Wpisy 1 042 018 – 1 042 117
31 lipca 2012 22:25 → 31 lipca 2012 22:50, 100 wpisów
13max
sambiana...dobranoc
koiala napewno jesteś pełnoletni?
bo takie błędy sadzisz, chyba że jesteś dyslektykiem
bo takie błędy sadzisz, chyba że jesteś dyslektykiem
u mnie dupa zbita ale cieszę się waszymi wygranymi mala557dałaś czadu lila brawo i pozostałym również szczere gratulacje
Hura.. .
Skorzystał ktoś z mojego typowania MM ????????????????????
W TYPOWANIU MIAŁEM....6/10.
Skorzystał ktoś z mojego typowania MM ????????????????????
W TYPOWANIU MIAŁEM....6/10.
jano...narka dobranoc
Toja.. .
dziękuję za dużą aktywność w typowaniach oraz tym samym w lidze typujących. Miesiąc lipiec był okrojony i jedynie miał na celu stestowanie czy wszystko liczy się jak należy, a od sierpnia najlepsi będą otrzymywać już faktyczne nagrody! Zachęcam do aktywnego udziału w miesiącu sierpniu... jak widać nie ma łatwo dostać się na szczyty listy
za***ole dzisiaj lizaki na maxa ...no ***a 2x 2/3 i 2x3/5 jak nie 9 to 69 ...w całości im nie opasuje ..a chciałem dodać to 4 krzysia i wymiekłem a weszła
toja
Marysiu w ostatniej chwili typowałam na szybcika, ale obiecuje poprawę
Marysiu w ostatniej chwili typowałam na szybcika, ale obiecuje poprawę
13max...w sumie 758 zeta ale musisz odjąc to zo zainwestowałam czyli 120
lila no to fajnie,że udało Ci się troszkę ich skasować i dobrej nocki życzę,ja tymczasowo zmykam
oj już dobrze wiem 13max,wróce za chwilkę poczytać co tam popisujecie
jocia spać mi się jeszcze nie chce,poprzeglądam sobie to i owo, w tym euromiliona
13max nie mam dzis natchnienia specjalnego do pisania i coś ciągle głodna jestem,ale jak to kobita obżerać się nie będę,bo trza trzymać linię
jocia a zagrałam tylko ja się nie rzucam wychodzę z założenia,ze jak mam wygraać to i na 1 czy 2-ch powinno wyjść