Wpisy 1 016 240 – 1 016 339
13 lipca 2012 14:14 → 13 lipca 2012 16:02, 100 wpisów
1016223. emerytka 46 2012-07-13 (14:06) Chorzów
nie wołałem - żeby weszło, tylko, że - nie weszło
nie wołałem - żeby weszło, tylko, że - nie weszło
Robalu...nie dałam rady z pewnych względów zatypować.....stałe co typuję w profilu....33,36,69,70
Robal.
To trzeba było
To trzeba było
Lila
Może nie będzie następnego razu.
W każdym losowaniu 46
W każdym losowaniu 46
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 910 000 złotych
68 utrafione
tylko patrzeć jak wdrapię się na podium
tylko patrzeć jak wdrapię się na podium
Witajcie,czy w jakis zakladach bukmacherskich mozna typowac ,ktore liczby nie wpadna?
do płaczliwej
osoby
z pewnego punktu widzenia - nie ma absolutnie żadnego znaczenia - czy dwa, czy pięć, czy jeszcze więcej w jednym, czy mąż , czy żona , czy sąsiad, czy sąsiadka czy znudzony on, czy onaa, czy może coś na smyczy i wszystko jedno z której strony, czy karta nowa do fona kupiona, czy jeszcze jakie inne obejścia
czy w końcu nieszczęśliwie, czy niefortunnie - osobna osoba,
po prostu - z pewnymi - hmm - zjawiskami się nie dyskutuje
baj
PS
osoba założy sobie temat - to wolny portal jest
osoby
z pewnego punktu widzenia - nie ma absolutnie żadnego znaczenia - czy dwa, czy pięć, czy jeszcze więcej w jednym, czy mąż , czy żona , czy sąsiad, czy sąsiadka czy znudzony on, czy onaa, czy może coś na smyczy i wszystko jedno z której strony, czy karta nowa do fona kupiona, czy jeszcze jakie inne obejścia
czy w końcu nieszczęśliwie, czy niefortunnie - osobna osoba,
po prostu - z pewnymi - hmm - zjawiskami się nie dyskutuje
baj
PS
osoba założy sobie temat - to wolny portal jest
cyba 9 weszło z moich razem z przystawką..mało
ale 72 jeszcze raz wejdzie..o 22..chyba,ze nie bedzie końcówek 2.
teraz nie było końcówek 5
Pisalam 72,29 ..mam 2/3, bo dałam do tego 51
ale 72 jeszcze raz wejdzie..o 22..chyba,ze nie bedzie końcówek 2.
teraz nie było końcówek 5
Pisalam 72,29 ..mam 2/3, bo dałam do tego 51
6/8 6/10 5/6 x4 i 3/3 x4
jocia i do mnie się szczęście uśmiecha
jocia 3/3 67/69/76
tak naprawde miałam wiecej liczb i trafione: 2,52,72,31,30,80,33,54,36,68,29, 11 liczb na 35..słabo
obstawiłam jeszcze 50 ale tylko 52 i 54
i 70 od 71 do 80 i weszły 4
i 70 od 71 do 80 i weszły 4
a wiesz robal,ze nie jest to zła myśl
mam nawet temat ... jest nim jeden z użytkowników.
początkowo sympatyczny,życzliwy - potem wyśmiewający tych,którzy maja czelność wątpić, co do działań TS-u
Ciekaw jestem czy po wnikliwej prezentacji - ktoś będzie chciał gadać z takim zjawiskiem? /po za oczywiście zaangażowanymi/
wszystko jest w arch,
Spokojnego dnia życzę i wysokich wygranych
mam nawet temat ... jest nim jeden z użytkowników.
początkowo sympatyczny,życzliwy - potem wyśmiewający tych,którzy maja czelność wątpić, co do działań TS-u
Ciekaw jestem czy po wnikliwej prezentacji - ktoś będzie chciał gadać z takim zjawiskiem? /po za oczywiście zaangażowanymi/
wszystko jest w arch,
Spokojnego dnia życzę i wysokich wygranych
myślę że 2 i 66 do powtórki 58 na pewno będzie a resztę muszę przeliczyć
...idę na obiadek pa pa
mam super nowinę
o 22.15 wylosują 20 liczb z 80
i idę tam
zanim mnie coś poniesie
o 22.15 wylosują 20 liczb z 80
i idę tam
zanim mnie coś poniesie
proszę uprzejmie
- robiłem w t y m towarzystwie za błazna, za durnia, za uganiającego się za modelką /piszącą z tego samego, co kto inny - proszę pozdrowić / przecież mi naprawdę nie zależy na opiniach pewnych nicków
dla jasności i jako przykład - dobrosławy, hewki, fantazje, paskudy, krasnoludy, annymarie, kameliowe, zauroczone, ale i zauroczony, czy klaryK
baj
- robiłem w t y m towarzystwie za błazna, za durnia, za uganiającego się za modelką /piszącą z tego samego, co kto inny - proszę pozdrowić / przecież mi naprawdę nie zależy na opiniach pewnych nicków
dla jasności i jako przykład - dobrosławy, hewki, fantazje, paskudy, krasnoludy, annymarie, kameliowe, zauroczone, ale i zauroczony, czy klaryK
baj
powiadasz,ze za modelkami - hmm bylem pewien,ze krasnoludki Cie kręcą.
I ponawiam pytanie - Robal 36 nabijałeś się z tych co maja wątpliwości co do samych losowań.
Byleś chociaż na jednym z losowań,ze rościsz sobie prawo do obśmiewania wątpiących?
I ponawiam pytanie - Robal 36 nabijałeś się z tych co maja wątpliwości co do samych losowań.
Byleś chociaż na jednym z losowań,ze rościsz sobie prawo do obśmiewania wątpiących?
oj, tableteczki coś słabną -
jeszcze kol. tyg.. bym do tego dorzucił
dać cytaciki dwa smakowite, dlaczego z takim
zjawiskiem
nie dyskutuję ?
jeszcze kol. tyg.. bym do tego dorzucił
dać cytaciki dwa smakowite, dlaczego z takim
zjawiskiem
nie dyskutuję ?
a wszyscy inni reklamujący tutaj swoje - że tak powiem interesy to świnie i szubrawcy
czy może konkurencja?
czy może konkurencja?
no fakt - czasem nie tylko wydrwigrosze, ale pewnie też zwykłe czubki
w hyde parku cytat z ciebie - dlaczego dwa inne światy - niech będzie, że ja ten zły , gorszy, chamuś, taboret i prymityw
baj
baj
dziś wydrapane pączek- 15zł, krzyż- 20zł, s7- 14zł , kupiłem po 2szt każdej- nic więcej nie było
mm 4/9 i 4/10 i 1/5, ale + nie wszedł
gg ubije cie normalnie mniedołujesza...
gg ty masz coś w oczach czy palcach...
islandorka
ale wczoraj zagrałem w mm za 17,5zł i-- przegrałem moją wygraną wczoraj w krzyż.
ale wczoraj zagrałem w mm za 17,5zł i-- przegrałem moją wygraną wczoraj w krzyż.
pino, gg
Tak sobie mysle,ze lepiej..miec 30 liczb i wybrac 10..jak 80 liczb i wybrać 10
Tak mi sie wydaje, czy dobrze myslę ?
Lece do miasta na godzinkę
Tak sobie mysle,ze lepiej..miec 30 liczb i wybrac 10..jak 80 liczb i wybrać 10
Tak mi sie wydaje, czy dobrze myslę ?
Lece do miasta na godzinkę
ostatnio wzielam szybkie 7 i g... 2x zdrapman i 1 zł...
trisetum u ciebie ponoć jest ex. pensja to ryzykuj--- szanse coraz większe
jociuniu a podpowiesz cos na 22 ???
gg
pytałem, a to jest firmowa żb - n i c nie wiedzą - i raczej nie czają się - wcześniej, jak c o ś wiedzieli puszczali cynk
pytałem, a to jest firmowa żb - n i c nie wiedzą - i raczej nie czają się - wcześniej, jak c o ś wiedzieli puszczali cynk
jociadzięki
spisałem od ciebie 29 i 72 i coś swoich ale maszyna się zacięła i nie przyjeło, ale nic by nie było
spisałem od ciebie 29 i 72 i coś swoich ale maszyna się zacięła i nie przyjeło, ale nic by nie było
jocia
jocia...jedna osoba agatkaa tak obudziła i czeka twoje odpowiedz za wygrana
r36
jak byłem w żb, był gość co im drapki i reklamy przywiózł i podsłyszałem o ex. pensji
jak byłem w żb, był gość co im drapki i reklamy przywiózł i podsłyszałem o ex. pensji
islandorka
zdrapmana na razie nie drapię, czekam na otwarcie nowych paczek
jocia
zdrapmana na razie nie drapię, czekam na otwarcie nowych paczek
jocia
jocia prosze Cie bardzo o wskazowke jak typowac na 22 od czego zaczac
robaluu..chcesz wiedzieć nr wpisuu..gonzaga...ty napewno nie zauwazyłeś odpoczątku na czacie ..on 2 razy urazka ja zeroo urazy
agatko..najlepiej od początku ..to żart..doprawdy nie wiem jaka dac odpowiedx..u mnie to lata treningu .. bede podawała na czacie..liczby.
gg spróbuje zaraz na szybko, bez potwierdzenia
gg spróbuje zaraz na szybko, bez potwierdzenia
gg ty masz fory u Jolci a ja takich znajomości nie mam żeby ci dali oglądac,wybierac...niebardzo na to patrza...
widziałem Krzysiu
nie siedzę jej - gonzadze - w głowie i nie wiem, czy naprawdę poszła po rozum, i czy to naprawdę szczere było, ale masz rację - zero urazy
nie siedzę jej - gonzadze - w głowie i nie wiem, czy naprawdę poszła po rozum, i czy to naprawdę szczere było, ale masz rację - zero urazy
robaluu ...now widzisz wszystko porządkuu i teraz spookoo..