to jedna z tych osób, która jest z nami od wielu lat, nie jest osobą anonimową w korespondencjach do mnie i pomogła mi swoją profesją gdy miałem poważne problemy ze stroną.
"Nie wiem jakie jest Pańskie zdanie w tej sprawie, ale uważam , że wiele osób rezygnuje, tak jak ja z wpisów na czacie i prezentowania swoich poglądów, gdyż w przypadku odmiennego zdania Lili i kilku jej gorliwych orędowniczek spotkam się z wiekuistym potępieniem i potokiem obelżywych słów."
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
Chciałbym się odnieść do wczorajszego dnia w którym znowu zrobiło się gorąco na chacie. Po raz kolejny mam nadzieję, że po raz ostatni musiałem czytać jakieś głupoty i prywatne obrzucanie się błotem. Padły blokady dla zwykłej i abecadło. Otrzymywałem również e-maile od zniesmaczonych użytkowników. Naprawdę proszę o wyhamowanie emocji następnym razem. Również Lila dla której mam duży szacunek powinna ważyć słowa bo nie każdemu się to podoba jej postępowanie. Może tylko zacytuję jeden wczorajszy e-mail od osoby, która ma u mnie DUŻE poważanie. Jest to jedna z tych osób, która jest z nami od wielu lat, nie jest osobą anonimową w korespondencjach do mnie i pomogła mi swoją profesją gdy miałem poważne problemy ze stroną.
"Nie wiem jakie jest Pańskie zdanie w tej sprawie, ale uważam , że wiele osób rezygnuje, tak jak ja z wpisów na czacie i prezentowania swoich poglądów, gdyż w przypadku odmiennego zdania Lili i kilku jej gorliwych orędowniczek spotkam się z wiekuistym potępieniem i potokiem obelżywych słów."
Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.
Wędrowca > ja korzystam w Nokia X 3 i Opera 7 i dla mnie wystarcza
PASKO cieszy mnie Twój odzew na to co dzieje się na Twoim czacie
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Jestem z powrotem.
Pasko rzeczywiście niektórzy z nas czasami dają się ponieść emocjom zamiast sobie przyjemnie podyskutować.
Kris2221
A mówiłam, że 48,50,63,78 to sympatyczna gromadka
Pasko rzeczywiście niektórzy z nas czasami dają się ponieść emocjom zamiast sobie przyjemnie podyskutować.
Kris2221
A mówiłam, że 48,50,63,78 to sympatyczna gromadka
medea....myslisz ze dzis z tej grmadki wleci?
Należy ignorować wpisy osób które szukają zaczepki i jeżeli nikt na te zaczepki nie odpowie to taka osoba sama stąd pójdzie , bo zobaczy że nikt się Nią nie interesuje. Bo jeżeli będziemy odpowiadać na zaczepki to będzie taki właśnie zamęt jak wczoraj. Puszczać bokiem intruzów !
kriss
Jakoś tak jest, że jak gromadka sobie wpadnie hurtem to potem trzeba trochę odczekać, bo jeśli wchodzą to po 2 a w porywach trzy z nich najczęśsciej 48-50. Dzisiaj liczę na moich pozostałe stałe zestawy czyli 14,31,77 oraz 3,18,33, które niestety ostatnio wpadają dość rzadko i nieregularnie. Zakładam jednak, że albo dalej mam fart albo i nie
Jakoś tak jest, że jak gromadka sobie wpadnie hurtem to potem trzeba trochę odczekać, bo jeśli wchodzą to po 2 a w porywach trzy z nich najczęśsciej 48-50. Dzisiaj liczę na moich pozostałe stałe zestawy czyli 14,31,77 oraz 3,18,33, które niestety ostatnio wpadają dość rzadko i nieregularnie. Zakładam jednak, że albo dalej mam fart albo i nie