Wpisy 1 022 545 – 1 022 644
18 lipca 2012 00:57 → 18 lipca 2012 09:05, 100 wpisów
scolls to po odbiór wygranej będe musiała się zgłosić osobiście
dziewczyny ja uciekam pod kolderke milej nocki i kolorowych snow no i wysokich wygranych jutro
Użytkownik robson dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Heloł GGmyslalem ,że dasz sobie wczorej w żylei dzis nie wstaniesz tak wczesnie
GG no chyba nie myslales ,ze jeszcze bedziesz mial 10/10 i 6 w toto
slawek jakbym trafił taką wygraną, jak ty kiedyś to pewnie dałbym se w żyłe

- musztardówką

- musztardówkąCiesz sie nawet z malych rzeczychoc nie wiem czy tysiak to malo...to w ch...kasy
dziś będę miał 10/10, za 1h pójdę puścić chybika- tam gdzie wczorajsza krzyż.
slawek ja się cieszę, to moja druga najwyższa wygrna w ts- ale ja ambitny-mierzę wyżej
Uwazaj bo cie mafia z TS porwie jak hipcia i sluch po Tobie zaginie
nie tu, w tv przypadkowo mnie sfilmowali- oglądałem się w tvp info
czyli wjebales sie w kadrale w prasie przypadkowo to raczej niemozliwe
w prasie udzieliłem wywiadu w pewnym temacie--- mieszkałem wtedy w szczecinie i tyczy to lokalnych gazet
sławek dotyczyło to pewnego... hobby--- by jasne było, ale fotkę nawet w kolorze miałem
To napisz mi potem ,a teraz musze znikac to garnij ten bonus dzisiaj
slawek- zobaczę co maszyna da
drapka już jest gotowa, ale z swojego kompa jej do profilu nie przeflancuję- dopiero w pracy
drapka już jest gotowa, ale z swojego kompa jej do profilu nie przeflancuję- dopiero w pracy
co te dziadki rostkowskie łyte pały za badzieże wylosowały wczoraj na 22.,multi,lotto,mini-nie dop trafienia dobrze że chociaż wydrapałem 50 zł-w szybkie 50-ty łysolu z PO
mirnam
deki
pamiętasz pytanie: zwracasz uwagę na parzyste - nieparzyste ?
deki
pamiętasz pytanie: zwracasz uwagę na parzyste - nieparzyste ?
taaa, przed, czy po ?
Jak przeczytałem gdzieś w necie, w pewnej /bardzo przyjemnej grze/ mamy takie możliwości - 0-5, 1-4, 2-3, 3-2, 4-1, 5-0 - a spośród nich najczęściej i najwięcej ?
A jak powstają wynalazki ? też przeczytałem -
P r a w i e wszyscy wiedzą, że "nie da się", "ale skąd - takie coś, to niemożliwe" i z a w s z e znajdzie się jakiś głupi, który tego nie wie
Jak przeczytałem gdzieś w necie, w pewnej /bardzo przyjemnej grze/ mamy takie możliwości - 0-5, 1-4, 2-3, 3-2, 4-1, 5-0 - a spośród nich najczęściej i najwięcej ?
A jak powstają wynalazki ? też przeczytałem -
P r a w i e wszyscy wiedzą, że "nie da się", "ale skąd - takie coś, to niemożliwe" i z a w s z e znajdzie się jakiś głupi, który tego nie wie
Kaska
ćwiartki, połówki, rozkład równomierny...
... "z czapki i na pałę", czy statystyki i wyliczenia, odstępy i powtórzenia, zimne i ciepłe, bądź wierny - i stałe, albo - komPinuj i zmieniaj, graj na swoje, abo z trafiła ...
tfu, i i jasna cholera bo
przed - p r a w i e zawsze pytanie: na co postawić ???
albo - , bo p o - pytanie : dlaczego przekombinowałem - takie "łatwe" były
A bierzesz, powiedzmy jakieś tam 'swoje' - prawie dowolny w sumie zbiór, i dalsza filtracja, to jazda - ruchem konika szachowego - no i co ? - zły sposób ?
O odpowiedzi proszę p r z e d
ćwiartki, połówki, rozkład równomierny...
... "z czapki i na pałę", czy statystyki i wyliczenia, odstępy i powtórzenia, zimne i ciepłe, bądź wierny - i stałe, albo - komPinuj i zmieniaj, graj na swoje, abo z trafiła ...
tfu, i i jasna cholera bo
przed - p r a w i e zawsze pytanie: na co postawić ???
albo - , bo p o - pytanie : dlaczego przekombinowałem - takie "łatwe" były
A bierzesz, powiedzmy jakieś tam 'swoje' - prawie dowolny w sumie zbiór, i dalsza filtracja, to jazda - ruchem konika szachowego - no i co ? - zły sposób ?
O odpowiedzi proszę p r z e d
Witam. Wczoraj padło 9/16 w przedziale 51-64 dając piątkę w skróconym 5/12/35, ale nie wysłałem
gg
ciekawe, czy zawstydziłeś kol.drapmena i jak On na to odpowie
ciekawe, czy zawstydziłeś kol.drapmena i jak On na to odpowie
panie robalu ..połknij tabletki uspokający... to się nie nosisz nerwosoli znikam..
robalu ..wiem wiem dawno ..cała kobita nic nie boi sie robaka...ja uwazam...
>>...nic nie boi sie robaka... <<
psssssssssssssssssssssssssssssss
cichooooooooooooooooo krzysiuniu
psssssssssssssssssssssssssssssss
cichooooooooooooooooo krzysiuniu
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Każdy sposób łamania kodu jest równie (nie)skuteczny dopóki któryś z nich nie okaże się kluczem do niego.
Istotnym czynnikiem wykorzystane są siły i środki niejednokrotnie przewyższające wartość tajemnicy w kodzie ukrytej.
*Monet AD lipiec 2012
Istotnym czynnikiem wykorzystane są siły i środki niejednokrotnie przewyższające wartość tajemnicy w kodzie ukrytej.
*Monet AD lipiec 2012
Dzień dobry.. .
Medea.. .
Monet.. .
+ 16.
Jackwar.. .