Wpisy 103 172 – 103 284
22 marca 2010 07:47 → 22 marca 2010 21:49, 100 wpisów
Każdy w swoich początkach wtapia kasę - tylko nieliczne jednostki "mają szczęście" i wygrywają.
Odnośnie tego "bankruta" - mimo,że to nie było skierowane do mnie, to też mi sie zrobiło przykro,bo wydaje mi się,że kogoś komu nie idzie to należy raczej pocieszyć,a nie jeszcze zdołować.Więc jeżeli koguciku to będzie dla Ciebie pocieszeniem to przeczytaj.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2606
Odnośnie tego "bankruta" - mimo,że to nie było skierowane do mnie, to też mi sie zrobiło przykro,bo wydaje mi się,że kogoś komu nie idzie to należy raczej pocieszyć,a nie jeszcze zdołować.Więc jeżeli koguciku to będzie dla Ciebie pocieszeniem to przeczytaj.
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2606
no wlasnie taki jestes farmazoniarz ze wyliczyl twoj ksiegowy pare dni temu byles w plecy ponad 8 tys., i wszystko przegrywales to nagle dziwnym trafem przestales podawac stawki, a tu nagle w 4 dni juz piec tys. zarobione wez sie ogarnij bo jestes taki obludnik ze juz kazdy sie z ciebie smieje pogubiles sie rencino i tyle, a prawda jest taka ze w zyciu nie zagrales kupony za wiecej niz 10zl., wiec siej sobie ten ferment dalej moze znajdziesz jelenia ktory ci w te bajki uwierzy i dowartosciuje biednego rencinke dobrym slowem. ode mnie to tyle rencisto bez honoru i ambicji
brazil farmazony to ty tutaj piszesz w dodatku obrażające koguta,człowieka który cię już od jakiegoś czasu ignoruje.
Miej żeż trochę ambicji,ogarnij się i daj sobie spokój,bo tak naprawdę nikogo tutaj nie interesuje co ty tam sobie myślisz o kogucie. A użytkownikom działasz tylko na nerwy tymi bzdurami.
Miej żeż trochę ambicji,ogarnij się i daj sobie spokój,bo tak naprawdę nikogo tutaj nie interesuje co ty tam sobie myślisz o kogucie. A użytkownikom działasz tylko na nerwy tymi bzdurami.
Witam w ten śliczny poranek.Tak na szybko wytypowałem trochę zdarzeń na chybił i na nosssssa.Oczywiście wszystkie zmiany są jeszcze możliwe bo doradcy mogą jeszcze mi coś zasugerować.Albo ja coś od innych ściągnę.
KUPON 1
1509 Hellas Verona-Giulianova 1 1.42
1701 Betis-Castellon 1 1.45
AKO 2,06
KUPON 2
3058 Rosenborg-Start 1 1.40
3176 Brondby-Randers 1 1.45
AKO 2.03
KUPON 3
1725 Betis-Castellon LB 2,5 1 1.70
3408 Slovacko-Slavia Praga LB 2,5 2 2.00
AKO 3,4
KUPON 4
1160 Angers-Caen LB 2,5 2 2.10
2813 IFK Gothenborg-Hacken LB 2,5 2 1.85
AKO 3,89
No i do boju hej na buka niech mu gól po gardle stuka,niech mu nerw zaskoczy zdrowo bo u graczy dziś będzie kolorowo.Pozdrawiam i życzę samych dobrych typów.
KUPON 1
1509 Hellas Verona-Giulianova 1 1.42
1701 Betis-Castellon 1 1.45
AKO 2,06
KUPON 2
3058 Rosenborg-Start 1 1.40
3176 Brondby-Randers 1 1.45
AKO 2.03
KUPON 3
1725 Betis-Castellon LB 2,5 1 1.70
AKO 3,4
KUPON 4
1160 Angers-Caen LB 2,5 2 2.10
2813 IFK Gothenborg-Hacken LB 2,5 2 1.85
AKO 3,89
No i do boju hej na buka niech mu gól po gardle stuka,niech mu nerw zaskoczy zdrowo bo u graczy dziś będzie kolorowo.Pozdrawiam i życzę samych dobrych typów.
http://wiadomosci.onet.pl/2144619,11,wedlug_ustawy_reklamy_lotto_sa_nielegalne,item.html
do poczytania
do poczytania
kogucik19 przeczytałam twoją wczorajszą odpowiedź i nie wiem skąd Ci się wzięło to stwierdzenie , że nie tolerowałam zdania innych graczy ......a ja tobie zadałam proste i bez żadnych podtekstów pytanie : za ile wysłałeś ten kupon i ile wyniosła wygrana - skoro nie potrafisz napisać prostej odpowiedzi to mam podstawy sądzić , że coś jest nie tak .....
Witam.
Niemożliwe, aby zagrał za 2,5 - przez net kupon nie przejdzie.
Niemożliwe, aby zagrał za 2,5 - przez net kupon nie przejdzie.
Pisze MYSIA do KOGUTA
kogucik19 wyjaśnijmy sobie jedną sprawę ; TEN TEMAT NIE ZOSTAŁ ZAŁOŻONY TYLKO DLA CIEBIE ! A JEŻELI NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO NAPISANIA - W SENSIE RADY CO DO LICZB , ICH KOLEJNOŚCI LUB WYBORU TO PROSZĘ NIE PISZ TUTAJ
KOGUT pisze do MYSI
Widzę że mój pobyt u ciebie jest bez sensu masz czas na głupie pisanie a nie masz czasu na napisanie 11 zestawów 3 liczbowych to po cholerę na czacie mnie poruszyłaś graj sobie jak chcesz nic mi do tego ,ale nie tykaj mojego nicka skoro nie potrafisz obronić swoich racji.Więcej juz tu nie napisze bo widzę ze mam do czynienia z nieodpowiedzialnym człowiekiem,graj tylko nic nie pisz o mnie i nie sugeruj ze muszę przełknąć porażkę bo jedyna porażka to ty jesteś,a ciebie sie przełknąć nie da.Pozdrawiam i nic juz tu nie napisze ku uciesze innych.
MYSIA pisze do KOGUTA
Temu Panu już dziękujemy:)
A teraz kogut pisze do Mysi czy my mamy sobie jeszcze coś do powiedzenia chyba nie.Pozdrawiam i twoje myślenie jeżeli występuje w ogóle i Ciebie ten proces mnie nie interesuje.Odpowiedzi zostały juz podane wiec chyba jesteś zadowolona.Miej troche honoru i nie pytaj mnie o nic. Tyle tematów pozaczynałaś i co żaden nieskończony i nie kontynuowany.To wszystko co mam Ci do napisania.Miłego dnia i kontynuacji tematu nie bedzie.
kogucik19 wyjaśnijmy sobie jedną sprawę ; TEN TEMAT NIE ZOSTAŁ ZAŁOŻONY TYLKO DLA CIEBIE ! A JEŻELI NIE MASZ NIC CIEKAWEGO DO NAPISANIA - W SENSIE RADY CO DO LICZB , ICH KOLEJNOŚCI LUB WYBORU TO PROSZĘ NIE PISZ TUTAJ
KOGUT pisze do MYSI
Widzę że mój pobyt u ciebie jest bez sensu masz czas na głupie pisanie a nie masz czasu na napisanie 11 zestawów 3 liczbowych to po cholerę na czacie mnie poruszyłaś graj sobie jak chcesz nic mi do tego ,ale nie tykaj mojego nicka skoro nie potrafisz obronić swoich racji.Więcej juz tu nie napisze bo widzę ze mam do czynienia z nieodpowiedzialnym człowiekiem,graj tylko nic nie pisz o mnie i nie sugeruj ze muszę przełknąć porażkę bo jedyna porażka to ty jesteś,a ciebie sie przełknąć nie da.Pozdrawiam i nic juz tu nie napisze ku uciesze innych.
MYSIA pisze do KOGUTA
Temu Panu już dziękujemy:)
A teraz kogut pisze do Mysi czy my mamy sobie jeszcze coś do powiedzenia chyba nie.Pozdrawiam i twoje myślenie jeżeli występuje w ogóle i Ciebie ten proces mnie nie interesuje.Odpowiedzi zostały juz podane wiec chyba jesteś zadowolona.Miej troche honoru i nie pytaj mnie o nic. Tyle tematów pozaczynałaś i co żaden nieskończony i nie kontynuowany.To wszystko co mam Ci do napisania.Miłego dnia i kontynuacji tematu nie bedzie.
wyzwanie na "pojedynek" to był wpis 102489
ale potem był 102490 i tu cyt.
...może to być gra wirtualna...
hehe
a Wy się nad realiami zastanawiacie
pzdr
ale potem był 102490 i tu cyt.
...może to być gra wirtualna...
hehe
a Wy się nad realiami zastanawiacie
pzdr
Masz rację kogucik19 lepiej tego nie kontynuować , bo ty nie potrafisz czytać tekstu ze zrozumieniem .....a zresztą sam mnie sprowokowałeś i to nie po raz pierwszy - mam wrażenie , że robisz to specjalnie , bo z natury jesteś złośliwy ...każdy kto przeczyta ten temat na forum to wyciągnie odpowiednie wnioski a ty czepiałeś sam nie wiadomo czego......i tyle na ten temat ....na przyszłość będę pamietała , żeby nie zadawać Tobie nawet najprostszych pytań , bo odpowiedzi nie bedzie tylko skończy sie kłótnią
Odnośnie Twojego wpisu koguciku19 to masz rację i jej nie masz.
Może nie wszyscy, ale dużo osób czytało Twój temat o kulkach, sam go zarzuciłeś. Wiesz, jedna wygrana to nie standard, a tu się tego oczekuje. Tzw złotej porady.
Każdy może na ch-t strzelić 10/10 ale już nie każdy dokładnie, ze szczegółami opisuje swoją metodę na grę.
W każdej takiej metodzie ważne jest udowodnienie jej słuszności, inaczej mówiąc pokazanie jakimi mechanizmami się człowiek kieruje i co z tego wynika.
Jeśli zaś chodzi o buki, to dla mnie sprawa jest prosta.
Dla mnie to nie jest zabawa.
Ja nie mogę sobie pozwolić na straty - zresztą mniemam, że wiele osób chce alternatywy dla dotychczasowego TS.
A są to i ci starzy i ci nowi odwiedzający ten portal.
I jak ktoś spojrzy to widzi duże kwoty strat i ogólnie panujące zadowolenie. A tak być nie powinno, bo kasa jest kasa i całkiem trudno się ją uzyskuje. Szkoda potem efekt swojej pracy rozdać.
Wiem, ze próbowano ratować sytuację, ale odrzuciłeś pomoc, bardziej zagłębiając się w dług. Co z tego, ze to nie nasza sprawa, co z tego, że dysponujesz ogromnym kapitałem?
Kilku moich znajomych zaglądnęło tu i oniemiało - musiałem im dopiero wytłumaczyć co i jak, bo nie rozumie podejścia niektórych do gry. W atmosferze wzajemnej nienawiści i przesadnej fascynacji, a przy tym to wszystko z niezrozumiałych powodów.
I o to chodzi.
Pozdrawiam
Może nie wszyscy, ale dużo osób czytało Twój temat o kulkach, sam go zarzuciłeś. Wiesz, jedna wygrana to nie standard, a tu się tego oczekuje. Tzw złotej porady.
Każdy może na ch-t strzelić 10/10 ale już nie każdy dokładnie, ze szczegółami opisuje swoją metodę na grę.
W każdej takiej metodzie ważne jest udowodnienie jej słuszności, inaczej mówiąc pokazanie jakimi mechanizmami się człowiek kieruje i co z tego wynika.
Jeśli zaś chodzi o buki, to dla mnie sprawa jest prosta.
Dla mnie to nie jest zabawa.
Ja nie mogę sobie pozwolić na straty - zresztą mniemam, że wiele osób chce alternatywy dla dotychczasowego TS.
A są to i ci starzy i ci nowi odwiedzający ten portal.
I jak ktoś spojrzy to widzi duże kwoty strat i ogólnie panujące zadowolenie. A tak być nie powinno, bo kasa jest kasa i całkiem trudno się ją uzyskuje. Szkoda potem efekt swojej pracy rozdać.
Wiem, ze próbowano ratować sytuację, ale odrzuciłeś pomoc, bardziej zagłębiając się w dług. Co z tego, ze to nie nasza sprawa, co z tego, że dysponujesz ogromnym kapitałem?
Kilku moich znajomych zaglądnęło tu i oniemiało - musiałem im dopiero wytłumaczyć co i jak, bo nie rozumie podejścia niektórych do gry. W atmosferze wzajemnej nienawiści i przesadnej fascynacji, a przy tym to wszystko z niezrozumiałych powodów.
I o to chodzi.
Pozdrawiam
wiechu100 widzisz tak to jest,że ciekawa osobowość jaką jest kogut - tępiona jest przez innych.
Bardzo często przez ludzi,którzy sami o sobie nie mają nic ciekawego do powiedzenia,więc trzeba dojebać innemu, aby się lepiej poczuć - ot i cała filozofia.
A ja tam lubię czytać koguta,bo ma poczucie humoru i jest normalny - nie jakieś tam dziwadło netowe.
Bardzo często przez ludzi,którzy sami o sobie nie mają nic ciekawego do powiedzenia,więc trzeba dojebać innemu, aby się lepiej poczuć - ot i cała filozofia.
A ja tam lubię czytać koguta,bo ma poczucie humoru i jest normalny - nie jakieś tam dziwadło netowe.
A propos odpowiedzialności to polecam m.in. 3 docinek Usta Usta, tak 6 minuta.
Inwestycja w pola golfowe w Afryce - trzeba być totalnym głąbem, aby takie coś zrobić.
Inwestycja w pola golfowe w Afryce - trzeba być totalnym głąbem, aby takie coś zrobić.
Ogólnie to widzę, że tutaj są ludzie bardzo oki np.Tomcio czy danteV czy SirMavins a jest też kupa głupów typu brazil i śmiem twierdzić iż połowa za 5 pln dałaby się w.......ć w dupę albo kozę do Poznania by gnała a tu chodzi tez o przyjemnosć z grania i obstawiania ja np. wczoraj grałem u takiego buka jak Unibet na gemy, first point in gem i wiecie co przegrałem 200 złotych ale swietnie bawiłem się
Mysia,onaa,Sir Mavins i wszyscy inni, którzy dyskutują z kogucikiem 19.....
To nie tak, ze on sam nie chce wam dokładnie napisać, bo on niestety, ale nie jest w stanie tego gdyż w zasadzie to on nie gra dla pieniędzy,ale dla samego grania!!!
Przecież wszystko się toczy wokół jego "uzależnienia" ,chociaż on będzie temu zaprzeczał.
Te wszystkie jego okrzyki "hej do boju" na buka" czy inne hasła, to tak naprawdę straszenie "słonia przez mrówkę"
Dziwne, że tylu młodych ludzi ma go za jakiegoś nadzwyczajnego człowieka.
Tak nie jest, bo to tylko jeden z wielu wtapiających codziennie określone kwoty uczestnik zakładów lub gier losowych!
To nie tak, ze on sam nie chce wam dokładnie napisać, bo on niestety, ale nie jest w stanie tego gdyż w zasadzie to on nie gra dla pieniędzy,ale dla samego grania!!!
Przecież wszystko się toczy wokół jego "uzależnienia" ,chociaż on będzie temu zaprzeczał.
Te wszystkie jego okrzyki "hej do boju" na buka" czy inne hasła, to tak naprawdę straszenie "słonia przez mrówkę"
Dziwne, że tylu młodych ludzi ma go za jakiegoś nadzwyczajnego człowieka.
Tak nie jest, bo to tylko jeden z wielu wtapiających codziennie określone kwoty uczestnik zakładów lub gier losowych!
SirMavins Napisze Ci jeszcze jedno że właśnie wszyscy oczekują metody gry.A ja NIE MAM METODY gram na wyczucie,szczęście,nossssa i zwłaszcza w kulkach metody nie ma, bo gdyby była to nie było by żadnej tego typu gry.Metod jest tyle ile jest graczy,i każda metoda sprawdza sie w określonym czasie i potem przestaje sie sprawdzać.U was ktoś bez metody i jej podania jest nikim.Jak komuś sie uda trafić,odrazu sie go prosi o podanie liczb na następne losowanie i nagle rozczarowanie - NIE TRAFIŁ.SirMavins twoje podejście do gry ,kasy ,szczęścia jest inne niż moje,i trudno u Ciebie są ważne inne wartości, u mnie inne.Ale nikomu nie będę sie spowiadał,a zwłaszcza tym którzy są w ogóle chamscy i to nie tylko do mnie.A poza tym czy kogut jest gwiazdą tego czatu,to nie jest strona o ornitologi,ani zootechnice.Więc typujcie podawajcie typy a kasę zostawcie w spokoju.Każdy odpowiada za swoją skarpetę,jednemu żal przegranej, drugiemu nie żal.Znam ludzi którzy na basen chodzą tylko do godz 9.00 bo jest taniej o 2 zeta.I co mam mieć do nich żale i pretensje.Ich sprawa i ich kasa,może za oszczędzone 2 zeta wydadzą na coś bardziej fajnego niż basen.Temat rzeka bo kasa lubi cisze i dyskrecje a nie kłapanie na wirtualnej stronie.O interesach mam dość dyskusji w realu,ale to już inna sprawa.
sam zaczelas podawac ile to niby kasy wygrywasz, a jak nie masz argumentow to nagle kasa jest be , juz wiekszosc osob wie ze jestes farmazoniarz, a teraz szukasz "przyjaciol' wsrod nowych powodzenia
kogut , zdecyduj się w końcu na coś , bo czytając twoje wpisy widać ,że nie za tęgo u ciebie pod kopułą z pamięcią , gdyż sam z siebie zadeklarowałeś przecież , że będziesz robił rozliczenia swojej gry - i nikt cię do publicznego tego deklarowania nie zmuszał , więc nie zachowuj się teraz jak ostatni pętak i gówniarz...bo odkąd masz ostro w plecy to cierpisz na zanik pamięci i już rozliczeń nie podajesz , choć to użytkownikom solennie obiecałeś:
"2010-01-06 (08:49)
status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 4280
1867 Witam serdecznie.Dziś podam moją strategie na grę w zabawie zwanej bukmacherką.Otóż dałem sobie do dyspozycji 1000 zeta na grę.Będzie podawał wszystko co zagram oraz stawki jakimi bedzie to puszczone...."
"2010-02-28 (21:25)
status kogucik19
1867 Witam.Pomimo wygranej to jestem w plecy dokładnie 4594 zeta.Wiem że było więcej,ale nie da sie od razu wygrać i odrobić.Wiec na marzec moje zadanie to odrobić stratę i zarobić 600 zeta.Mam nadzieje że sie uda."
...............................................................
"2010-01-06 (08:49)
status kogucik19
1867 Witam serdecznie.Dziś podam moją strategie na grę w zabawie zwanej bukmacherką.Otóż dałem sobie do dyspozycji 1000 zeta na grę.Będzie podawał wszystko co zagram oraz stawki jakimi bedzie to puszczone...."
"2010-02-28 (21:25)
status kogucik19
1867 Witam.Pomimo wygranej to jestem w plecy dokładnie 4594 zeta.Wiem że było więcej,ale nie da sie od razu wygrać i odrobić.Wiec na marzec moje zadanie to odrobić stratę i zarobić 600 zeta.Mam nadzieje że sie uda."
...............................................................
KUPON 5
880 Dusseldorf-Kaiserslautern LB 1,5 2 1.27
1161 Angers-Caen LB 1,5 2 1.40
1726 Betis-Castellon LB 1,5 2 1.25
AKO 2,22
TOMCIO dzięki za propozycje.Taki zestaw z tego skleciłem.Zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam i może jeszcze inni skorzystają.Może kiedyś jeszcze sie załapie na "obie strzelą bramki"ale jakoś tego nie czuje.
880 Dusseldorf-Kaiserslautern LB 1,5 2 1.27
1161 Angers-Caen LB 1,5 2 1.40
1726 Betis-Castellon LB 1,5 2 1.25
AKO 2,22
TOMCIO dzięki za propozycje.Taki zestaw z tego skleciłem.Zobaczymy co wyjdzie.Pozdrawiam i może jeszcze inni skorzystają.Może kiedyś jeszcze sie załapie na "obie strzelą bramki"ale jakoś tego nie czuje.
eu-geniusz sam się zachowujesz jak pętak i gówniarz upubliczniając dane jednej z użytkowniczek tego portalu,więc nie wymagaj od innych, aby zachowywali się inaczej.
Ciekawa czyim ty jesteś klonikiem,bo na pewno nie nowym użytkownikiem, za dużą masz wiedzę co się tutaj dzieje ODWAŻNIAKU pod swoim nickiem boisz się pisać hehe
No tak zero odwagi nawet i w necie.
Takie to z Ciebie zero i nic.
Ciekawa czyim ty jesteś klonikiem,bo na pewno nie nowym użytkownikiem, za dużą masz wiedzę co się tutaj dzieje ODWAŻNIAKU pod swoim nickiem boisz się pisać hehe
No tak zero odwagi nawet i w necie.
Takie to z Ciebie zero i nic.
Witam eszystkich :-)
widzę że wojna tu znowu....
ciekawe o co tym razem a czytac mi sienie chce
widzę że wojna tu znowu....
ciekawe o co tym razem a czytac mi sienie chce
Ja po weekendzie -32zł.Troszkę jestem sfrustrowany,ale może mi przejdzie;)))))
EU geniusz tak to wszystko prawda tyko wtedy nie zakładałem takiego ataku na mnie i że moje rozliczenia obrócą sie przeciw mnie i dadzą tyle Radości niektórym oszołomom,którzy zaczęli mnie wyzywać od bankrutów,zgołaszonych Kogutów.Skoro inni nie potrafią docenić czegoś czego nie było tylko potrafią z tego zrobic sobie radochę z przegranej to po co kontynuować dla kogo.Pytam DLA KOGO podawać,dla pewnej grupy chamów których jednak ubywa bo admin zbanował jednego głównego prowodyra a reszta może czeka w kolejce za obrażanie.I zakończcie tą nudną już dyskusje bo kogut to nie pępek świata,a i nie ma koguta w ofercie u buka.
Po dwóch dniach spokoju na czacie wielonikowa panna z Wałbrzych zabiera dziś głos i od razu atmosfera się wyraźnie psuje. Raportował bym do Pasko (to cytat z panny wielonikowej) o wieczny ban dla Niej i dla wszystkich Jej klonów.
kogucik19 czy ty nie widzisz,że EU głupek,to klon któregoś ze stałych bywalców tego portalu,nie ma odwagi by pisać pod swoim nickiem,więc zrobił sobie klonika, ten EU GŁUPEK a może po prostu bana wyłapał i teraz świruje - całe szczęście,że Pasko prosił o info gdy się pojawią tego typu wpisy i będzie banował aż do skutku.
zapominałabym "madzia77maniak" przepraszam za ten drobny błąd,więcej się nie powtórzy.
Witaj Torsan :-)
Betis-Castellon LB 1,5 2 1.25
Dusseldorf-Kaiserslautern LB 1,5 2 1.27
West Ham-Wolverhampton LB 1,5 2 1.25
Sporting Gijon-Dep. La Coruna LB 1,5 2 1.36
Sevilla-Xerez LB 1,5 2 1.15
Werder-Augsburg LB 1,5 2 1.12
stawka:100zl
ako:3,48
EWK:313,20zl
takie gówno na dziś i jutro
West Ham-Wolverhampton LB 1,5 2 1.25
Sporting Gijon-Dep. La Coruna LB 1,5 2 1.36
Sevilla-Xerez LB 1,5 2 1.15
Werder-Augsburg LB 1,5 2 1.12
stawka:100zl
ako:3,48
EWK:313,20zl
takie gówno na dziś i jutro
chciales byc cwany ale cie przeroslo rencisto i sie pogubiles, juz wielokrotnie twoje farmazony ludzie wytykali, nikt nie ma radochy z twojej przegranej, tylko ludzie ci pokazuja ze jestes rencista bez honoru i ambicji i szukasz jeleni co beda wierzyc w kazda twoja bajke
ONAA nie zwróciłem uwagi,bo ja mam na tyle honoru ,że jak mnie zbanowano to nie szukałem jak to obejść nie zakładałem dodatkowego nicka,żeby pisać.Ale jak przeczytałem to widzie że gupek zawsze bedzie rozpoznany.Teraz już muszę wyjść będę później to poczytam.Pozdrawiam i chyba brak reakcji na wpisy będzie jedynym słusznym wyjściem.
Ponieważ użytkownik "kogucik19" pisze :
"oni te chamy", "oni ci prostacy", "oni ci debile"
nie podając nicków do kogo się zwraca, więc obraża wszystkich. Proszę Admina o nałożenie bana zgodnie z tym, co wczoraj tutaj na czacie deklarował.
Pozdrawiam
"oni te chamy", "oni ci prostacy", "oni ci debile"
nie podając nicków do kogo się zwraca, więc obraża wszystkich. Proszę Admina o nałożenie bana zgodnie z tym, co wczoraj tutaj na czacie deklarował.
Pozdrawiam
madzia77maniak - a tobie ktoś płaci za liczenie dni ile madzi77 nie ma na portalu multipasko czy ty tak charytatywnie?
madzia77maniak a ilu nickowy ty jesteś - jeśli można.......?
madzia77maniak a ilu nickowy ty jesteś - jeśli można.......?
Dorośli ludzie...Nie zdziwi mnie już tutaj nic i tak właśnie wygląda Polska.
Torsan------ grasz coś dzisiaj?
rencisto honoru to ty nigdy nie miales wiec nie pisz farmazonow, bo zawsze mozna zajrzec do archiwum jaki to ty honor masz
mariuncio-dziś lipna oferta zagrałem ten kupon co wyżej podałem na dziś i jutro
torsan....wszystko ok;)
ricardos...Nas jest tu dużo z tego co widzę;)tylko atmosfera znowu do d..y:)Pozdrawiam.
ricardos...Nas jest tu dużo z tego co widzę;)tylko atmosfera znowu do d..y:)Pozdrawiam.
no to skupmy się,bo zaraz wylosują dla każdego coś drobnego :) licze tradycyjnie na swoje 27+.
Szukam na dziś 2 - 3 spotkania w miare pewne za 50 coś poradzisz Torsan?
Witaj Lila :-)
Tu ostatnio norma co sie dzieje lud szaleje w obelgach
Witaj Lila :-)
Tu ostatnio norma co sie dzieje lud szaleje w obelgach
lila witam,nic dziwnego jak się pojawi durnowaty brazil,madzia77maniak,w którym jego to nicku głupota się już cała zawiera no i nowo-stary użytkownik EU GŁUPEK.
Tylko dlatego,że ktoś się odważył coś miłego napisać o kogucie.
Tylko dlatego,że ktoś się odważył coś miłego napisać o kogucie.
mariuncio75 >>> nie ma w miarę pewnych typów
Ja Ci mogę zaproponować takie:
880 Dusseldorf-Kaiserslautern LB 1,5 - typ 2 - 1.27
2031 Emmen - Maastricht LB 2,5 - typ 2 - 1.40
2032 Veendam - TOP Oss LB 2,5 - typ 2 - 1.45
636 Leeds-Millwall obie druż. SN - typ 1 - 1.70
1726 Betis-Castellon LB 1,5 - typ 2 - 1.25
AKO: 5.47
Ja Ci mogę zaproponować takie:
2031 Emmen - Maastricht LB 2,5 - typ 2 - 1.40
2032 Veendam - TOP Oss LB 2,5 - typ 2 - 1.45
1726 Betis-Castellon LB 1,5 - typ 2 - 1.25
AKO: 5.47
Toran tez myslałem o tych meczachi jeszcze coś dorzuce od Tomcia bo to tez ciekawe typy
Z tymi kursami na OVER 2,5 bramki w 2 lidze holenderskiej to już jawne złodziejstwo ze strony Totomixa.
OK (prawie)wszyscy wiedzą ze tam wpada dużo bramek ale kurs na taki OVER 2,5 nie powinien być mniejszy jak 1.50 - 1.55.
OK (prawie)wszyscy wiedzą ze tam wpada dużo bramek ale kurs na taki OVER 2,5 nie powinien być mniejszy jak 1.50 - 1.55.
mariuncio-nie lubie grać w poniedziałki więc puściłem na dwa dni kupon ale Betis i Buraspor powinny wejść
Warto się jeszce zastanowić na tymi typami.
2338 Kriens-FC Wil LB 2,5 - typ 2 - 1.60
2678 Bursaspor-Denizlispor LB 2,5 - typ 2 - 1.80
2745 Konyaspor-Rizespor LB 2,5 - typ 2 - 1.80
Wczorajsze mecze w 1 i 2 lidze szwajcarskiej to:
8 meczy z tego 7 OVERÓW 2,5 gola.
2 liga turecka też ostro strzela(Konyaspor) tylko w meczu 1 ligi tureckiej (Bursaspor) mo,żna zamiast over 2,5 gola dać zwycięstwo gospodarzy ale kurs jest niski bo ok 1.25.
2678 Bursaspor-Denizlispor LB 2,5 - typ 2 - 1.80
Wczorajsze mecze w 1 i 2 lidze szwajcarskiej to:
8 meczy z tego 7 OVERÓW 2,5 gola.
2 liga turecka też ostro strzela(Konyaspor) tylko w meczu 1 ligi tureckiej (Bursaspor) mo,żna zamiast over 2,5 gola dać zwycięstwo gospodarzy ale kurs jest niski bo ok 1.25.
torsan >> są dziś tylko 3 mecze w 2 lidze holenderskiej.
Poza meczem Den Bosch (słaba średnia bramek) pozostałe drużyny mają OK średnią.
Więc z 3 dzisiejszych meczy typowałbym na OVER 2,5 gola te dwa co podałem.
Poza meczem Den Bosch (słaba średnia bramek) pozostałe drużyny mają OK średnią.
Więc z 3 dzisiejszych meczy typowałbym na OVER 2,5 gola te dwa co podałem.
Veendam - TOP Oss LB 2, 5 2 1.45
Emmen - Maastricht LB 2,5 2 1.40
stawka:55zl
ako:3,22
EWK:159,40zl
jeszcze takie gówno na dziś
Emmen - Maastricht LB 2,5 2 1.40
stawka:55zl
ako:3,22
EWK:159,40zl
jeszcze takie gówno na dziś
I może jeszce taki kuponik dla ryzykantów (wcale nie jest zdany na niepowodzenie)
AKO: 6.21
AKO: 6.21
Ludzie,że też wam się chce szukać i przytaczać wpisy innych ludzi.To już stało się nudne.
i nastała wielka cisza
ludzie czy ma ktoś suchy chleb
dla konia ? :)
ludzie czy ma ktoś suchy chleb
dla konia ? :)
Lila mam prośbę do Ciebie wielką?
Witam parząco...dlaczego vonkrzychu bije wszystkich w rankingu MM???
A już nic Liluś chciałem abyś wkleiła mój wpis z wczoraj z 12:23:38 ;-) :-)
A ja taki kuponik zagrałem:)
Bursaspor - Denzilispor - OVER 1,5 - 1.20 //// OVER 2,5-1.85
Konyaspor - Rizespor - OVER 1,5 - 1.23 ////// OVER 2,5-1.95
Emmen - Mastricht - OVER 2,5 - 1.48 //////// OVER 3 - 1.65
Veendam - Top Oss - OVER 2,5 - 1.57
SC Kriens - FC Will - OVER 2,5 - 1.85
Leeds - Millwal - OBIE SN - 1.83 //////////// OVER 2,5-2.07
Real Betis - Castelon - OVER 1,5 - 1.22 ///// 1 - 1.36
AKO:14.20
stawka 50zł
EWK 710zł
typy podane po ////////// to są te co z nich zrezygnowałem
Bursaspor - Denzilispor - OVER 1,5 - 1.20 //// OVER 2,5-1.85
Konyaspor - Rizespor - OVER 1,5 - 1.23 ////// OVER 2,5-1.95
Emmen - Mastricht - OVER 2,5 - 1.48 //////// OVER 3 - 1.65
Veendam - Top Oss - OVER 2,5 - 1.57
SC Kriens - FC Will - OVER 2,5 - 1.85
Leeds - Millwal - OBIE SN - 1.83 //////////// OVER 2,5-2.07
Real Betis - Castelon - OVER 1,5 - 1.22 ///// 1 - 1.36
AKO:14.20
stawka 50zł
EWK 710zł
typy podane po ////////// to są te co z nich zrezygnowałem
Tomcio----a w 49's pogrywasz?
mariuncio75 >>> czasami.....
mariuncio75 >>> próbuję coś "sklecić" z tą bykmacherką.
Nie dużo brakuje.
Ostatnio trafione AKO 15 do AKO 18.01 zabrakło jednej bramki jak i również do AKO 14 zabrakło jednej bramki.
Takze bardzo blisko a zarazem ta jedna bramka zawala kupon.
Nie dużo brakuje.
Ostatnio trafione AKO 15 do AKO 18.01 zabrakło jednej bramki jak i również do AKO 14 zabrakło jednej bramki.
Takze bardzo blisko a zarazem ta jedna bramka zawala kupon.
NIE bykmacherką a BUKMACHERKĄ
zrezygnoawałem z tego zdarzenia
Den Bosch - Volendam LB 2,5 - typ 2
Ale tu jest również duze prawdopodobieństwo że będzie OVER 2,5 bramki.
Zobaczymy.
mecze o 20.00
Den Bosch - Volendam LB 2,5 - typ 2
Ale tu jest również duze prawdopodobieństwo że będzie OVER 2,5 bramki.
Zobaczymy.
mecze o 20.00
a co tomcio powiesz na obstawianie strzeli gola po kursie 1.5-2.1 na słabsze drużyny np dziś denizli strzeli i zrobić zbitkę 3/4 meczy?hmm?
3388 17:30 Slovacko - Slavia Praga 2:1 czyli jedno z dwóch zdarzeń już sie wyjaśniło na korzyść.TYP LB 2,5 2.Pozdrawiam
kogucik19 >>> to zdarzenie:
juz w 45 minucie było 2:1 takze WESZŁO po mistrzowsku i to nie z byle jakim kursem:):):)
juz w 45 minucie było 2:1 takze WESZŁO po mistrzowsku i to nie z byle jakim kursem:):):)
rustu >>> nigdy tak nie grałem ale u buków jest również opcja OBIE STRZELĄ i jeśli gra dobra druzyna na własnym boisku ze słaba to i kurs jest w granicach 1.9.
Ale to są ryzykowne typy.
Gdyby na Nou Camp (Barcelona) przyjechała druzyna Xerez obstawiłbyś że Xerez strzeli?
Owszem moze się zdarzyć ale jest ryzyko.
Ale to są ryzykowne typy.
Gdyby na Nou Camp (Barcelona) przyjechała druzyna Xerez obstawiłbyś że Xerez strzeli?
Owszem moze się zdarzyć ale jest ryzyko.
obie strzelą mowisz trochę nie rozumiem lepiej zagrac ze słabsza strzeli prosty przykład mecz alkmar walwijk wynik 6-1 kurs ze walwijk strzeli 2.3 obie strzela 2.1 co wybierasz? a biorąc pod uwagę że może dojść do niespodzianki typu wynik 0-1 gdzie alkmar przegrywa sensacyjnie obie nie strzelają ale walwijk tak wczoraj w meczu wyjazdowym barcy gospodaże też strzelili i kurs na takie zdarzenie wynosił1.7:)chodzi mi o to że warto szukać opcji strzeli słabsza drużyna gdy np.chelsea gra mecz przed lub po lidze mistrzów
rustu >>> owszem masz rację
Te kursy są zróżnicowane.
Zależy u jakiego buka grasz.
OBIE STRZELĄ to nie może być wyniku 0:0 lub któraś z drużyn nie moze wygrać do 0.
Czyli tak jak napisałeś alkmar walwijk wynik 6-1
wchodzi typ OBIE SRZELĄ i
wchodzi typ walwijk strzeli
Owszem system 3/4 ma 4 zakłady czyli musisz dać takie zdarzenia do kuponów aby przy minumum 3 trafionych typach wyszło AKO powyżej 4.
1.9 x 1.9 x 1.9 = 6.85 czyli na czysto masz 2.85 jednostki pod warunkiem że grasz u buka internetowego gdzie nie ma podatku 0.9
Te kursy są zróżnicowane.
Zależy u jakiego buka grasz.
OBIE STRZELĄ to nie może być wyniku 0:0 lub któraś z drużyn nie moze wygrać do 0.
Czyli tak jak napisałeś alkmar walwijk wynik 6-1
wchodzi typ OBIE SRZELĄ i
wchodzi typ walwijk strzeli
Owszem system 3/4 ma 4 zakłady czyli musisz dać takie zdarzenia do kuponów aby przy minumum 3 trafionych typach wyszło AKO powyżej 4.
1.9 x 1.9 x 1.9 = 6.85 czyli na czysto masz 2.85 jednostki pod warunkiem że grasz u buka internetowego gdzie nie ma podatku 0.9
nie zrozumieliśmy się nie chodziło mi o granie systemem a o zagranie od3 do 4 zdarzeń na jednym kuponie bez systemu:)
rustu >>> taki przykład
1. strzeli - 1.9
2. strzeli - 1.8
3. strzeli - 1.9
4. strzeli - 2.0
Koszt gry 4j ( niech będzie 40zł)
1-2-3 = 1.9 x 1.8 x 1.9 = 6.49 -- (64.90 wygrana)
1-2-4 = 1.9 x 1.8 x 2.0 = 6.84 -- (68.40 wygrana)
1-3-4 = 1.9 x 1.9 x 2.0 = 7.22 -- (72.20 wygrana)
2-3-4 = 1.8 x 1.9 x 2.0 = 6.84 -- (68.40 wygrana)
To ile masz netto od zainwestowanych 40zł na grę?
Raczej niewiele.
Wszystkie 4 jak trafisz w rozpisie 3/4 wygrasz w tym przypadku 273.90.
Tylko ze jakbyś te 4 mecze zagrał bez systemu za 40zł i trafił to masz:
1.9 x 1.8 x 1.9 x 2.0 = 12.99 x 40zł = 519.84zł
1. strzeli - 1.9
2. strzeli - 1.8
3. strzeli - 1.9
4. strzeli - 2.0
Koszt gry 4j ( niech będzie 40zł)
1-2-3 = 1.9 x 1.8 x 1.9 = 6.49 -- (64.90 wygrana)
1-2-4 = 1.9 x 1.8 x 2.0 = 6.84 -- (68.40 wygrana)
1-3-4 = 1.9 x 1.9 x 2.0 = 7.22 -- (72.20 wygrana)
2-3-4 = 1.8 x 1.9 x 2.0 = 6.84 -- (68.40 wygrana)
To ile masz netto od zainwestowanych 40zł na grę?
Raczej niewiele.
Wszystkie 4 jak trafisz w rozpisie 3/4 wygrasz w tym przypadku 273.90.
Tylko ze jakbyś te 4 mecze zagrał bez systemu za 40zł i trafił to masz:
1.9 x 1.8 x 1.9 x 2.0 = 12.99 x 40zł = 519.84zł
rustu >>> OK - teraz rozumiem.
Żadnych systemów.
To bardzo proste.
Wybierzesz 3 zdarzenia - TRAFISZ i wygrasz:):):)
Wiesz....wszystko pięknie i ładnie wygląda jak znamy już wyniki meczów ale przed ich rozpoczęciem to juz tacy mądrzy nie jesteśmy:):):):)
Żadnych systemów.
To bardzo proste.
Wybierzesz 3 zdarzenia - TRAFISZ i wygrasz:):):)
Wiesz....wszystko pięknie i ładnie wygląda jak znamy już wyniki meczów ale przed ich rozpoczęciem to juz tacy mądrzy nie jesteśmy:):):):)
Turcja już gra 27 minut i zadnych bramek w dwóch meczach.
Jak tak dalej pójdzie to nawet OVERY 1,5 nie powchodzą
HA HA HA
Jak tak dalej pójdzie to nawet OVERY 1,5 nie powchodzą
HA HA HA
rustu >>> i widzisz jak to jest:)
Ten typ podawałem u koguta w temacie:
3074 Rosenborg-Start LB 2,5 - typ 2 - 1.55
Grają 39 minut i jest 1:2
Tylko ze sam też go nie wstawiłem do kuponu:)
Pzdr.
Ten typ podawałem u koguta w temacie:
3074 Rosenborg-Start LB 2,5 - typ 2 - 1.55
Grają 39 minut i jest 1:2
Tylko ze sam też go nie wstawiłem do kuponu:)
Pzdr.
Witam,
potrzebuje adres strony odnośnie znaczenia snów, a dokładnie, zamiany snów na liczby.
Za pomoc,dziekuje.
potrzebuje adres strony odnośnie znaczenia snów, a dokładnie, zamiany snów na liczby.
Za pomoc,dziekuje.
Witam wszystkich. To dla tych którzy jeszcze tego nie widzieli. Bramka cudo !!!
http://www.youtube.com/watch?v=80IuXe1bFr4
( Byłem na tym meczu. )
Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=80IuXe1bFr4
( Byłem na tym meczu. )
Pozdrawiam.
To jest dopiero bramka - cudo:)
http://www.youtube.com/watch?v=AbYM6q8kujM
http://www.youtube.com/watch?v=AbYM6q8kujM
Ładna. Ale przyznaj że rajd Micana jak na polskie warunki był naprawdę extra .
A tutaj piękna asysta Costy.
http://www.youtube.com/watch?v=RMCxth8QkeE
W jednym meczu dwie takie bramki , to naprawdę rzadkość na polskich stadionach.Dla nie wtajemniczonych podam że Zagłębie strzeliło oby dwie bramki grając w osłabieniu .
http://www.youtube.com/watch?v=RMCxth8QkeE
W jednym meczu dwie takie bramki , to naprawdę rzadkość na polskich stadionach.Dla nie wtajemniczonych podam że Zagłębie strzeliło oby dwie bramki grając w osłabieniu .
To zobaczcie tą;
Z za połowy boiska,aż się nogi z wrażenia bramkarzowi poplątały:)))
http://www.youtube.com/watch?v=ab7tUi7wQi4&feature=related
Z za połowy boiska,aż się nogi z wrażenia bramkarzowi poplątały:)))
http://www.youtube.com/watch?v=ab7tUi7wQi4&feature=related
Witam czy można wysyłać to prywatne wiadomości do użytkowników?
deepenergy , raczej nie.
deepenergy , wal śmiało na czacie co masz do powiedzenia. Tutaj i tak większość jedzie po innych bez umiaru.
tomcio gratulacje!!! Holandia 2 wszystko na over.