Wpisy 102 308 – 102 407
16 marca 2010 21:41 → 16 marca 2010 23:59, 100 wpisów
DODŁĘBNIE to ja mam cię gdzieś :P STOSUNKOWO proporcjonalnie do twojej głupoty oczywiście ;PPPPP
Dziewczyny mam nadzieję ,że się nie obrazicie,ale nie mogłem się powstrzymac :D:D:D
-Mój facet ma wszystko co trzeba na swoim miejscu ;))
W przeciwieństwie do mnie?
-Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty
No to na dziś wystarczy a jutro "się zobaczy"
-I nawet wibrator nie da rady hehe
Trzymaj się madziu i do jutra. Pa
-Mój facet ma wszystko co trzeba na swoim miejscu ;))
W przeciwieństwie do mnie?
-Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty
No to na dziś wystarczy a jutro "się zobaczy"
-I nawet wibrator nie da rady hehe
Trzymaj się madziu i do jutra. Pa
25,18,9,61,55,72,38,32.
4,14,28,30,47,51,72,62.
Powodzenia.
torsan ładny kuponik.:)
4,14,28,30,47,51,72,62.
Powodzenia.
torsan ładny kuponik.:)
Bałwan się pyta dlaczego Hosia i MAdzia77 wzajemnie sobie dokuczają?
>>>--zgadza sie
na inter dałem też x2
ale aston villa by mogła wygać
na inter dałem też x2
ale aston villa by mogła wygać
torsan....To w takim razie czuję się zaproszona na dobre ciacho;)Pozdrawiam
102312. status hosia 2010-03-16 (21:46)home Wawka
DODŁĘBNIE to ja mam cię gdzieś :P STOSUNKOWO proporcjonalnie do twojej głupoty oczywiście ;PPPPP
------------------------------------------------------------
Więc dziewczę trzymam Cię za słowo DOGŁĘBNIE I STOSUNKOWO,że zamkniesz już swoja jadaczkę co do mojej osoby.
------------------------------------------------------------
Więc dziewczę trzymam Cię za słowo DOGŁĘBNIE I STOSUNKOWO,że zamkniesz już swoja jadaczkę co do mojej osoby.
Ten duracell cię wykończy. Wymień baterie na słabsze bo nadmiar mocy ci nie służy ;PPP Nie zatrzymuję cię dłużej. Idz i..... "pomieszaj tam gdzie cię nie ma" ;)) PPPP
Jako przykład zgodności podam relację pomiędzy hipciem,bałwanem a bocianem.Widać daleko wam do takiej harmonii.
madzia77...zapach twojej niemytej piczy i zgniłego mózgu czuć na odleglosc.co za glupia i pusta sucz
hipopotan....Witaj:) Czytałam Twój wpis,dziękuję bardzo:)Pozdrawiam Cię serdecznie:)
Cześć hosia. Jeszcze Cię nie aresztowała policja? :) Ja tam się nie kładę dzisiaj spać. Spodziewam się nalotu jednostki GROM. Przecież została urażona "pierwsza dama" tego portalu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
hipopotan>> zabierz mu te cukierki, to zobaczysz jak zacznie podpowiadać:)
Ps. pozdr. danteV:)
Ps. pozdr. danteV:)
Coraz bliżej godziny 0.Więc padam u Twoich stóp tajemnicza księżniczko.Życz mi wygranej,pozdrawiam.
hosia >>> jak Cię tak kręcą te sprawy z wibratorem to nie prościej jest sobie po prostu kupić?
Kupisz sobie "przyjaciela" spuścisz z krzyża,będziesz spokojniejsza i możne wtedy nie będziesz mnie już męczyć swoimi durnymi wypocinami.
ps.głodnemu chleb na myśli hehe
tylko nie przesadź z rozmiarem,bo będzie na wylot i kicha ......
Kupisz sobie "przyjaciela" spuścisz z krzyża,będziesz spokojniejsza i możne wtedy nie będziesz mnie już męczyć swoimi durnymi wypocinami.
ps.głodnemu chleb na myśli hehe
tylko nie przesadź z rozmiarem,bo będzie na wylot i kicha ......
"spuścisz z krzyża " ??? To chyba tylko facet może chyba że ty jesteś obojnakiem
Witaj DanteV ;) Ja też jestem mocno zestrachana ;)) To pewnie nasza ostatnia wspólna noc. Ale nie pękam i nie zmienię zeznań - nawet pod wpływem łamania kołem. Nadal bardzo cenie Cię za inteligencję a Kogucika za jego dobroduszność. Niech żyje multipasko :)))
Trzymaj się cieplutko
Trzymaj się cieplutko
102338. status madzia77 2010-03-16 (22:11)
hosia >>> jak Cię tak kręcą te sprawy z wibratorem to nie prościej jest sobie po prostu kupić?
Madzia dzięki, ale nie skorzystam z twojej rekomendacji - tobie jakoś to nie pomogło
Madzia dzięki, ale nie skorzystam z twojej rekomendacji - tobie jakoś to nie pomogło
Mnie kręcą sprawy z wibratorem ??? A czy to ja wypisywałam tu głupoty na temat kupionego wibratora czy ty ?
Sądząc z Twoich potrzeb hosiu GŁĘBOKICH I STOSUNKOWYCH spróbuj,może akurat zda egzamin w Twoim ciężkim przypadku.
"nigdy nie mów nigdy"
"nigdy nie mów nigdy"
Koszmar,przegrałem.Podejmuję następujące kroki.Odbieram bałwanowi słodycze a dodatkowo będę go trzymał na karnym jeżyku aż do samego rana.Powinien zmięknąć i jutro inaczej będzie śpiewał z liczbami.
hipopotan...jak widzisz mój doradca kasiora podał w mini 4/12 i 5/10 w multi
Witajcie nie kupujcie dziewczyny za dużych zabawek bo później nic nie czuć tak jak by w otchłań
hpśla,madga77_o co wam poszło??,a właściwie o kogo??,może wespół spróbujemy jakoś rozwikłać,ile można!,jedno i to samo.Ah zapomniałem że jesteście w fazie przekwitania i może ta faza tak was irytuje.Koniec kropka!!!
Panathinaikos-Patron 1 1,35 +++++++ 3:0
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47
Sokol Kiev-Junost Minsk KZ 2 1,35 ++++++ 0:1
stawka:150zl
ako:2,68
EWK:361,80zl
Sevilla-CSKA Moskwa x2 2,21 +++++++ 1:2
stawka:16.00zl
ako:2,21
EWK:31,80
Łącznie:393,60zl
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47
Sokol Kiev-Junost Minsk KZ 2 1,35 ++++++ 0:1
stawka:150zl
ako:2,68
EWK:361,80zl
Sevilla-CSKA Moskwa x2 2,21 +++++++ 1:2
stawka:16.00zl
ako:2,21
EWK:31,80
Łącznie:393,60zl
Żeby ukoić smutek po klęsce wrzucę na noc do żołądka dwa litry mleka na uspokojenie.Pozdrawiam.
W przeciwieństwie do ciebie ja na szczęście nie mam tak GŁĘBOKICH potrzeb, żeby musieć wypisywać idiotyzmy na czacie. Niech więc wibrator pozostanie w rękach naprawdę potrzebującej ;))
ricardos....Pewnie,że będzie lepiej,a co.Pozdrawiam i kolorowych snów:)
Witaj klarak :)
hosia > z kogutem "kochamy" się coraz bardziej. Przed chwilą przeżyłem wielkiego stresa. Coś jechało na sygnale. Już miałem szczoteczkę w ręku, ale pojechało dalej. Kurde, ciężka noc się zapowiada. Czuję się jak w latach 80-tych.
hosia > mam nadzieję, ze będziemy mieli cele obok siebie :)
Biorę sobie łyżeczkę, żeby podkop robić :)
hosia > z kogutem "kochamy" się coraz bardziej. Przed chwilą przeżyłem wielkiego stresa. Coś jechało na sygnale. Już miałem szczoteczkę w ręku, ale pojechało dalej. Kurde, ciężka noc się zapowiada. Czuję się jak w latach 80-tych.
hosia > mam nadzieję, ze będziemy mieli cele obok siebie :)
Biorę sobie łyżeczkę, żeby podkop robić :)
hipopotan..musisz z doradcą pójść na układ.Zapewne będzie chodziło o kasę.Mój doradca kasiora dostał podwyżkę i twierdzi,że postara się na jutro o dobre numery w multi i nie będzie to 5/10 tylko znacznie więcej.Poza ty juz obmyśla plan jak z mini 4/12 zrobić 5/12,więc też ma chłop ciężką noc,gdyz pracuje na III zmiany.Pozdrawiam.
Proszę nie kupować niepotrzebnych przedmiotów,a pieniążki wydać na ciekawą literaturę o wspaniałym zakonniku Ojcu Pio.
vento nie wcinaj się jak kobiety dyskutują ! Wy faceci żarliście się tu całymi dniami.Na szczęście mamy równouprawnienie. Fajna zabawa , zaczynam się rozkręcać ;)
Jak bałwan będzie się buntować to mam na niego porządną rózgę.Jest kryzys,na podwyżki wynagrodzenia nie ma co liczyć.
lila..może numerki Ci się przyśnią?Ja dawniej pod poduszkę dawałem pusty kupon i piłem dużo wody przed snem.Jak mi świtały nocne numery to rano parę pamiętałem a w rzeczywistości trafiałem na ch/t.To był jakis znak aby zagrać.
Wigan 1 - 2 Aston Villa 2.25 ++++
Swansea 0 - 2 West Brom 2.50 ++++
Kurs ogólny 5.63
Stawka 100.00 Zakładana wygrana 495.40
Ustrzelone :)
Swansea 0 - 2 West Brom 2.50 ++++
Kurs ogólny 5.63
Stawka 100.00 Zakładana wygrana 495.40
Ustrzelone :)
hosia >>> "W przeciwieństwie do ciebie ja na szczęście nie mam tak GŁĘBOKICH potrzeb"
----------------------------------------------------------
Wiem,wiem GŁĘBOKICH nie masz,ale za to STOSUNKOWE potrzeby Cię dręczą - hosia lasko głowa do góry minie z wiekiem !
----------------------------------------------------------
Wiem,wiem GŁĘBOKICH nie masz,ale za to STOSUNKOWE potrzeby Cię dręczą - hosia lasko głowa do góry minie z wiekiem !
torsan----szacun miałeś nosa a ja jak zwykle 100 do tyłu
czas na odpoczynek od grania
czas na odpoczynek od grania
HOSIA...Ty ciotka lepiej zobacz typowania kasiory w multi i mini a nie męcz już tematu urządzenia typu "sokowirówka"
Na kuponie multi miałem trafione tylko dwie liczby:59 i 68,trzy obok 29oni30,75oni74,80 oni79 i dwie chybione 37 i 50.
hipopotan..jak bałwan dyktuje Ci liczby to zakreślaj właśnie obok
A widziałem dzisiaj w sklepie,ładną maskotkę o blond włosach,ubraną w różowy sweterek.Drugą w Lidl,tylko nie rozumiem dlaczego one wszystkie mówią dzień dobry.
Ricardos, tak często robiłem grając na dwa zakłady multi,wybierając liczby obok.
hipopotan..to dobrze mówią.Ciesz się,że nie mówią do widzenia na dzień dobry :)))
MNIE ??? Coś ci się pomyliło dziołcha.Czy to ja pro publiko na całą Polskę reklamuję i wychwalam zalety wibratora ? Coś widzę ,że z pamięcią nie teges ,ogólna drażliwość, depresja i te nieznośne zmiany nastrojów. Klimakterium się zaczęło ?
hipopotan...kasiora mi już przygotował 10/10.Mówi,że ósemka pewna.Może poza forum podzielę się z Tobą jak chcesz
Ale to chyba wynika z nakazu kierownictwa,bo w kolekturach nikt nikogo nie wita,a czasem traktują jak natręta osobę nadającą kupony.
Ricardos na razie łapię liczby z czatu lub typowań,bo nie mam zainstalowanego okrutnego komunikatora gg.
Traktują tak bo czuć od was wóde,a i pewnie nie ogoleni i bez krawata przychodzicie do TS;))
A Hosię i Lilę proszę by do diety pluszaka dodawały coraz więcej mleka,bo muszę rozwijać mózg,by lepiej typował liczby.Tylko mleko cieplutkie,nie zimne.
hosia >>> racz dziewczę zauważyć,że jako Ty jedyna ( prócz tej inteligentniejszej części męskiego towarzystwa ) kobieta coś tam o wibratorach więc skoro dziewczę - nawijasz to tego tematu to masz braki,nie wiem jednak jakie: STOSUNKOWE CZY DOGŁĘBNE.
hipopotan..kasiora mówi,że najlepsza jest maślanka i to zimna z lodówki.
Dziołcha zostawmy już temat twojej fascynacji wibratorem, bo to staje się nudne .Nie mądraluj sie tyko pokaż gdzie przez te 2500 głupkowatych wpisów podziękowałaś komuś za typowania z których jak sama mówisz korzystasz. ;P
Ricardos nie pamiętam dokładnie adresu,chyba pinokio333MAŁPA.TLEN.PL.Tak jak bohater filmu:Goście ,goście,nie nadążam za nowoczesnością.
Dante : Spakowany na wszelakij słuczaj ? Nie zapomnij zapakować cebuli ;)))
Maślankę Hipcio pożera z frytkami,a pluszaka tak karmić nie wolno.
hosia > mi podziękowała. Oto kilka jej podziękowań
"spier.alaj gnido"
"spieprzaj padalcu"
"pierd.lona gnida"
Kurdeeeeeeeeeeee coś mi wibruje!!!!!!
eeeeeee to tylko komórka ;}
hosia > wezmę też czosnek. Gdyby tam nas też dopadły "upiory" :)
"spier.alaj gnido"
"spieprzaj padalcu"
"pierd.lona gnida"
Kurdeeeeeeeeeeee coś mi wibruje!!!!!!
eeeeeee to tylko komórka ;}
hosia > wezmę też czosnek. Gdyby tam nas też dopadły "upiory" :)
hosia >>> a kim Ty tu jesteś żebym Ci się musiała tłumaczyć komu i co mam zrobić,czy nie :P
Odbiło Ci chyba już zupełnie dziewczę drogie - idź już spać,bo na doktora edmunda nie masz co liczyć,że Cię będzie .....zresztą Ty wiesz co.
Odbiło Ci chyba już zupełnie dziewczę drogie - idź już spać,bo na doktora edmunda nie masz co liczyć,że Cię będzie .....zresztą Ty wiesz co.
Przyszła wiadomość od Kasiory.Ricardos jak wymyślisz dobre liczby to możesz przesłać.Pozdrawiam.
Witam.Czy zna ktoś wynik PORTADOWN - LISBURN jak tak to bardzo prosze o podanie i dziękuje.Pozdrawiam
Dante spox . Antyterroryści wpadają jak bomba zawsze o 6.00 Przypomnij sobie reportaże.Mamy jeszcze trochę czasu. Czosnek - jak najbardziej - dobry na wampiry ;)
Podziękowania weź ze sobą. To przecież wkład madzi w krzewienie Kultury;)
Podziękowania weź ze sobą. To przecież wkład madzi w krzewienie Kultury;)
stosunkowo i dogłębnie
Dlaczego wibrator nigdy nie zastąpi prawdziwego mężczyzny?
- Ponieważ wibrator nie wyniesie śmieci.
Dlaczego mężczyzna jest jak burza?
- Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa.
Na wyspie jest trzech rozbitków: dwudziestolatek, czterdziestolatek i siedemdziesięciolatek. Na sąsiedniej wyspie była naga dziewczyna. Dwudziestolatek rzuca się w fale i krzyczy:
- Płyńmy do niej!
Na to czterdziestolatek:
- Spokojnie Panowie, zbudujmy najpierw tratwę.
A siedemdziesięciolatek:
- Panowie, po co! Stąd też dobrze widać.
Dlaczego wibrator nigdy nie zastąpi prawdziwego mężczyzny?
- Ponieważ wibrator nie wyniesie śmieci.
Dlaczego mężczyzna jest jak burza?
- Bo nigdy nie wiadomo, kiedy dojdzie, jak obfite będą opady i jak długo to potrwa.
Na wyspie jest trzech rozbitków: dwudziestolatek, czterdziestolatek i siedemdziesięciolatek. Na sąsiedniej wyspie była naga dziewczyna. Dwudziestolatek rzuca się w fale i krzyczy:
- Płyńmy do niej!
Na to czterdziestolatek:
- Spokojnie Panowie, zbudujmy najpierw tratwę.
A siedemdziesięciolatek:
- Panowie, po co! Stąd też dobrze widać.
Widzę dziołcha , że jednak jesteś nie....... Ty ciągle tylko o jednym ;DDD
A co do podziękowań to pytam co zrobiłaś dla wprowadzenia miłej atmosfery na czacie , bo ciągle tylko narzekasz ,że atmosfera ci nie odpowiada Kulturalny człowiek dziękuje za typy z których korzysta . A prawda ! Ty i kultura - żałosne zestawienie
A co do podziękowań to pytam co zrobiłaś dla wprowadzenia miłej atmosfery na czacie , bo ciągle tylko narzekasz ,że atmosfera ci nie odpowiada Kulturalny człowiek dziękuje za typy z których korzysta . A prawda ! Ty i kultura - żałosne zestawienie
>>>kogucik19- zawsze i wciąż, stale na bieżąco i po zakończeniu wszystkie wyniki z piłki noznej
http://www.livescore.xt.pl/
następnie -usuń reklamę-kliknij w takie V odwrócone po prawej stronie u góry
następnie gdzie piłka nożna 1 2 3 4 5 kliknij na "5"
pozdrawiam
http://www.livescore.xt.pl/
następnie -usuń reklamę-kliknij w takie V odwrócone po prawej stronie u góry
następnie gdzie piłka nożna 1 2 3 4 5 kliknij na "5"
pozdrawiam
EMERYCIE szukałem na tej stronie,usunąłem reklamę,ale nie widziałem tego meczu,chyba że przegapiłem.
hośka_Ty nie wyżyta!!!,ps.patrz na zegar stosunkowo i dogłębnie,bo rano możesz zaspać jak Magda zacznie pisać;).Pozdr.
Dobranoc wszystkim. Jak mnie jutro nie będzie to oglądajcie tvn24
bum, bum, bum
Czarny chleb i czarna kawa
Opętani samotnością
Myślą swą szukają szczęścia
Które zwie się wolnością
:) :)
bum, bum, bum
Czarny chleb i czarna kawa
Opętani samotnością
Myślą swą szukają szczęścia
Które zwie się wolnością
:) :)
EMERYCIE znalazłem i dziękuje za pomoc .Spokojnej nocki,i trafnych typowań na jutro.Pozdrawiam
hosia >>> mąż się obraził,że tak siedzisz tutaj i bzdury posuwasz........
jutro znowu hormony będą Ci kipieć i będziesz DOGŁĘBNIE STOSUNKOWO zadymy szukać.
Idż dziewczę spać
jutro znowu hormony będą Ci kipieć i będziesz DOGŁĘBNIE STOSUNKOWO zadymy szukać.
Idż dziewczę spać