Wpisy 102 086 – 102 185
16 marca 2010 11:56 → 16 marca 2010 15:48, 100 wpisów
odezwal sie rencina ktory sie cale zycie zajmuje bukmacherka, przesiadujac cale dnie w kolekturze a pozniej wysylajac kupon za 2zl
brazil, przymknij juz otwor gebowy w koncu bo to jest zalosne co ty robisz, dlaczego sie uczepiles i nie mozesz odczepic kogucika???
mozna zwrocic uwage jak ktos robi blad i uprzejmie pomoc koledze a nie napier@!$$@a przez nastepny rok na czacie
ludzie!!
mozna zwrocic uwage jak ktos robi blad i uprzejmie pomoc koledze a nie napier@!$$@a przez nastepny rok na czacie
ludzie!!
Nie mam dziś veny do typów, więc tak dla testu.
6125 HK, Fin1, 17:30, Blues - HIFK LB 5,5 <1 – 1.70
6126 HK, Fin1, 17:30, HPK - KalPa LB 5,5 <1 - 1.65
6128 HK, Fin1, 17:30, Pelicans - JYP LB 5,5 <1 – 1.60
6129 HK, Fin1, 17:30, Tappara - Ilves LB 5,5 >2 - 1.80
6130 HK, Fin1, 17:30, TPS - Karpat LB 5,5 >2 - 1.90
6131 HK, Fin1, 17:30, Assat - SaiPa LB 5,5 <1 - 1.65
6125 HK, Fin1, 17:30, Blues - HIFK LB 5,5 <1 – 1.70
6126 HK, Fin1, 17:30, HPK - KalPa LB 5,5 <1 - 1.65
6128 HK, Fin1, 17:30, Pelicans - JYP LB 5,5 <1 – 1.60
6129 HK, Fin1, 17:30, Tappara - Ilves LB 5,5 >2 - 1.80
6130 HK, Fin1, 17:30, TPS - Karpat LB 5,5 >2 - 1.90
6131 HK, Fin1, 17:30, Assat - SaiPa LB 5,5 <1 - 1.65
Mam Dobrą wiadomość.
Od 8 kwietnia 2010 roku rozpocznie się sprzedaż następcy Twojego Szczęśliwego Numerka, czyli JokeR`a. Pierwsze losowanie odbędzie się we piątek 9 kwietnia 2010 roku. Jeden zakład będzie kosztował 2,50zł. W grze będą losowane liczby 4 z 50 oraz JokeR, czyli 1 z 36. Grający może wytypować jedynie JokeR`a, a 4 liczby poda metodą "chybił-trafił" Lottomat. Nowy JokeR nie ma nic wspólnego z dawnym Joker`em.
Od 8 kwietnia 2010 roku rozpocznie się sprzedaż następcy Twojego Szczęśliwego Numerka, czyli JokeR`a. Pierwsze losowanie odbędzie się we piątek 9 kwietnia 2010 roku. Jeden zakład będzie kosztował 2,50zł. W grze będą losowane liczby 4 z 50 oraz JokeR, czyli 1 z 36. Grający może wytypować jedynie JokeR`a, a 4 liczby poda metodą "chybił-trafił" Lottomat. Nowy JokeR nie ma nic wspólnego z dawnym Joker`em.
kogucik---------Sądzę, że liczbami zajmuję się o wiele dłużej niż TY a bukmacherką od jakichś 25 lat kiedy postawiłem 1 swój zakład u wuja Williama ( o ile wiesz kto to ).Także nie będe z Tobą polemizował żeby nie narażać się na śmiesznośc zresztą poczytałem te twoje bzdury na forum i skoro jesteś dojrzałym gościem to porostu żenada co tam wypisujesz
onaa------lubisz byc adwokatem osób które Ciebie o to nie proszą?
Czy może jesteś na tyle nierozgarnięta, że nie wiesz co piszesz?
Czy może jesteś na tyle nierozgarnięta, że nie wiesz co piszesz?
danteV - cześć, nie widziałem, ale wiem, ze ta sprawa cię gryzie, więc takie błędy wybaczam...
...a co ja ksiądz?
Ilość kombinacji.
Ja mam bardzo prosty sposób na obliczenie ilości kombinacji z iluś tam liczb.
1. Nie liczę tego, bo i tak jest tego w cholerę.
2. Jak liczę, to biorę program, który w mig to zrobi za mnie.
JOKER - nie ma żadnego znaczenia, czy nowa gra ma coś wspólnego ze starą, czy nie.
Już samo to, ze ja mam wybór tylko jednej liczby, a ONi aż 4, jest nieuczciwe i daje mi powód, a by przypuszczać niezły przekręt.
Mnie tam na pewno nie zobaczą.
Wolny kraj, wolny wybór - kto chce, może w dupę dawać robić się.
...a co ja ksiądz?
Ilość kombinacji.
Ja mam bardzo prosty sposób na obliczenie ilości kombinacji z iluś tam liczb.
1. Nie liczę tego, bo i tak jest tego w cholerę.
2. Jak liczę, to biorę program, który w mig to zrobi za mnie.
JOKER - nie ma żadnego znaczenia, czy nowa gra ma coś wspólnego ze starą, czy nie.
Już samo to, ze ja mam wybór tylko jednej liczby, a ONi aż 4, jest nieuczciwe i daje mi powód, a by przypuszczać niezły przekręt.
Mnie tam na pewno nie zobaczą.
Wolny kraj, wolny wybór - kto chce, może w dupę dawać robić się.
Thunehunter------sądzisz, że to dobra wiadomosć?
Ja osobiście uważam, że beznadziejna bo statystycznie trafić w Joker'a będzie okropnie ciężko
pozdrawiam
Ja osobiście uważam, że beznadziejna bo statystycznie trafić w Joker'a będzie okropnie ciężko
pozdrawiam
WITAM. W MM 21,58,76.NA DWA LOSOWANIA.LOTTO 1,2,5,25,44,49.DRUGI ZAKŁAD 2,9,16,28,42,46.NO I TRZECI ZAKŁAD 5,12,16,18,36,42.A CZWARTY TAJNY.
wiechu100 : sam jesteś nierozgarnięty,bo podłapałeś temat od innego użytkownika i komentujesz koguta,bądź oryginalny i wymyśl coś swojego
Dla zainteresowanych!
Założyłem forum wielotematyczne gdzie poruszane są i będą tematy:
Toksyczna praca, E-marketing, Zdrowie na codzień, Twórcze pomysły, Metafizyka, Apokalipsa 2012,
a także takie jak Dzieci - porady Mam dla Mam, kącik kulinarny, sny - senniki, dziwne sytuacje codzienne i inne ciekawe tematy.
Zapraszam wszystkich którzy mają coś ciekawego do powiedzenia w którymkolwiek z tematów
http://www.praktyczneporady.e-fora.pl/
Założyłem forum wielotematyczne gdzie poruszane są i będą tematy:
Toksyczna praca, E-marketing, Zdrowie na codzień, Twórcze pomysły, Metafizyka, Apokalipsa 2012,
a także takie jak Dzieci - porady Mam dla Mam, kącik kulinarny, sny - senniki, dziwne sytuacje codzienne i inne ciekawe tematy.
Zapraszam wszystkich którzy mają coś ciekawego do powiedzenia w którymkolwiek z tematów
http://www.praktyczneporady.e-fora.pl/
Onaa a po jakiemu to:"komentujesz koguta" bo po polsku na pewno nie.
wiechu100 : i tym ostatnim swoim wpisem potwierdziłeś swoją wyjątkowa inteligencję
baj
baj
onaa-----co ty wiesz o inteligencjii?
Baj bo oto chodziło żebys się ewakuowała stąd ty inteligentko za 5 złotych
Baj bo oto chodziło żebys się ewakuowała stąd ty inteligentko za 5 złotych
kulkomaniak ( swoich kulek? hehe )jeszcze jeden wpis i będę raportować wszystko na forum do Pasko - wyłapiesz bana ( mam nadzieję,że wiecznego ) i na tym się tu twoja rola zakończy.
Będziesz musiał nowego nicka rejestrować więc radzę ci zajmij się swoimi kulkami a wszystkim to wyjdzie na zdrowie.
Będziesz musiał nowego nicka rejestrować więc radzę ci zajmij się swoimi kulkami a wszystkim to wyjdzie na zdrowie.
wiechu100 to co tu piszesz jest bardzo tendencyjne.Nie wiem czyim kolejnym nickiem jesteś,ale można się domyślić.Cytując twój wpis 102091 jest to "POROSTU ŻENADA".Ludzie nie zachowujcie się jak politycy,pozostańcie ludźmi.Człowiek człowiekowi nie może wilkiem być.OPANUJCIE SIĘ.
hallo hallo ciszaaaa !! Witam Wszystkich:):
typ na 14,00
21,50,56,60,61
madzia77>> , lila, kogutek, klaraK.:):)
typ na 14,00
21,50,56,60,61
madzia77>> , lila, kogutek, klaraK.:):)
Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem.Mamy wspólnego wroga i zastanówmy się jak go pokonać.Nie niszczmy się nawzajem
neptun >>> myślisz,że do kogoś to tutaj dotrze?
Śmiem w to wątpić.
mag..:)
Śmiem w to wątpić.
mag..:)
Tu nie chodzi o to kto jest inteligentniejszy.Tu chodzi o współpracę po to by każdy z nas wygrywał.
Kathy daj nam trochę czasu.Ricardos ja próbuję:
40,44,56,58,69,80,20,30,67,72
40,44,56,58,69,80,20,30,67,72
>>>tczew 1958-zawsze mi chodzi o tego Jasia w przedszkolu, szkole, no góra w gimnazjum, a Ty chyba masz to już poza sobą
pozdrawiam wobec tego 52-letniego Jasia /nie wiem, czy zgadłem/
pozdrawiam wobec tego 52-letniego Jasia /nie wiem, czy zgadłem/
neptun >>> przyjrzyj się dokładnie,masz tu pełen przekrój nas jako ludzi, no i Polaków.
Walka i walka - nawet nie rywalizacja tylko walka o dominację.
Moim zdaniem też jest to żałosne zwłaszcza,że to się dzieje w tak małym światku jak multipasko.
Walka i walka - nawet nie rywalizacja tylko walka o dominację.
Moim zdaniem też jest to żałosne zwłaszcza,że to się dzieje w tak małym światku jak multipasko.
Neptun...rozumiem,że Twoja dziesiątka skończy się wizytą w oddziale na Straganiarskiej :)
kathy...razem o 13:23 powitaliśmy lilę.Czas na skreślenie 13,23 :) hehe
ricardos... ja już kolekturkę odwiedziłam.... drugi raz nie będę biegła ;-)
kathy..ale i tak polecisz drugi raz bo do 2tys odbierzesz wlasnie dzisiaj
kathy>> to nie biegaj, tylko po prostu idż:):)wysportowane te kobietki teraz :):) tylko by biegały:):) Witaski kathy:):
Witam wszystkich i pozdrawiam trzymając kciuki.Moje nr.42,48,56,77. 21,50,56,61,76. 27,31,42,67,72. 10,21,32,58,76. 3,12,21,35,44,65. 7,21,35,44,48,65. 5,13,21,35,48,65. 6,15,27,33,46,58,68,76. 11,14,17,21,27,33,46,76. 6,11,15,46,51,60,68,76.
Jeszcze 30 min i zobaczymy kto w sztafecie do kolektury :) ewentualnie oddziału
Neptun----- wiesz mi, nie jestem żadnym innym nickiem tej samej osoby poprostu piszę to co myslę i tyle
>>14.00<<
33,38,50,58
witam mag.. dziękuję:): witaj danteV:): Miłego Dnia:):
Ps. mag.. poczta:)
33,38,50,58
witam mag.. dziękuję:): witaj danteV:): Miłego Dnia:):
Ps. mag.. poczta:)
Emeryt> Jeszcze nie do końca ..2 letni ,,, Brakuje paru miechów.pozdrawiam,,,,,Hej
neptun, ricardos... ale z tego co wiem to ja mam najbliżej do oddziału....:-)
neptun-----a dlaczego inne wpisy miały mnie ukierunkować?
Absolutnie nie a dlaczego myslisz odwrotnie?
Absolutnie nie a dlaczego myslisz odwrotnie?
Wiechu100,ponieważ dopiero po wpisach innych użytkowników tego czatu zacząłeś atakować
neptun----nie masz racji ale nie będę wdawał się w polemikę pisać to ja zacząłem wczoraj
Wiechu100 nie mam zamiaru się z Tobą kłócić,ale poczytaj swoje wpisy
Chelsea - Ma bronic trzeci bramkarz ;((((słyszałem w telewizji.Psycha mu siądzie?????? Terry też cieniutko z formą.
Ten mecz to bomba zegarowa ;DDDD
pzdr.
Ten mecz to bomba zegarowa ;DDDD
pzdr.
Za dużo się dzisiaj rozpisałem.Jeżeli kogoś obraziłem-przepraszam.Wracam do roli czytelnika.
no jam 4 zeta z ch/t.Kolejne piwo w sklepie "codziennie niskie ceny" :)
siema wszystkim!lottomat wydał mi dziś na mini lotto 9 17 26 30 42 i 3 13 21 25 39.niby mała rzecz a cieszy...
kathy...postęp jest taki,że na 22.15 pocisnę dużego tzn.lotto :)
kathy..neptun..ja wrzucam 29,31,38 jeśli sp. z o.o. działa nadal :)
nie chce mi się szukać wczorajszych deklaracji przystąpienia (typowania)
Onaa vel madzia77 vel mag.. vel kameliowa77 i tu cytat "i jeszcze 4 nicki których nawet Pasko nie zna" a raportujcie sobie wszystkie osiem. Tylko w języku polskim. Ha ha ha.
kulkomaniak>> posłuchaj Ty mnie nie mieszaj w jakiś duperele.. mag.. to Marta- zapisz sobie to.. pozdr.. Miłego Dnia:): PA
Jestem zniesmaczony tym że 0 jest przed 3 a miało być tak 3 i 0 ....byłoby cudownie ......
Jeśli nowa gra Joker ma być podobna do Numerka, ale będzie trudniej trafić bo 4 z 50 i 1 z 36 to życzę im powodzenia. Bez sensu.
Siemanko Wszystkim!
kubex..dziękówa.Mam nadzieję,że i Ty dziś przytulisz trochę kasy i wtedy się rozpakujesz