Wpisy 1 022 345 – 1 022 444
17 lipca 2012 22:31 → 17 lipca 2012 22:59, 100 wpisów
Znów Tusk wlazł na Multipasko ze swym rokiem urodzenia.. .
19 - 57.. .
19 - 57.. .
Użytkownik Gała dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
jocia....a co Ty się tak uparłaś na 31 liczb? Dlaczego nie kreślisz np z 18 lub 20? Dzisiaj z moich 22 liczb na Nie weszły tylko 3
jano312...dobranoc
Pasko...wszyscy biorą udział w tej lidze typujących czy o co tu chodzi?Bo widzę że mła tam jakoś na liście poniżej nie ma
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
jano ładny wynik
zagrane czy tylko typowane
zagrane czy tylko typowane
sajgon..jesteś lekarzem ..czemu tak sprawdziasz ciało człowieka
lila
scolls nie chcę gorszyć nikogo
Wszyscy, wszyscy. Na razie liga jest w fazie beta. W lipcu będą tylko testy, a ruszy tak naprawdę od 1 sierpnia. Jak widać po dzisiejszych losowaniach, na skutek błędu dziś nikomu nie naliczyły się punkty. No i właśnie po to jest ta faza beta... abym wychwytywał ewentualne problemy. Jutro o 14:00 skutecznie typujący liczby Multi Multi powinni załapać się na pierwsze punkty. Jeszcze raz powtarzam jednak, że lipiec jest jedynie fazą testową, żeby się upewnić, że wszystko działa jak należy
Pasko..no to mnie uspokoiłeśbo już chciałam jechać do Rzeszowa i dupencję zbić
Użytkownik oirasokol dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
scolls..ja wiem że,ty jesteś.Prawie zawsze jesteś.Śledzisz mła czy co?
lila to do mnie pytanie
lila znowu coś nie tak ze zdjęciem?
marek33..dobranoc
lila tak
Umykam do pracy
złotarybko
profesorze,...
scolls...nieogolona rurko
złotarybko
profesorze,...
scolls...nieogolona rurko
może coś w euromilionie padnie,bo naprawdę jakaś posucha nastąpiła,kiedyś to w krzyżówkach mnie wylosowywali,a tak to od początku 2009 ani razu moje kartki pocztowe nie zostały wylosowane,ciekawe jak długo to potrwa
scols...napewno nie jego laska foto ,,chyba zbierane iine foto uroda
k*** ale zimnoi to ma być lato
lila...dobranoc
Użytkownik Pawcio dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
profesorze..nie rzucaj ***ami po ścianachzobacz ile krwi.lato jak lato każdy widzi
lila
ja też idę pod kołderkę
ja też idę pod kołderkę
Kumulacja Lotto: 3 000 000 złotych
Użytkownik jano dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Lila..
Lila..// miałem 6/10 ale naprawdę liczyłem na więcej bo się dzisiaj namęczyłem.. oczy mi wiszą na klawiaturze.. Qwa 6/10 i same oboki.. jak by 7 chociaż nie mogło wejść...
dobra uciekamdobranoc wszystkim do jutra
Lila..ja też dobranoc
Lila..ja też dobranoc