Wpisy 1 041 318 – 1 041 417
31 lipca 2012 13:25 → 31 lipca 2012 13:51, 100 wpisów
lila..tak jak wczoraj wiedziałem miałem wziąć jocia 71 i ja 57 ..reszta trzeba szukaj 10 inee liczby ..powinno wygramm za 150 zeta ..3 razy 3/3 i reszta 2/3
Lila a wiesz ze jakies pol roku temu bylem na zleceniu w wariatkowie na polnocy Anglii ja pintole nie zycze nikomu trafic w takie miejsce
dobra znikam...
Lila chcieli ale zwialem kusili darmowym wiktem i duzym ekranem na switlicy
Karkas mam trzy takie systemy na 12 liczb co dają 4 z 5 49 zakł. 71 zakł. 113 zakł.Jak dla mnie za drogie.
Lila negocjowalem ale nie zgodzili sie na weekendowe wypady na miasto to uciekłem
niccola...dzien dobry paniuszka..
jak jeden torsan ..zagloda twoje foto ..bedzie mówi zawsze ale nogii znikam...
jak jeden torsan ..zagloda twoje foto ..bedzie mówi zawsze ale nogii znikam...
No czas najwyższy obudzić się wysrać wstać z łóżka i iść do Żabki pUścić się
Lila a tak na serio to powiem Ci ye sie tam balem jak cholera nie wiadomo co komu moye odbic w danej chwili
lila.. spoko nie ma torsanie
lila...tym bardziej że to nowa nawigacja kupiona w maju a już 2 raz w reklamacji
nicolla...ja jak ostatnio patrzyłam na nawigację a jechałam do środy śląskiej to wylądowałam w kątach wrocławskich c*** by To strzelił jasny
scolls..poważnie.Otworzyłam okno i wypintoliłam tą całą zasraną nawigację
Lila dobrze ze nie wjechalas do jeziora po nawigacji jak jeden gosciu co sie caly net z niego smial
scols..rózne programy tom tom jak chcecie ..ja mam inne lepsze mapa map najnowsza wersja ..łatwo kraść internecie
scolls..no aż takich przebojów to z nią nie miałam.Raz tylko mówiła menda skręć w prawo a tam las i żadnej drogi
lila...
ja uzywam z powodzeniem gps takiej firmy roadangel i spisuje sie rewelacja od ponad 5 latchetnie bym zmienil bo nie ma za duzo bajerow ale szkoda mi bo nigdy mnie nie zawiodla
z tego co sie interesowalem gps to zawodowi kierowcy chwala sobie MIO podobno rewelacja
albo ewentualnie tom tom ale wyzsze modele z ekranem 16:9 nie te tanie bo sa do du...y