Wpisy 1 023 221 – 1 023 320
18 lipca 2012 15:52 → 18 lipca 2012 17:57, 100 wpisów
hmm.. jakas tam jest.. chce wygrac i zrobic przerwe ..
lece typowac
lece typowac
Użytkownik pawmar dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
mirnam61 można tak powiedzieć a ta seta podglądaczy to wiesz,łowcy liczb
mam otwarta stronkę..pasko, ale w drugim oknie mam mapkę zaglądam sporadycznie na czat, nie jestem łowcą liczb
jocia
=====================================================
oświadczam, że nie jestem łowcą liczb, leleni ani tym podobne....
po dwóch i pół roku tutaj mogę rzec, że zdarzyło się paru osobom wkręcić mnie w jakieś gierki....ale nie na tyle i tak, żebym miała się czego wstydzić......wstydzić raczej powinni się Ci wkręcający...........
po dwóch i pół roku tutaj mogę rzec, że zdarzyło się paru osobom wkręcić mnie w jakieś gierki....ale nie na tyle i tak, żebym miała się czego wstydzić......wstydzić raczej powinni się Ci wkręcający...........
Po roku tutaj mogę rzec, że nie zdarzyło się osobom wkręcić mnie w jakieś gierki... jocia
kathy..oczywiście
Po roku tutaj mogę rzec, że nie zdarzyło się osobom wkręcić mnie w jakieś gierki... jocia
kathy..oczywiście
jocia...może różnica polega na tym, że ja weszłam w nie odpowiednim momencie MOJEGO życia..........
A gdzie jest hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm?
Czy to łowca liczb ??
Czy to łowca liczb ??
Użytkownik GrześM dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik staszek2012 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 271 000
ulala
dzięki
dziś rano jeszcze miałem 20zł w krzyż. i 10 w zdrapmaniku, a popołudniu kupiłem krzyż. xl i
dzięki
dziś rano jeszcze miałem 20zł w krzyż. i 10 w zdrapmaniku, a popołudniu kupiłem krzyż. xl i
ulala
a możesz sprawdzić przy okazji , czy w żb u Ciebie wiszą zdrapmany po 50 lub 250zł
a możesz sprawdzić przy okazji , czy w żb u Ciebie wiszą zdrapmany po 50 lub 250zł
sprawdze jutro....po ile te losy bo ja nawet nie wiem jak wygladaja
ulala
to był fart, bo b. rzadko kupuję drapki w marketach- a tak było wczoraj
ex.pensja w nowej soli też w markecie padła
to był fart, bo b. rzadko kupuję drapki w marketach- a tak było wczoraj
ex.pensja w nowej soli też w markecie padła
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Na dziś parka 5-10
oki sprawdze jutro...bo dzis juz kupony mam nadane
oki sprawdze jutro...bo dzis juz kupony mam nadane
wyniki EM
2 7 24 43 46 8 10
moje
4,10,26,34,44,-2,3
14,15,29,36,45-3,8
2 7 24 43 46 8 10
moje
4,10,26,34,44,-2,3
14,15,29,36,45-3,8
ulala
na krzyżówkę po 3zł fioletową też luknij, czy są po 100zł lub 1 tyś; byłem z 3tyg. temu i takich wygranych nie widziałem
na krzyżówkę po 3zł fioletową też luknij, czy są po 100zł lub 1 tyś; byłem z 3tyg. temu i takich wygranych nie widziałem
wygrane drobnice jak na razie dzis tylko 4/40....choc jak bym zagrała na parki to bym miała 2 parki trafione
ulala
w niedzielę ostatnio byłem w kerfurze i była jeszcze w wersji zielonej- której nie kupuję, zaś wczoraj była już fioletowa wystawiona no i się skusiłem, nr. 011-- zawsze kupuję i sie trafiło
w niedzielę ostatnio byłem w kerfurze i była jeszcze w wersji zielonej- której nie kupuję, zaś wczoraj była już fioletowa wystawiona no i się skusiłem, nr. 011-- zawsze kupuję i sie trafiło