Wpisy 1 016 274 – 1 016 373
13 lipca 2012 14:48 → 13 lipca 2012 16:24, 100 wpisów
jocia i do mnie się szczęście uśmiecha
jocia 3/3 67/69/76
tak naprawde miałam wiecej liczb i trafione: 2,52,72,31,30,80,33,54,36,68,29, 11 liczb na 35..słabo
obstawiłam jeszcze 50 ale tylko 52 i 54
i 70 od 71 do 80 i weszły 4
i 70 od 71 do 80 i weszły 4
a wiesz robal,ze nie jest to zła myśl
mam nawet temat ... jest nim jeden z użytkowników.
początkowo sympatyczny,życzliwy - potem wyśmiewający tych,którzy maja czelność wątpić, co do działań TS-u
Ciekaw jestem czy po wnikliwej prezentacji - ktoś będzie chciał gadać z takim zjawiskiem? /po za oczywiście zaangażowanymi/
wszystko jest w arch,
Spokojnego dnia życzę i wysokich wygranych
mam nawet temat ... jest nim jeden z użytkowników.
początkowo sympatyczny,życzliwy - potem wyśmiewający tych,którzy maja czelność wątpić, co do działań TS-u
Ciekaw jestem czy po wnikliwej prezentacji - ktoś będzie chciał gadać z takim zjawiskiem? /po za oczywiście zaangażowanymi/
wszystko jest w arch,
Spokojnego dnia życzę i wysokich wygranych
myślę że 2 i 66 do powtórki 58 na pewno będzie a resztę muszę przeliczyć
...idę na obiadek pa pa
mam super nowinę
o 22.15 wylosują 20 liczb z 80
i idę tam
zanim mnie coś poniesie
o 22.15 wylosują 20 liczb z 80
i idę tam
zanim mnie coś poniesie
proszę uprzejmie
- robiłem w t y m towarzystwie za błazna, za durnia, za uganiającego się za modelką /piszącą z tego samego, co kto inny - proszę pozdrowić / przecież mi naprawdę nie zależy na opiniach pewnych nicków
dla jasności i jako przykład - dobrosławy, hewki, fantazje, paskudy, krasnoludy, annymarie, kameliowe, zauroczone, ale i zauroczony, czy klaryK
baj
- robiłem w t y m towarzystwie za błazna, za durnia, za uganiającego się za modelką /piszącą z tego samego, co kto inny - proszę pozdrowić / przecież mi naprawdę nie zależy na opiniach pewnych nicków
dla jasności i jako przykład - dobrosławy, hewki, fantazje, paskudy, krasnoludy, annymarie, kameliowe, zauroczone, ale i zauroczony, czy klaryK
baj
powiadasz,ze za modelkami - hmm bylem pewien,ze krasnoludki Cie kręcą.
I ponawiam pytanie - Robal 36 nabijałeś się z tych co maja wątpliwości co do samych losowań.
Byleś chociaż na jednym z losowań,ze rościsz sobie prawo do obśmiewania wątpiących?
I ponawiam pytanie - Robal 36 nabijałeś się z tych co maja wątpliwości co do samych losowań.
Byleś chociaż na jednym z losowań,ze rościsz sobie prawo do obśmiewania wątpiących?
oj, tableteczki coś słabną -
jeszcze kol. tyg.. bym do tego dorzucił
dać cytaciki dwa smakowite, dlaczego z takim
zjawiskiem
nie dyskutuję ?
jeszcze kol. tyg.. bym do tego dorzucił
dać cytaciki dwa smakowite, dlaczego z takim
zjawiskiem
nie dyskutuję ?
a wszyscy inni reklamujący tutaj swoje - że tak powiem interesy to świnie i szubrawcy
czy może konkurencja?
czy może konkurencja?
no fakt - czasem nie tylko wydrwigrosze, ale pewnie też zwykłe czubki
w hyde parku cytat z ciebie - dlaczego dwa inne światy - niech będzie, że ja ten zły , gorszy, chamuś, taboret i prymityw
baj
baj
dziś wydrapane pączek- 15zł, krzyż- 20zł, s7- 14zł , kupiłem po 2szt każdej- nic więcej nie było
mm 4/9 i 4/10 i 1/5, ale + nie wszedł
gg ubije cie normalnie mniedołujesza...
gg ty masz coś w oczach czy palcach...
islandorka
ale wczoraj zagrałem w mm za 17,5zł i-- przegrałem moją wygraną wczoraj w krzyż.
ale wczoraj zagrałem w mm za 17,5zł i-- przegrałem moją wygraną wczoraj w krzyż.
pino, gg
Tak sobie mysle,ze lepiej..miec 30 liczb i wybrac 10..jak 80 liczb i wybrać 10
Tak mi sie wydaje, czy dobrze myslę ?
Lece do miasta na godzinkę
Tak sobie mysle,ze lepiej..miec 30 liczb i wybrac 10..jak 80 liczb i wybrać 10
Tak mi sie wydaje, czy dobrze myslę ?
Lece do miasta na godzinkę
ostatnio wzielam szybkie 7 i g... 2x zdrapman i 1 zł...
trisetum u ciebie ponoć jest ex. pensja to ryzykuj--- szanse coraz większe
jociuniu a podpowiesz cos na 22 ???
gg
pytałem, a to jest firmowa żb - n i c nie wiedzą - i raczej nie czają się - wcześniej, jak c o ś wiedzieli puszczali cynk
pytałem, a to jest firmowa żb - n i c nie wiedzą - i raczej nie czają się - wcześniej, jak c o ś wiedzieli puszczali cynk
jociadzięki
spisałem od ciebie 29 i 72 i coś swoich ale maszyna się zacięła i nie przyjeło, ale nic by nie było
spisałem od ciebie 29 i 72 i coś swoich ale maszyna się zacięła i nie przyjeło, ale nic by nie było
jocia
jocia...jedna osoba agatkaa tak obudziła i czeka twoje odpowiedz za wygrana
r36
jak byłem w żb, był gość co im drapki i reklamy przywiózł i podsłyszałem o ex. pensji
jak byłem w żb, był gość co im drapki i reklamy przywiózł i podsłyszałem o ex. pensji
islandorka
zdrapmana na razie nie drapię, czekam na otwarcie nowych paczek
jocia
zdrapmana na razie nie drapię, czekam na otwarcie nowych paczek
jocia
jocia prosze Cie bardzo o wskazowke jak typowac na 22 od czego zaczac
robaluu..chcesz wiedzieć nr wpisuu..gonzaga...ty napewno nie zauwazyłeś odpoczątku na czacie ..on 2 razy urazka ja zeroo urazy
agatko..najlepiej od początku ..to żart..doprawdy nie wiem jaka dac odpowiedx..u mnie to lata treningu .. bede podawała na czacie..liczby.
gg spróbuje zaraz na szybko, bez potwierdzenia
gg spróbuje zaraz na szybko, bez potwierdzenia
gg ty masz fory u Jolci a ja takich znajomości nie mam żeby ci dali oglądac,wybierac...niebardzo na to patrza...
widziałem Krzysiu
nie siedzę jej - gonzadze - w głowie i nie wiem, czy naprawdę poszła po rozum, i czy to naprawdę szczere było, ale masz rację - zero urazy
nie siedzę jej - gonzadze - w głowie i nie wiem, czy naprawdę poszła po rozum, i czy to naprawdę szczere było, ale masz rację - zero urazy
robaluu ...now widzisz wszystko porządkuu i teraz spookoo..
islandorka
u mnie jest kilka bud, gdzie mogę korzystać z całej paczki zdrapek, a nie z tego co jest akurat urwane- np. w marketach, pączek nie u jolki, reszta tak i wczoraj też miałem 20zł w krzyz., które przerżnąłem w mm, ale dziś 13i 14zł z s7 przeznaczam na mm
u mnie jest kilka bud, gdzie mogę korzystać z całej paczki zdrapek, a nie z tego co jest akurat urwane- np. w marketach, pączek nie u jolki, reszta tak i wczoraj też miałem 20zł w krzyz., które przerżnąłem w mm, ale dziś 13i 14zł z s7 przeznaczam na mm
gg...podejzane do powtórki to : 72,62,41,67,68,68,26, ..moze tez 76
nic wiecej nie wiem, nie moge tego teraz sprawdzic..to tylko z mapki..na oko połowa powinna wejść ..moge sie mylić ...zaznaczam
nic wiecej nie wiem, nie moge tego teraz sprawdzic..to tylko z mapki..na oko połowa powinna wejść ..moge sie mylić ...zaznaczam
Musze wyjśc..u mnie typowanie..trwa niestety 2-3..w porywach 4 godziki .. wiec policz sobie ..
torsan
cały nr zrdapki to np w s7 0211-044584-045; mi chodzi o środkowy człon
a na czym u buka 100zł miałeś
cały nr zrdapki to np w s7 0211-044584-045; mi chodzi o środkowy człon
a na czym u buka 100zł miałeś
robaluu..przypomnij chcesz troche czasu nr wpisuu..1002306
ja nic nie wiedziałem nie jest kobita..to on facet tak specjalne
pani yo00ocia..na masz gratulka 72 ..1/1 forum C iteraz muszę wychodzę
scols..poczekaj jak lila wróci na wieczór powiem jedno pytanie ootoo xxx
ja nic nie wiedziałem nie jest kobita..to on facet tak specjalne
pani yo00ocia..na masz gratulka 72 ..1/1 forum C iteraz muszę wychodzę
scols..poczekaj jak lila wróci na wieczór powiem jedno pytanie ootoo xxx
krzysio pintolu ja sie Lilki nie bojejak tam Twoja rurka piecze jeszcze
torsan no to z Ciebie kibic jak sie patrzyja grałem kiedys w PRFESJONALU ale zawsze mialem tyły
dla wszystkich ktorzy jeszcze nie wiedzą
www.national-lottery.co.uk/player/p/help/lotterydrawgames/em_infohub_event.ftl
od przyszlego piatku jesli ktos jest chetny wysylam cyferki CODZINNIE aby zalapac sie na to losowanie
www.national-lottery.co.uk/player/p/help/lotterydrawgames/em_infohub_event.ftl
od przyszlego piatku jesli ktos jest chetny wysylam cyferki CODZINNIE aby zalapac sie na to losowanie