Wpisy 1 032 990 – 1 033 089
25 lipca 2012 15:17 → 25 lipca 2012 17:11, 100 wpisów
robal36....wiem Jocia tez ma nosa do liczb. ale ostatnio
moze dobra passa wróci
moze dobra passa wróci
scolls mogłabym tu epopeje w tym temacie machnąć,ale obiecałam nie poruszać tutaj polityki.
Kalkulator, który błyskawicznie obliczy nam m.in. nawet ilość przeżytych minut:
http://www.easycalculation.com/date-day/age-calculator.php
http://www.easycalculation.com/date-day/age-calculator.php
zwykla spoko nikt Ci nie kaze pisac epopeji ale lepsze jedno zdanie o polityce niż cały monolog skierowany z wrogoscia do drugiego uzytkownika i nie mam tu konkretnie Ciebie na mysli
scolls,tak to prawda czasem zaciera się granica miedzy żartem,a złośliwością.
edi8 dobra stronka mozna przeliczyc prawie wszystko szkoda tylko ze nie podaje cyferek jakie padna w najbizszym losowaniu
zwykla to tak jak z pintolem mysli ze jest żartobliwy a jest zlosliwy prawda krzysiu
mam bardzo nerwowy tydzień.. i takie wyniki.. sorry..passa wróci, jak bede miała spokojna głowe ..ale chorzy członkowie rodziny, wiec.. takie efekty..i krucho z typowaniem
kriss
wróci, jak nie będzie ciśnienia
scolls
widziałeś gdzieś tam wrogość, czy złośliwość ? a może to wszystko jest czasem tylko wynikiem jakiegoś podpuszczania ?
I poowwoooooo i
uważaj na falcony
wróci, jak nie będzie ciśnienia
scolls
widziałeś gdzieś tam wrogość, czy złośliwość ? a może to wszystko jest czasem tylko wynikiem jakiegoś podpuszczania ?
I poowwoooooo i
uważaj na falcony
Jola
bedzie dobrze
bedzie dobrze
Robal36 widzialem na forummnie sie takie rzeczy bardzo nie podobaja obojetenie jak sie je nazwie
scolls
nie wiem, co ci się podoba - to nie mój interes, zresztą tam teraz, to widać to, co widać
i tyle w temacie
nie wiem, co ci się podoba - to nie mój interes, zresztą tam teraz, to widać to, co widać
i tyle w temacie
Robal tylko nie rozumiem po co te sprzeczki udawadnianie komus czegoś?ja rozumiem dyskusje,wyrazanie swoich pogladow ktore moga sie roznic od reszty (i bardzo dobrze) ale atakowanie siebie w ten sposob to dla mnie jest po prostu GLUPOTA i świadczy o niedojrzałości osob ktore sie wypowiadaja
scolls
a czy ja Cię gdzieś 'atakuję' ?
to Ty / jako emigrant/ nie inwestujesz pieniędzy w kipski interes - i to mi się nie podoba, ta Twoja ocena i tyle
a czy ja Cię gdzieś 'atakuję' ?
to Ty / jako emigrant/ nie inwestujesz pieniędzy w kipski interes - i to mi się nie podoba, ta Twoja ocena i tyle
Robal36 spoko pewnie ze nie atakujesz masz prawo miec swoje zdanie tak jak i ja mam wyciagajac wnioski z pewnych spraw...ja pisze o tym co było jakis czas temu na forum,z tego co widze to jestes zdania ze TS raczej nie manipuluje przy grach losowych w przeciwienstwie do np. takiego wibratorka czy dobrze rozumiem?
Robal jeszcze apropo kiepskiego interesu to po prostu widze roznice miedzy Uk i PL
zdefiniuj słowo - manipuluje
o tamtym nicku, co myśli itd - pozwól, że nie będę się wypowiadał
o tamtym nicku, co myśli itd - pozwól, że nie będę się wypowiadał
Robal36 wedlug mnie manipulacja w grach losowych moze miec wiele aspektow ze tak powiem,mniej lub bardziej prawdopodobnych,wedlug mnie nic takiego sie nie dzieje jesli chodzi o losowanie kulek,po prostu wystarczy rachunek prawdopodobienstwa
dla kontrastu z Twoja wypowiedzia to wspolne jest to ze oba kraje lezą na planecie zwanej ziemia
tak, ale mówią skubańce w jakimś innym języku i mają inne gry i jakoś inaczej płacą za wygrane
wychodzi na to ze trzeba poszukac jakiejs pozaziemskiej gry w lotto moze tam beda bardziej uczciwi albo glupsi i daja sie ograc
Roabal ale podsumujmy:jestes zdania ze TS i INNI nie manipuluja tak?tzn.chodzi mi konkretnie o samo losowanie,maszyny,kulki itd.
scolls
jestem zdania, że informacje mogły by być rzetelniejsze - trochę inaczej czytam raport teesa o wpływach, a inaczej, to samo jest opisane w tygodniku itd itd
W Anglii wiesz, jakie maszyny są używane do losowania, wiesz ,że losują na kilku - prawda ? A tu ? ok - zestaw kul - że nie wiemy - to element losowości
A kwota na wygrane ? - jedynie szacują, a przecież mogliby podawać rzetelnie, i to są tylko części
nicto
powodzenia
PS
'wachlują" ? to wypisz o 22.14,59 tak ze 30 liczb - nie podmienią, bo nie zdążą - prawda ? - I zobacz na skuteczność
jestem zdania, że informacje mogły by być rzetelniejsze - trochę inaczej czytam raport teesa o wpływach, a inaczej, to samo jest opisane w tygodniku itd itd
W Anglii wiesz, jakie maszyny są używane do losowania, wiesz ,że losują na kilku - prawda ? A tu ? ok - zestaw kul - że nie wiemy - to element losowości
A kwota na wygrane ? - jedynie szacują, a przecież mogliby podawać rzetelnie, i to są tylko części
nicto
powodzenia
PS
'wachlują" ? to wypisz o 22.14,59 tak ze 30 liczb - nie podmienią, bo nie zdążą - prawda ? - I zobacz na skuteczność
Robal36 jak dla mnie jesli chodzi o samo losowanie to bylby za duzy przekret i bardzo trudny do zrealizowania
no bo nawet jesli by puscic wodze fantazji i sprobowac wymyslic jak to zrobic to jak to zrealizowacwiem ze teraz sa komputery ze mozna ten obraz ktory widzimy powiedzmy sfabrykowac tzn.maszyna losuje kulki a komputer podmnienia np.wirtualnie cyferki na te ktore maja byc wylosowane
albo kulki sa np."czyste" a pozniej komputerowo "nanoszone" sa te ktore maja wypasc
swoją drogą to ta technologia cywilna ktora my jako zwykli smiertelnicy znamy jest zacofana w stosunku do np.wojskowej i moze cos takiego jest mozliwe
Robal36 a Ty jaki masz powiedzmy nawet fantastyczny pomysl na to ze losuja kulki takie jaka wedlug TS maja wypaść?
A dopiero wtedy nie ma przekrętu kiedy wygra, no teraz tu czeba wpisać - scolls, albo lepiej /zdecydowanie/ - robal ?
basta
matrix
wydaje Ci się
wpadły Twoje, zawsze wpadają, ale Cię, albo mnie - odłączają
idę
basta
matrix
wydaje Ci się
wpadły Twoje, zawsze wpadają, ale Cię, albo mnie - odłączają
idę
ja mysle ze nie ma przekretow w TS bo i tak polowe zabieraja od iloscli zakladow a nie od sumy kumulacji
chyba ze ktos za tym stoi dostanie liczby za lapowke wtedy np szustka trafia w niepozadane rece
w regulaminie nie ma ile jest zabierane bo kwoty sa stale za wygrane nie tak jak w lotto
mysle ze po co mieliby oszukiwac i sie narazac skoro i tak 50% biora czy wiecej
stałe ok , ale - niezależne od wylosowanych liczb ? tzn jeśli wszyscy by zagrali na niskie i niskie by się wyturlały /i nie mówię o wysokościach ograniczonych regulaminem/ - nie było by ciut ciut inaczej w takim losowaniu z proporcjami ?
byloby inaczej jakby kazdy zagral na te same liczby to na pewno by na tym stracili albo zyskali
jak obliczalem to prawie z kazdego losowania zyskuja wiecej z zakladow w mm niz z rachunku prawd
musza kombinowac, ale reasumujac i tak slabiej trafiaja niz powinni ze stat.
i jak wyjasnisz ze typujac krotko przed czasem zamkniecia zakladów mozna szybciej cos wygrac?
to ja zapodam na nie
78,74,70,68,66,65,61,59,58,57,54,50,48,47,46,45,43,40,39,34,30,
28,26,25,23,21,14,11,9,8,5,4,2
z tego z pięć może wlatać
Robal ja zauwazyłem takze tu w UK pewna prawidlowosc jesli chodzi o Euromillions ze kupony wyslane np.godzine przed losowaniem tez maja wieksze sznase w Millionaire Raffle
już takie tyły w jebanym TS- że muszę coś grubszego walnąć -ale ak to zrobić
siedzą i wajchlują przy komputerach st.. wajchlowy Rostkowski,miro,rychu,grzechu
Tez myslisz ze na serio TS oszukuje i potrafi losowac te kulki ktore chce
1033071. scolls 2012-07-25 (16:38) Londyn
Robal wobec tego na czym wobec Ciebie polega przekret w TS?
jaki #cenzura# przekręt ? ?? ???
mówię tylko o braku jakiejś rzetelnej, pełniejszej informacji
i
1033072. scolls 2012-07-25 (16:40) Londyn
i jak wyjasnisz ze typujac krotko przed czasem zamkniecia zakladów mozna szybciej cos wygrac?
nie wiem - ja - nie mam takich informacji i doświadczeń
Robal wobec tego na czym wobec Ciebie polega przekret w TS?
jaki #cenzura# przekręt ? ?? ???
mówię tylko o braku jakiejś rzetelnej, pełniejszej informacji
i
1033072. scolls 2012-07-25 (16:40) Londyn
nie wiem - ja - nie mam takich informacji i doświadczeń