Wpisy 1 021 945 – 1 022 044
17 lipca 2012 19:55 → 17 lipca 2012 21:12, 100 wpisów
Ja na wieczor jeden 10/10 na chybil 5/5razy 2 swoje i mini 2 i duzy jeden
Kalkulator, który policzy nam ew. wygrane systemowe, np. 4z6:
http://www.online-betting.me.uk/system-bets-calculator.html
a ten zrobi rozpis wszystkich kombinacji w obrębie wybranego systemu:
http://www.bettingmad.com/permutations.asp
http://www.online-betting.me.uk/system-bets-calculator.html
a ten zrobi rozpis wszystkich kombinacji w obrębie wybranego systemu:
http://www.bettingmad.com/permutations.asp
edi8 a jest taki kalkulator ktory by policzyl faktyczna ilosc mozliwych kombinacji w lotto wykluczajac od 6 do 3 liczb pod rzad?
gg36 to dawno cos
albin
jolki draki dobre mają, keno dobre mają, ale mm i mini z cht-- lipa
jolki draki dobre mają, keno dobre mają, ale mm i mini z cht-- lipa
gg36 nawet takie 4/4 w mm ciezko trafic a gdzie to choiaz do 8/8 nie mowiac juz o 10/10
albin
ja na święta puszczałem u jolki z cht na więcej losownań i max 4/6 miałem--- dlatego w mm u niej z cht nie gram
ja na święta puszczałem u jolki z cht na więcej losownań i max 4/6 miałem--- dlatego w mm u niej z cht nie gram
sławuś--- ale bardzo pomaga- ja na przeziębienia żadnych leków nie uznaję
Witam wszystkich
albin
teraz puszczam 10/10 z cht, tak od ok.2tyg i najlepiej w marketach dają z wygranymi
teraz puszczam 10/10 z cht, tak od ok.2tyg i najlepiej w marketach dają z wygranymi
gg36 ja tez w markecie wysylam ale dla tego ze mam najblizej
sławek(a to błąd amol jest na zdrowie )
multi multi plus 1984
gg36
albinlotto
Użytkownik staszek2012 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
albin
ja gram u jolki, bo one tylko z tego żyją, ale mój klon- drapman gra właśnie z cht na 9/9 lub 10/10 ,czasem z + ; i oceń kto lepszy ja na skreślane czy cht
ja gram u jolki, bo one tylko z tego żyją, ale mój klon- drapman gra właśnie z cht na 9/9 lub 10/10 ,czasem z + ; i oceń kto lepszy ja na skreślane czy cht
gg36 bez urazy ale nie picuj ludzi bo drapman to twoje drugie konto
gg36 czasem nawet i ten chybil dobry to widac z reszta w lotto
co chwile z chybila ktos milony wygrywa
co chwile z chybila ktos milony wygrywa
gg36 chyba że tak ok rozumiem wtedy sławka
albin
ja tam w lotto gram jak jest taka kumulacja jak dziś- i dziś na swoje typy
ja tam w lotto gram jak jest taka kumulacja jak dziś- i dziś na swoje typy
gg36 ja tylko mm14 i ostnio cos z + tylko
albin
z tego co wypłacają nie raz u jolki wygrane np. w lotto to częściej z cht, ale w mm częściej na skreślane
z tego co wypłacają nie raz u jolki wygrane np. w lotto to częściej z cht, ale w mm częściej na skreślane
gg36 choć rozumiem że masz dwa konta nie mam żadnych pretensji
albin
ja z cht w mm max miałem 5/6, a w mm+ z cht 5/9+ po kilka razy, a max moja wygrana w mm i mm+ to 7/9 i 6/9+ na skreślane
ja z cht w mm max miałem 5/6, a w mm+ z cht 5/9+ po kilka razy, a max moja wygrana w mm i mm+ to 7/9 i 6/9+ na skreślane
gg36 a wiesz może co pasko szykuje dla typujących na tej stronie coś czytałem ale jeszcze nie wiem czy będą za tą punktację jakieś nagrody czy co a chodzi o ten nowy dzisiejszy artykuł "Liga typujących na multipasko !"
mm+
drapman gra prawie jak ty, 10/10 lub 9/9 z cht, ale na 2 losowania biorę i nie zawsze z+ i jest lepszy od gg
drapman gra prawie jak ty, 10/10 lub 9/9 z cht, ale na 2 losowania biorę i nie zawsze z+ i jest lepszy od gg
gg36 było by fajnie jakby pasko może nie duże ale na przykład za 100 punktów 100 złotych by się dostało od pasko w prezencie
multi narazie beda plusy za typowania, 3 plusy i nagroda w postacia bana
gg36 tak coś tam wyczytałem ale nie kumam trochę tego to co za ileś punktów pasko przyśle mi do domu za darmo np zdrapek które sobie sam wybiorę np za 50 złotych
sławek wybieram to drugie
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
gg36 wyczytałem 5 pierwszych miejsc no wiadomo 1 miejsce ma najwięcej 50 złotych 2 miejsce 30 złotych od 3 do 5 miejsca za 10 złotych wcale nie głupi pomysł ma pasko teraz jest naprawdę o co typować zdrapki za darmo
pasko ok rozumiem
sławek ale przyznaj że jeżeli po coś więcej się typuje niż tylko typuje to przyciąga nowych użytkowników strony multipasko.pl bo nie ukrywam że ta strona jest bardzo atrakcyjna o tematyce lotto a może być jeszcze bardziej atrakcyjniejsza
gg36 cześć
sławek widzę że tabelkę z punktami już każdy ma na swoim profilu
Narazie tu jest super i faktycznie takiej stronki szukalem tylko zeby to sie nie przerodzilo w jakis komercyjne bagno
sławek pasko jest i jego stronka także
sławek nie to co goldenlotto do bani obiecywał gruszki na wierzbie i co wielkie g.... wyszło z tego
Użytkownik maja_2020 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Każdy się boi tej komercji widzę
Nic takiego się nie zapowiada.
Na każdej stronie mogą być max 3 bloki reklam. Zwykle jest reklama u góry i 2 po bokach. Ostatnio na niektórych stronach na rzecz tych po bokach, wstawiłem kwadratowe reklamy w treści strony...
Reklamy muszą być i mam nadzieję, że reklamodawcy będą widzieć tu atrakcyjne miejsce na zamieszczenie takowych reklam. Tylko w ten sposób mogę świadczyć najwyższe usługi, nie patrzeć na ceny serwerów tylko na jakość, a nawet organizować takie konkursy jak "Liga typujących".
Tak więc nie traktujcie reklam jako coś złego, a wręcz odwrotnie. Polecam czytać, oglądać reklamy, a może akurat jest tam coś co Was zainteresuje
Nic takiego się nie zapowiada.
Na każdej stronie mogą być max 3 bloki reklam. Zwykle jest reklama u góry i 2 po bokach. Ostatnio na niektórych stronach na rzecz tych po bokach, wstawiłem kwadratowe reklamy w treści strony...
Reklamy muszą być i mam nadzieję, że reklamodawcy będą widzieć tu atrakcyjne miejsce na zamieszczenie takowych reklam. Tylko w ten sposób mogę świadczyć najwyższe usługi, nie patrzeć na ceny serwerów tylko na jakość, a nawet organizować takie konkursy jak "Liga typujących".
Tak więc nie traktujcie reklam jako coś złego, a wręcz odwrotnie. Polecam czytać, oglądać reklamy, a może akurat jest tam coś co Was zainteresuje
sławek mi także a co do punktów to pierwsze chyba będą po dziś po 22:15 ale dokładnie to chyba 1 sierpnia pasko coś tam pisał że ruszy z tym rankingiem
Użytkownik rustu2009 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
pasko ja to rozumiem przecież strona też musi żyć swoim życiem żeby była opłacalna i dlatego że są reklamy przez to jej użytkowanie przez użytkowników jest darmowe
pasko ok rozumiem
wydalem na mini lotoo 18,25 razem 15 losow jak myslicie wpadnie trojka chociaz
:-)
:-)
bo leb se rozwale jak nie chyba albo bedzie trzeba zerwac z hazardem xd
sławek cześć
gaja
gaja co tam na wieczór proponujesz za zestaw liczbowy
Jeszcze do Pasko tylko błagamniech tu nie bedzie reklam ktore spadaja i trzeba ganiac za tym cholernym krzyzykiem
oj tak pasko sławek ma racje takie reklamy to nie
multi pierwszy raz zagralam na trzy skreslenia,moje liczby to:12,33,35
gaja myślę że są ok 33 oraz 35 mam a co 12 luknę w mapki i zobaczę jak chodzi
gaja myślę że któraś z nich może być dzisiaj plusem
gaja choć one teraz nie chodzą ale myślę że mogą się dziś skumulować i dać 3/3 z plusem
Użytkownik multi multi plus 1984 dodał nowy komentarz w temacie Liga typujących na multipasko !
gaja tak myślę
witaj lilu wiesz obawiałem się że gdzieś cię wywiało
Lila
lila luknij na swój profil każdy ma teraz dodatkowy ranking i szanse na darmowe zdrapki od pasko