Wpisy 104 288 – 104 387
29 marca 2010 21:39 → 30 marca 2010 14:23, 100 wpisów
Lila, czy Ty to gotujesz, czy tylko przepisujesz książkę kucharską?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich!Dopiero zatypowałem gdyż wróciłem z pracy a dzień był ciężki.Nie cierpię promocji :( Pozdrawiam wszystkich i powo w losowaniu.R
W związku,że uziemniłem na kilka godzin bałwana,podaję liczby od bociana.Bocian,że pracuje przy odbieraniu porodów,a w 9tym miesiącu następuje rozwiązanie serwuje takie liczby:9,19,39,49,59.Jak nie pójdą,pretensje kierowaćdojego niego a nie hipcia.
Lila, aż mi ślinka cieknie od czytania przepisów, a co dopiero jeść takie pyszności!!! Uwielbiam.
Lila nie moge teraz pisać bo mi komp pada i dodatku ta sieć EDGE :((
Vento proszę usiądz na karnym jeżu,i odczekaj 15 minut do losowania.
hipo_mam ochłonąć ??,a po losowanieu sam się uspokoje?? chciałeś powiedzieć ??
8,27,78
4,9,21,35,41
4,9,21,35,41
8,27,72 / 8,27,78 /
4,9,21,35,41
4,9,21,35,41
Vento: Żeby kara zadziałała musisz posiedzieć na karnym jeżu tyle minut ile masz znizki na okulary :))P PÓźniej podobno WSZYSTKIEGO Ci się odechce :D ;P
Hosiu nie wykończ pluszaka głodem.Trzeba go karmić systematycznie.Pozdrawiam.
hipopotan....Dziękuję bardzo.Dzień zaliczam do udanych:))Pozdrawiam.
hosia mam 26% zniszki na okulary:) ale ciesze się że dadzą mi jakąłś zniszke.Pozdr.:)
Ricardos najgorzej jest gdy się ma za dużo doradców,wtedy nie wiadomo jakie liczby wybrać.
ho,ho Vento - 26lat? To musisz dodać z 10 minut .W tym wieku chuci "bele" czym nie spławisz ;)))P
hośka_lo sapevo pero!! pero dici sul serio! da dove sone questo detto da google translattica ??
Oj, widzę, że z proponowanych w MM:
12-21-27-55 + 31 oraz 30-32-40-52-60-72.
Wypadły:
21-40-52-60.
Na jutro, 30 03 2010 w MM:
7-20-26-41-55-56-60-66-77.
Dobranoc
12-21-27-55 + 31 oraz 30-32-40-52-60-72.
Wypadły:
21-40-52-60.
Na jutro, 30 03 2010 w MM:
7-20-26-41-55-56-60-66-77.
Dobranoc
Ryśku dziś mnie nie było W ostatnim momencie zdążyłam cuś wklepać - nawet nie całą dziesiątkę Jutero się pomyśli :)))
Dziękuję Wszystkim za gratulacje;)Dobrej nocy;)Pozdrawiam serdecznie.
Tutti pierdutti,helo Dolly, od tego włoskiego głowa mnie boli.
Dobranoc
Dobranoc
Vento Nie wal mi z grubej rury, bo dziś miałam dopiero 2 lekcję. Jestem na etapie Io sono , noi siamo, voi siete Pogadamy za pół roku ;)))P
hosia_ tak jeswteś typowa polka!!,a te typowe to okrutnie szczwane bestie che si ama :)
KUPON 1
360 Manchester City-Wigan 1 1.35++++++++++++++
532 Newcastle-Nottingham 1 1.70 ++++++++++++++
859 Kaiserslautern-TSV Monachium 1 1.50+++++++++
AKO 3,44
Dziś kupony dostałem na lśniącym prawie kredowym papierze.Chyba nowsza jakość papieru ,i bardzo wyraźny druk,ale co do druku to może drukarka miała Świerzy wkład.TOMCIO dzięki za trafne typy.Pozdrawiam i wszystkim gratuluje wygranych.
360 Manchester City-Wigan 1 1.35++++++++++++++
532 Newcastle-Nottingham 1 1.70 ++++++++++++++
859 Kaiserslautern-TSV Monachium 1 1.50+++++++++
AKO 3,44
Dziś kupony dostałem na lśniącym prawie kredowym papierze.Chyba nowsza jakość papieru ,i bardzo wyraźny druk,ale co do druku to może drukarka miała Świerzy wkład.TOMCIO dzięki za trafne typy.Pozdrawiam i wszystkim gratuluje wygranych.
Jeśli rząd nie będzie chciał przekonać Brukseli, od 1 stycznia zdrożeje podatek VAT na żywność, książki oraz mieszkania.
"Chodzi o wzrost VAT, który obejmie podstawowe artykuły żywnościowe" – powiedział prof. Jerzy Osiatyński z Państwowej Akademii Nauk.
Jak podaje Radio Zet, tylko do końca roku możemy stosować niższe stawki, np. na mięso, ryby i tłuszcze, ale też na książki, usługi budowlane i nowo wybudowane mieszkania. Bruksela zezwoliła na to w 2007 r. Od przyszłego roku będziemy musieli jednak stosować wyższe stawki, chyba, że znów poprosimy o przesunięcie podwyżek.
Jak szacują eksperci, przeciętna czteroosobowa rodzina zapłaci za żywność więcej o około 80 - 100 zł. Jeśli do tego doliczyć wyższe ceny pieluszek dla dzieci, książek lub czasopism, to może się okazać, że rodzinne wydatki w 2011 r. podskoczą o 10 - 15 proc.
"Chodzi o wzrost VAT, który obejmie podstawowe artykuły żywnościowe" – powiedział prof. Jerzy Osiatyński z Państwowej Akademii Nauk.
Jak podaje Radio Zet, tylko do końca roku możemy stosować niższe stawki, np. na mięso, ryby i tłuszcze, ale też na książki, usługi budowlane i nowo wybudowane mieszkania. Bruksela zezwoliła na to w 2007 r. Od przyszłego roku będziemy musieli jednak stosować wyższe stawki, chyba, że znów poprosimy o przesunięcie podwyżek.
Jak szacują eksperci, przeciętna czteroosobowa rodzina zapłaci za żywność więcej o około 80 - 100 zł. Jeśli do tego doliczyć wyższe ceny pieluszek dla dzieci, książek lub czasopism, to może się okazać, że rodzinne wydatki w 2011 r. podskoczą o 10 - 15 proc.
Ten podatek na nowo wybudowane mieszkania miał wejść od tego roku tylko o rok go przesunęli,na prośbę naszego rzadu.Dlatego ci co zdążyli spłacić kredyt to wygrali.Jednak ci co nie zdążą wykupić mieszkania czyli zdobyć aktu własności do końca roku będą zmuszeni dopłacić,różnice 7/22% watu.Ci Którym nie dużo zostało biorą pożyczki i spłacają,ale ci co mają długi kredyt wpadną w pułapkę,nawet sobie nie zdają jaką kosztowną.Pozdrawiam
vento >>> do wpisu 104280.
Czy myślisz,że ja tutaj cokolwiek biorę poważnie prócz gry.
A tak na marginesie to: byłeś niezauważany źle,rzuciłam hasło,dojrzałam Ciebie ( a w ślad za mną inne kobietki )to mi męża wypominasz.Trudno Was czasami zrozumieć.
pozd
Czy myślisz,że ja tutaj cokolwiek biorę poważnie prócz gry.
A tak na marginesie to: byłeś niezauważany źle,rzuciłam hasło,dojrzałam Ciebie ( a w ślad za mną inne kobietki )to mi męża wypominasz.Trudno Was czasami zrozumieć.
pozd
Witam po przerwie. Jestem po odwyku i już chyba nie będzie mnie raziło jak pewna Pani napisze że nie wie w jakiej lidze gra Juventus Turyn.
Witam we wtorek.
do zaproponowanych przeze mnie w MM liczb dodaję:
28-63-71-73.
Do zobaczenia po południu.
do zaproponowanych przeze mnie w MM liczb dodaję:
28-63-71-73.
Do zobaczenia po południu.
Lila wysłała te swoje liczby ? bo jakoś słabo się cieszyła?!
Banco a w jakiej lidze gra Juwentus Turyn bo widać nie jestem jedyna , że nie wiem .
Dzień Dobry
I jeśli, jeszcze można spytać, w co gra i skąd jest Juventus ?
I jeśli, jeszcze można spytać, w co gra i skąd jest Juventus ?
Tak myślałam , ten czat umiera !!!!!
mysia pysia....Lila wysłała te swoje liczby:)Słabo się cieszyłam?A co,miałam pisać jak to bardzo się cieszę,czy co?
nie wiem , zazwyczaj wygranej towarzyszy wybuch emocji ....
mysia pysia....też się cieszyłam,możesz mi wierzyć.Zawsze będzie na waciki:)
lila a gdzie wpisałaś swoją szczęśliwą piatkę , bo na czacie nie widzę ?
mysia pysia ...jest w typowaniach.Jeżeli ktoś chce to tam zajrzy i nie muszę pisać jej na czacie.
Witam
nasze podsumowanie z wszystkich prezentowanych na stronie gier nasz zysk netto na 2 dni przed końcem miesiąca wynosi +1980,17 jed/zł sprawdź i zagraj
wejdź na www.multimultiplus.dbv.pl
nasze podsumowanie z wszystkich prezentowanych na stronie gier nasz zysk netto na 2 dni przed końcem miesiąca wynosi +1980,17 jed/zł sprawdź i zagraj
wejdź na www.multimultiplus.dbv.pl
Witaj Lilu:)))) lralalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratulacje kochana:):)za"5" cmokasek także:):)
kathy....W jakiej dzielnicy Gdańska mieszkasz,jeśli można wiedzieć?Pozdr.
kathy...to w takim razie gdzieś przy ulicy Długiej.Mam rodzinę w Gdańsk-Brzeźno,dlatego pytałam;)Pozdrawiam serdecznie;)
lila. ok.
a jak wygram dziś 10/10 w multi albo 6/6 w lotto, to napewno sytuacja się zmieni :)
pzdr
a jak wygram dziś 10/10 w multi albo 6/6 w lotto, to napewno sytuacja się zmieni :)
pzdr
kathy.....Życzę Tobie tego z całego serca,i przy okazji sobie również:)Pozdrawiam serdecznie.
torsan... ze sportem to mam tylko do czynienia jak dźwigam ciężary po schodach :)
No żesz kurczaczek 52 dwa razy plusem--ech to losowanie:/
>>>kogucik19-trochę Ci się dziwię, że nie grasz w fortunie
bo
w 1 kuponie masz kurs 5,14, w fortunie miałbyś 5,49 przy tym samym typowaniu
w 2 kuponie masz kurs 5,97, w fortunie miałbyś 6,48
nie ma to wielkiego znaczenia, gdy zagrasz na małą kasę, ale pisałeś, że grasz za większą, aaaaaaa to przy graniu
za 100 zł to w TM masz
w 1 kuponie 462,60 w fortunie 494,10
w 2 kuponie w TM 537,30 w fortunie 583,20
więc jest różnica
a gdy za jeszcze większą kasę, to .........
chyba nie muszę dalej.....
bo
w 1 kuponie masz kurs 5,14, w fortunie miałbyś 5,49 przy tym samym typowaniu
w 2 kuponie masz kurs 5,97, w fortunie miałbyś 6,48
nie ma to wielkiego znaczenia, gdy zagrasz na małą kasę, ale pisałeś, że grasz za większą, aaaaaaa to przy graniu
za 100 zł to w TM masz
w 1 kuponie 462,60 w fortunie 494,10
w 2 kuponie w TM 537,30 w fortunie 583,20
więc jest różnica
a gdy za jeszcze większą kasę, to .........
chyba nie muszę dalej.....
Witam Wszustkich :-)
Jak ja tu dawno nie byłem......
Jak ja tu dawno nie byłem......