Wpisy 1 035 769 – 1 035 868
27 lipca 2012 16:34 → 27 lipca 2012 17:55, 100 wpisów
zwykl masz 100% racji i dlatego tak latwo jest manipulowac w tych czasach spoleczenstwem
dlatego trzeba edukowac i otwierac ludziom oczy na swiat bo ludziom sie wydaje ze tak juz musi byc i koniec a to nieprawda
scolls nie wiem, czy wiem /wiem dziwnie zabrzmi / a może to choroba i wszystko mi /czy innym/ się tylko wydaje,śni?
Tego nie wiem.
I nie sądzę aby ktokolwiek byłby mi wstanie odpowiedzieć na to pytanie
Tego nie wiem.
I nie sądzę aby ktokolwiek byłby mi wstanie odpowiedzieć na to pytanie
wbrew pozorom my wlasnie zyjemy w takim matrixie programowanym przez tych na gorze ktorzy doskonale wiedza co robia
Neo to pstac fikcyjna ale aby obudzic sie z matrixa My wszyscy musimy stac sie powiedzmy Neoodpowiednikami bo w przeciwnym razie ta rzeczywistosc bedzie gorsza niz na filmie
jak slysze cos takiego co sie juz teraz dzieje ze bedzie globalny rzad,jedna waluta swiatowa,czipowanie ludzi,przymusowe szczepienia itd.to mnie krew zalewa,przeciez takie coś to bedzie 100% kontrola kazdego czlowieka na ziemizdecydowanie sie nie zgadzam z takimi pomyslami
scolls nie chce mi sie tego wszystkiego czytać bo słaby jestem ale sie zgadzam
zwykła wlasnie w tym jest problem ze do takich rzeczy jest juz zdecydowanie za pozno aby podchodzic z dystansem,ludzie musza zaczac byc pewnych rzeczy swiadomi bo inaczej to zostana zniewoleni jeszcze bardziej niz sa (tak dokladnie ZNIEWOLENI)
pierwszy przyklad z brzegu:budowa w pl elektrowni atomowejpytam sie PO CO??zachod juz dawno rezygnuje z tej technologi ktoraa jest PRZESTARZAŁA,kosztowna,nieekologiczna itd.
http://cia.media.pl/dlaczego_sprzeciwiamy_sie_budowie_elektrowni_atomowej_w_polsce
http://cia.media.pl/dlaczego_sprzeciwiamy_sie_budowie_elektrowni_atomowej_w_polsce
może i dobrze,że to nie do mnie ten bonus...nie wiedziałabym co z taką kasą zrobić i może bym zwariowała....
scools....zniewolony tez juz jestes
Grami w Euromilionos
Grami w Euromilionos
scolls
Dno....
Dno....
widze ze w profilu nic sie nie chwalisz to chyba cieniutko poszlo
wleciało 2/5
trudno
trudno
dzis mi ktoś bonusa zabrał kurka wodna
ciekawe jak zagrał ten szczęśliwiec
wszystko możliwe
mala1438 nie zwariowala bys,to sa niby duze pieniadze ale mozna je stracic bardzo szybko kwestia uswiadomienia sobie tego
scolls masz rację....ja już wiem na co bym wydała....może by coś jeszcze zostało
trisetum dzis pula w UK jest w przeliczeniu na złotówki ponad MILIARD nowych zlotych
prawda jest taka ze na tym swiecie stracic mozna kazde pieniadze bardzo szybko odwrotnie do pozyskania tych pieniedzy
zwykla po 1 inwestycja w nieruchomosci,wbrem pozorom za duzo tego bym nie kupil a po drugie energia odnawialna i kasy nie ma
scolls a z ilu liczb tam losowanie i jeszcze chyba jakas dodatkowa jest ?
k.rwa patafiasńska 1/3 w multi i dwa oboki niech ich kruk ch.jem stłucze tych TS-owców i Platforme pojebów obuwniczą
a jak by z pałacu kultury zrobic burdeal ale taki najlepszy w europie ? to tez taka energia odnawialna
trisetum
/www.national-lottery.co.uk/player/p/help/abouteuromillions.ftl#anchor0
/www.national-lottery.co.uk/player/p/help/abouteuromillions.ftl#anchor0
pafty....i tak masz dobrze ***a. ja 0/3
trisetum nie bardzo bo k....y sie zuzywaja to nie bardzo odnawialana
scolls błędna odpowiedź - czytając, co pisałeś wcześniej
ale cóż każdy ma swoją wartość
ja ze swoją średnią krajową jestem zadowolona tym co mam
ale cóż każdy ma swoją wartość
ja ze swoją średnią krajową jestem zadowolona tym co mam
a oboki były karwa w AMERYCE
pafty...nie narzekaj miałes sukces...
pafty...nie narzekaj miałes sukces...
pafty....dzis bedzie lepiej.....0/10
zwykla liczylas na to ze napisze cele charytatywne,fundacje itd owszem ale najpier te pieniadze musza zapracowac na to aby mozna bylo komukolwiek pomagac wedlug zasady daj wedke a nie rybe
pafty spokojnie,bez przesady w kulki nikt nie oszukuje co innego jak sie dobierze do wplywow z gry
ratowanie świata
ale spokojnie - każda przeciętna jednostka pierw myśli o sobie potem cała reszta
ale spokojnie - każda przeciętna jednostka pierw myśli o sobie potem cała reszta
zwykla cos w tym stylu ale na zasdzie ja ci pomoge jesli ty pomozesz kolejnym dwom osoba itd
osobom* sorry ale zauwazylem ze ostatnio mam cos problemy z koncowkami
np. 7-demka w multi 3 masz trafne a 4 zwajchlowane gram już lata to mi nie powiesz że nie wachlująsiedzą w kompach najlepszy systemik np.na eliminowanie wygranych i heja
pafty ok to co piszesz rozumiem ale wyjasnij mi jak losuja te cyferki ktore chca
pafty...zaczyna sie powoli z tobą zgadzać. coś smierdzi....
za dużo tych oboków (zboków)
za dużo tych oboków (zboków)
stać ich na wszystko-mogą ciulać jak chcą-programiści starsi wajchlowi-odrzucą dobre układy a wysrają jakieś z kosmosu co nikt nie dał-może oprócz wajchlowego łysej pały-rostkowskiego
oboki to Wam sie wydaje ze sa ale zawsze mozecie zagrac na sucho i wtedy komputery TS nie beda mialy mozliwosci kontroli i zobaczycie jak łatwo jest trafic np.7/10
wjchlują bo jest lato...gorąco
pafty zagraj na sucho np. 10 losowan i zobaczysz ile wyciagniesz
jak bedziesz po kilku seriach na plus to znaczy ze wachluja jesli tak samo tyły to kogo sie czepisz?
scolls....wiem. śmieje sie. nie ma tu oszustwa.poprstu trzeba mieć szczęscie i grać stałymi. mnie juz kila razy sie zdażyło ,że tzw moje liczby wlatywały a nie grałem nimi konsekwentnie
np mini.... 31,42,18,21.....moje liczby. nie zagrałem. miałbym 4/5
kriss oszustwo jest przy obliczaniu wplywów i podziale wygranych z tym sie zgadzam ale tego nikt nie udowodni
scools...być moze. ale jak ci wlecą cyferki dostaniesz tyle ile ci sie należy. a co oni tam robią jebia mnie to
tak samo sie pytam gdzie jest oficjalna wiadomosc na lotto.pl ile wygranych zostalo NIEODEBRANYCH z roznych powodow
scools...obliczyłes kiedys ile wydałes juz na losy?
2 lata temu 5 w lotto miałem ze snu to ,k.urwa ok 300- 5 było,6 nie było kumulacja 18 mln a piątka tylko 3.300,a nieraz piątki są 8,9,10 tys
w UK jest tabelka i kazdy moze zobaczyc ze np.do dzis ktos nieodebral 63 mln funtow
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/unclaimedPrizes.do
dobra,moja trójeczka jeszcze /mam nadzieję szczęśliwa/
36,69,76
i coś na poprawę nastroju
http://www.youtube.com/watch?v=uwHHtK-9Iro
36,69,76
i coś na poprawę nastroju
http://www.youtube.com/watch?v=uwHHtK-9Iro
ja gram od kwietnia....i wydalem ok 1100 zł
i nieszczesny sytsem mm.chce zapomnieć
scools...juz bankrut jestem. wiec ryzykuje. ot taka prawda.
no ile straciles przez te lata scools
------

dzis wygrasz 1 mln funcików
kriss szczerze to nie liczylem ale np.15 lat temu byla inna kasa ...zreszta wole nie liczyc
to dzis w UK lsuja tez te 100 osób po 1 mln?
widzieliście jak się ładnie powtórzyły przedostatnio liczby lotto?
jarq...widzialem 4/6....
scools....ile masz tych losów uzbieranych ? na dzisiejsze losowanie?