Wpisy 1 033 090 – 1 033 189
25 lipca 2012 17:14 → 25 lipca 2012 18:38, 100 wpisów
Robal36 jesli chodzi o to pierwsze to komu ma zalezec TS?przeciez tu akurat maja ogromne pole do kretactwa
samo to że nie ma podawanych ile wygranych jest nieodebranych to juz jest sposob na przekrety
samo to że nie ma podawanych ile wygranych jest nieodebranych to juz jest sposob na przekrety
żałuje tylko,że przy kumulacji 18 mln -2 lata temu miałem 5-3.300zł,a nie 6 byłby spokój no mały figiel nie poszczęsciło się-do końcabo potem to już było beznadziejnie z wygraną
pafty to i tak ogromny sukces 5/6 ja przez 18 lat mialem najwiecej 4/5 w dawnego expresa
scolls
a żadnego krzysia na czacie na razie nie ma--- nikt nic nie polewa
a żadnego krzysia na czacie na razie nie ma--- nikt nic nie polewa
scolls
mało drapię na razie , wczoraj 20zł i dziś 10zł w drapkach po 1zł
moje typy na em-- 11,13,33,34,48; 6,7
mało drapię na razie , wczoraj 20zł i dziś 10zł w drapkach po 1zł
moje typy na em-- 11,13,33,34,48; 6,7
mam dziś jokera 5 !!!!!!! jak chcecie wygrac skerslajcie 4 albo 6 na 100% któraś z tych liczb wpadnie
scolls mi w złotowkach styknie nawet te 10% podatku niech se wezma
w moich okolicach 19-latka wykiwała ludzi na 131 tys kurde ma głowe na karku do interesu
scolls a ile masz paskie przejechane ? turbinka jeszcze dobra ?
sprzedawała samochody,sprzet rtv/agd itd.. niby zagarniete przez komornika i właśnie na sprzedaż ale po wpłacie na konto ślad po niej zaginął a i towaru nie wysyłała
scolls na pewno nie w to na czym sie traci na wartości najszybciej
gg
trisetum
scools
ja stawiam.hehe
trisetum
scools
ja stawiam.hehe
dzieki wszystkim
nieruchomości jakieś i chciał bym spróbować zarządzanie aktywami albo przez dom maklerski albo bank ale to po rozmowie z kimś mądrzejszym
dzis mialem na imieninki 5/8 heheeh
trisetum z tego co czytam to teraz w pl otwieraja sie duze mozliwosci jesli chodzi o energie sloneczna o ile ktos znowu nie zrobi na tym przekretu
Witam Wszystkich tu obecnych i nieobecnych.
Nie jestem typowym graczem, gram mniej niż przeciętna/y.
Na stronę trafiłem, bo mi ją polecono.
Życzę Wam wysokich wygranych i pokonania TS.
Pozdrawiam
Nie jestem typowym graczem, gram mniej niż przeciętna/y.
Na stronę trafiłem, bo mi ją polecono.
Życzę Wam wysokich wygranych i pokonania TS.
Pozdrawiam
trisetum przykladowa inwestycja w energie sloneczna 350 tys.pln zysk roczny brutto okolo 70 tys.o ile ustawa przejdzie od stycznia i pozostana stawki takie jak dotychczas
scolls ale gdzie mam te promienie słoneczne sprzedawać juz potem jak je złapie do skrzyneczki
trisetum wlasnie chodzi o ustawe gdzie energie tzn.bedzie od Ciebie odbierala elektrownia
to jest niewazne czy masz daleko elektownie czy blisko chodzi tylko o przylacze do przesylu pradu
trisetum poogladaj sobie jaka taka energia ma przyszlosc
http://www.youtube.com/watch?v=ds1WuX1MM1s&feature=g-all-u
http://www.youtube.com/watch?v=ds1WuX1MM1s&feature=g-all-u
witam wszytskich serdecznie jestem nowym graczem;p , i szukam czegos w co mozna wygrac
wiedziales ze np.romet produkuje juz autko z napedem elektrycznym
barbs
graj w MM
graj w MM
probowałam w euromilion , systemem tym ktore liczby padają najczęsciej , ale to absolutna lipa
trisetum nie znam danych technicznych ale chyba tak zle to nie jest wiem ze cena jest cos kolo 30 tys pln
w lotto , tez , zapmnialam dodac ze jestem na terenie Irlandii , doszłam teraz do wniosku ze chyba większe prawdopodobienstwo to zdrapki
i chciałabym zapytac co myslicie o tych portalach z których mozna grac wkie gry lotto na swiecie ? którys byście polecii ?
barbs jak chcesz wygrywac ale drobne sumy to graj w hotpics na 3 gora 4 liczby moze cos wygrasz ale nie beda to duze kwoty
barbs wystarczy konto w banku UK i mozesz grac do woli
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/hotpicks.ftl
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/hotpicks.ftl
Scolls a zopomniałem no tak to w piątek te dodatkowe a kumulacja się zachowała chociaż ile wynosi?
Scolls szykuje numery chyba że nie wysyłasz to w takim przypadku nie
trisetum nie za 5/6 tylko te 100x milion jest losowane z okazji olimpiady wsrod wszystkich wyslanych kuponow
HARTGE no to szykuj choc myslalem zeby wyslac te same ktore ostatnio nie weszly
to ktoś grana tych w euromilion ? : w USA lub Wlochy ? czy nikt raczej nie korzysta z tych platform do takich gier ? pewnie nie bo w kazdym kraju trzeba miec fizycznio lipe ticket , bo inaczej bez tego to lipa troche , obstawiac np euromilion we Włoszech a potem co ? kto wyplaci kase i biletu nie ma
barbs ja nie zaryzykowalbym gry na jakis stronkach bo jestem zdania ze przy wygranej ponad milion nikt ci takiej kasy nie wyplaci tylko zwinie interes i ucieknie do raju podadkowego i mozesz go pocalowac w dupsko
***a a kiedy TS rozda przynajmniej 50 x 1 mln,,,może z okazji nowego prezia na stołku
Scolls nie, nie ma co ty samych wysyłac muszę przemyślec coś innego
Scolls to ładnie ciągną a ile to w przeliczeniu na złote wychodzi a matulo