Wpisy 1 015 616 – 1 015 715
12 lipca 2012 21:14 → 12 lipca 2012 22:10, 100 wpisów
KRYZYS ZYJE KTO NIE PLACI TEN NIE PIJE
PYTLOSZ PIENIONDZOSZ PIJOSZ NIE PYTLOSZ PIENIONDZOSZ NIE PIJOSZ
JAKIS TAKI NIEBIESKI PRAWIE JAK KAMIKADZE MOZNA PIC SPOKOJNIE
MAM NA IMIE DARIUSZ I NIE PIJE OD 3 DNI
A DRZEWO JE ORZECHY
DOBRY JEST ALE DO CZEGO ?
SIEMA LILA STARS
LILA STARS NIE PAL SHIFTA DOBRZE JEST ;D
JA DZISIAJ WYGRYWAM W MINI MAM SYSTEM 12 OPOROWO JEST
A MASZ COS NA 4-7-8 ?
ugolembiarz ja nie palę badziewia a ty chyba tak bo piszesz jak porąbany
pukon na 4-7-8 trójka
wygrał ktoś tu coś w loteriadzie ?
Kobieta i mężczyzna baraszkują w łóżku... Nagle słychać pukanie do drzwi...
- Och, to na pewno mój mąż! Na co on w panice wskakuje pod łóżko. Po chwili jednak wyłazi spod niego i otrzepując kurz mówi:
- No, żono..., oboje mamy zszargane nerwy...
- Och, to na pewno mój mąż! Na co on w panice wskakuje pod łóżko. Po chwili jednak wyłazi spod niego i otrzepując kurz mówi:
- No, żono..., oboje mamy zszargane nerwy...
Dlaczego sołtys w wąchocku założył swojej córce koło w kroku ?. Ponieważ jebała się po kątach. A dlaczego później to koło usunął ?. Bo ***oliła się w koło
taki kawał przed 22
Dzwoni Obama do Putina i mówi :
- Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na
takie same! Wczoraj dzwoniłem do Chin z
życzeniami, a okazało się że urodziny były
wczoraj...
Putin na to: - To co ja mam powiedziec jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a
okazało się że samolot jeszcze nie wystartował...
- Słuchaj, musimy zmienić strefy czasowe na
takie same! Wczoraj dzwoniłem do Chin z
życzeniami, a okazało się że urodziny były
wczoraj...
Putin na to: - To co ja mam powiedziec jak dzwoniłem do Polski z kondolencjami, a
okazało się że samolot jeszcze nie wystartował...
Zebrał wódz indiański "Siedzący Pies" całe swoje plemię na naradę wojenną:
- Czerwonoskórzy! Jesteśmy wielkim narodem?
- Taaaaak!
- To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nuklearnym?
- Taaaa... Zbudujemy? Huurraaa!!!
Ścięli tomahawkami największą sekwoję w okolicy, wydrążyli ją w trudzie i znoju, według starej, indiańskiej recepty wyprodukowali proch, napchali do wydrążonego pnia, zapletli linę z lian i jako lont wyprowadzili na zewnątrz rakiety.
- Gdzie ją wystrzelimy?
- Na Erewań!
- A dlaczego na Erewań?
- Innych miast nie znamy...
Napisali na rakiecie "Na Erewań", zbili się w gromadę i podpalili lont. Jak nie pieprznęło!!! Prawdziwy Armagedon! Dym, swąd, wszystkich rozrzuciło w promieniu kilkunastu metrów... Wódz bez nogi, bez ręki otrzepuje się z kurzu i mówi:
- Ja ****lę!!! Wyobrażacie sobie, co się dzieje w Erewaniu???
- Czerwonoskórzy! Jesteśmy wielkim narodem?
- Taaaaak!
- To dlaczego nie mamy własnej rakiety z ładunkiem nuklearnym?
- Taaaa... Zbudujemy? Huurraaa!!!
Ścięli tomahawkami największą sekwoję w okolicy, wydrążyli ją w trudzie i znoju, według starej, indiańskiej recepty wyprodukowali proch, napchali do wydrążonego pnia, zapletli linę z lian i jako lont wyprowadzili na zewnątrz rakiety.
- Gdzie ją wystrzelimy?
- Na Erewań!
- A dlaczego na Erewań?
- Innych miast nie znamy...
Napisali na rakiecie "Na Erewań", zbili się w gromadę i podpalili lont. Jak nie pieprznęło!!! Prawdziwy Armagedon! Dym, swąd, wszystkich rozrzuciło w promieniu kilkunastu metrów... Wódz bez nogi, bez ręki otrzepuje się z kurzu i mówi:
- Ja ****lę!!! Wyobrażacie sobie, co się dzieje w Erewaniu???
dobra zibi niezly maraton uśmiechu
lila...moze jest w domu jocia ..bo nie chce podawać tu osobno zakłady tam w kolektury ...a tu inaczej opowiada podane wiele liczb np 29 ..ja czuje nie ide w realu... i teraz oblicze MM przy kompie
a te liczby pachną jakoś ?
lila
Polak, Niemiec i Rusek wylądowali na bezludnej wyspie. Nie mieli nic do jedzenia, więc umówili się że na każdy dzień każdy da coś od siebie. W pierwszy dzień Niemiec odciął sobie nogę. W drugie dzień Rusek odciął sobie rękę. W trzeci dziś Polak ściąga gacie. Rusek i Niemiec mówią:
- O... polska kiełbaska.
Na to Polak:
- Jaka kiełbaska?! Po jogurcie i do spania.
- O... polska kiełbaska.
Na to Polak:
- Jaka kiełbaska?! Po jogurcie i do spania.
złapał diabeł ruska polaka i niemca i każe im mierzyć penisy i mówi ze jak będzie suma 50 cm to ich puści wolno ale nie może być ni mniej ni wiecej mierzy ruskowi 20 cm polakowi 29 brakuje 1cm mierzy niemcowi i 1 cm puścił ich wolno idą przez las i niemiec mówi UFFF JAK DOBRZE ŻE MI STANĄŁ
http://www.youtube.com/watch?v=VsHXzcx9p8Q
Idzie ucieszony zajączek przez las i spotyka niedźwiedzia. Niedźwiedź pyta:
- Co się tak cieszysz zajączku?
Na co zajączek:
- A wiesz parę metrów stąd lisica utknęła w krzakach, tak że jej tylko d*pa wystaje. No to sobie użyłem. Idź tam i zasadź jej drąga w d*pę zobaczysz jak fajnie.
Więc niedźwiedź poszedł szukać lisicy.
Po kilku godzinach niedźwiedź i zajączek spotykają się znowu. Zajączek pyta:
- I jak tam niedźwiedź, zasadziłeś drąga?
Na co niedźwiedź:
- Niestety, żadnego drąga nie znalazłem, ale za to szyszek do d*py jej nawtykałem.
- Co się tak cieszysz zajączku?
Na co zajączek:
- A wiesz parę metrów stąd lisica utknęła w krzakach, tak że jej tylko d*pa wystaje. No to sobie użyłem. Idź tam i zasadź jej drąga w d*pę zobaczysz jak fajnie.
Więc niedźwiedź poszedł szukać lisicy.
Po kilku godzinach niedźwiedź i zajączek spotykają się znowu. Zajączek pyta:
- I jak tam niedźwiedź, zasadziłeś drąga?
Na co niedźwiedź:
- Niestety, żadnego drąga nie znalazłem, ale za to szyszek do d*py jej nawtykałem.
Trzy fazy otyłości męskiej:
a) nie widać, jak wisi;
b) nie widać, jak stoi;
c) nie widać kto ciągnie
a) nie widać, jak wisi;
b) nie widać, jak stoi;
c) nie widać kto ciągnie
ale BUTY chyba sobie zafunduję a jakhttp://sklep.v5f.pl/?gclid=COvz69LzlLECFYrP3wodQFU6eQ
jano....padłabym ze śmiechu jak miałabym w nich gdziekolwiek wyjśc
hejkaidzie czerwony kapturek przez las nagle na drodze pojawia się wilk i mówi...czerwony kapturku jak zaprowadzisz mnie do babci to pocałuję cĂę tam gdzie jeszcze nikt cię nie całował na to kapturek taa jasne to chyba kur...a w koszyczek
hej Lilcia,jocia,jano,krzyś i wszyscy ktĂśrych nie wymieniłem mm 6/6 13,15,65,66,75,76
lotto 6,7,9,12,13,16,
mini 6,9,12,13,16
lotto 6,7,9,12,13,16,
mini 6,9,12,13,16