Wpisy 1 026 682 – 1 026 781
21 lipca 2012 01:12 → 21 lipca 2012 08:54, 100 wpisów
yo0cia...jak osa napaduje ..ty miałaś wyskoczyć do stawu i nic stało ..nie tak stoi gapisz np osa fruwa
agatko.. bywa.
Usiadłam na osie.. nie widziałam jej. i uzadliła mnie w okolicach kolana wstałam szybciej..jak usiadłam..
Krzysio to było w domu w pokoju.. usiadłam w fotelu...
Usiadłam na osie.. nie widziałam jej. i uzadliła mnie w okolicach kolana wstałam szybciej..jak usiadłam..
Krzysio to było w domu w pokoju.. usiadłam w fotelu...
jocia ..aha no ..
ale kurde ..nic nie obliczyłem MM ...pewnie jestem leniem..za duzo poczytałem Archiwium na czaciei poowwoo ide tam
pani yoo00cia...
13maxa ..wyłącz twój PC XXX i juz spać ..
pani yoo00cia...
13maxa ..wyłącz twój PC XXX i juz spać ..
krzysio cyferkowych ... czytałam kiedys..od wpisu 01.. super .. poczatki
Myslalem ,ze ja wczesnie wstaje ale tu sa zawodnicy jeszcze lepsi
- Co może zrobić ateista poproszony o odmówienie modlitwy?
- Odmówić i nie odmówić albo nie odmówić i odmówić.
- Odmówić i nie odmówić albo nie odmówić i odmówić.
k.rwa wk.rwienie na całego ,u buka zagrałem na remisy 3/8 wczoraj miałem 2 remisy uradowany że 1 z 6 to na pewno siadzie ,a tu ch.ja 6 błędów ,dwa wyniki 1 bramką do remisu-juz mnie k.rwica -nie idzie klompletnie nic ugrać -tuski przykreciły wajche- te ciule
horoskop na weekend:
Wodnik,
Wreszcie powoli zaczyna rozwijać się wszystko po Twojej myśli. Doświadczysz ważnych spraw, które będą miały wpływ na poprawienie Twojej przyszłości. Zmień swoje postępowanie i nie bądź taki nieugięty, ale bardziej dyspozycyjny dla swojego partnera, bo czuje się on samotny i zaniedbywany.
Wodnik,
Wreszcie powoli zaczyna rozwijać się wszystko po Twojej myśli. Doświadczysz ważnych spraw, które będą miały wpływ na poprawienie Twojej przyszłości. Zmień swoje postępowanie i nie bądź taki nieugięty, ale bardziej dyspozycyjny dla swojego partnera, bo czuje się on samotny i zaniedbywany.
majwoj
nie bądź złośliwy, daj paftiemu porządne pewniaki a nie 87--- zaraz pomyśli że i ty wajchlownik jesteś
nie bądź złośliwy, daj paftiemu porządne pewniaki a nie 87--- zaraz pomyśli że i ty wajchlownik jesteś
wszystkim
info dla miłośników drapania, już wkrótce
ex. pensja
zodiak-- nowa edycja
ex. pensja
zodiak-- nowa edycja
gg wczoraj miałem okazję podrapac i wziąłem 2 jaski krzyż za 3zł i za 5zł i wszystko poszło bokiem
i 80 bym jeszcze jako pewniaka
pafty,a czytał to:
http://www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/3087-kwiatkowski-zawiesza-czlonkostwo-w-po
pafty,a czytał to:
http://www.walbrzych24.com/1-wiadomosci/3087-kwiatkowski-zawiesza-czlonkostwo-w-po
same czarne owce w partii miłości
i wyłapać można
i wyłapać można
majwoj23
jackwar
same krasnale
w partii
a gdzie mój tutejszy?
jackwar
same krasnale
w partii
a gdzie mój tutejszy?