Wpisy 1 027 351 – 1 027 450
21 lipca 2012 15:35 → 21 lipca 2012 16:20, 100 wpisów
jarek21
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
jarek21 na razie drobnica
Siemka wszystkim I co nie ma bata na bonusa Ale pamietajcie ,ze 19 groszy z kazdej wydanej zlotowki na gre liczbowa wspiera polski sport i kulture
Tak naprawde, to omija mnie średnio dwa razy w miesiącu 10/10 .. gram asekuracyjnie.. bo to i owo ..mi nie pozwala by pójść na całość
sławek(dobre i to zresztą mówisz jak Ryszard Rembiszewski którego bardzo cenię i wielka szkoda że nie prowadzi już losowań)
jarek21 a jak u bukmachera coś wchodzi?
jocia no nie żle smuda sobie żyje jak król
jarek21 rozumiem
Sławku jeszcze nie..zaraz zacznę..
ale na 22..wątpię
jak teraz miałam blisko 40 liczb.. to na 22 bedzie troszke mniej.. a to nic dobrego nie wrózy
Sławku..nie pytaj ..chcesz wiedzec, to cofnij czat
Smuda..to palac dla paru rodzin
ale na 22..wątpię
jak teraz miałam blisko 40 liczb.. to na 22 bedzie troszke mniej.. a to nic dobrego nie wrózy
Sławku..nie pytaj ..chcesz wiedzec, to cofnij czat
Smuda..to palac dla paru rodzin
a wiecie dlaczego polska reprezentacja jest porownywalna z jądrami? -Bo sa zawsze blisko akcji ale nigdy nie wchodza
m. dorotko
jak bede pewna , to podam..,ale za dwie, trzy godzinki
jak bede pewna , to podam..,ale za dwie, trzy godzinki
dorotko.. to chybił trafił... poczytaj czat ..nie jestem dumna z siebie
mała557
gg36
m.dorotka
mała557 jak wygrane ostatnio?
gg
wlasnie wydrapalem w fioletowej krzyżowce 6 zl. hehe
wlasnie wydrapalem w fioletowej krzyżowce 6 zl. hehe
jocia cześć
sławek cześć
sławek cześć
ale nie chce sie mi juz isc jej wymieniac... jutro pojda
ja już zaraz znikam
mala
dzis 4/5 wiec tez coś
dalem to na dwa losowanka ciekawe czy cos sie powtorzy
dalem to na dwa losowanka ciekawe czy cos sie powtorzy
mała557 u mnie także nie ciekawie o 14:00 był Januszek i nic mi nie dał ale o 22:15 znów on będzie to może wtedy się poprawi i choć 7/10 dla mnie wylosuje
gg36 wole kupony szczególnie multi multi plus
multi multi plus 1984 ja w multi miałam przed kilkoma dniami 2/2, 3/3, 6/8 ale teraz lipa
dzis z chybika na wieczor maszyna dala mi 32
w keno ja same po 2 zł...generalnie wtapiam w keno
dobra teraz już uciekam bo mnie wołają na obiad a jeszcze muszę kupon loteriady zarejestrować choć i tak na razie jeszcze nic nie wygrałem w loteriadzie ale jest za darmo i dlatego ją rejestruję
mała557
gg36
multi multi plus 1984
Odnośnie loteriady:
W tamtym roku jak pracowałam w kolekturze to z kilkoma znajomymi zbierałyśmy kupony loteriady i rejestrowałyśmy na stronie internetowej, uzbierałyśmy ich przeszło 2000 - 3000tyś i d.u.p.a nawet zwykłego aparatu i mp4 nie wygrałyśmy
Odnośnie loteriady:
W tamtym roku jak pracowałam w kolekturze to z kilkoma znajomymi zbierałyśmy kupony loteriady i rejestrowałyśmy na stronie internetowej, uzbierałyśmy ich przeszło 2000 - 3000tyś i d.u.p.a nawet zwykłego aparatu i mp4 nie wygrałyśmy
multi multi plus 1984 nie dziękuję, podziękuję jak wygram 9/9 lub 5/5 w Mini bo będzie wtedy za co dziękować
dobra to ja uciekam życzę wszystkim grającym aby Janusz o 22:15 przyniósł wysokie wygrane cześć do poklikania
pamiętajmy, że hazard to gra losowa jak i wygrane są losowe, więc jak będzie miała być wgrana to będzie. Koniec i kropka.
multi multi plus 1984 wysokich
multi multi plus 1984 wysokich
to ja słyszałem dzisiaj w kolekturze że gościu zarejestrował 700 i też doopa blada nic nie wygrał
m.dorotka możesz klepać, a być może się uda, ale ja jestem do tego uprzedzona i negatywnie nastawiona. Całymi popołudniami klepałam i lipa
I co, że niby większe szanse jak się zarejestruje więcej kodów hehe jasne