Wpisy 1 027 651 – 1 027 750
21 lipca 2012 18:12 → 21 lipca 2012 18:42, 100 wpisów
W kwadraturze do Byka ustawiony jest rano Księżyc. Dopiero wieczorem Księżyc zacznie wspierać Cię swym dobrym ustawieniem. Wówczas, możesz liczyć na bardzo pomyślny splot okoliczności. Powodzenie u płci przeciwnej. To okazja do nawiązania ciekawych znajomości.
Księżyc leżący teraz na granicy znaku Lwa i Panny odbiera dziś kwadraturę od swojego węzła i od Jowisza. Księżyc ustawiony jest w punkcie Sfinksa. Coś do przemyślenia. Niestety brak pełnych danych. Jakaś wątpliwość, lub niejasność. Kieruj się wewnętrznym kompasem
W opozycji do Twojego znaku ustawiony jest Księżyc i Merkury. Dzisiaj wieczorem Księżyc przestanie tworzyć opozycję do Wodnika. To doskonała okazja do miłych spotkań i wymiany informacji. Uran władca Wodnika w kwadraturze do Plutona i opozycji do Marsa. Zmiany.
36 liczb ..kicha będzie Nie zapodam, bo.. nie wiem co
astrolog.. 19.04 ..pogranicze Barana i Byka poproszę o astroprognozę
astrolog.. 19.04 ..pogranicze Barana i Byka poproszę o astroprognozę
jocia
Klimaty tygodnia nie nastrajają Cię optymistycznie do życia. Wszystko toczy się bardzo ciężko, a Ty przeżywasz rozterki emocjonalne. Zamiast zastanawiać się, lepiej zrób rachunek sumienia. Pamiętaj, że im więcej dajesz z siebie, tym więcej otrzymujesz od innych.
Dzień spokoju i harmonii w otoczeniu. Wszystko załatwisz, trudne sprawy pokonasz, zapanuje spokój. Pytanie tylko, jak się w tym odnajdziesz? Może idź do siłowni?
------
W czwartek wylosowano 4 liczby pierwsze... .
05, 07, 11, 12, 41, 42 >>> liczby pierwsze: 5, 7, 11, 41.
Liczby pierwsze do Lotto.
02, 03, 05, 07, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47.
--------------------------------------------
W czwartek wylosowano 4 liczby pierwsze... .
05, 07, 11, 12, 41, 42 >>> liczby pierwsze: 5, 7, 11, 41.
Liczby pierwsze do Lotto.
02, 03, 05, 07, 11, 13, 17, 19, 23, 29, 31, 37, 41, 43, 47.
--------------------------------------------
cd. >>53, 59, 61, 67, 71, 73, 79.
----------------------------------------
----------------------------------------
Majwoj.. .
gbik..mam z tego..w 36 liczbach : 71,72,76,78 ...ale moge sie mylić .
Jocia.. .
w multi 3/5 -jasiek fasola na igrzyskach 1 los pusty ,w drugim losie myśle że będzie większa kwota bo zawsze w zdrapkach wygraną? miałem 1 lub 2zł-odkrywam ,a tu ciulęta dały 2zł-co to nie ma wyższych wygranychwy pały rostkowskie -***zistołki
ja nadalem na 3 losowania liczby lukasza
a co tam....jestem zlodziejaszkiem
jocia...a ty juz pusciłas sie na maxa?
tak jak jocia ? to był przypadek.. padło na niego
Nie, bo nie wiem co wysłac, a juz nie ukradne nikomu jocia 140 zł..dam na szczytny cel ..jeszcze nie wiem jaki .. póki co wrzuce do skarbonki.
Nie, bo nie wiem co wysłac, a juz nie ukradne nikomu jocia 140 zł..dam na szczytny cel ..jeszcze nie wiem jaki .. póki co wrzuce do skarbonki.
jocia....oszlalas jaki szczytny cel!!! TS juz oddaje czesc naszej kasy na szczytny cel.
wiec zainwestuj szbko w gre
wiec zainwestuj szbko w gre
jocia wyslalas kasa twoja a nie tam zaden szczytny cel
czemu przy wygrywających symbolach są zawsze 1 lub 2zł w porywach 5zł,a symbolach przegranych 5000zł,30000zł 100000 tys zł -to jest perfidne st mech rostkowski łysa pało ile sobie wypłaty wziąłeś,masz wzrost gospodarczy-w swoim portfelu kto nami rządzi,żydowia od lat -niemczury jak mają-chociaż,co robili -wiadomo,a u nas dziadostwo
albinlotto
qbik1984 to juz predzej 6/6X10 jak juz trfisz 5/6 to juz jest
kriss22221