Wpisy 1 021 022 – 1 021 121
17 lipca 2012 00:00 → 17 lipca 2012 00:45, 100 wpisów
dobra ide..bo jak przyszlam to wszyscy sie..gdzies wyniesli..
a chcialam jeszcze muze puscis..ehhhh...
a chcialam jeszcze muze puscis..ehhhh...
ulexxa ja tez mieszkam niedaleko lotniska ...idzie sie przyzwyczaic
Scolls..czy moge Tobie podac moj pomysl..na liczby do Milionerstwa u Ciebie ???
Scolls..a Ty mi podasz Twoje typy ..jak bede w De.
co o tym myslisz?..tylko ja ide na50%wygranej..a Ty??
co o tym myslisz?..tylko ja ide na50%wygranej..a Ty??
ulexxa przecież w De i Uk to jest ta sama gra ktora nazywa sie Euromillions
jezeli dobrze zrozumialem to TY chcesz nadac moje cyferki w De a ja mam nadac Twoje w UKi jak cos dzielimy sie wygrana po połowie
Scol..nie prawda..english jest inne..tu nie ma tego..chyba ze....glebiej nie wnikam..bo po co..
tu sa wyniki niemieckie
http://www.lottozahlen.eu/eurojackpot
a tu angielskie
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
http://www.lottozahlen.eu/eurojackpot
a tu angielskie
www.national-lottery.co.uk/player/p/results/euromillions.ftl
scolls...z iloma ludźmi będziesz się musiał podzielic to pała mała
Lila Ty wiesz jaka my mamy umowe dobrze ze przyszly pan mody nie czyta (mam nadzieje)
Scolls..ja daje 50%..za trafienie..tyle ze naprawde jest to obojetne i jest to kwestia umowiena..jak i kiedy zagrac..
ja finansuje w De. i dzielimy sie pol na pol..nie wiem jak Ty to widzisz..ale..u Ciebie jest lepsza kasa to wiem
ja finansuje w De. i dzielimy sie pol na pol..nie wiem jak Ty to widzisz..ale..u Ciebie jest lepsza kasa to wiem
scolls...nie bo tam koty a ja nie lubiem.Mnie się podobaja ale nie lubię ich
ulexxa 27 lpica w UK jest dodatkowa mozliwosc wygrania 100x milion mozemy zagrac wtedy
grypsko mnie chyba bierze....już spod prysznica wyszłam i tak lukam co u was ciekawego
mala..grypa w lecie?No nie dziwie się ja miałam anginę 36 stopni wszyscy na tenisa a ja w wyrze leżałam
Lilus..zadzwonie kochana..bo wiesz ten nr. co mialam jest juz nieaktualny z orange..teraz jest inny..orange kasuje za duzo..mam tez tel.domowy z netem..ale to wszystko na @..
muszę jeszcze wytypować liczby na jutro
lila w niedziele porządnie zmokłam na spacerze i jestem jak z krzyża zdjętya
lila w niedziele porządnie zmokłam na spacerze i jestem jak z krzyża zdjętya
ulexxa
wygraliście coś ciekawego dziś? ja o 14 2x4/10 i o 22 4/10 czyli tak jakbym nie wygrała
wygraliście coś ciekawego dziś? ja o 14 2x4/10 i o 22 4/10 czyli tak jakbym nie wygrała
scolls..ok taki z Ciebie psiapsiel okzapamiętam to sobie a potem wykorzystam przeciwko Tobie
lila pogoda paskudna....a ja jeszcze wieczorami rowerem do domu jadę
scolls....dawałeś 10% a teraz 20%???widzę że coś się zmieniłoJA co zaraz dam noc nieposlubna
u nas la ulexxao a nie padało,ale krótko. jednak to wystarczyło
scolls..o ile dobrze pamietam to chciałam 20% a Ty dawałeś tylko 10 i zatrzymaliśmy się przy 15%
Lilus za bardzo krecisz stanelo na 20% i noc i moze byc sponsoring Vegas
Lila widzialem Twoje wpisy na forum i Twoich "przyjaciół" MASAKRA
scolls..jakich karwa przyjaciół???JA tu nie mam przyjaciół no może z kilkoma wyjątkami
Lila zaczekaj z tym do Vegas po drodze kupi sie kajdanki i pejcz oraz inne gadzety i bedzie oki
scolls..jak chcesz kogoś zasponsorować to musisz na Wałbrzych uderzyc
Scolls..wiesz cooo..zerklam tammm na to forumowanie..
ii..chyba sie tam wybiore..normalnie szok..nie bylam tam na tych stronach..ale chyba ..wleze..
ii..chyba sie tam wybiore..normalnie szok..nie bylam tam na tych stronach..ale chyba ..wleze..
ulexxa ja sie dziwie ze Pasko nie interweniuje bo to co tam sie pisze to jest chore
ulexxa..nie wchodź bo szkoda słów i nerwów,badziewie się pojawiło i znowu szuka słomki do zupy albo c***a do dupy.Daj spokój,najlepiej olać smalec i jej pomagierów,szkoda naszego cennego czasu
scolls...tam w większości wchodzi coś i szuka c.h.u.j.a. chyba do dupy a Ty ją omijaj szerokim łukiem bo jak raz się zadasz to masz przejebane
scolls...no nudzi się jak to całymi dniami w domu siedzi i jedyne co ma to komp
Lila mnie takie osobniki nie ruszaja,nie ma naprawde sensu dyskutowac z takimi ludzmi bo po co?
wole sobie z Lila pozartowac a nóż widelec da sie namowic na skok pod kolderke
Lila..nie znam tam prawie nic..ale stad jakos zlapalam link i wlazlam..normalnie chcialo mi sie ..blle zrobic..aa jak zobaczylam foto m77....to chyba z czasow komuny bylo..bo takie jakies..stare..(licealne czy co..)