Wpisy 1 027 586 – 1 027 685
21 lipca 2012 17:46 → 21 lipca 2012 18:20, 100 wpisów
astrolog...to zarobiony jestes jak piszesz ze kilka razy tak trafiles
malo ci jeszcze
rozumiem...warszawka droga
zarobiony ? przeciez mówię że 1 losowanie kosztowało mnie 100zł a trafiałem około 1 raz na 5 miesięcy to policz sobie ile zarobiłem
nigdy nie wiadomo gdzie padnie 6 ale przewaznie jest to w dużych miastach
co za różnica czy przereklamowana czy nie -statystyka mówi ze dzis lub w najblizszym czasie 10/10 padnie w wawie
Astrolog co przewidujesz w moim horoskopie na dziś Skorpion jestem
gdyby takie 6/6 ktoś trafiał i ludzie o tym by wiedzieli to co by było , reklama naszego t.si.ka zaczął by więcej zarabiać ,a n ie mafia itp. niech inspiracje czerpie np. z euromilionów
To doskonały dzień na namiętną randkę czy też wyznawanie uczuć osobie, która jest bliska Twemu sercu. Niebo sprzyja dzisiaj Twoim uczuciom i romantycznym uniesieniom. Masz szansę na bardzo satysfakcjonujące spotkanie, które będzie cieszyć zarówno Ciebie jak i Twoją drugą połówkę. Do spotkania jeszcze parę ładnych godzin, postaraj się jakoś wytrzymać.
Damian ooooo czyżby to było to o czym pisaliśmy wcześniej, a mianowicie nauki
W trygonie do Skorpiona ustawione są dzisiaj Słońce i Księżyc. Na niebie Wielki Krzyż Kosmiczny, na ramionach którego ustawione są Uran, Mars, Księżyc i Pluton. Pluton i Mars są władcami Twojego znaku. Nie ryzykuj i nie bądź zbyt pewny swego. Licz się z innymi.
W kwadraturze do Byka ustawiony jest rano Księżyc. Dopiero wieczorem Księżyc zacznie wspierać Cię swym dobrym ustawieniem. Wówczas, możesz liczyć na bardzo pomyślny splot okoliczności. Powodzenie u płci przeciwnej. To okazja do nawiązania ciekawych znajomości.
Księżyc leżący teraz na granicy znaku Lwa i Panny odbiera dziś kwadraturę od swojego węzła i od Jowisza. Księżyc ustawiony jest w punkcie Sfinksa. Coś do przemyślenia. Niestety brak pełnych danych. Jakaś wątpliwość, lub niejasność. Kieruj się wewnętrznym kompasem
W opozycji do Twojego znaku ustawiony jest Księżyc i Merkury. Dzisiaj wieczorem Księżyc przestanie tworzyć opozycję do Wodnika. To doskonała okazja do miłych spotkań i wymiany informacji. Uran władca Wodnika w kwadraturze do Plutona i opozycji do Marsa. Zmiany.
36 liczb ..kicha będzie Nie zapodam, bo.. nie wiem co
astrolog.. 19.04 ..pogranicze Barana i Byka poproszę o astroprognozę
astrolog.. 19.04 ..pogranicze Barana i Byka poproszę o astroprognozę
jocia
Klimaty tygodnia nie nastrajają Cię optymistycznie do życia. Wszystko toczy się bardzo ciężko, a Ty przeżywasz rozterki emocjonalne. Zamiast zastanawiać się, lepiej zrób rachunek sumienia. Pamiętaj, że im więcej dajesz z siebie, tym więcej otrzymujesz od innych.