Wpisy 1 020 339 – 1 020 438
16 lipca 2012 15:24 → 16 lipca 2012 16:21, 100 wpisów
dobry fachowiec np.elektyryk lub stolarz nie zarabia w UK mniej niż 2000Ł oczywiscie ze znajomoscia jezyka
scolls tak to prawda 150 złotych podwyżki a on 150.tys złotych na nowy samochód który za chwile rozwali na pierwszej autostradzie
multi ja zarabialem bardzo duze pieniadze tylko nie dla siebie tylko dla szefostwa i powiedzialem koniec z tym
taka byla dysproporcja:ja zarabialem na reke 1200pln szef 30.000pln miesiecznie
scolls to prawda dobrze zrobiłeś że wyjechałeś
ale w sumie dobrze sie stalo bo gdyby dal mi podwyzke tak jak chcialem na 2000pln to bym nie wyjechal do UK
gbik pakuj walizy i do UK jak masz dobry fach to dasz sobie rade
Ja 1000zł umowa zlecewnie 1/2 do 6700zł MAX .
I jeszcze mi powiedzieli szczęśliwego nowego roku brak przedłużania
UMOWY
I jeszcze mi powiedzieli szczęśliwego nowego roku brak przedłużania
UMOWY
scolls a dla mnie by sie coś tam znalazło umiem hamburgiery robić
scolls bo w Polsce możesz zobaczyć panie w pośredniaku ,pracodawcę który ci obiecuje że zatrudni a póżniej gów.. z tego oraz tłuste mordy naszego kochanego rządu
trisetum mam kuzyna 25 lat pracuje w cukierni a w weekendy dorabia w burger kingu na raczke razem 2000Ł
scolls to prawda też myślę o wyjeżdzie
w pl byl piekarzem poszedl do pracy za 800pln zaraz po szkolepopracowal 2 miesiace i powiedzial pie*****e takie zycie
scolls ale ja nie umiem po angielsku nic no chyba że l Love you
majac 25 lat sam zapracowal na fajna fure do tego na koncie lezy kupka dwa razy w roku na wakacje przyjezdza do pl i jest gosc a nie łachmyta poganiany przez prywaciarza za 800pln
trisetum zainwestuj w siebie idz do szkoly jezykowej (najlepiej na system callana) i za dwa lata znajac w miare jezyk masz prace za min 1300Ł bez problemu
scolls TAKIE RZECZY TYLKO W POLSCE obywatele Niemiec ,Francji , Włoch itd. jeżeli chcecie zobaczyć co to polityczny skansen przyjedzcie do Polski
Boże czemu to jest takie trudne trafić 10 K U R W A losują 20 a nie 10
jak dzielilem na tygodnie to nawet na skarpetki na koniec nie starczalo
gbik1984 nic nie zrobisz na to wszystko robota w Polsce jest po znajomości a jak ktoś z rodziny nie jest przy korycie to tak jak scolls mówi kierunek EUROPA ZACHODNIA bo tu życia nie ma
trisetum ja w uk pracowalem tez po 16h/dobe i nieraz do dzis tak pracuje ale nie za 400Ł w przeliczeniu na plntylko za 4000Ł
z czego nieraz pol nocki przesypialem w pracy bo inaczej bym nie dal rady
scolls w telewizji ciągle mówią że mało dzieci się rodzi a ja się pytam jak oni nie mogą mieć pracy i płacy dla tych ludzi co są to oni sobie dadzą radę z większą ilością ludzi (w telewizji to tylko propaganda Tuska i Komorowskiego jest pitu pitu o niczym)
poczytajcie sobie
http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/27827/Polskie-krzyki-na-brytyjskich-porodowkach
http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/27827/Polskie-krzyki-na-brytyjskich-porodowkach
w polsce niz demograficzny no gdzieś te plemniki za jajeczkami musiały uciec
scolls Grecja ma kryzys Hiszpania ma Kryzys tylko Polska ma dobrobyt tylko że w Grecji oraz Hiszpanii mają różne zapomogi tam człowiek bezrobotny jedzie na wczasy a tu szkoda mówić
http://wyborcza.pl/1,75478,11753513,Polski_baby_boom____ale_nie_w_Polsce.html
tu bardziej liczbowo
tu bardziej liczbowo
12stego mój bratanek 12L poleciał do Ojca do Irlandi i nie wróci umie angielski w szkole są szafki na ksiąrzki uczenie zdolności indywidualne np granie na skrzypcach itd.
Posłanka PiS wyszła na muwnice i powiedzała że czeba bendzie pszepracować 40L za 3000zł Brutto na emeryture 900zł Netto
Posłanka PiS wyszła na muwnice i powiedzała że czeba bendzie pszepracować 40L za 3000zł Brutto na emeryture 900zł Netto
Blisko 21 tys. polskich dzieci urodziło się w ubiegłym roku w Anglii i Walii. To średnio aż 57 noworodków dziennie
Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,11753513,Polski_baby_boom____ale_nie_w_Polsce.html#ixzz20nEvhmwW
Więcej... http://wyborcza.pl/1,75478,11753513,Polski_baby_boom____ale_nie_w_Polsce.html#ixzz20nEvhmwW
scolls wcale się nie dziwie tam gdzie są warunki do życia tam są dzieci a w Polsce becikowe które już obcieli i nie każdemu się należy fakt za becikowe idzie wychować dzieci do 18 roku życia
w Londynie po kazdym high street jezdza dzisiatki polskich i ciapatych matek z wozkami i słychac co chwila jezyk polski
40 lat na 900 zeta to po 67 ile to bedziemy miec tej emerytury ?
multi tu zasilki na dziecko wynosza razem z zasilkiem mieszkaniowym prawie 1000Ł
rodzice ktorzy adoptuja dziecko z domu dziecka moga liczyc na prawie 2000Ł mieiecznie zasiłku
polska była okradana grabiona od zalanie dziejów
to skąd teraz ma mieć
to skąd teraz ma mieć
scolls a tu sprawne osoby nie mają żadnych praw a co dopiero niepełnosprawne słyszałem ostatnio że gdzieś w Polsce chcą zlikwidować ośrodek terapii zajęciowej bo jest nie rentowny to po prostu kpina w jasny dzień jakby się powiedziało
majwoj tylko jakoś w wieku 65 lat nie widze sie na budowie z maszyną HILTI która waży 25 kilo i nia kuć 9 godzin
Angole łupili cały swiat i podbijali swoje kolonie to teraz maja jak maja
majwoj23 to prawda ale jakieś pokolenie musiało popełnić błąd że te tłuste świnie doszli do koryta
trisetum wtedy czlowiek juz nie pamieta co to HILTI a jeszcze tym czyms kuc
trisetum mój tata ma ponad 50 lat i też pracował całe życie na budowie i co ma teraz kilka groszy renty
w polsce byli tez wielcy krolowie i pol Europy do nas nalezalo i co?poszlo sie je...ć bo jeden chcial sprawiedliwie podzielic na synow
trisetum tak jak mówisz praca w wieku 60 lat praktycznie nie wykonalna bo prędzej tam padniesz
trisetum nie chce się licytować kto jak pracuje ale tak jak mówisz na budowie nigdy w życiu do 67 roku życia
trisetum niech idą ci z rządu za***alać przy betoniarce albo w górnictwie zobaczymy co by powiedzieli np pan Kalisz
a stary Zych to już by dawno kopyta wyciągnął
miroslav
scolls wzajemnie cześć
O to chodzi, by nikt nie dozył...do emerytury.. taki kierowca autokaru np. 67 letni.. podczas jazdy np. dozna udaru..lub zawału..i przy okazji.. pare osób zginie..potencjalnych emerytów
Uciekam w mapki
Uciekam w mapki
i ot to chodzi .
jeszcze zreformować służbę zdrowia żeby emeryta na nic nie było stać i zostanie na łatanie dziury budżetowej
jeszcze zreformować służbę zdrowia żeby emeryta na nic nie było stać i zostanie na łatanie dziury budżetowej
multi na budowie do 67 jakoś tego nie widze zwłaszcza zawody na rusztowaniach,elektrycy,hydraulik jak tam masz 40% pracy to ciezkie kucie juz prędzej ściane postawisz bo cegły przynosi ci halangier jak go maja
--------------------------------
spadam do fryzjera 3 majcie sie
--------------------------------
spadam do fryzjera 3 majcie sie
trisetum no wiadomo różna praca jest na budowie rozbiórki i budowanie
trisetum cześć
miroslav pochmurno się znowu zrobiło i co chwile pada
no trza wygrać 20 mln w lotka za przeproszeniem wysrać im sie pod pałac prezydenta i zacząć żyć jak czlowiek w innym kraju
trisetum
no dobra to ja uciekam życzę wszystkim miłego dnia oraz wysokich wygranych wieczorem cześćdo poklikania