Wpisy 1 020 239 – 1 020 338
16 lipca 2012 14:28 → 16 lipca 2012 15:23, 100 wpisów
złotarybka
jocia
...czy kogoś razi moje foto w profilu bo jeśli tak to zmienię
lila widzę że 13max33 też ma w profilu 6/10 ale bez plusa ciekawe czy coś dobrał z tego zestawu liczb ale przede wszystkim czy wysłał kupon fakt 6/10 bez plusa to nie dużo ale może tak jak mówię coś tam dobrał z tego zestawu
jociagratuluję
jocia
zlota rybko zostaw tą fotke w spokoju albo jak juz to przeslij mi na @
zlota rybko zostaw tą fotke w spokoju albo jak juz to przeslij mi na @
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 960 000 złotych
złotarybka foto jest git
jest wręcz niemożliwe przyPO-jebach którzy pieprza wajchlują i srają przy grach
jocia napisz mi jak ty to robisz naprawdę jestem pełen podziwu
multi multi dziekuje, ale..tyle napisze ,ze siedze około 2-3 godzin ..
Ja zmykam miłego dnia i do wieczorka
multi multi...
jocia..
albinlotto...
Robalku...
scolls...
multi multi...
jocia..
albinlotto...
Robalku...
scolls...
Lila
multi multi..a czasami dłuzej..cieniutko dzisaj z liczbami.. ale jest pare losowan w miesiącu..że jest super,, tylko nie wiem na czym to polega, wtedy czuje liczby i gram za więcej jak zwykle czyli 5,00 -7,50 PLN
jocia poważnie tak się tylko pytam bo wiem że są efekty tylko mi się nigdy nie chce ja zawsze mówię jakby analizę dłuższą zrobił to już pewnie dawno miałbym przynajmniej 9/10 a tak d... blada raz poświęciłem czas i miałem 5/6 prawie 6/6 z plusem bo miałem wątpliwości co liczby 39 ja dałem 38 a liczba 39 właśnie była wtedy plusem
lila miłego dnia i wieczorem życzę rozbicia banku w TS-ie cześć
majwoj23
multi multi ..wiem jak jest moja 5/6 w duzego lotka.. ja 12 oni 13.. to dopiero boli..ale krótko
no to ja tez sie pochwale:wczoraj 2x 3/6 na jednym kuponie w lotto plus5 gdybym połaczyl zaklady byloby 5/6
jocia no tak ale wtedy sobie możesz sobie tłumaczyć że nie mogłaś wiedzieć że będzie liczba 13 z ich strony ja tak zawsze sobie tłumaczę ale najgorzej jak coś masz na myśli np dany zestaw liczb albo kupon do powtórki nie wyślesz już parę razy taki przypadek miałem to najgorzej boli i nie szybko przechodzi
majwoj na jutro delikatnie jeden zakladzik a od soboty jedziemy na ostro codziennie kuponik
multi...nie..to nie tak.. myslałam wtedy o 13, ale jakos sie jej bałam wtedy i skresliłam obok
sma typowałam..tak miałam 3 razy..i pomyslałam do trzech razy sztuka..i teraz gram stały kupon , nie typuje lotto , ajk wygram w multi..zabiore sie za lotto..ale wczesniej w Euromilonki
jocia a to tak bo ją miałaś na myśli to można żałować i moim przypadku to długo boli ale chce cię dołować
multi a jak bys mial cyfry gotowe i nie wyslal kuponu a one by padły i np.przeszla by Ci koło nosa 6/6
gbik 4 listna to pryszcz ja mam u siebie 6 lisyną a 4 to pół ogródka serio
jocia no właśnie jest uczucie takie jakby człowiek się tej ostatniej liczby bał dać i jakąś inną skreśla a to błąd a człowiek sobie póżniej mówi mogłem dać jak się mówiło "teraz albo nigdy"
scolls to mówię też to tak samo wielki żal i skok z mostu ale poważnie mówiąc żal jest wielki i dlatego teraz jak coś gram to daję i ilość losowań i jeszcze mam jedną zasadę kupony skreślone wysyłam i nigdy na tych kuponach nie zmieniam liczb
moge dac fotke 6 listnej ale i tak znajda sie osobnicyktorzy zakwestionuja tak samo jak 4 listne
jocia przepraszam za błąd jocia a to tak bo ją miałaś na myśli to można żałować i moim przypadku to długo boli ale nie chce cię dołować
multi poczytaj o moim przypadku z lutego jesli jeszcze go nie znasz
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=6
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=6
jocia ale tobie mówię jeszcze w tym roku wygrasz dużą kasę i tego tobie życzę z całego
jocia to życzę smacznego ,miłego dnia oraz wysokich wygranych wieczorem cześć
sorry pomyslka multi post z 6 kwietnia
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=5
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2268&page=5
scolls coś w tym jest co napisałeś na forum
scolls ok
wiesz najglupsze jest to ze mozna powiedziec pracowałem tego dnia na glupie kilkadziesiat funtow a milion pln przeszedl obok nosa
gdybym tego dnia olał robote i skonczyl prace tak jak przewaznie koncze to bym ten kupon na 100% nadał
scolls czytałem nie zazdroszczę ale nieraz tak jest jak ma być duża kasa to się nie wyśle
scolls a kiedy to byś miał
http://www.weszlo.com/news/11149-Smuda_ciagle_ma_satysfakcje_ze_zbudowal_zespol_Fornalikowi
scolls a pier...... świeża sprawa
mirnam61 a co się stało
scolls to dobrze że jakoś dałeś radę uporać się z tym choć pewnie nie dosyt pozostał do dziś
scolls ja to pewnie w ścianach gumowych bym był
no jak czlowiek policzy ile musialby w pl pracowac na milion pln to faktycznie skok z mostu
scolls no właśnie w Polsce przy takich zarobkach trzeba żyć 1000 lat a i to nie pewne bo nadmiar funduszy ludzkich zabiera skarbówka
multi no ja w pl to musialbym pracowac na ten milion 67 lat czyli do smierci bym nie zarobił
scolls a jak ktoś zarabia 1200 złotych w Polsce szkoda mówić
Zaczep od dwokołki spadł mi na stopę a że trochę waży to i są tego skutki
no moja ostatnia pensja w pl to byla wlasnie 1250 pln i po powaznej rozmowie z pracodawca ktory zaoferowal mozliwosc podwyzki max 150pln.podjalem decyzje o wyjezdzie
scolls no tak tam można tam nawet człowiek który pracuje fizycznie jest do ceniony tym bardziej jak ktoś jest dobrym fachowcem