Wpisy 1 022 845 – 1 022 944
18 lipca 2012 12:14 → 18 lipca 2012 13:36, 100 wpisów
gg gratulacje,naprawdę masz szczęście.Ja w czerwcu miałam 2x5/6 w multi a w lipcu najwięcej to 8 zł
jocia
jocia
alvaro
mala1438
Lila
Po tym jak sprawdziłam moją piątkę z CH/T zastanawiam się czy nie warto było jednak zaryzykowac tej szóstki Mam coś takiego 1 17 42 46 64 i jakoś nie wydaje mi się, że te liczby mogą dziś paść
mala1438
Lila
Po tym jak sprawdziłam moją piątkę z CH/T zastanawiam się czy nie warto było jednak zaryzykowac tej szóstki Mam coś takiego 1 17 42 46 64 i jakoś nie wydaje mi się, że te liczby mogą dziś paść
gg36 bo jak widać to Twój fartowny czas w zdrapkach trzymam by i w mm było podobnie
medea..czasami te liczby,które wydają nam się najmniej prawdopodobne ,wskakują
medea
odnośnie zawartości danej paczki zdrapek, to jest ok.70-100zł stanowią wygrane tzw gwarantowane/ na 200zł wartości paczki np. po 2, 4 ,5,10,20,30zł---- odnośnie jasia f., ja piszę że max. wygrana gwarantowana w paczce to 30zł x 1szt i nie w każdej, ale takie wygrane jak po 2, 4, 5, 10zł itp też są
odnośnie zawartości danej paczki zdrapek, to jest ok.70-100zł stanowią wygrane tzw gwarantowane/ na 200zł wartości paczki np. po 2, 4 ,5,10,20,30zł---- odnośnie jasia f., ja piszę że max. wygrana gwarantowana w paczce to 30zł x 1szt i nie w każdej, ale takie wygrane jak po 2, 4, 5, 10zł itp też są
wczoraj jak wysyłałam mm w jednej kolekturze facet wydrapał 30 zł w krzyżówce
wy tak za duzo albo tak
widzę nic opowiada o kasachi znikam..
widzę nic opowiada o kasachi znikam..
lila... przestaj mówisz rura..
panie torsanie ty juz typowałeś twoje prfilu ..a mówisz na sucho czy nie
torsan
jf.- do przyjęcia, ale jak pisałem wcześniej max. wygrana w paczce to 30zł i nie w każdej, wygrane pow. 300zł losowo rozrzucone po polsce i ich niewiele, próbuj zdrapmana- u mnie jeszcze nie było nawet 50zł na 6 kolektur, gdzie pytałem- może do sanoka te dobre rzucili
jf.- do przyjęcia, ale jak pisałem wcześniej max. wygrana w paczce to 30zł i nie w każdej, wygrane pow. 300zł losowo rozrzucone po polsce i ich niewiele, próbuj zdrapmana- u mnie jeszcze nie było nawet 50zł na 6 kolektur, gdzie pytałem- może do sanoka te dobre rzucili
no dobra teraz znikam ..i ide po kawy
gg36...
gg36...
Lila ...torsan nie jest stara i młoda rura jak kolor biała skóra
Kto dzisiaj losuje o godz. 14 ???
gg36...tak po kawy ...po mi nie idzie wygrooć
Torsan.. .
--------------------------------
Jak losuje ...Kudłaty, to całe kombinacje strategiczne można roztłuc o kant... .
--------------------------------
Jak losuje ...Kudłaty, to całe kombinacje strategiczne można roztłuc o kant... .
krzysio..przeca torsan nasz jest biały to jaka ma mieć rura czarna?
grać..czy nie grac , grać..nie grac...grac..nie grać..hmm
wedrowco..wygram dzisiaj..czy nie wygram
wedrowco..wygram dzisiaj..czy nie wygram
Rura jest....czarna, bo pomalawana Bitexem.. .
lila....nie ma taki czarna rura .. wiekszy wiek tylko brąz juz ide tam czajnik ma głosu zaraz piszcze
Jocia.. .
Grasz za swoje, to decyzja należy do...Ciebie.. .
Grasz za swoje, to decyzja należy do...Ciebie.. .
Bitex----środek ochronny do zabezpieczania podwozi samochodów.. .
lila ..jak nie wiesz ..no pozycz twój chłopak w łózku w nocy xxx .bedziesz wiedziała ok teraz zagląoodom www
lila...no tak pół afroamerykaski ma za długa rur takie same jak kon niz europa
lila ja mogę przeprowadzić losowanie z 10 swoich liczb wybranych wylosuję właśnie tę 10tkę, z tym, że w różnej kolejności, żeby nie było, że coś kręcę lub mataczę
Użytkownik hern dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !