Wpisy 1 034 709 – 1 034 808
26 lipca 2012 21:09 → 26 lipca 2012 21:40, 100 wpisów
Lila zmęczony z pracy wrócił i głodny był wcale mu się nie dziwię
mala..no katastrofa.Ja sobie nawet tego nie jestem w stanie wyobrazić
mala...sąsiad kosił trawę we Wrocławiu,była rosa a on boso i jebnął go prąd i też trup
Damian....a pod sufitem nie ma wiatraków??w niektórych knajpach są ,za wysoko ją podrzucili,wiatrak chodził na pełnych obrotach bo gorąco i stało się to co stało.Proste
mala...małolat powiesił się ostatnio w Volkwagenie na hali w Poznaniu bo go chcieli zwolnić a kredyt miał do spłacenia.
mala...w ogóle nie lubię słuchać o takich tragediachjak ktos mi opowiada to zaraz wychodzę bo mnie jasna krew zalewa
DAmian..no masakra.Ludzie nabrali kredytów i nie mają z czego teraz spłacać i dzieje się tragedia
mala...co daleko szukać.Pochowałam dziadka,10 miesięcy później babcię a 3 miesiące po babci jej syna,dostal zawał wujek i trup na miejscu
Lila wszystko dąży że masz pracowac i nic z tego nie miec niskie zarobki to norma
Damian...znajoma najlepiej.Wzięła kredyt we Frankach(ma swoją firmę ,jest księgową) spłacała kredyt 3 lata i ma do spłacenia znowu tyle ile wzięła .Normalnie załamka
lila
DAmian...a c*** wie co zrobiła ale Frank skakał i wyszło po spłacaniu że ma tyle samo co na początku
sambiana...
mala myszko
mala myszko
ciekwae czy cos wleci odemnie....duzo kasy dałem dzis
siemka wszystkim
Lila...
lila Ty mahoń ale Ja już nie wiem jaką mam skórę więcej jak czarniawa
sambiana
deki..
kriss przy 11 duża szansa i byś udowodnił że jednak można tarfic maxa
kriss22221
dziś wchodzą 79,7,74 no i moja stała 10tka z plusem
dziś wchodzą 79,7,74 no i moja stała 10tka z plusem
lila no nie wiem jak stanę na jezdni to mnie nie widać dopiero jak wejdę na "białe" to widać
ale gorąco