Wpisy 1 015 516 – 1 015 615
12 lipca 2012 19:44 → 12 lipca 2012 21:14, 100 wpisów
a teraz uciekam i wlece do Was pozniej Lila nigdzie nie trzeba ..krzysio
Lila prawidłowo nie trzeba się przejmowac sale wynajmujesz catering i już
scols ..ja zartuje tak pisze ...ty wiesz miałedno plama czerwona rura ..ty troche drapałeś
Damian...ale jest PAni co się zajmuje wszystkim.Łącznie z wysyłaniem zaproszeń
Damian..jakbym miała się wszystkim zając sama to w debilowie bym wylądowała a nie przed ołtarzem
lila ...tak miałem tylko jedno nie wiecej ... winy mendy komar ugryzł
krzysio...a jak komar to nie jest źle gorzej jakby cos innego ugryzło lub ktoś
dobra znikam....
Damian..nie jest wcale na szybko.Przygotowania już trwają jakiś czasa szarpnęłam dzisiaj w c*** kasy25 zeta wydałam a 20 wygrałam
1,2,4,5,7,8,9,15,20,24,25,27,28,29,31,33,37,39,43,50,51,58,62,65,66,71,73,76,77
Na bardzo szybko..nie odpowiadam za , bo spalam..i zrobiłam to w ciągu godziny..Na własna odpowiedzialność prosze ..ja umywam rączki
Na bardzo szybko..nie odpowiadam za , bo spalam..i zrobiłam to w ciągu godziny..Na własna odpowiedzialność prosze ..ja umywam rączki

jocia...nie ma sprawy.A robalowa liczba może wskoczyć dzisiaj ale nie musi
ja witać wszystkich
lila
ty nie sprzedawać ostatnio samochodu ????
lila
ty nie sprzedawać ostatnio samochodu ????
lila bo ja widzieć u siebie
na mieście białego fiata 500
o numerze rejestacyjnym
P O L I I L I
na mieście białego fiata 500
o numerze rejestacyjnym
P O L I I L I
xelom...no ja tez nie bujam.Nigdy nie miałam fiata 500.Nie tylko ja mam na imię Lila
Nie moge sie zdecydowac..myśle,ze bedzie troche powtórek.. moze nawet może byc sporo
spałam po południu..bo ilez mozna zaliczc snu po 4-5 godzin.. i głowa mnie troche boli i deszczyk pada
Ale cos dzisiaj wygram , tam myslę
Ale cos dzisiaj wygram , tam myslę
tak..Lila.. , sniły mi sie jakieś liczby, ale obudzil mnie senny dzwonek do drzwi..i wstałm na równe nogi..i cyfeki poszły sobie .Dzwonek słyszałam tylko we snie
jocia.....ja też miałam dzisiaj horrory nad ranem a co do 10 powtórek to wątpię
a co palisz ?
jocia...nie pal tych śmierdzieli dzisiaj rano kolega zapalił u mnie w domu i myslałam że ,pawia walnę tak mi fajki śmierdzą
PRZESTAŃ PAPIEROSY PALIĆ
PAPIEROSY TO NIE WLOSY