Wpisy 1 023 321 – 1 023 420
18 lipca 2012 17:57 → 18 lipca 2012 19:25, 100 wpisów
witam wszystkich.Milego popoludnia,a wieczorem wysokich wygranych.
ulala zawsze za dobro dostaniesz dobro a tak to dużo nie kosztuje
ja mam 10/10 z cht na 2 los. i o 14 ani jedna nie siadła- może o 22 polecą te cyferki z profilu drapmana
Użytkownik cyrus67 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik gg36 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
gg
mam 19 liczb z tego może z 5-nć puszcza ,itp. itd -
kombinują jak -
mam 19 liczb z tego może z 5-nć puszcza ,itp. itd -
kombinują jak -
majwoj tak kombinują, ale dziś choć samego + trafiłem i 14zł wpadło, ale 2 chybiki bez +
majwoj takie maszyna dała , tam gdzie wczoraj krzyżówkę kupiłem- widać nie wchodzi się 2x do tej samej wody
yhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to do nikogo było
e46
to do nikogo było
e46
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik danteV dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
majwoj
już ci pisałem, że typy drapmana tylko z cht- dopóki jest ten bonus- codz. puszczam 1 zakład 10/10 na 2 los bez+,
już ci pisałem, że typy drapmana tylko z cht- dopóki jest ten bonus- codz. puszczam 1 zakład 10/10 na 2 los bez+,
Ulala,Majwoj,GG 36,Robal.
gaja
jak kiedyś tu pisałem, krzyżówkę oprócz nr. 011 i 013 oglądam 5x nim ją kupię, jeśli jest w krzyżówce np. z 14-15 słów z literą A- tej nie kupuję
ja nie kupuję wszystkich drapek: kupuje krzyżówkę, zdrapmana, tfrutti, s7 rzadko,czasem xingo, domino
jak kiedyś tu pisałem, krzyżówkę oprócz nr. 011 i 013 oglądam 5x nim ją kupię, jeśli jest w krzyżówce np. z 14-15 słów z literą A- tej nie kupuję
ja nie kupuję wszystkich drapek: kupuje krzyżówkę, zdrapmana, tfrutti, s7 rzadko,czasem xingo, domino
Robal.Trzymaj
Użytkownik jac11 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
r36
011- to nr. nieważne w której drapce bardzo czesto jest pełny i nie chodzi mi o wczorajszą wygraną na 011, ale z 3 tyg temu w krzyż. 20zł, rok temu xingo-100zł, ale czesto drobne wygrane są; pozostałe nr. krzyżówek naprawdę oglądam klilka razy- licze słowa z A,pytam kolektorek czy były już wygrane te gwarantowane po 20zł--- taką mam strategie na krzyżówkę; bieżąca edycja krzyżówki nie dała mi 100zł, ale 20 i 10zł bardzo czesto trafiam, dzis 20zł na nr 025
011- to nr. nieważne w której drapce bardzo czesto jest pełny i nie chodzi mi o wczorajszą wygraną na 011, ale z 3 tyg temu w krzyż. 20zł, rok temu xingo-100zł, ale czesto drobne wygrane są; pozostałe nr. krzyżówek naprawdę oglądam klilka razy- licze słowa z A,pytam kolektorek czy były już wygrane te gwarantowane po 20zł--- taką mam strategie na krzyżówkę; bieżąca edycja krzyżówki nie dała mi 100zł, ale 20 i 10zł bardzo czesto trafiam, dzis 20zł na nr 025
gg
ja już komuś pisałem - ale - może Ty też - powinieneś się skupić jedynie na drapkach ?
ja już komuś pisałem - ale - może Ty też - powinieneś się skupić jedynie na drapkach ?
nieważne, zdrowie ważne
e46
na długo dorwałaś się do kompa ? skąd piszesz - de, czy pl ?
e46
na długo dorwałaś się do kompa ? skąd piszesz - de, czy pl ?
Użytkownik Gała dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
1021230. Robal_36 2012-07-17 (11:55)
m.dorotka
16,23,58 /- lub 59/
BRAWOOOOOO DZIŚ WESZŁY ROBALKU36
czytałeś @
m.dorotka
16,23,58 /- lub 59/
BRAWOOOOOO DZIŚ WESZŁY ROBALKU36
czytałeś @
Gała,
czy Ty też widzisz t a m nazwę jakiegoś klubu, generalnie, piłki kopanej ? I nie boli ?
czy Ty też widzisz t a m nazwę jakiegoś klubu, generalnie, piłki kopanej ? I nie boli ?
Robal aaaaaaaaaaa kazdy prawie jest za jakims klubem,a że on za legią takie zycie-Ja KOCHAM WIDZEW
Dorotka
Kathy
Monet
marek nie gram mini.jestem w Niemczech.
Robal zjem kielbase z rozna i zmykam do domu.
Kathy
Monet
marek nie gram mini.jestem w Niemczech.
Robal zjem kielbase z rozna i zmykam do domu.
hej kochanie ..gała
adromeda..
adromeda..
Gała >> I Twoja moja pewnie o ligowy byt co najwyżej powalczą.
Potentaci za mocni.
Potentaci za mocni.