Wpisy 101 631 – 101 730
14 marca 2010 00:00 → 14 marca 2010 19:02, 100 wpisów
No proszę i mój ulubiony betonik się pokazał Graty za 3 pkt :-)
krechę masz bo pisałeś że remis będzie
krechę masz bo pisałeś że remis będzie
Byłby remis, żeby nie rzut karny. Może drużyny go nie chciały, a chciał sędzia :)
Pojawiam się i znikam.
Nikt nie jest nieomylny.Miałem dziś kiepski dzień
Nikt nie jest nieomylny.Miałem dziś kiepski dzień
No cóż danteV szkoda że tak się stało bo wierzę że można z twoimi typami coś ugrać
Witam w dość słoneczny dzień.
Jak widzę w Mini AŻ 2 liczby się powtórzyły - pisałem o jednej.
A w MM z 27-65-67 + 75:
65-67.
Jak widzę w Mini AŻ 2 liczby się powtórzyły - pisałem o jednej.
A w MM z 27-65-67 + 75:
65-67.
klarak >>> dziewczę jak Ci już pisałam, pierwsza coś tam do mnie pisałaś o kulturze,ogładzie itp. 90% Twoich wpisów jest pod moim kątem,więc nie rozumiem czym jesteś zdziwiona,że Cię "zaczepiam."Trzymaj swoje głupie komentarze na uwięzi to i ja nic kobieto nie będę pisać.Twoje udowadnianie mi czegoś jest żałosne,potem biegasz i biadolisz.
Wpis,który wkleiłaś,rzeczywiście jest mojego autorstwa,który ironicznie odnosi się do "inspektora vento" i do tego jak za pośrednictwem neta można się łatwo kreować.
Więc dlaczego mnie skopiowałaś i wkleiłaś?
Nie wiem - ale dochodzę do wniosku,że Ty też "mewa"
Wpis,który wkleiłaś,rzeczywiście jest mojego autorstwa,który ironicznie odnosi się do "inspektora vento" i do tego jak za pośrednictwem neta można się łatwo kreować.
Więc dlaczego mnie skopiowałaś i wkleiłaś?
Nie wiem - ale dochodzę do wniosku,że Ty też "mewa"
danteV>>> generalnie nie mam nic do Ciebie,ale wybacz - wstaję sobie rano,robię kawkę,odpalam kompa w nadziei,że u koguta znajdę coś ciekawego,a tu co widzę?
Magda - krowa?
A dlaczego tak?
Śmiejesz się ze mnie,to ja też będę się śmiać,przecież to logiczne?
Magda - krowa?
A dlaczego tak?
Śmiejesz się ze mnie,to ja też będę się śmiać,przecież to logiczne?
madzia77 > zapomniałaś tylko, że dzień wcześniej, wieczorem, pomimo że mnie nie było, jechałaś z tekstami typu "kretyn", "pomiot", "menda" itp.
Tak na koniec to Ci na piszę, że jesteś identyczna na tej stronie jak kogucik19.
Dla kogucika19 śmiertelnym wrogiem staje się osoba która choćby w jednym zdaniu napiszę coś dobrego o edi8. Co dały te jego oświadczenia w południe, jak już popołudniu robi swoje i niektórych obraża w tym mnie. Oczywiście tylko on tak potrafi, pisać o kimś źle, nie podając nicka. Ja mam zawsze odwagę napisać prosto w oczy osobie z którą dyskutuje.
Twoim śmiertelnym wrogiem staje się osoba na tej stronie, która nie zwraca na ciebie uwagę i dodatkowo zaczyna pisać z innymi dziewczynami. Dlatego atakujesz teraz klarak, bo jest pozytywnie nastawiona do mojej osoby i obnażyła ciebie, jako źródło tego całego konfliktu.
Mam wiedzę, którą tutaj często przekazywałem. Ale ty mi to utrudniałaś. Ze szkodą nie dla mnie, tylko tych osób które mogły z tego skorzystać. Komentujesz nawet moje wpisy na tematy na których totalnie się nie znasz. Inni potrafią się zapytać, ty od razu komentujesz.
Mam nadzieję, chociaż zarazem bardzo w to wątpię, że już nie będę musiał odnosić się do twoich wpisów.
Tak na koniec to Ci na piszę, że jesteś identyczna na tej stronie jak kogucik19.
Dla kogucika19 śmiertelnym wrogiem staje się osoba która choćby w jednym zdaniu napiszę coś dobrego o edi8. Co dały te jego oświadczenia w południe, jak już popołudniu robi swoje i niektórych obraża w tym mnie. Oczywiście tylko on tak potrafi, pisać o kimś źle, nie podając nicka. Ja mam zawsze odwagę napisać prosto w oczy osobie z którą dyskutuje.
Twoim śmiertelnym wrogiem staje się osoba na tej stronie, która nie zwraca na ciebie uwagę i dodatkowo zaczyna pisać z innymi dziewczynami. Dlatego atakujesz teraz klarak, bo jest pozytywnie nastawiona do mojej osoby i obnażyła ciebie, jako źródło tego całego konfliktu.
Mam wiedzę, którą tutaj często przekazywałem. Ale ty mi to utrudniałaś. Ze szkodą nie dla mnie, tylko tych osób które mogły z tego skorzystać. Komentujesz nawet moje wpisy na tematy na których totalnie się nie znasz. Inni potrafią się zapytać, ty od razu komentujesz.
Mam nadzieję, chociaż zarazem bardzo w to wątpię, że już nie będę musiał odnosić się do twoich wpisów.
danteV >>> to ja już nic nie rozumiem?
Klarak jako pierwsza coś tam do mnie pisała i tu akurat odnoszę się do niej tylko dlatego,że jakimiś mądrościami mi tu sypie ( ciekawa jestem czyim ona jest klonikiem? )a nie dlatego,ze jest pozytywnie nastawiona do Ciebie,co mnie to może obchodzić?
Przypominam Ci danteV że Ty jako pierwszy użyłeś terminu"tępa kobieta" - mogę Ci wkleić jeżeli chcesz,a nie znajdziesz wpisu ze wcześniejszą datą w którym ja Ci ubliżyłam,bo taki nie istnieje.
Żenujące jest dla mnie to,że taka sytuacja ma miejsce tutaj na stronce.
Nie zależy mi na tym aby ktokolwiek zwracał na mnie uwagę,bo i po co?
Nie interesuje mnie z kim Ty sobie tam piszesz czy nie piszesz - dlaczego wydaje Ci się,że mogłoby mnie to interesować ?
Aha - ja nikogo nie traktuję jak wroga,nie w tym sensie co Ty danteV,ta stronka nie jest dla mnie sprawą życia lub śmierci czy prestiżu.
Klarak jako pierwsza coś tam do mnie pisała i tu akurat odnoszę się do niej tylko dlatego,że jakimiś mądrościami mi tu sypie ( ciekawa jestem czyim ona jest klonikiem? )a nie dlatego,ze jest pozytywnie nastawiona do Ciebie,co mnie to może obchodzić?
Przypominam Ci danteV że Ty jako pierwszy użyłeś terminu"tępa kobieta" - mogę Ci wkleić jeżeli chcesz,a nie znajdziesz wpisu ze wcześniejszą datą w którym ja Ci ubliżyłam,bo taki nie istnieje.
Żenujące jest dla mnie to,że taka sytuacja ma miejsce tutaj na stronce.
Nie zależy mi na tym aby ktokolwiek zwracał na mnie uwagę,bo i po co?
Nie interesuje mnie z kim Ty sobie tam piszesz czy nie piszesz - dlaczego wydaje Ci się,że mogłoby mnie to interesować ?
Aha - ja nikogo nie traktuję jak wroga,nie w tym sensie co Ty danteV,ta stronka nie jest dla mnie sprawą życia lub śmierci czy prestiżu.
Witam, wszystkich w ten pochmurny brzydki za oknem dzień.Poczytałem uśmiechnąłem sie ,życze wszystkim miłego dnia.Jeżeli ktoś jest w czymś dobry to nie bedzie wiecznie biadolił,bo życie to weryfikuje.A tu wieczne biadolenie ,wróg nie wrog,a wszystko to wirtualne jak banka mydlana.Każdego można skasować jednym kliknięciem myszki,i po wrogu.A zatem do boju hej na buka niech Kosiorka do drzwi puka.Pozdrawiam.
I jeszcze jedno,danteV,Twój nick znaczy tyle dla mnie co i inne nicki tutaj,które podają swoje typy,wklejają kawały czy napiszą tylko "dzień dobry" nie ma nic innego rozumiesz to danteV?
Nie wkręcaj więc mi,że Twojego nicka traktuję w jakiś szczególny sposób.
Ta stronkę danteV czyta mój mąż.
Nie wkręcaj więc mi,że Twojego nicka traktuję w jakiś szczególny sposób.
Ta stronkę danteV czyta mój mąż.
Witam jeszcze raz.
Dlaczego w TM sprzedaż jest zamknięta, skoro dopiero co ja otworzyli a zdarzenia są od 12:30?
Dlaczego w TM sprzedaż jest zamknięta, skoro dopiero co ja otworzyli a zdarzenia są od 12:30?
madzia77 > ale to wszyscy wiedza, że czyta twój mąż. W grudniu jednego użytkownika pod twoim nickiem straszył, że "go znajdzie, pobije i będzie patrzył jak zdycha w konwulsjach".
Witam Wszystkich!
Jakie typy na dziś do grania u buka?
Jakie typy na dziś do grania u buka?
Z dzisiejszych ciekawostek bukmacherskich
Włochy - Serie C1/B. W tej lidze spotykają się dzisiaj bardzo ciekawe drużyny, jeśli chodzi o under 2,5.
Cavese - Portogruaro. Drużyna gospodarzy aż 80% meczy kończy wynikiem under 2,5. Drużyna gości ten bilans ma 61%. Ich ostatni mecz jesienią zakończył sie wynikiem 0-0. Ciekawe czy dzisiaj podtrzymają passę wyników under 2,5
Kolejnym ciekawym meczem jest dzisiejsze spotkanie, tym razem w Serie C1/A pomiędzy Viareggio - Alessandria. Drużyna gospodarzy ponad 90% meczy u siebie kończy wynikiem under 2,5. Jesienią zeszłego roku był remis 0-0
Bardzo ciekawie zapowiada sie też mecz w lidze portugalskiej pomiędzy Olhanense - Belenenses.
Olhanense ponad 70% meczy u siebie kończy wynikiem under 2,5. Jeszcze lepsza jest drużyna gości Belenenses - 90% (!) meczy wyjazdowych kończy wynikiem under 2,5. Jesienią był remis 0-0. Ciekawe jak będzie dzisiaj :)
Kolejny ciekawy mecz zapowiada sie w Grecji (B Ethniki) Ethnikos Asteras - Ilioupoli. Drużyna gości na wyjazdach nie potrafi strzelać bramek. Jeśli chodzi o under 2,5 to ponad 90% ich meczy kończy się takim wynikiem. Czy dzisiaj będzie inaczej? Jesienią było 0-2 na korzyść dzisiejszych gospodarzy.
Pamiętajcie, że to tylko moje ciekawostki i spostrzeżenia. Jeśli ktoś zagra to na swoją odpowiedzialność. Nic nie gwarantuje, pewniaków nie ma!
Proszę moich ciekawostek i spostrzeżeń nie kopiować na inne fora bez mojej zgody.
Pozdrawiam
Włochy - Serie C1/B. W tej lidze spotykają się dzisiaj bardzo ciekawe drużyny, jeśli chodzi o under 2,5.
Cavese - Portogruaro. Drużyna gospodarzy aż 80% meczy kończy wynikiem under 2,5. Drużyna gości ten bilans ma 61%. Ich ostatni mecz jesienią zakończył sie wynikiem 0-0. Ciekawe czy dzisiaj podtrzymają passę wyników under 2,5
Kolejnym ciekawym meczem jest dzisiejsze spotkanie, tym razem w Serie C1/A pomiędzy Viareggio - Alessandria. Drużyna gospodarzy ponad 90% meczy u siebie kończy wynikiem under 2,5. Jesienią zeszłego roku był remis 0-0
Bardzo ciekawie zapowiada sie też mecz w lidze portugalskiej pomiędzy Olhanense - Belenenses.
Olhanense ponad 70% meczy u siebie kończy wynikiem under 2,5. Jeszcze lepsza jest drużyna gości Belenenses - 90% (!) meczy wyjazdowych kończy wynikiem under 2,5. Jesienią był remis 0-0. Ciekawe jak będzie dzisiaj :)
Kolejny ciekawy mecz zapowiada sie w Grecji (B Ethniki) Ethnikos Asteras - Ilioupoli. Drużyna gości na wyjazdach nie potrafi strzelać bramek. Jeśli chodzi o under 2,5 to ponad 90% ich meczy kończy się takim wynikiem. Czy dzisiaj będzie inaczej? Jesienią było 0-2 na korzyść dzisiejszych gospodarzy.
Pamiętajcie, że to tylko moje ciekawostki i spostrzeżenia. Jeśli ktoś zagra to na swoją odpowiedzialność. Nic nie gwarantuje, pewniaków nie ma!
Proszę moich ciekawostek i spostrzeżeń nie kopiować na inne fora bez mojej zgody.
Pozdrawiam
Witam,
dzięki danteV za bezinteresowne dzielenie się swoją bogatą wiedzą.
Pozdrawiam.
dzięki danteV za bezinteresowne dzielenie się swoją bogatą wiedzą.
Pozdrawiam.
musashi 58 > nie ma sprawy. Jakby coś to "wal jak w dym" :)
Ktoś zbiera znaczki, inny monety, ktoś jeszcze inny pocztówki, a ja lubię sport, bo się na nim wychowałem :)
Pozdrawiam
Ktoś zbiera znaczki, inny monety, ktoś jeszcze inny pocztówki, a ja lubię sport, bo się na nim wychowałem :)
Pozdrawiam
14.30 // 2178 TOP Oss-FC Den Bosch LB 2,5 - 2 - 1.60
14.30 // 540 Manchester Utd-Fulham LB 2,5 - 2 - 1.55
14.30 //2048 Feyenoord Rotterdam-Heracles Almelo - 1 - 1.50
15.30 // 878 Hoffenheim-Werder obie druż. SN - 1 - 1.60
AKO: 5.95
12.30 // 2179 GO Ahead Eagles-FC Zwolle LB 2,5 - 2 - 1.65
13.30 // 976 Kaiserslautern-Energie Cottbus LB 2,5 - 2 - 1.70
13.30 // 957 St. Pauli-Oberhausen - 1 - 1.45
13.30 // 958 Paderborn-Hansa Rostock - 1 - 1.95
AKO: 7.93
AKO: 5.95
12.30 // 2179 GO Ahead Eagles-FC Zwolle LB 2,5 - 2 - 1.65
13.30 // 976 Kaiserslautern-Energie Cottbus LB 2,5 - 2 - 1.70
13.30 // 957 St. Pauli-Oberhausen - 1 - 1.45
13.30 // 958 Paderborn-Hansa Rostock - 1 - 1.95
AKO: 7.93
Tomcio----pewne te mecze :-) ?
Poszukuję wyniku meczu Estudiantes - Newells
z góry dzieki za pomoc
z góry dzieki za pomoc
A tu masz mariuncio wyniki reszty.
http://www.vitisport.cz/index.php?lang=pl&clanek=livescore&livescore=football&sekce=online
http://www.vitisport.cz/index.php?lang=pl&clanek=livescore&livescore=football&sekce=online
Thanx SirMavins :-)
mariuncio75 >>> pewne w naszym życiu są podatki
i śmierć.
ps. Nie wiem dokładnie kiedy wprowadzono plusa w MM ale wczoraj wpadło 2,14,72+
Ostatni raz było 13.10.2006 :)
i śmierć.
ps. Nie wiem dokładnie kiedy wprowadzono plusa w MM ale wczoraj wpadło 2,14,72+
Ostatni raz było 13.10.2006 :)
Tomcio----akurat odnośnie podatków dobrze się orientuje w sytuacji:-)
niestety
niestety
mariuncio75 >>> nie chcę żebyś mnie źle zrozumiał.
Ja sam nie wiem czy to wszystko wejdzie.
Tak przypuszczam.
Gdybym wiedział zapewniam Cię,że na każdy kupon postawiłbym 500zł i pensja miesięczna zarobiona w 4-5 godzin.
Nie jest to takie proste niestety.
Pzdr.
Ja sam nie wiem czy to wszystko wejdzie.
Tak przypuszczam.
Gdybym wiedział zapewniam Cię,że na każdy kupon postawiłbym 500zł i pensja miesięczna zarobiona w 4-5 godzin.
Nie jest to takie proste niestety.
Pzdr.
Witam
plusa wprowadzono 8 pażdziernika 2007
Pierwszym plusem było 68
pzdr
plusa wprowadzono 8 pażdziernika 2007
Pierwszym plusem było 68
pzdr
Tomcio-----akurat Ciebie zrozumiałem doskonale wiem jak ciężko trafić wczoraj wyłowiłem typy danteVa i udało się ale przez neta poszło gorzej i 200 na minusie dlatego dzisiaj chciałbym odbić się od dna w grze przez internet
mariuncio75 >> a jak już postawić sporą kasę na kupon
to takie do wyboru:
AKO: 3.72
Manchester UTD - same OVERY 2,5 na własnym boisku (bardzo duża przewaga)
18/02/2009 Premier League Manchester Utd vs. Fulham 3:0
03/12/2007 Premier League Manchester Utd vs. Fulham 2:0
20/08/2006 Premier League Manchester Utd vs. Fulham 5:1
10/03/2010 Liga Mistrzów Manchester Utd vs. AC Milan Z - 4:0
23/02/2010 Premier League Manchester Utd vs. West Ham Z - 3:0
06/02/2010 Premier League Manchester Utd vs. Portsmouth Z - 5:0
27/01/2010 Carling Cup Manchester Utd vs. Manchester City Z - 3:1
23/01/2010 Premier League Manchester Utd vs. Hull City Z - 4:0
16/01/2010 Premier League Manchester Utd vs. Burnley Z - 3:0
Feyenord:
12/04/2009 Eredivisie Feyenoord Rotterdam vs. Heracles Almelo P - 5:1
16/08/2009 Eredivisie Heracles Almelo vs. Feyenoord Rotterdam P - 0:1
02/12/2007 Eredivisie Feyenoord Rotterdam vs. Heracles Almelo 6:0
Hoffenheim - Werder - obydwie drużyny nawet dobrze strzelaja bramki ale czy akurat w tym meczu strzeli kazda z nich?
Nie wiadomo.
A jeśli już bardzo chciałbyś podwyższyć AKO to w meczu
Man utd - Fulham w opcji obie drużyny strzela jest kurs 2.10 ale czy Man U da sobie strzelić bramkę na Old Trafford bo to tylko o to chodzi bo to że wygra jest CHYBA oczywiśte.
to takie do wyboru:
AKO: 3.72
Manchester UTD - same OVERY 2,5 na własnym boisku (bardzo duża przewaga)
18/02/2009 Premier League Manchester Utd vs. Fulham 3:0
03/12/2007 Premier League Manchester Utd vs. Fulham 2:0
20/08/2006 Premier League Manchester Utd vs. Fulham 5:1
10/03/2010 Liga Mistrzów Manchester Utd vs. AC Milan Z - 4:0
23/02/2010 Premier League Manchester Utd vs. West Ham Z - 3:0
06/02/2010 Premier League Manchester Utd vs. Portsmouth Z - 5:0
27/01/2010 Carling Cup Manchester Utd vs. Manchester City Z - 3:1
23/01/2010 Premier League Manchester Utd vs. Hull City Z - 4:0
16/01/2010 Premier League Manchester Utd vs. Burnley Z - 3:0
Feyenord:
12/04/2009 Eredivisie Feyenoord Rotterdam vs. Heracles Almelo P - 5:1
16/08/2009 Eredivisie Heracles Almelo vs. Feyenoord Rotterdam P - 0:1
02/12/2007 Eredivisie Feyenoord Rotterdam vs. Heracles Almelo 6:0
Hoffenheim - Werder - obydwie drużyny nawet dobrze strzelaja bramki ale czy akurat w tym meczu strzeli kazda z nich?
Nie wiadomo.
A jeśli już bardzo chciałbyś podwyższyć AKO to w meczu
Man utd - Fulham w opcji obie drużyny strzela jest kurs 2.10 ale czy Man U da sobie strzelić bramkę na Old Trafford bo to tylko o to chodzi bo to że wygra jest CHYBA oczywiśte.
957 St. Pauli-Oberhausen - 1 - 1.45 >>> można jeszce dodać do kuponu ten typ
St Pauli POWINNO wygrać bez problemu ale.....
No właśnie.
Ryzyk fizyk albo....zadowolić się mniejszym AKO
St Pauli POWINNO wygrać bez problemu ale.....
No właśnie.
Ryzyk fizyk albo....zadowolić się mniejszym AKO
DanteV chciał bym zarobić parę groszy z twoją pomocą czy jest to możliwe? (lotto, zakłady bukmacherskie) ponieważ nie mam szczęścia i ciągle przegrywam... jeśli tak to czekam na odpowiedź:)
dangerous1906.
Jeśli nie masz szczęścia i ciągle przegrywasz, to może dać sobie spokój z jakąkolwiek grą?
Względnie zmienić podejście do gra jako gry.
I tak, zamiast bezmyślnie skreślać co popadnie na zasadzie " a nuż wejdzie", określić precyzyjnie o co naprawdę Ci chodzi.
oczywiście nie znaczy że nie masz szans na wtopienie kasy oraz że od razu zarobisz miliony.
Pozdrawiam
Jeśli nie masz szczęścia i ciągle przegrywasz, to może dać sobie spokój z jakąkolwiek grą?
Względnie zmienić podejście do gra jako gry.
I tak, zamiast bezmyślnie skreślać co popadnie na zasadzie " a nuż wejdzie", określić precyzyjnie o co naprawdę Ci chodzi.
oczywiście nie znaczy że nie masz szans na wtopienie kasy oraz że od razu zarobisz miliony.
Pozdrawiam
SirMavins....Witaj.Nie,ksiądz nie zatrzymał.Miałam trochę pracy:)Pozdr.
dangerous 1906>>>>>>>mam nadzieję,ze wiesz, że wszyscy tu typujący są z reguły przegranymi i to w zasadzie wyjaśnia, że nie należy sie spodziewać od nich ani od nikogo innego przepisu na wygrywanie BO TAKIEGO NIEMA
Rzecz w tym, ze niektórzy potrafią to szczerze powiedzieć jak tomcio (sorry za przykład) a niektórzy pomimo stałych przegranych, są na tyle niodpowiedzialni, że ciągną w przepaść następnych....
ale to myślę, że ci trochę oświeciło, co do dalszej taktyki w grach.
Pozdrawiam
Rzecz w tym, ze niektórzy potrafią to szczerze powiedzieć jak tomcio (sorry za przykład) a niektórzy pomimo stałych przegranych, są na tyle niodpowiedzialni, że ciągną w przepaść następnych....
ale to myślę, że ci trochę oświeciło, co do dalszej taktyki w grach.
Pozdrawiam
W lotto przestane grać ponieważ za dużo pieniędzy już straciłem.. myślę o czymś nowym np: o zakładach bukmacherskich:) jeśli DanteV dobrze idzie w obstawianiu meczów i wygrywa to dla czego miał by mi nie pomóc:) może w końcu wygrał bym parę groszy i się cieszył;D
lila - rozumiem.
rico - ale Ty potrafisz zniechęcić do gry.
Prawdą jest, że nie ma samych wygranych, ale prawdą jest też, że nie zawsze się tylko przegrywa.
Jeśli grę traktujesz tylko i wyłącznie jako formę wydawania pieniędzy - tracenia - to tak jest w istocie.
Jeśli jednak typujesz mądrze to masz z tego zysk.
No chyba, że ktoś jest dzieckiem i do tego nieodpowiedzialnym i zamiast się uczyć leseruje. Wtedy efekty są marne.
Pozwól, że zacytuję ci osobę, dzięki której moje podejście do gry się zmieniło i zamiast tracić zacząłem iść do przodu:
"Zanim przystąpi się do gry należy sprawdzić jakie jest prawdopodobieństwo wygranej a jakie przegranej. Jeśli mam choć 50% szans na wygraną, to należy się taką grą zainteresować (zająć)".
Osoby/ób tej/tych, która i tak napisała poszukaj w necie, ja Ci jej nie wskażę.
Pzdr
rico - ale Ty potrafisz zniechęcić do gry.
Prawdą jest, że nie ma samych wygranych, ale prawdą jest też, że nie zawsze się tylko przegrywa.
Jeśli grę traktujesz tylko i wyłącznie jako formę wydawania pieniędzy - tracenia - to tak jest w istocie.
Jeśli jednak typujesz mądrze to masz z tego zysk.
No chyba, że ktoś jest dzieckiem i do tego nieodpowiedzialnym i zamiast się uczyć leseruje. Wtedy efekty są marne.
Pozwól, że zacytuję ci osobę, dzięki której moje podejście do gry się zmieniło i zamiast tracić zacząłem iść do przodu:
"Zanim przystąpi się do gry należy sprawdzić jakie jest prawdopodobieństwo wygranej a jakie przegranej. Jeśli mam choć 50% szans na wygraną, to należy się taką grą zainteresować (zająć)".
Osoby/ób tej/tych, która i tak napisała poszukaj w necie, ja Ci jej nie wskażę.
Pzdr
witam,
1,6,9,26,27,38,48,75 na 14
powodzenia.
1,6,9,26,27,38,48,75 na 14
powodzenia.
Ja nikogo nie zniechęcam, ani nie zachęcam, ale piszę wprost, że nikt z tu typujących ani wypowiadających się nie jest suma sumarum wygrany.
Owszem zdarza się, że ktoś trafi w typowaniach np 8/10, ale z reguły przyznaje ,że nie zagrał tego w realu.
Wiem co piszę, bo nawet 50% szans na wygraną nie gwarantuje wygranej,,,,
Namawianie kogoś do gry jest przestępstwem, a często się zdarz, że kupując 1 zakład w kolekturze, pytają się "co jeszcze" i młody lub nawet starszy mówi:
a to zdrapkę, a to jeszcze coś na ch/tr i w efekcie zamiast przegrać 2 złote przegrywamy 20.... może to niedużo, ale w skali miesiąca to już "coś"
Ten człowiek, zapewne już sporo przegrał skoro szuka możliwości odegrania się......
Powiem na koniec,w myśl przysłowia, że "nie za
to bił ojciec syna ,ze przegrał ale za to ze się chciał odegrać"
I proszę nie mieć do mnie pretensji, ze kogoś zniechęcam, bo ja tylko przybliżam do realiów i określam możliwości bez koloryzowania jak inni...
Owszem zdarza się, że ktoś trafi w typowaniach np 8/10, ale z reguły przyznaje ,że nie zagrał tego w realu.
Wiem co piszę, bo nawet 50% szans na wygraną nie gwarantuje wygranej,,,,
Namawianie kogoś do gry jest przestępstwem, a często się zdarz, że kupując 1 zakład w kolekturze, pytają się "co jeszcze" i młody lub nawet starszy mówi:
a to zdrapkę, a to jeszcze coś na ch/tr i w efekcie zamiast przegrać 2 złote przegrywamy 20.... może to niedużo, ale w skali miesiąca to już "coś"
Ten człowiek, zapewne już sporo przegrał skoro szuka możliwości odegrania się......
Powiem na koniec,w myśl przysłowia, że "nie za
to bił ojciec syna ,ze przegrał ale za to ze się chciał odegrać"
I proszę nie mieć do mnie pretensji, ze kogoś zniechęcam, bo ja tylko przybliżam do realiów i określam możliwości bez koloryzowania jak inni...
na 14:15
a)9,19,25,28,30,32,34,36,46,59 (60,64,68,77)
b)1,2,3,7,8,9,10,42,73,80
c)2,52,53,61,66,67,72,73,74,75
5-ka:
a)1,2,7,8,9
b)52,53,72,74,75
c)1,42,52,72,77
3-ka:
a)7,8,9
b)73,74,75
c)1,2,80
a)9,19,25,28,30,32,34,36,46,59 (60,64,68,77)
b)1,2,3,7,8,9,10,42,73,80
c)2,52,53,61,66,67,72,73,74,75
5-ka:
a)1,2,7,8,9
b)52,53,72,74,75
c)1,42,52,72,77
3-ka:
a)7,8,9
b)73,74,75
c)1,2,80
Namawianie kogokolwiek do gry nie jest przestępstwem.
Zwłaszcza jeśli ktoś o to prosi.
"...piszę wprost, że nikt z tu typujących ani wypowiadających się nie jest suma sumarum wygrany" - to ciekawe, bo ja co rusz widzę osoby odbierające kasę. Może i niewielką, ale jednak są na plusie.
Co do wizyt w kolekturach, to rzeczywiście od dobrych kilku tygodni słyszę to co piszesz powyżej. Nic w tym dziwnego - chcą zarobić, a ludzie mniej grają.
A o koloryzowaniu nie ma mowy, tylko że w ten sposób można śmiało powiedzieć, ze TA osoba nie ma tu czego szukać.
A przecież to nieprawda - to portal o grach.
Zwłaszcza jeśli ktoś o to prosi.
"...piszę wprost, że nikt z tu typujących ani wypowiadających się nie jest suma sumarum wygrany" - to ciekawe, bo ja co rusz widzę osoby odbierające kasę. Może i niewielką, ale jednak są na plusie.
Co do wizyt w kolekturach, to rzeczywiście od dobrych kilku tygodni słyszę to co piszesz powyżej. Nic w tym dziwnego - chcą zarobić, a ludzie mniej grają.
A o koloryzowaniu nie ma mowy, tylko że w ten sposób można śmiało powiedzieć, ze TA osoba nie ma tu czego szukać.
A przecież to nieprawda - to portal o grach.
I widzę, ze z pierwszej trójki weszła 1 - 62, a z czwórki też 1 - 40.Do wieczora jeszcze trochę jest...
2 niemiecka ładnie strzela :)
Jeszce jedna brameczka i 3/3 OVERÓW 2,5 "siedzi"
42' Kaiserslautern 3 - 0 Energie Cottbus
42' Paderborn 1 - 1 Hansa Rostock
42' St. Pauli 2 - 2 Oberhausen
Natomiast 2 liga holenderska tylko 1:0 i końcówka meczu.
TOP OSS będzie OVER :)
Jeszce jedna brameczka i 3/3 OVERÓW 2,5 "siedzi"
42' Kaiserslautern 3 - 0 Energie Cottbus
42' Paderborn 1 - 1 Hansa Rostock
42' St. Pauli 2 - 2 Oberhausen
Natomiast 2 liga holenderska tylko 1:0 i końcówka meczu.
TOP OSS będzie OVER :)
45' Paderborn 1 - 2 Hansa Rostock
I mamy komplet :)
I mamy komplet :)
O i właśnie tomcio udowadniasz ricowi, że można wygrywać.
TAK TRZYMAJ.
TAK TRZYMAJ.
SirMavins >>> ale ja tych 3-ech overów nie grałem.
Tylko jeden z nich (Kaiserslaytern)
Z PN nic dziś nie gram.
Mam jej dość narazie.
Pzdr.
Tylko jeden z nich (Kaiserslaytern)
Z PN nic dziś nie gram.
Mam jej dość narazie.
Pzdr.
Kaiserslautern tylko typowałem na OVER (na sucho)
Poczytałem wpisy powyżej i idąc tym tokiem rozumowania nasuwa mi sie ostrzeżenie wszystkich przed kupnem samochodu.Po pierwsze,że wyjeżdżając z salonu już tracimy 10% wartości.Po drugie mogą nam go ukraść wiec znów strata.Po trzecie możemy mieć kolizje i też strata,bo ubezpieczyciel nigdy nam kosztów poniesionych nie pokryje.Po czwarte możemy mieć wypadek i stracić oprócz samochodu również zdrowie.Po piąte ciągle do niego dokładamy bo musimy tankować(i nie tylko).Oczywiście mam na myśli kupno samochodu dla PRZYJEMNOŚCI a nie do prowadzenia działalności gospodarczej.Wiec konkludując: NIE KUPUJCIE samochodów,bo to strata.Są taksówki,komunikacja miejska,kolej,PKS po co samochód,na piechotę też można dotrzeć czasem do celu.A po za tym zastanawia mnie wasza troska o czyjąś kase.Jak wy sie martwicie żeby nikt nie stracił,wylewacie łzy jak ktoś przegra,potraficie obliczyć ile już przegrał,nawet zwyzywać od bankrutów.Typowa polska troskliwość o drugiego.Postawy niektórych są godne odznaczenia orderem uśmiechu,za troskę o cudzą kase i szczere wyrazy zadowolenia,że jednak przegrał,czyli idzie mu tak samo jak mnie .I to cieszy.Pozdrawiam zatroskanych serdecznie.
nikt, mi nie musi nic udowadniać, a tym bardziej tomcio, z którym miałem przyjemność kiedyś prowadzić polemikę na temat opłacalności i szczęścia w grach....
Muszę powiedzieć,ze cenię jego zdanie w tym temacie, bo jak nikt inny wydaje się zdawać sprawę z tego, że dużo trzeba rozwagi i silnej woli żeby nie "zachłystnąć" się ewentualnymi sukcesami i nie popaść przez to w niemałe kłopoty..eskalując grę!!
ale cóż niewielu jest takich na tym czacie, jak i niewielu w ogóle wśród grających.
Muszę powiedzieć,ze cenię jego zdanie w tym temacie, bo jak nikt inny wydaje się zdawać sprawę z tego, że dużo trzeba rozwagi i silnej woli żeby nie "zachłystnąć" się ewentualnymi sukcesami i nie popaść przez to w niemałe kłopoty..eskalując grę!!
ale cóż niewielu jest takich na tym czacie, jak i niewielu w ogóle wśród grających.
....nigdy nie napisałem, że wygrać nie można........
raczej napisałem wygrać można, ale przegrać trzeba!!!
raczej napisałem wygrać można, ale przegrać trzeba!!!
kogucik19 >>> to i tak masz szczęście,że rozliczają Cię tylko z kasy,którą straciłeś lub nie!
Ja tutaj ( mimo,że to stronka o MM ) jestem jeszcze weryfikowana pod kątem zdrowia psychicznego.hehe
rico>>> faktycznie tomcio1972 jest tutaj jednym z niewielu,który potrafi.
pozd
Ja tutaj ( mimo,że to stronka o MM ) jestem jeszcze weryfikowana pod kątem zdrowia psychicznego.hehe
rico>>> faktycznie tomcio1972 jest tutaj jednym z niewielu,który potrafi.
pozd
tomcio - nieważne czy w realu czy nie.
Ważne, że umiesz przewidzieć.
kogucik19 - tak, tak, święta racja.
rico -
"...nigdy nie napisałem, że wygrać nie można..."
vs.
"piszę wprost, że nikt z tu typujących ani wypowiadających się nie jest suma sumarum wygrany"
i "...bo nawet 50% szans na wygraną nie gwarantuje wygranej,,,"
Jednym słowem piszesz.
Ważne, że umiesz przewidzieć.
kogucik19 - tak, tak, święta racja.
rico -
"...nigdy nie napisałem, że wygrać nie można..."
vs.
"piszę wprost, że nikt z tu typujących ani wypowiadających się nie jest suma sumarum wygrany"
i "...bo nawet 50% szans na wygraną nie gwarantuje wygranej,,,"
Jednym słowem piszesz.
lila >>> nie widziałaś może panny (pani?) KLARAK?
Pytam z ciekawości,bo tak rozglądam się po stronce i nie widzę jej,a jako że ona "obnaża" moje prawdziwe "ja" to jest mi niezbędna tutaj :P
Regułą jest,że miałam,mam wielbicieli w męskim gronie :P
Ale wielbicielka zdarzyła mi się po raz pierwszy i martwię się czy bidulce nie przytrafiło się coś złego w realu?
pozd
Pytam z ciekawości,bo tak rozglądam się po stronce i nie widzę jej,a jako że ona "obnaża" moje prawdziwe "ja" to jest mi niezbędna tutaj :P
Regułą jest,że miałam,mam wielbicieli w męskim gronie :P
Ale wielbicielka zdarzyła mi się po raz pierwszy i martwię się czy bidulce nie przytrafiło się coś złego w realu?
pozd
madzia77...Nie widziałam jej tutaj,ale dzisiaj jest niedziela więc może gdzieś wybyła:)Co będzie w domu siedziała:)Pozdr.
lila >>> co tam skarbie,ugrałaś coś dzisiaj,bo mi kuponik wszedł i jestem nie dużo ale w końcu do przodu,a muszę przyznać było doprawdy kiepsko przez jakiś czas.
pozd
pozd
a biedny rencina znowu nie ma z kim pogadac to musi swoje szczekanie napisac , a moze ktos cos napisze , ach ten rencista
Witam!
Mam pytanie dlaczego kolo brazil ciągle się czepia jakiegoś emeryta?
Nie bardzo rozumiem o co tu chodzi?
Mam pytanie dlaczego kolo brazil ciągle się czepia jakiegoś emeryta?
Nie bardzo rozumiem o co tu chodzi?
wiechu100: tego tutaj nikt nie rozumie ale utarło się że każdy tutaj kogoś ma :wielbiciela lub wielbicielkę,być może i tobie też się tutaj co przytrafi
właśnie a gdzie mój kulkomaniak i porucznik skryba
właśnie a gdzie mój kulkomaniak i porucznik skryba
WIECHU 100 nie wiem kogo dotyczą te wpisy bo ciągle pisze o jakimś emerycie.Ale z drugiej strony jako czasem myślący kogut,należy domniemywać,że chodzi o mnie bo ile razy ja coś napisze to ten przeuroczy,inteligentny inaczej BRAZIL,pisze zawsze konkretne wpisy,dające graczom wędkę a Rybę sobie sami muszą złapać tylko nikomu nie mówi że to jest basen.Jego błyskotliwa inteligencja,oraz wielka troska i sympatia do mojej osoby,wyrażana jest w ten sposób jak tylko coś napisze.To wielki gracz i znawca gier bukmacherskich.Zawsze podaje typy,potem pisze że zagra może na oba zdarzenia,a może tylko na jedno.A na drugi dzień czytamy:i znów wpadło 120 zeta.To wielki człowiek tylko nie rozumem a chyba gabarytami.Pozdrawiam go serdecznie.
ja w przeciwienstwie do ciebie rencisto jestem na plusie, a w tym wieku sa klopoty ze wzrokiem to wiem, ale jak juz czytasz moj temat to otworz oczy zazdrosniku
boli cie rencinko ze ktos zarabia tylko nie ty, nie martw sie przyjdzie czas na ciebie
Nie bardzo rozumiem zachowania gościa brazil po co takie bzury wypisywac?
Uprzejmie informuję, że nie moge polemizować z tym przeuroczym graczem.Jak widać tu są sami wygrani,ale jacy złośliwi. Czy człowiek wygrany jest taki złośliwy.Nie mogę nic więcej napisać bo admin znów mnie da bana,wiec pozdrawiam go serdecznie i życze mu wygranych nie w snach tylko w realu.Pozdrawiam i nie będę kontynułował dalej tej bezmyśnej wymiany zdań.
Tomcio------widzisz jak się zesrał Feyenoord!!!!
200 na minusie to w dwa dni daje 400 minus
200 na minusie to w dwa dni daje 400 minus
mariuncio75 >>> oj zesrał się i to potężnie.
Jedynie MU nie zawiódł i Kaiserslautern.
Jedynie MU nie zawiódł i Kaiserslautern.
Obstawianie meczów i innych dyscyplin sportowych u bukmachera...bodaj najtrudniejszy i nieprzewidywalny rodzaj gry jaką znam..żeby duzo wygrac trzeba duzo obstawić a wtedy większa szansa że trafi sie [napewno] jakis błąd i kupon ląduje w koszu..moi znajomi którzy przerzucili sie z lotto na bukmachera wygrywają tak samo jak wygrywali w totka czyli prawie wcale.I wcale też nie jest prawdą że wygrywa sie tam lepiej,częściej i wiecej niż w toto..
Dawno oj dawno nie miałem tak złej passy ( oprócz wczorajszego 1 kuponu ) DRAMAT!!!!
Chyba trzeba odpocząć od gry
Chyba trzeba odpocząć od gry
magda +klony>>> posłuchaj "mewo, mewko", w przeciwieństwie do Ciebie nie spędzam doby przy kompie,nadal s...sz wszędzie i babrzesz się w tym swoim g...ie.Och jaka to rozkosz dla Ciebie!!Posłuchaj śmieszna "mewko" w odróżnieniu do Ciebie, ja nie jestem klonem, nie ukrywam się pod wieloma nikami tak jak Ty!!! Klara to moje imię i nie chciej wiedzieć kim jest Klara,bo p.....a byś się!!
mariuncio75 >>> czyli statystykami można sobie delikatnie mówiąć d..ę podetrzeć.
Jeden mecz wejdzie bazujać na statystykach a inny nie i kupon do bani.
We wpisie 101649 "danteV" odniósł się do meczu
Cavese - Portogruaro gdzie gospodarze mają 80% meczy ubder 2,5 gola na swoim boisku.
I co?
Cavese - Portogruaro - 1:2 --- OVER
Natomiast mecz Viareggio - Alessandria miał być też UNDER
i wszedł bo było 0:2.
Ale to wystarczy w zupełności aby umieścić te dwa mecze na jednym kuponie i nie wygrać niestety.
I ja bazuję mniej więcej na tym samym i co?
Jeden mecz wejdzie bazujać na statystykach a inny nie i kupon do bani.
We wpisie 101649 "danteV" odniósł się do meczu
Cavese - Portogruaro gdzie gospodarze mają 80% meczy ubder 2,5 gola na swoim boisku.
I co?
Cavese - Portogruaro - 1:2 --- OVER
Natomiast mecz Viareggio - Alessandria miał być też UNDER
i wszedł bo było 0:2.
Ale to wystarczy w zupełności aby umieścić te dwa mecze na jednym kuponie i nie wygrać niestety.
I ja bazuję mniej więcej na tym samym i co?
Tamte kuponiki co podawałem we wpisach przed południem oczywiście padły.
Trafionych typów było tylko 4z7 :(
Trafionych typów było tylko 4z7 :(
Tomcio-----statystyki o kant d..y potłuc niestety masz racje
101040. status klarak 2010-03-10 (18:01)
magda>> zastanawiam się czego, kogo Ci brak??właśnie tymi wpisami utwierdzasz mnie w przekonaniu>> MAGDA kultura się kłania,ogłada, Ty tego nie znasz, szukasz zaczepki? to się pomyliłaś dostaniesz takiego łupnia, że te 77 CI się przekręci.
Za to Tobie tej kultury,ogłady nie brak,swoim wpisem do mnie, tylko utwierdziłaś mnie w tym przekonaniu - że poziom Twojej kultury,ogłady jest niższy nawet od mojego poziomu.
101713. status klarak 2010-03-14 (16:38)
magda +klony>>> posłuchaj "mewo, mewko", w przeciwieństwie do Ciebie nie spędzam doby przy kompie,nadal s...sz wszędzie i babrzesz się w tym swoim g...ie.Och jaka to rozkosz dla Ciebie!!Posłuchaj śmieszna "mewko" w odróżnieniu do Ciebie, ja nie jestem klonem, nie ukrywam się pod wieloma nikami tak jak Ty!!! Klara to moje imię i nie chciej wiedzieć kim jest Klara,bo p.....a byś się!!
A kim Ty jesteś to mnie nie interesi - możesz być sobie nawet samym prezydentem.
magda>> zastanawiam się czego, kogo Ci brak??właśnie tymi wpisami utwierdzasz mnie w przekonaniu>> MAGDA kultura się kłania,ogłada, Ty tego nie znasz, szukasz zaczepki? to się pomyliłaś dostaniesz takiego łupnia, że te 77 CI się przekręci.
Za to Tobie tej kultury,ogłady nie brak,swoim wpisem do mnie, tylko utwierdziłaś mnie w tym przekonaniu - że poziom Twojej kultury,ogłady jest niższy nawet od mojego poziomu.
101713. status klarak 2010-03-14 (16:38)
A kim Ty jesteś to mnie nie interesi - możesz być sobie nawet samym prezydentem.
Witaj klarak :)
tomcio1972 > Cześć. Jeszcze Grecja trafiona, z Portugalią może być kiepsko, ale jak mawiał najlepszy polski trener "do póki piłka w grze wszystko jest możliwe".
tomcio1972 > każdy ma inną taktykę i praktykę gry. Ja gram mecze pojedynczo. Rozkładam taki mecz na czynniki. Każdy typ gram osobno. Na weekend przygotowuje około 40 drużyn do gry. Każdy mecz gram osobno. Dopiero, gdy mi nie wchodzi, a ogólny bilans gry weekendowej mi się nie podoba, to na przyszły tydzień wybieram najbardziej prawdopodobne, łącze te drużyny i typy które nie weszły w maksymalnie dwa zdarzenia. Dlatego tez nie przywiązuje dużej wagi do pojedynczego typu. Oczywiście na tapecie mam juz kolejnych około 40 drużyn, z których wybieram najbardziej prawdopodobne zdarzenia. U mnie liczy się tylko bilans całej gry, no i oczywiście musi być dodatni.
Na tasiemcach (długie kupony) swoje już kilka temu straciłem. Zdarza się, że puszczę sobie coś za dobre pieniądze, jeśli jestem pewien, na 90%, ale to maksymalnie 2 do 4 zdarzeń na kuponie no i to już są typy bardzo wyselekcjonowane. Nie trafiam wszystkich, bo nikt nie trafia 100%, ale ogólnie nie narzekam.
Pozdrawiam
tomcio1972 > Cześć. Jeszcze Grecja trafiona, z Portugalią może być kiepsko, ale jak mawiał najlepszy polski trener "do póki piłka w grze wszystko jest możliwe".
tomcio1972 > każdy ma inną taktykę i praktykę gry. Ja gram mecze pojedynczo. Rozkładam taki mecz na czynniki. Każdy typ gram osobno. Na weekend przygotowuje około 40 drużyn do gry. Każdy mecz gram osobno. Dopiero, gdy mi nie wchodzi, a ogólny bilans gry weekendowej mi się nie podoba, to na przyszły tydzień wybieram najbardziej prawdopodobne, łącze te drużyny i typy które nie weszły w maksymalnie dwa zdarzenia. Dlatego tez nie przywiązuje dużej wagi do pojedynczego typu. Oczywiście na tapecie mam juz kolejnych około 40 drużyn, z których wybieram najbardziej prawdopodobne zdarzenia. U mnie liczy się tylko bilans całej gry, no i oczywiście musi być dodatni.
Na tasiemcach (długie kupony) swoje już kilka temu straciłem. Zdarza się, że puszczę sobie coś za dobre pieniądze, jeśli jestem pewien, na 90%, ale to maksymalnie 2 do 4 zdarzeń na kuponie no i to już są typy bardzo wyselekcjonowane. Nie trafiam wszystkich, bo nikt nie trafia 100%, ale ogólnie nie narzekam.
Pozdrawiam
cd. do wpisu 101718
tomcio1972 > nigdy z nikim nie rywalizuje na typy gorsze lub lepsze, bo jak zapewne wiesz, a jesteś doświadczonym graczem, taka rywalizacja jest po prostu chora. Moim jedynym przeciwnikiem jest bukmacher i przeciwny typ który obstawiam. To ich muszę pokonać, całej reszcie graczy zawsze życzyłem i doradzałem jak najlepiej.
Dla mnie jesteś bardzo dobry w te klocki, bo wychodzisz na plus, a to się tylko liczy.
Pozdrawiam
tomcio1972 > nigdy z nikim nie rywalizuje na typy gorsze lub lepsze, bo jak zapewne wiesz, a jesteś doświadczonym graczem, taka rywalizacja jest po prostu chora. Moim jedynym przeciwnikiem jest bukmacher i przeciwny typ który obstawiam. To ich muszę pokonać, całej reszcie graczy zawsze życzyłem i doradzałem jak najlepiej.
Dla mnie jesteś bardzo dobry w te klocki, bo wychodzisz na plus, a to się tylko liczy.
Pozdrawiam
- Dzieci, co jest najprzyjemniejsze na świecie?
- Wakacje!
- Święta!
- Wycieczka!
- Imieniny!
A Jasiu mówi: - Pogrzeb!
Pani zbaraniała:
- Jasiu, czemu pogrzeb?
- Ja nie wiem proszę pani, ale kiedyś mamusia powiedziała do tatusia - pogrzeb stary, pogrzeb, to takie przyjemne.
Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta:
- jak ja się znalazłem na świecie?
Tata tak myśli co mu powiedzieć.
- Jasiu, bocian cię przyniósł.
Jasiu: - tato, czemu ty jesteś taki głupi?
Tata: - Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz?
Jasiu: - bo my mamy taką fajną mamę a ty pier****** bociany?
Nauczyciel prezentuje dzieciom obrazki zwierząt i pyta,
jak zwierzęta się nazywają.
- To jest kot - mówi Małgosia.
- Bardzo dobrze. A to?
- To jest piesek - odpowiada Krzyś.
- Świetnie. A to? - pyta nauczyciel Jasia, prezentując zdjęcie niedźwiedzia.
Jasio milczy. Nauczyciel postanawia zażartować:
- Być może mamusia tak czasem nazywa tatusia.
- Nienasycony buhaj?
- Wakacje!
- Święta!
- Wycieczka!
- Imieniny!
A Jasiu mówi: - Pogrzeb!
Pani zbaraniała:
- Jasiu, czemu pogrzeb?
- Ja nie wiem proszę pani, ale kiedyś mamusia powiedziała do tatusia - pogrzeb stary, pogrzeb, to takie przyjemne.
Przychodzi 4 letni Jasiu do taty i pyta:
- jak ja się znalazłem na świecie?
Tata tak myśli co mu powiedzieć.
- Jasiu, bocian cię przyniósł.
Jasiu: - tato, czemu ty jesteś taki głupi?
Tata: - Jasiu, dlaczego tak brzydko mówisz?
Jasiu: - bo my mamy taką fajną mamę a ty pier****** bociany?
Nauczyciel prezentuje dzieciom obrazki zwierząt i pyta,
jak zwierzęta się nazywają.
- To jest kot - mówi Małgosia.
- Bardzo dobrze. A to?
- To jest piesek - odpowiada Krzyś.
- Świetnie. A to? - pyta nauczyciel Jasia, prezentując zdjęcie niedźwiedzia.
Jasio milczy. Nauczyciel postanawia zażartować:
- Być może mamusia tak czasem nazywa tatusia.
- Nienasycony buhaj?
A tutaj nic się nie zmieniło .......
ktos probowal kupowac lotto przez www.3gry.pl ? macie jakies doswiadczenia ?
Ciekawe czy ktoś się na to dał nabrać ...nie widzę sensu w tym co proponują ....
na 22:00
1,6,13,35,46,70,79
1,6,13,35,47,70,79
1,6,13,36,46,70,79
1,6,13,36,47,70,79
1,6,13,35,46,70,79
1,6,13,35,47,70,79
1,6,13,36,46,70,79
1,6,13,36,47,70,79
danteV >>> ale ja tego nie pisałem bo miałem na myśli
rywalizowanie z Tobą.
Nic z tych rzeczy.
Odniosłem sie tylko do Twoich statystyk.
Ja spoglądam na statystyki identycznie z tym że nie gram pojedyńczych typów.
2 - 3 a nawet 4-5 maksymalnie.
Chciałem tylko pokażać że na samych statystykach nie wygramy.
Weźmy przykład Feyenordu.
Tak naprawdę powinien wygrać bo statystyki były ZA.
I co?
Dużo nie brakowało a by przegrał.
Remis w ich przypadku też nie jest dobrym wynikiem z tą drużyną.
Mi ta bukmacherka przypomina walkę z "kulkami".
Wybieramy 8 zdarzeń (kulek)
2,3,5,8
9,12,15,17
i chcemy z tego złożyć trafienie 3/3.
Do gry w kulki patrzymy na mapy a do bukmacherki na statystyki.
Na jedno wychodzi.
Stawiam że wejdzie 2,3,15 a wchodzi 2,15,17
I co?
Porażka:)
Takze nie myśl sobie że z tobą rywalizuję.
Tak samo podchodzę dop tematu jak Ty.
Jak pisałem wcześniej - nie gram dziś ale na kartce obok leżą zapisane takie 3 OVERY 2,5 goli na dziś:
Ajax
Galatasaray
Anderlecht
Jeden juz jest.
Reszta okaże się niedługo czy wejdzie.
Pzdr.
rywalizowanie z Tobą.
Nic z tych rzeczy.
Odniosłem sie tylko do Twoich statystyk.
Ja spoglądam na statystyki identycznie z tym że nie gram pojedyńczych typów.
2 - 3 a nawet 4-5 maksymalnie.
Chciałem tylko pokażać że na samych statystykach nie wygramy.
Weźmy przykład Feyenordu.
Tak naprawdę powinien wygrać bo statystyki były ZA.
I co?
Dużo nie brakowało a by przegrał.
Remis w ich przypadku też nie jest dobrym wynikiem z tą drużyną.
Mi ta bukmacherka przypomina walkę z "kulkami".
Wybieramy 8 zdarzeń (kulek)
2,3,5,8
9,12,15,17
i chcemy z tego złożyć trafienie 3/3.
Do gry w kulki patrzymy na mapy a do bukmacherki na statystyki.
Na jedno wychodzi.
Stawiam że wejdzie 2,3,15 a wchodzi 2,15,17
I co?
Porażka:)
Takze nie myśl sobie że z tobą rywalizuję.
Tak samo podchodzę dop tematu jak Ty.
Jak pisałem wcześniej - nie gram dziś ale na kartce obok leżą zapisane takie 3 OVERY 2,5 goli na dziś:
Ajax
Galatasaray
Anderlecht
Jeden juz jest.
Reszta okaże się niedługo czy wejdzie.
Pzdr.
Czy ten serwis 3gry to nie jest namiastka lotto przez net/
Oni kreślą kupony a za nadanie biorą prowizję, ja siedzę w domu.
Jeśli ktoś szukał luki w prawie to ją znalazł.
Taki buk, co za nadania bierze kasę...dobre.
Oni kreślą kupony a za nadanie biorą prowizję, ja siedzę w domu.
Jeśli ktoś szukał luki w prawie to ją znalazł.
Taki buk, co za nadania bierze kasę...dobre.
tomcio.
Może i ja działam skromniej, ale wybieram nie 40 czy tez 8 ,a jedno zdarzenia i na nim buduję kupon, do którego dokładam kolejne.
Max 3 na kupon, choć czasem mnie kusi i...sam wiesz jak się kończy.
Z jednaj strony bazuję na metodzie "trzeba stracić żeby zyskać", a z drugiej sam tworzę odpowiednie i alternatywne.
Jeśli miałbym mieć 8 zdarzeń, to 4 kupony po 2 zdarzenia z AKO dobrane tak, ze 1na2 kupony pokrywa z zyskiem.
Można napisać to jeszcze inaczej: mam dwa przeciwstawne zdarzenia i dobieram jedno. Szczegóły opisałem.
nadaje rano i wieczorem - ewentualnie zwiększam stawkę.
Nie trzeba mieć kilkunastu typów, bo to WŁAŚNIE WTEDY jest tak jak z qlkami - niby im > tym lepiej, a to nieprawda.
I racja, danteV pisze, podstawą jest pojedynczy.
Ja biorę z kursem 1.80-1.90
Może i ja działam skromniej, ale wybieram nie 40 czy tez 8 ,a jedno zdarzenia i na nim buduję kupon, do którego dokładam kolejne.
Max 3 na kupon, choć czasem mnie kusi i...sam wiesz jak się kończy.
Z jednaj strony bazuję na metodzie "trzeba stracić żeby zyskać", a z drugiej sam tworzę odpowiednie i alternatywne.
Jeśli miałbym mieć 8 zdarzeń, to 4 kupony po 2 zdarzenia z AKO dobrane tak, ze 1na2 kupony pokrywa z zyskiem.
Można napisać to jeszcze inaczej: mam dwa przeciwstawne zdarzenia i dobieram jedno. Szczegóły opisałem.
nadaje rano i wieczorem - ewentualnie zwiększam stawkę.
Nie trzeba mieć kilkunastu typów, bo to WŁAŚNIE WTEDY jest tak jak z qlkami - niby im > tym lepiej, a to nieprawda.
I racja, danteV pisze, podstawą jest pojedynczy.
Ja biorę z kursem 1.80-1.90
Prosty przykład.
Mam możliwość T/N czyli patrzę na 1.80-1.90.
Owszem dobry typer wyczuje który jest lepszy.
Dokładam najniższy 1.20 i mam na dwa kupony 0.05J zysku.
Wiem, to nic, ale nie o ten kurs mi chodzi, tylko o zasadę.
Wiem tez, ze te 1.20 nie wchodzą - ale pisałem już o tym.
I wtedy patrzę co najbardziej może wejść.
Na podstawie tego mogę sobie budować kupony, które wejdą.
Ps. Kupony >3 to tylko i wyłącznie testy.
Mam możliwość T/N czyli patrzę na 1.80-1.90.
Owszem dobry typer wyczuje który jest lepszy.
Dokładam najniższy 1.20 i mam na dwa kupony 0.05J zysku.
Wiem, to nic, ale nie o ten kurs mi chodzi, tylko o zasadę.
Wiem tez, ze te 1.20 nie wchodzą - ale pisałem już o tym.
I wtedy patrzę co najbardziej może wejść.
Na podstawie tego mogę sobie budować kupony, które wejdą.
Ps. Kupony >3 to tylko i wyłącznie testy.