Wpisy 104 270 – 104 369
29 marca 2010 20:30 → 30 marca 2010 13:09, 100 wpisów
Bałwan się pyta czy rico podał jakieś liczby na multi,czy tylko jest marudą.
Bałwan słyszał kiedyś opowiadanie o świętym Dominiku Savio,jak ten spotkał na ulicy przeklinającego mężczyznę,a kiedy zwrócił mu uwagę,ten obiecał poprawę.
Dla tych co nie lubią patrzeć w tabele,bałwan podaje cztery długo nie idące liczby 16,24,33,30.Pozdrawiam.
hipopotan>
Ty się nagadasz z bałwanem.
Wam się chyba nigdy nie nudzi.
A słoneczko jemu nie szkodzi ???
Pozdrawiam,, Hipciu
Ty się nagadasz z bałwanem.
Wam się chyba nigdy nie nudzi.
A słoneczko jemu nie szkodzi ???
Pozdrawiam,, Hipciu
Witam:) Lila hipopotan oszalał;) od tego lotto,zaczoł gadać ze swoimi maskotkami.
hipo co jest grane??
hipo co jest grane??
Bałwan zauważył vento,że zawsze pojawiasz się obok Lily,powiem mu,że bardzo ją lubisz.
Bałwan musi uważać na słońce i używa parasola ,aby się chronić i swój cenny buchmakerski mózg przed przegrzaniem.
hipopotan....Witaj:)To nie było śmieszne;)Pozdrawiam Cię serdecznie.
magda77 ty masz męża! także nie powinnaś brać mnie na serio, poza tym mój wpis to dialod a nie zaloty ;))
Witaj Lila.Ja nie odpowiadam za zachowanie bałwana.Posadzę go na kilka godzin na karnym jeżu.Pozdrawiam.
Podaję jakie beznadziejne liczby wybił mi chybik wczoraj wieczorem:1,6,9,14,15,24,32,38,44,59.Koszmar.
Witam Wszystkich !!!! :)
lila uśmiechnij się ;)
lila uśmiechnij się ;)
Lila, czy Ty to gotujesz, czy tylko przepisujesz książkę kucharską?
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Witam wszystkich!Dopiero zatypowałem gdyż wróciłem z pracy a dzień był ciężki.Nie cierpię promocji :( Pozdrawiam wszystkich i powo w losowaniu.R
W związku,że uziemniłem na kilka godzin bałwana,podaję liczby od bociana.Bocian,że pracuje przy odbieraniu porodów,a w 9tym miesiącu następuje rozwiązanie serwuje takie liczby:9,19,39,49,59.Jak nie pójdą,pretensje kierowaćdojego niego a nie hipcia.
Lila, aż mi ślinka cieknie od czytania przepisów, a co dopiero jeść takie pyszności!!! Uwielbiam.
Lila nie moge teraz pisać bo mi komp pada i dodatku ta sieć EDGE :((
Vento proszę usiądz na karnym jeżu,i odczekaj 15 minut do losowania.
hipo_mam ochłonąć ??,a po losowanieu sam się uspokoje?? chciałeś powiedzieć ??
8,27,78
4,9,21,35,41
4,9,21,35,41
8,27,72 / 8,27,78 /
4,9,21,35,41
4,9,21,35,41
Vento: Żeby kara zadziałała musisz posiedzieć na karnym jeżu tyle minut ile masz znizki na okulary :))P PÓźniej podobno WSZYSTKIEGO Ci się odechce :D ;P
Hosiu nie wykończ pluszaka głodem.Trzeba go karmić systematycznie.Pozdrawiam.
hipopotan....Dziękuję bardzo.Dzień zaliczam do udanych:))Pozdrawiam.
hosia mam 26% zniszki na okulary:) ale ciesze się że dadzą mi jakąłś zniszke.Pozdr.:)
Ricardos najgorzej jest gdy się ma za dużo doradców,wtedy nie wiadomo jakie liczby wybrać.
ho,ho Vento - 26lat? To musisz dodać z 10 minut .W tym wieku chuci "bele" czym nie spławisz ;)))P
hośka_lo sapevo pero!! pero dici sul serio! da dove sone questo detto da google translattica ??
Oj, widzę, że z proponowanych w MM:
12-21-27-55 + 31 oraz 30-32-40-52-60-72.
Wypadły:
21-40-52-60.
Na jutro, 30 03 2010 w MM:
7-20-26-41-55-56-60-66-77.
Dobranoc
12-21-27-55 + 31 oraz 30-32-40-52-60-72.
Wypadły:
21-40-52-60.
Na jutro, 30 03 2010 w MM:
7-20-26-41-55-56-60-66-77.
Dobranoc
Ryśku dziś mnie nie było W ostatnim momencie zdążyłam cuś wklepać - nawet nie całą dziesiątkę Jutero się pomyśli :)))
Dziękuję Wszystkim za gratulacje;)Dobrej nocy;)Pozdrawiam serdecznie.
Tutti pierdutti,helo Dolly, od tego włoskiego głowa mnie boli.
Dobranoc
Dobranoc
Vento Nie wal mi z grubej rury, bo dziś miałam dopiero 2 lekcję. Jestem na etapie Io sono , noi siamo, voi siete Pogadamy za pół roku ;)))P
hosia_ tak jeswteś typowa polka!!,a te typowe to okrutnie szczwane bestie che si ama :)
KUPON 1
360 Manchester City-Wigan 1 1.35++++++++++++++
532 Newcastle-Nottingham 1 1.70 ++++++++++++++
859 Kaiserslautern-TSV Monachium 1 1.50+++++++++
AKO 3,44
Dziś kupony dostałem na lśniącym prawie kredowym papierze.Chyba nowsza jakość papieru ,i bardzo wyraźny druk,ale co do druku to może drukarka miała Świerzy wkład.TOMCIO dzięki za trafne typy.Pozdrawiam i wszystkim gratuluje wygranych.
360 Manchester City-Wigan 1 1.35++++++++++++++
532 Newcastle-Nottingham 1 1.70 ++++++++++++++
859 Kaiserslautern-TSV Monachium 1 1.50+++++++++
AKO 3,44
Dziś kupony dostałem na lśniącym prawie kredowym papierze.Chyba nowsza jakość papieru ,i bardzo wyraźny druk,ale co do druku to może drukarka miała Świerzy wkład.TOMCIO dzięki za trafne typy.Pozdrawiam i wszystkim gratuluje wygranych.
Jeśli rząd nie będzie chciał przekonać Brukseli, od 1 stycznia zdrożeje podatek VAT na żywność, książki oraz mieszkania.
"Chodzi o wzrost VAT, który obejmie podstawowe artykuły żywnościowe" – powiedział prof. Jerzy Osiatyński z Państwowej Akademii Nauk.
Jak podaje Radio Zet, tylko do końca roku możemy stosować niższe stawki, np. na mięso, ryby i tłuszcze, ale też na książki, usługi budowlane i nowo wybudowane mieszkania. Bruksela zezwoliła na to w 2007 r. Od przyszłego roku będziemy musieli jednak stosować wyższe stawki, chyba, że znów poprosimy o przesunięcie podwyżek.
Jak szacują eksperci, przeciętna czteroosobowa rodzina zapłaci za żywność więcej o około 80 - 100 zł. Jeśli do tego doliczyć wyższe ceny pieluszek dla dzieci, książek lub czasopism, to może się okazać, że rodzinne wydatki w 2011 r. podskoczą o 10 - 15 proc.
"Chodzi o wzrost VAT, który obejmie podstawowe artykuły żywnościowe" – powiedział prof. Jerzy Osiatyński z Państwowej Akademii Nauk.
Jak podaje Radio Zet, tylko do końca roku możemy stosować niższe stawki, np. na mięso, ryby i tłuszcze, ale też na książki, usługi budowlane i nowo wybudowane mieszkania. Bruksela zezwoliła na to w 2007 r. Od przyszłego roku będziemy musieli jednak stosować wyższe stawki, chyba, że znów poprosimy o przesunięcie podwyżek.
Jak szacują eksperci, przeciętna czteroosobowa rodzina zapłaci za żywność więcej o około 80 - 100 zł. Jeśli do tego doliczyć wyższe ceny pieluszek dla dzieci, książek lub czasopism, to może się okazać, że rodzinne wydatki w 2011 r. podskoczą o 10 - 15 proc.
Ten podatek na nowo wybudowane mieszkania miał wejść od tego roku tylko o rok go przesunęli,na prośbę naszego rzadu.Dlatego ci co zdążyli spłacić kredyt to wygrali.Jednak ci co nie zdążą wykupić mieszkania czyli zdobyć aktu własności do końca roku będą zmuszeni dopłacić,różnice 7/22% watu.Ci Którym nie dużo zostało biorą pożyczki i spłacają,ale ci co mają długi kredyt wpadną w pułapkę,nawet sobie nie zdają jaką kosztowną.Pozdrawiam
vento >>> do wpisu 104280.
Czy myślisz,że ja tutaj cokolwiek biorę poważnie prócz gry.
A tak na marginesie to: byłeś niezauważany źle,rzuciłam hasło,dojrzałam Ciebie ( a w ślad za mną inne kobietki )to mi męża wypominasz.Trudno Was czasami zrozumieć.
pozd
Czy myślisz,że ja tutaj cokolwiek biorę poważnie prócz gry.
A tak na marginesie to: byłeś niezauważany źle,rzuciłam hasło,dojrzałam Ciebie ( a w ślad za mną inne kobietki )to mi męża wypominasz.Trudno Was czasami zrozumieć.
pozd
Witam po przerwie. Jestem po odwyku i już chyba nie będzie mnie raziło jak pewna Pani napisze że nie wie w jakiej lidze gra Juventus Turyn.
Witam we wtorek.
do zaproponowanych przeze mnie w MM liczb dodaję:
28-63-71-73.
Do zobaczenia po południu.
do zaproponowanych przeze mnie w MM liczb dodaję:
28-63-71-73.
Do zobaczenia po południu.
Lila wysłała te swoje liczby ? bo jakoś słabo się cieszyła?!
Banco a w jakiej lidze gra Juwentus Turyn bo widać nie jestem jedyna , że nie wiem .
Dzień Dobry
I jeśli, jeszcze można spytać, w co gra i skąd jest Juventus ?
I jeśli, jeszcze można spytać, w co gra i skąd jest Juventus ?
Tak myślałam , ten czat umiera !!!!!
mysia pysia....Lila wysłała te swoje liczby:)Słabo się cieszyłam?A co,miałam pisać jak to bardzo się cieszę,czy co?
nie wiem , zazwyczaj wygranej towarzyszy wybuch emocji ....
mysia pysia....też się cieszyłam,możesz mi wierzyć.Zawsze będzie na waciki:)
lila a gdzie wpisałaś swoją szczęśliwą piatkę , bo na czacie nie widzę ?
mysia pysia ...jest w typowaniach.Jeżeli ktoś chce to tam zajrzy i nie muszę pisać jej na czacie.
Witam
nasze podsumowanie z wszystkich prezentowanych na stronie gier nasz zysk netto na 2 dni przed końcem miesiąca wynosi +1980,17 jed/zł sprawdź i zagraj
wejdź na www.multimultiplus.dbv.pl
nasze podsumowanie z wszystkich prezentowanych na stronie gier nasz zysk netto na 2 dni przed końcem miesiąca wynosi +1980,17 jed/zł sprawdź i zagraj
wejdź na www.multimultiplus.dbv.pl
Witaj Lilu:)))) lralalaaaaaaaaaaaaaaaaaaa gratulacje kochana:):)za"5" cmokasek także:):)
kathy....W jakiej dzielnicy Gdańska mieszkasz,jeśli można wiedzieć?Pozdr.
kathy...to w takim razie gdzieś przy ulicy Długiej.Mam rodzinę w Gdańsk-Brzeźno,dlatego pytałam;)Pozdrawiam serdecznie;)