Wpisy 102 273 – 102 372
16 marca 2010 19:54 → 16 marca 2010 22:55, 100 wpisów
I przykra sprawa.
http://vancouver.interia.pl/vancouver/news/polska-biegaczka-jednak-na-dopingu,1452770
http://vancouver.interia.pl/vancouver/news/polska-biegaczka-jednak-na-dopingu,1452770
Panathinaikos-Patron 1 1,35 +++++++ 3:0
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47
Sokol Kiev-Junost Minsk KZ 2 1,35
stawka:150zl
ako:2,68
EWK:361,80zl
Witam serdecznie tysiące i setki tysięcy sympatyków wybitnego znawcy buchmakerki i liczb bałwana.Powiem krótko jest dobrze i może być tylko lepiej.
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47 +++++++ 0:1
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47 +++++++ 0:1
Poprawka
Sokol Kiev-Junost Minsk KZ 2 1,35 ++++++ 0:1
Aguś do bouju!!!!
Aguś do bouju!!!!
Bałwan zmusił mnie dzisiaj do gry w lotto.Tak więc na wieczór mam przygotowane skórzane walizki,gdybym trafił główną wygraną.
Będąc na mieście zobaczyłem sklep z napisem Fortuna i spytałem się bałwana,co to jest.Czy tam rozdają cukierki.A on mi wytłumaczył,że tam przyjmują zakłady.
hipopotan...cześć.Lepiej numer konta przygotuj.Walizki są zdradliwe
Agnieszka da rade wiec masz wygrana moim zdaniem :)
jest podstawa moich kilku kuponow, wiec bylo by niefajnie jakby bylo inaczej :)
jest podstawa moich kilku kuponow, wiec bylo by niefajnie jakby bylo inaczej :)
hipo_do kogo Ty pijesz tymi hipnotycznymi testami,bo ciężko zrozumieć il destino
Witaj Ricardos,spytam się doradcy,czy konto jest lepsze niż tradycyjne walizki na szmalec.
ralfek-bądzmy dobrej myśli ale się na niej przejechałem pare razy więc jeszcze nie świętuje
hipopotan to zapytaj i mysle,że doradca powie Ci tak jak ja mówię.
Bałwan pokazuje mi bym spojrzał w mapy,że o 1400 w multi brakowało końcówek z liczbą 6i9.
Sevilla-CSKA Moskwa x2 2,21
stawka:16.00zl
ako:2,21
EWK:31,80
ten kuponik tak dla zabawy puszczony
ten kuponik tak dla zabawy puszczony
A Lechia da rade z Wisla? ostatnio bylo ladnie, mloda Lechia takze trafnie :)
Ciekawe czy taki kuponik wejdzie?
Dowiemy się ok 22.30:)
4139 Chelsea-Inter (A) typ 1 - 1.65
4068 Sevilla-CSKA M. LB 1,5 typ 2 - 1.25
4985 Wigan-Aston Villa LB 1,5 typ 2 - 1.32
2534 Portadown-Lisburn typ 1 - 1.45
AKO: 3.94
Dowiemy się ok 22.30:)
4139 Chelsea-Inter (A) typ 1 - 1.65
4068 Sevilla-CSKA M. LB 1,5 typ 2 - 1.25
4985 Wigan-Aston Villa LB 1,5 typ 2 - 1.32
2534 Portadown-Lisburn typ 1 - 1.45
AKO: 3.94
Lila,gratuluję Ci trójki z 1400.Bałwan gratulował Ci już wcześniej,więc się do tego przyłączyłem.
Darmowy pendriwe.
http://www.fotik.pl/index.php?act=rejestracja&polecil=dawi202
http://www.fotik.pl/index.php?act=rejestracja&polecil=dawi202
Ricardos a mini sobie odpuściłem,jak zobaczyłem,że dwa razy za trójkę płacili nieco powyżej 20,a raz chyba 16.
Witam Wszystkich czytających czat. Na 22.15 zagrałem / 11-16-17-31-53/ stawka x2 bez plusa. Życze trafnych typowań !
hipopotan.ja własnie zagrałem na mini.wolę 20zł za trójkę w mini niż 2zł w multi.
Nie zapominaj Ricardos,że Twój doradca był ostatnio lepszy od mojego.
hipoptan..to fakt.Kasiora to wspaniały doradca.Czasami wspomina,że pogadałby z Twoim bałwanem :)
Przy okazji pozdrawiam Kogucika19,czasem zaglądam w jego wątek na forum.
madzia: W przeciwieństwie do Ciebie niczego mi nie brakuje. Ja na przykład nie MUSZĘ używać wibratora. Mój facet ma wszystko co trzeba na swoim miejscu ;))
No to na dziś wystarczy a jutro "się zobaczy"
Trzymaj się madziu i do jutra. Pa
Tczew -masz rację . Kiedyś panował tu zupełnie inny klimat. Nie było między nami donosicieli i konfidentów . Ludzie potrafili docenić dokonania innych niezależnie od wzajemnych animozji
Tczew -masz rację . Kiedyś panował tu zupełnie inny klimat. Nie było między nami donosicieli i konfidentów . Ludzie potrafili docenić dokonania innych niezależnie od wzajemnych animozji
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47 +++++++ 2:0
Pięknie,łatwo i przyjemnie:) kto skorzystał ten ma $$$$$$$
A.Radwanska-Bartoli 1 1,47 +++++++ 2:0
Pięknie,łatwo i przyjemnie:) kto skorzystał ten ma $$$$$$$
W przeciwieństwie do mnie?
Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty,ale uważaj żeby nie na wylot,bo wtedy kicha.......:P
I nawet wibrator nie da rady hehe
Faktycznie, to by było na tyle dzisiaj LASKO STOSUNKOWA I DOGŁĘBNA !!!!
ps.Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr :P
Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty,ale uważaj żeby nie na wylot,bo wtedy kicha.......:P
I nawet wibrator nie da rady hehe
Faktycznie, to by było na tyle dzisiaj LASKO STOSUNKOWA I DOGŁĘBNA !!!!
ps.Co było a nie jest, nie pisze się w rejestr :P
HIPOPOTAM dzięki za pozdrowienia.Ciesze sie że zaglądasz do mojego tematu gdzie dzisiaj wymiana poglądów sięgnęła dna dlatego sie tam dziś nie wtrącałem.Ciesze sie że u Ciebie zarówno bałwan,jak i 40 ślicznych żon oraz sam naczelny w postaci Makumby potraficie sie dogadać nie robiąc tego co niektórym sie tu udaje.Serdecznie pozdrawiam
DODŁĘBNIE to ja mam cię gdzieś :P STOSUNKOWO proporcjonalnie do twojej głupoty oczywiście ;PPPPP
Dziewczyny mam nadzieję ,że się nie obrazicie,ale nie mogłem się powstrzymac :D:D:D
-Mój facet ma wszystko co trzeba na swoim miejscu ;))
-Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty
-I nawet wibrator nie da rady hehe
-Mój facet ma wszystko co trzeba na swoim miejscu ;))
-Cóż ja "STOSUNKOWO I DOGŁĘBNIE" nie muszę jak Ty
-I nawet wibrator nie da rady hehe
25,18,9,61,55,72,38,32.
4,14,28,30,47,51,72,62.
Powodzenia.
torsan ładny kuponik.:)
4,14,28,30,47,51,72,62.
Powodzenia.
torsan ładny kuponik.:)
Bałwan się pyta dlaczego Hosia i MAdzia77 wzajemnie sobie dokuczają?
>>>--zgadza sie
na inter dałem też x2
ale aston villa by mogła wygać
na inter dałem też x2
ale aston villa by mogła wygać
torsan....To w takim razie czuję się zaproszona na dobre ciacho;)Pozdrawiam
102312. status hosia 2010-03-16 (21:46)home Wawka
DODŁĘBNIE to ja mam cię gdzieś :P STOSUNKOWO proporcjonalnie do twojej głupoty oczywiście ;PPPPP
------------------------------------------------------------
Więc dziewczę trzymam Cię za słowo DOGŁĘBNIE I STOSUNKOWO,że zamkniesz już swoja jadaczkę co do mojej osoby.
------------------------------------------------------------
Więc dziewczę trzymam Cię za słowo DOGŁĘBNIE I STOSUNKOWO,że zamkniesz już swoja jadaczkę co do mojej osoby.
Ten duracell cię wykończy. Wymień baterie na słabsze bo nadmiar mocy ci nie służy ;PPP Nie zatrzymuję cię dłużej. Idz i..... "pomieszaj tam gdzie cię nie ma" ;)) PPPP
Jako przykład zgodności podam relację pomiędzy hipciem,bałwanem a bocianem.Widać daleko wam do takiej harmonii.
madzia77...zapach twojej niemytej piczy i zgniłego mózgu czuć na odleglosc.co za glupia i pusta sucz
hipopotan....Witaj:) Czytałam Twój wpis,dziękuję bardzo:)Pozdrawiam Cię serdecznie:)
Cześć hosia. Jeszcze Cię nie aresztowała policja? :) Ja tam się nie kładę dzisiaj spać. Spodziewam się nalotu jednostki GROM. Przecież została urażona "pierwsza dama" tego portalu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
hipopotan>> zabierz mu te cukierki, to zobaczysz jak zacznie podpowiadać:)
Ps. pozdr. danteV:)
Ps. pozdr. danteV:)
Coraz bliżej godziny 0.Więc padam u Twoich stóp tajemnicza księżniczko.Życz mi wygranej,pozdrawiam.
hosia >>> jak Cię tak kręcą te sprawy z wibratorem to nie prościej jest sobie po prostu kupić?
Kupisz sobie "przyjaciela" spuścisz z krzyża,będziesz spokojniejsza i możne wtedy nie będziesz mnie już męczyć swoimi durnymi wypocinami.
ps.głodnemu chleb na myśli hehe
tylko nie przesadź z rozmiarem,bo będzie na wylot i kicha ......
Kupisz sobie "przyjaciela" spuścisz z krzyża,będziesz spokojniejsza i możne wtedy nie będziesz mnie już męczyć swoimi durnymi wypocinami.
ps.głodnemu chleb na myśli hehe
tylko nie przesadź z rozmiarem,bo będzie na wylot i kicha ......
"spuścisz z krzyża " ??? To chyba tylko facet może chyba że ty jesteś obojnakiem
Witaj DanteV ;) Ja też jestem mocno zestrachana ;)) To pewnie nasza ostatnia wspólna noc. Ale nie pękam i nie zmienię zeznań - nawet pod wpływem łamania kołem. Nadal bardzo cenie Cię za inteligencję a Kogucika za jego dobroduszność. Niech żyje multipasko :)))
Trzymaj się cieplutko
Trzymaj się cieplutko
102338. status madzia77 2010-03-16 (22:11)
hosia >>> jak Cię tak kręcą te sprawy z wibratorem to nie prościej jest sobie po prostu kupić?
Madzia dzięki, ale nie skorzystam z twojej rekomendacji - tobie jakoś to nie pomogło
Madzia dzięki, ale nie skorzystam z twojej rekomendacji - tobie jakoś to nie pomogło
Mnie kręcą sprawy z wibratorem ??? A czy to ja wypisywałam tu głupoty na temat kupionego wibratora czy ty ?
Sądząc z Twoich potrzeb hosiu GŁĘBOKICH I STOSUNKOWYCH spróbuj,może akurat zda egzamin w Twoim ciężkim przypadku.
"nigdy nie mów nigdy"
"nigdy nie mów nigdy"
Koszmar,przegrałem.Podejmuję następujące kroki.Odbieram bałwanowi słodycze a dodatkowo będę go trzymał na karnym jeżyku aż do samego rana.Powinien zmięknąć i jutro inaczej będzie śpiewał z liczbami.
hipopotan...jak widzisz mój doradca kasiora podał w mini 4/12 i 5/10 w multi
Witajcie nie kupujcie dziewczyny za dużych zabawek bo później nic nie czuć tak jak by w otchłań
hpśla,madga77_o co wam poszło??,a właściwie o kogo??,może wespół spróbujemy jakoś rozwikłać,ile można!,jedno i to samo.Ah zapomniałem że jesteście w fazie przekwitania i może ta faza tak was irytuje.Koniec kropka!!!
Sevilla-CSKA Moskwa x2 2,21 +++++++ 1:2
Łącznie:393,60zl
Sevilla-CSKA Moskwa x2 2,21 +++++++ 1:2
Łącznie:393,60zl
Żeby ukoić smutek po klęsce wrzucę na noc do żołądka dwa litry mleka na uspokojenie.Pozdrawiam.
W przeciwieństwie do ciebie ja na szczęście nie mam tak GŁĘBOKICH potrzeb, żeby musieć wypisywać idiotyzmy na czacie. Niech więc wibrator pozostanie w rękach naprawdę potrzebującej ;))
ricardos....Pewnie,że będzie lepiej,a co.Pozdrawiam i kolorowych snów:)
Witaj klarak :)
hosia > z kogutem "kochamy" się coraz bardziej. Przed chwilą przeżyłem wielkiego stresa. Coś jechało na sygnale. Już miałem szczoteczkę w ręku, ale pojechało dalej. Kurde, ciężka noc się zapowiada. Czuję się jak w latach 80-tych.
hosia > mam nadzieję, ze będziemy mieli cele obok siebie :)
Biorę sobie łyżeczkę, żeby podkop robić :)
hosia > z kogutem "kochamy" się coraz bardziej. Przed chwilą przeżyłem wielkiego stresa. Coś jechało na sygnale. Już miałem szczoteczkę w ręku, ale pojechało dalej. Kurde, ciężka noc się zapowiada. Czuję się jak w latach 80-tych.
hosia > mam nadzieję, ze będziemy mieli cele obok siebie :)
Biorę sobie łyżeczkę, żeby podkop robić :)
hipopotan..musisz z doradcą pójść na układ.Zapewne będzie chodziło o kasę.Mój doradca kasiora dostał podwyżkę i twierdzi,że postara się na jutro o dobre numery w multi i nie będzie to 5/10 tylko znacznie więcej.Poza ty juz obmyśla plan jak z mini 4/12 zrobić 5/12,więc też ma chłop ciężką noc,gdyz pracuje na III zmiany.Pozdrawiam.
Proszę nie kupować niepotrzebnych przedmiotów,a pieniążki wydać na ciekawą literaturę o wspaniałym zakonniku Ojcu Pio.
vento nie wcinaj się jak kobiety dyskutują ! Wy faceci żarliście się tu całymi dniami.Na szczęście mamy równouprawnienie. Fajna zabawa , zaczynam się rozkręcać ;)
Jak bałwan będzie się buntować to mam na niego porządną rózgę.Jest kryzys,na podwyżki wynagrodzenia nie ma co liczyć.
lila..może numerki Ci się przyśnią?Ja dawniej pod poduszkę dawałem pusty kupon i piłem dużo wody przed snem.Jak mi świtały nocne numery to rano parę pamiętałem a w rzeczywistości trafiałem na ch/t.To był jakis znak aby zagrać.
Wigan 1 - 2 Aston Villa 2.25 ++++
Swansea 0 - 2 West Brom 2.50 ++++
Kurs ogólny 5.63
Stawka 100.00 Zakładana wygrana 495.40
Ustrzelone :)
Swansea 0 - 2 West Brom 2.50 ++++
Kurs ogólny 5.63
Stawka 100.00 Zakładana wygrana 495.40
Ustrzelone :)
hosia >>> "W przeciwieństwie do ciebie ja na szczęście nie mam tak GŁĘBOKICH potrzeb"
----------------------------------------------------------
Wiem,wiem GŁĘBOKICH nie masz,ale za to STOSUNKOWE potrzeby Cię dręczą - hosia lasko głowa do góry minie z wiekiem !
----------------------------------------------------------
Wiem,wiem GŁĘBOKICH nie masz,ale za to STOSUNKOWE potrzeby Cię dręczą - hosia lasko głowa do góry minie z wiekiem !
torsan----szacun miałeś nosa a ja jak zwykle 100 do tyłu
czas na odpoczynek od grania
czas na odpoczynek od grania
HOSIA...Ty ciotka lepiej zobacz typowania kasiory w multi i mini a nie męcz już tematu urządzenia typu "sokowirówka"
Na kuponie multi miałem trafione tylko dwie liczby:59 i 68,trzy obok 29oni30,75oni74,80 oni79 i dwie chybione 37 i 50.
hipopotan..jak bałwan dyktuje Ci liczby to zakreślaj właśnie obok