Wpisy 1 043 906 – 1 044 005
1 sierpnia 2012 23:07 → 1 sierpnia 2012 23:59, 100 wpisów
profesorze,,,
max...
reniuszka...
anzuuuu
wędrowco
Robalku..
krzysio
max...
reniuszka...
anzuuuu
wędrowco
Robalku..
krzysio
reniuszka
- zawsze trzeba trochę czasu, albo i ktoś się nie zorientuje, albo i komuś puszczą nerwy, a ile kosztuje net na kartę ?
Yocia -
n i e,
nie jest obojętne - o co poszło, czy może raczej, o co nie powinno pójść
A już najgorzej, jak się komuś #cenzura# skutek z przyczyną
Max, anzu
dobranoc
- zawsze trzeba trochę czasu, albo i ktoś się nie zorientuje, albo i komuś puszczą nerwy, a ile kosztuje net na kartę ?
Yocia -
n i e,
nie jest obojętne - o co poszło, czy może raczej, o co nie powinno pójść
A już najgorzej, jak się komuś #cenzura# skutek z przyczyną
Max, anzu
dobranoc
Robal ...posłuchaj WZR na noc ...bogini seksu trafisz w mini 5/5
sam9...
lila..dobranoc
scolls.....ja już przestałam liczyć w każdym bądź razie blisko jak s***ysyn i słabo na samą myśl mi się robi
Lila.. .
anzu...tylko nie wiem czy jest się za bardzo kuźwa z czego cieszyć
Robalku ale to było nim nastałam na Pasko.. ja nie chce o tym wiedziec , dlaczego mam sie tym obciązac .. rozumiem..ale musiałabym czytac wstecznie chat..by miec swoje zdnie..a doprawdy sa fajniejsze rzeczy..do czytania
anzu...phiiczęściej już jest od 10 lat teraz czas na papier,co bym na sprawie rozwodowej czym miała dupe podetrzeć
scols... moja rura nic nie mogę pokazac kobito ..
Lila...dobranoc
Yocia
i tak i nie
rozumiem
rozumiem
i tak i nie
i tak i nie
spokojnej
kolorowych
i tak i nie
rozumiem
rozumiem
i tak i nie
i tak i nie
spokojnej
kolorowych
krzysio jak masz krzywa a do tego jak malpa to nie mozesz pokazywac bo pouciekaja z MP szybciej niż przed zwyklą
no to się tu po..bało trochę Lila wychodzi za mąż, zwykła77 grzecznie pisze, jocia nie wygrywa....koniec świata
ja też uciekam do jutra narka
dobranoc wszystkim
anzu
piszesz - grzecznie pisze ? luuuuuzik ...
jeszcze wejdzie jakaś nadzwyczajnie zwyczajna i poooooojedzie
piszesz - grzecznie pisze ? luuuuuzik ...
jeszcze wejdzie jakaś nadzwyczajnie zwyczajna i poooooojedzie
scols..miałeś siedzieć cicho bądz ..jak ty bedzia miał dzidek i juz krzywooo
Robal36 chyba Pasko zablokował IP a watpie zeby znalazla dziś mozliwosc wejscia na czat z innego
jocia moje 26 na 14ą:1,4,55,6,7,9,10,14,18,19,5,37,21,33,28,51,52,53,54,56,57,58,59,60,29,30
scols..dobranoc..jak chcesz śnij sex
Yocia -
między mapkami pewnie zajrzysz, jeszcze w sprawie tego, czy warto czytać z archiwum - pewnie zależy - kogo i co - a zawsze się działo, niestety ... A takie znalazłem z dyskusji m.in. - Jasze, zen, i jakiś klon - z tych sympatycznych
>>
/.../
Mało wam napisał?
Ileż razy można pisać, że do analiz DL najlepiej utworzyć kwadrat 7 x 7 z liczb, identycznie jak było na dawnych kuponach?
Ileż to razy ma pisać, że odrzuca 49?
Ileż to razy ma pisać po co tworzy krzyż na kwadracie i w jaki sposób wybiera liczby z tego krzyża?
Przyjdzie jeszcze nieskończona liczba graczy (o ile zdazy) i każdemu będzie opisywał dlaczego to robi, tak?
Nawet ja, ciemna masa dużego lotka, potrafię zrozumieć. A Ci wszyscy długoletni analizatorzy ni w ząb. Tylko krytyka.
No to coś wam zdradzę, o czym tutaj wielokrotnie już pisano.
Każdy chciałby mieć liczby podane na tacy i zawsze wygrywać. /.../ <<
między mapkami pewnie zajrzysz, jeszcze w sprawie tego, czy warto czytać z archiwum - pewnie zależy - kogo i co - a zawsze się działo, niestety ... A takie znalazłem z dyskusji m.in. - Jasze, zen, i jakiś klon - z tych sympatycznych
>>
/.../
Mało wam napisał?
Ileż razy można pisać, że do analiz DL najlepiej utworzyć kwadrat 7 x 7 z liczb, identycznie jak było na dawnych kuponach?
Ileż to razy ma pisać, że odrzuca 49?
Ileż to razy ma pisać po co tworzy krzyż na kwadracie i w jaki sposób wybiera liczby z tego krzyża?
Przyjdzie jeszcze nieskończona liczba graczy (o ile zdazy) i każdemu będzie opisywał dlaczego to robi, tak?
Nawet ja, ciemna masa dużego lotka, potrafię zrozumieć. A Ci wszyscy długoletni analizatorzy ni w ząb. Tylko krytyka.
No to coś wam zdradzę, o czym tutaj wielokrotnie już pisano.
Każdy chciałby mieć liczby podane na tacy i zawsze wygrywać. /.../ <<
Robalku to tak..owszem , ale nie przykre zaszłosci
tez tak robiłam jak typowałam .. lotto
tez tak robiłam jak typowałam .. lotto