Wpisy 1 021 987 – 1 022 086
17 lipca 2012 20:27 → 17 lipca 2012 21:32, 100 wpisów
gg36 tak coś tam wyczytałem ale nie kumam trochę tego to co za ileś punktów pasko przyśle mi do domu za darmo np zdrapek które sobie sam wybiorę np za 50 złotych
sławek wybieram to drugie
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
gg36 wyczytałem 5 pierwszych miejsc no wiadomo 1 miejsce ma najwięcej 50 złotych 2 miejsce 30 złotych od 3 do 5 miejsca za 10 złotych wcale nie głupi pomysł ma pasko teraz jest naprawdę o co typować zdrapki za darmo
pasko ok rozumiem
sławek ale przyznaj że jeżeli po coś więcej się typuje niż tylko typuje to przyciąga nowych użytkowników strony multipasko.pl bo nie ukrywam że ta strona jest bardzo atrakcyjna o tematyce lotto a może być jeszcze bardziej atrakcyjniejsza
gg36 cześć
sławek widzę że tabelkę z punktami już każdy ma na swoim profilu
Narazie tu jest super i faktycznie takiej stronki szukalem tylko zeby to sie nie przerodzilo w jakis komercyjne bagno
sławek pasko jest i jego stronka także
sławek nie to co goldenlotto do bani obiecywał gruszki na wierzbie i co wielkie g.... wyszło z tego
Użytkownik maja_2020 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Każdy się boi tej komercji widzę
Nic takiego się nie zapowiada.
Na każdej stronie mogą być max 3 bloki reklam. Zwykle jest reklama u góry i 2 po bokach. Ostatnio na niektórych stronach na rzecz tych po bokach, wstawiłem kwadratowe reklamy w treści strony...
Reklamy muszą być i mam nadzieję, że reklamodawcy będą widzieć tu atrakcyjne miejsce na zamieszczenie takowych reklam. Tylko w ten sposób mogę świadczyć najwyższe usługi, nie patrzeć na ceny serwerów tylko na jakość, a nawet organizować takie konkursy jak "Liga typujących".
Tak więc nie traktujcie reklam jako coś złego, a wręcz odwrotnie. Polecam czytać, oglądać reklamy, a może akurat jest tam coś co Was zainteresuje
Nic takiego się nie zapowiada.
Na każdej stronie mogą być max 3 bloki reklam. Zwykle jest reklama u góry i 2 po bokach. Ostatnio na niektórych stronach na rzecz tych po bokach, wstawiłem kwadratowe reklamy w treści strony...
Reklamy muszą być i mam nadzieję, że reklamodawcy będą widzieć tu atrakcyjne miejsce na zamieszczenie takowych reklam. Tylko w ten sposób mogę świadczyć najwyższe usługi, nie patrzeć na ceny serwerów tylko na jakość, a nawet organizować takie konkursy jak "Liga typujących".
Tak więc nie traktujcie reklam jako coś złego, a wręcz odwrotnie. Polecam czytać, oglądać reklamy, a może akurat jest tam coś co Was zainteresuje
sławek mi także a co do punktów to pierwsze chyba będą po dziś po 22:15 ale dokładnie to chyba 1 sierpnia pasko coś tam pisał że ruszy z tym rankingiem
Użytkownik rustu2009 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
pasko ja to rozumiem przecież strona też musi żyć swoim życiem żeby była opłacalna i dlatego że są reklamy przez to jej użytkowanie przez użytkowników jest darmowe
pasko ok rozumiem
wydalem na mini lotoo 18,25 razem 15 losow jak myslicie wpadnie trojka chociaz
:-)
:-)
bo leb se rozwale jak nie chyba albo bedzie trzeba zerwac z hazardem xd
sławek cześć
gaja
gaja co tam na wieczór proponujesz za zestaw liczbowy
Jeszcze do Pasko tylko błagamniech tu nie bedzie reklam ktore spadaja i trzeba ganiac za tym cholernym krzyzykiem
oj tak pasko sławek ma racje takie reklamy to nie
multi pierwszy raz zagralam na trzy skreslenia,moje liczby to:12,33,35
gaja myślę że są ok 33 oraz 35 mam a co 12 luknę w mapki i zobaczę jak chodzi
gaja myślę że któraś z nich może być dzisiaj plusem
gaja choć one teraz nie chodzą ale myślę że mogą się dziś skumulować i dać 3/3 z plusem
Użytkownik multi multi plus 1984 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
gaja tak myślę
witaj lilu wiesz obawiałem się że gdzieś cię wywiało
Lila
lila luknij na swój profil każdy ma teraz dodatkowy ranking i szanse na darmowe zdrapki od pasko
gg....serio? skana dawaj
gg36 gratuluję
Pogratuluje jak zobacze
gg36 ale skanik by się przydał nie to że nie wierzę bo wiem że nie kłamiesz ale ciekawość jak to wygląda
gg...masz szczescie
mm+
jak podładuje akumulatorki to ci na @ dam, a skan jutro, kaśka mi zmniejszy fotke do skanu
jak podładuje akumulatorki to ci na @ dam, a skan jutro, kaśka mi zmniejszy fotke do skanu
Użytkownik ***player*** dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
gg36 ok rozumiem
lila przeczytaj ten pierwszy artykuł poniżej czata
gg...ty to masz szczescie. fajnieee
pasko tylko jeszcze jedno pytanie to będzie się liczyć dla danej gry np dla lotto osobno i np dla multi multi osobno czy wszystkie gry razem w ten ranking wchodzą
kriss
to moja najwyższa wygrana w drapce i druga najwyższa w ts- pierwsza w keno 7/7
to moja najwyższa wygrana w drapce i druga najwyższa w ts- pierwsza w keno 7/7
gg....az musze sie najebać z twojego szczescia
Dobry wieczór.. .
+ 14.
-------------------------------------------------
+ 14.
-------------------------------------------------
Lila.. .
lila....bo dostaniesz wytrzeszczu
lila to dobrze myślę że to bardzo dobry co pasko wymyślił zdrapki za darmochę czemu nie
Lila kochana Lila...szkoda ze za nie długo niewolnica
Użytkownik saskia dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
pasko rozumiem
pasko to tym lepiej oj będzie ostra rywalizacja
duzo jest takich co w realu nie sle kuPonów...a trafia coś. tu może cus ugrac....darmowe zdraPki
kriss22221 masz rację
multi
zawsze obstawiałem na lenia....a teraz trza troche Pmyślec...zdraPki czekaja
kriss....zaraz też możesz być niewolnikiemW jakim Ty świecie żyjesz że według ciebie żona to niewolnica?? Mimo że razem to jednak każdy ma swoje życie i nikt nie jest niczyim niewolnikiem
kriss22221 a no właśnie nie witaliśmy się
Kto dzisiaj prowadzi losowanie lotto ???*****************************************
wędrowca netowyteraz Magda